Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
sportovní katalyzátor
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
JirkaMikes je teď offline  JirkaMikes
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2016 , 14:00   Citovat  

Zdravím pánové, potřeboval bych radu ohledně sportovního katalyzátoru. Jaký pořídit? Na ITR mám svody Edelbrock a nyní bude výměna i komplet Skunku za Fujitsubo 2.5". Výfuk jsem pořídil hlavně kvůli menšímu hluku a taktéž abych nemusel do budoucna řešit emise. Koukal jsem že firma AMA exhaust používají na setup pro ITR 200cpsi katalyzár,ale chtějí za něj přes 7000kč to mi hlava nebere díky za každou radu, která mě posune dál moc děkuju je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2016 , 18:58   Citovat  

Wau, na Fujitsubo jsem slyšel jen samou chválu OK OK OK Obzvlášť na ITR by se pak mělo jednat o velmi dobrou, ne-li jednu z nejlepších (především v případě RM01A), volbu, takže věřím, že s tím budeš určitě spokojenej a bude Ti dělat radost je to dobrý Co jsi pořídil - RM01A nebo LegalisR? Mrk Co se týče toho katu, tak nepřemejšlel jsi nad variantou v podobě JDM DC2 katalyzátoru? Oproti ostatním aftermarket katalyzátorům má sice, tuším 400cpsi, ale zas tím, dle mého názoru, odpadají problémy, co se týče neprojití emisema atp. Nemít na ITR komplet setup od AMA, tak bych pravděpodobně sáhnul právě po JDM katu Úsměv Nechci snad radši ani vědět, kolik by stál novej z Hondy, ale na ebay by neměl bejt problém něco najít Mrk Jinak, Fujitsubo není 2.5", ale 2.38", pokud mluvíme o vnitřním průměru, viz. příloha přátele

Screen Shot 2011-11-07 at 4.10.22 PM.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screen Shot 2011-11-07 at 4.10.22 PM.JPG, 172.94 kB

JirkaMikes je teď offline  JirkaMikes
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2016 , 23:57   Citovat  

Díky za pozitivní zpětnou vazbu přátele jinak měl jsem v hledáčku několik variat a to i komplet JDM svody s výfukem , ale za jeté a celkem poničené chtějí všude celkem dost peněz zmatenej Když už byl slušný stav tak jedině 96spec a to nepřipadalo v úvahu. Hondu tu jsem raději ani nezkoušel. Volba nakonec padla tedy na LegalisR
tudy odkaz tady mají hodnoty v db a i to ,že výfuk vypadá skoro jako seriový rozhodlo.Musím ti dát za pravdu ,je to skutečně 2.38" přátele
Tvůj setup si myslím ,že byla nejlepší volba co se poměr cena/výkon týče.Jak jsi s ním spokojený?Navíc AMA tvrdí, že dle jejich zkušeností kat co máš ty , nemá na emisích problém. Já nemít svody tak bych do AMA šel nejspíše taky, tak doufám že ty moje půjdou použít to mi hlava nebere Co se katu týče tak pro mě zatím připadá v úvahu asi od Magnaflow ( tudy odkaz tudy odkaz ), AMA mi nabídla kat v přepočtu něco přes 7k ,SARD z JPN byl i jetý dost drahý Smutný Jsem tak trochu v koncích , chci aby celý setup byl funkční, tišší a ozval se vážně až nahoře a nemusel jsem řešit emise,to chci tolik? HaHaaa

KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2016 , 11:26   Citovat  

Magnaflow jsem koupil ja a prosel legalne emisema na EE8 a CB8(acco aerodeck 2,2) S jednim katem na obou autech.. Mrk VTEC

20160302_122041.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20160302_122041.jpg, 1.26 MB

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 5:51   Citovat  

u mě to taky vyhrál magnaflow. Originální kat půjde hnedka za svody a magnaflow jako koncový tlumič, protože vzadu na Logu je málo místo a ještě zde je namontované tažné, takže jsem ocenil malé rozměry Magnaflow Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
sportovní katalyzátor
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina