Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 8g Type S 2,4
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
mknismo je teď offline  mknismo
PříspěvekZaslal: 2.6.2016 , 9:24   Citovat  

Shanim accorda 8g po faceliftu, s motorem 2.4, 2013 - dosud ve vybave Type S. Nabidnete? Diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.6.2016 , 14:25   Citovat  

Sehnat tohle auto a obzvlášť tady, u nás, bude asi docela oříšek, protože kdo ho má, tak ho pravděpodobně jen tak nepustí Smutný Sem tam se tady něco objeví, ale to je jen zřídkakdy a většinou jen v automatu, takže spíš hledat asi za hranicema - v Německu jich pár je, viz.:

11/2011 Honda Accord 2.4 Type S | 43tkm | 24 500 EUR | Black

12/2011 Honda Accord 2.4 Type S BIXENON, PDC | 68tkm | 21 990 EUR | Black

02/2013 Honda Accord 2.4 Type S Facelift Modell, PDC, AHK, Xenon | 39tkm | 20 990 EUR | White
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 2.6.2016 , 14:46   Citovat  

JJ, to si uvedomuju, bohuzel jich je malo no. Bazary jsem na netu uz prosel, max. to Nemecko jak pises. Nicmene je to slozity proces, proto bych radeji auto z Cech, idealne od nekoho odsud, kdo se o nej staral. Kazdopadne diky za odkazy. Mam ted accorda 7g 2.0 a zacinat mit chut na novejsi.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.6.2016 , 18:47   Citovat  

Zadnej slozitej proces to neni,je to stejny jako u nas,lisi se to max.jen vzdalenosti transportu.
Mam 2x type s z Nemecka,jednoho jsem privez na prevozkach-vystaveni zaridil prodejce.Druhyho na plataku,protoze byla sobota a jel jsem se jen kouknout.V pondeli v devet jsem sel na technickou,v pul jedenacty uz cvakal cesky spz.Takze se neni ceho bat OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.6.2016 , 20:04   Citovat  

Jo, to nezni slozite. Jde mi o to, ze si clovek nemuze poradne zkontrolovat,napr vzit ho nekam do servisu. Kdyz uz tam jedes, tak to bud koupis nebo ne. A ty mas Type S 2.4ku tohodle modelu? Dalo by se na nej nekde mrknout a pokecat? Dik
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.6.2016 , 20:32   Citovat  

Jsem bral oba u stejnyho dealera Honda ,takze obavy nejak opadly a nemam to k nemu ani 200km.
Ale mam za sebou i 1200km na snehu kvuli p5g vti,kterou jsem nevzal Velmi šťastný
Jo,obe jsou 2.4 typeS 7 a 8g,ale ani jedno neni poface..Jestli to nemas daleko k Decinu,neni problem.Nebo pristi nedeli rano pomazu do Prahy,to by se dal cas taky vysetrit..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.6.2016 , 21:55   Citovat  

Tak to je vyhoda. Nejblizsi dealer je v Heidenau u Drazdan,ktery ma type esko. Ale v automatu.
tudy odkaz í-vůz/Honda-Accord-Tourer-Type-S/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:10,srt:price,sro:desc,ms1:11000_2_,frn:2010,prx:20000/pg:vipcar/226606215.html
Do Decina se ve vsedni den nedostanu a v tu nedeli jsem mimo Prahu zrovna. Na konci mesice bych ale mel mit cas, tak se pripomenu a muzem se domluvit. Zajima me svezeni s tou 2.4kou. Dvoulitr znam, 2.2 disel taky a tohle bude podle nejlepsi. Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.6.2016 , 22:09   Citovat  

V poho,jsem na prijmu,cest k protahnuti je tu dost..Znam jen 2.4,takze nemuzu soudit HaHaaa
V Heidenau nebyva vetsinou nic,je to maly zastoupeni,jezdim kolem na nakup..
Mam auta od Fugela z Chemnitz,coz nemas z Prahy taky daleko,ma pobocek nekolik a na tech v Chemnitz aut asi nejvic.Obe moje byly u nej koupeny,servisovany,nechany na protiucet.
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.6.2016 , 11:12   Citovat  

S dovozem z DE je to přesně tak, jak píše spoon - občas mi to přijde skoro jednodušší než tady, u nás, v Čechách Velmi šťastný My brali z Německa dvě auta (jedno, shodou okolností z Drážďan z Fugela) a nikdy s tím nebyl sebemenší problém OK Auto nám hodili na zvedák, abysme si ho do detailu prošli a když už nebylo dál o čem přemýšlet, tak se naložilo na plaťák a jelo se směr ČR. Tady se pak už jen udělala evidenčka, případně STK, pokud je to potřeba, zašlo se na úřad a tím to haslo OK Pokud by sis s tím nevěděl nějak rady, tak zkus zdejšího člena Rom.a - vozí auta z DE i z ostatních zemí, takže by určitě dokázal poradit, pokud bys potřeboval přátele Jinak budu držet pěsti, abys padnul na nějakej pěknej kousek OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.6.2016 , 8:45   Citovat  

Tak se mi podarilo najit v Nemecku krasnyho Accorda, je to 2,4ka, Type S, manualni. Naprosto v krasnym stavu. 2013ka a najeto 21 400km. Auto jeste voni uvnitr. Spokojenost Velmi šťastný Diky za Vase rady!!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 8g Type S 2,4
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina