Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě nového Civicu - nejlepší cena?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Sandak je teď offline  Sandak
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 11:13   Citovat  

Ahoj, rozhodl jsem se pro koupi nového auta s cenovým limitem okolo 350k a můj finální výběr padl na Honda Civic, který se do této ceny krásně vleze (ještě jsem uvažoval nad VW Golf a Opel Astra)

Chtěl bych znát váš názor na tyto nabídky, které jsem našel a případně, zda se nedá sehnat někde ještě levněji nebo s lepší výbavou Úsměv

Můj favorit je tato nabídka: tudy odkaz
350k (bez protiúčtu) comfort edice + exclusive navíc s černými koly a zatmavenými zadními skly.

Jako nejlevnější nabídku jsem našel tuto: tudy odkaz
340k, comfort edice

Případně ještě toto: tudy odkaz
388k, Elegance EDICE X, kde je ovšem cena už výše a také se mi nelíbí přední maska v barvě laku

K autu budu muset ještě dokoupit zimní kola (pokud někde nebudou v akci k autu zdarma) a rád bych také dokoupil parkovací kameru a případně parkovací senzory.

Jaká nabídka vám přijde nejvýhodnější? Případně nevíte ještě o nějaké lepší akci? Nechal jste si někdo namontovat kameru do auta dodatečně?

Moc děkuji za odpovědi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 11:23   Citovat  

Pokud vynechám mé obvyklé, že 1.4 je slabá Se stydím , tak 9g by mělo kameru mít, ale až od výbavy Elegance (u 1.4)...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 12:09   Citovat  

Jenže i nejlevnější 1.8 je výrazně dražší a vetšina skladových vozů bývá právě 1.4 Smutný Smutný
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 13:01   Citovat  

Co tohle, viz. odkaz. Vím, že je to lehce jetý a za vyšší cenu, než je tvůj strop, na druhou stranu se ale jedná o facelift, 1.8l, výbavu Elegance, o auto v záruce, od Hondy a dle fotek i v docela slušném stavu - minimálně za zvážení, dle mého názoru, stojí Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 14:12   Citovat  

Sandak napsal:
Jenže i nejlevnější 1.8 je výrazně dražší a vetšina skladových vozů bývá právě 1.4 Smutný Smutný

No hádej proč 1.4 zůstávají na skladě... Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 14:23   Citovat  

Ani bych neřekl že "zůstávájí" na skladě. Většina prodejců u kterých sem se ptal jej buď mají skladem a další objednané nebo skladový prodali a čekají na dodání nového skladového. Myslím si, že se jim to za tu cenu prodává mnohem lépe (více kusů) než dražší verze s lepším motorem a proto se jim více vyplatí mít skladem jednoho 1.4 u kterého vědí, že ho rychle prodají, než mít skladem dražší verze, která se bude dle mého názoru prodávat méně (kvůli ceně samozřejmě)...

Nabídka ojetého vozu je jistě zajímavá, ale těch 27tis km už je poměrně dost, kdyby to mělo tak do 15tis km tak bych o něm hodně přemýšlel, ale takhle + ta cena nad limitem Smutný ale děkuji velice, ještě to promyslím
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 14:55   Citovat  

To sandak: Pokud budeš trvat na 1.8 (trvej...Úsměv), tak je možnost dát na dřevo to, co máš, a zbytek doplatit třeba na dvakrát. Je to bez nějakých úroků navrch. Jinak se obávám se svým rozpočtem do 1.8 nevejdeš.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 15:17   Citovat  

Ještě tu 1.8 promyslím, ale vidím to tak, že nakonec skončím u té 1.4 vzhledem k financím. Teď jezdím Ford Focus Kombi 2014 1.6 74kW, takže by to pro mě neměl být problém (výkon papírově téměř totožný). Také občas jezdím Toyota Auris 2015 1.6 97kW a i když cítím ten rozdíl ve výkonu a je větší zábava s tím jezdit, tak u Focusu si na výkon nestěžuji.

Ještě bych se rád zeptal na ta kola v té první nabídce? Nabízí tam výměnu těch stříbrných klasických litých kol za černá litá kola "Iguan" a zatmavená zadní skla tudy odkaz

Jsou tato kola dobrá? Je to výhodná nabídka?

Mám ještě nabídku tudy odkaz která je o 10tis levnější, ale nenabízí tato černá kola a zatmavení zadních skel.

Obě města mám z ruky, ale to mi nevadí, pro auto si rád dojedu Úsměv

Za zadní kameru včetně montáže chtějí 5tis a za zadní parkovací senzory 8tis, tak přemýšlím, že bych šel pouze do té kamery.
   Návrat  
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 17:13   Citovat  

Opravdu pořádně zvaž tu 1.4, měl jsem jí 3 roky a hned po doplacení šla do světa. Z počátku mi to přišlo jako dostačující motorizace, ale stačí 4-5 lidí v autě a už začneš litovat. Zkus si pořádně projet obě motorizace a uvidíš sám. Úsměv Aspoň z mého hlediska je 1.4 nesmysl. Ta 1.8 není žádná raketa, ale je to rozhodně příjemnější svezení. Mrk

btw z tvého výběru bych vzal tu na černých kolech OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 17:29   Citovat  

To Sandak: Ještě bych přihodil zapnutou klimošku a budeš s 1.4 couvat...Úsměv Pokud máš výhled, že peníze budou, tak se nezbavuj celé hotovosti a využij ty hondí třetinky. Teď dej 2/3, zbyde ti dost na jiné věci a za rok dáš zbytek.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 17:31   Citovat  

Tipy na 1.8 a 1.6.
tudy odkaz
tudy odkaz
Ojetej před F/L Executive (plná palba) s AT v tvém cenovém limitu... tudy odkaz
Vůbec se těch km neboj, ty ujeté km jsou ani ne 1000 km za měsíc a znamenají tak tak akorát zajetej motor...Úsměv
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 18:16   Citovat  

u těch třetinek počítej s jednorázovým "smluvním poplatkem" (u mě to bylo 3% z výše úvěru, netuším, jestli je to pevná sazba...), který se musí zaplatit do 15 dnů od převzetí auta + dražší pojištění (platím měsíčně úvěrové společnosti, takže vlastně ani nevím, kolik z toho jde pojišťovně...)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 18:42   Citovat  

Jj, to je fakt, smluvní poplatek...Úsměv
Co se týče "dražšího" pojištění, to nelze tak úplně souhlasit. Namátkou jsem vybral Kooperativu, roční havarijko je tam cca. 13 tisíc, k tomu povinné ručení základ cca. 8 tisíc (s bonusem až polovinu), a jsem na na +/- stejných penězích.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 19:13   Citovat  

Díky moc za rady kluci. Kdybych měl dostatek financí tak je 1:8 jasná volba.. Úsměv

Věc se má tak, že momentálně mám i hotovost na to koupit tu 1.4, ale... auto sme chtěli kupovat až příští rok, momentálně stavíme barák a financí nikdy není na zbyt.. Bohužel se nám pokazilo staré auto a tak sme se rozhodli koupi uspíšit a koupit auto nyní. Začínali sme s limiem 300tis a teď jsme na 350tis, což je opravdu momentálně asi maximum únosné + zimní kola a ta parkovací kamera.. Zřejmě půjdu do úvěru 50% hotovost a 50% úvěr na 4 roky (podle prodejce bez úroků, když dám těch počátečních 50%). Do toho ještě počítám s tím, že naše druhé auto také dlouho nevydrží a za rok max za dva budu řešit koupi druhého nového auta Úsměv takže ono teď dát 100tis navíc jen za silnější motorizaci mi asi doma neprojde Bueee ale tak třeba to drohé auto za rok nebo dva se vydaří a bude pořádný trhač asfaltu Úsměv

Jinak asi vezmu tu variantu s černýma kolama, ty se mi líbí na tom autě více
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 20:19   Citovat  

Já začal +/- v únoru koukat po ojetém s limitem 200tis., po pár týdnech jsem to zvedl na 250... To by šlo 8g... Když dlouho nic nebylo,tak jsem začal okukovat 9g a do 350tis. bych si 1.8 nevybral - všude nějaký problém (ťukanec, nejasná historie)... Až jsem začal koukat na nové za 420 (i k těm 350 bych si musel něco půjčit). Se stydím Naštěstí jsem si půjčovat nakonec nemusel...
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 21:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Já začal +/- v únoru koukat po ojetém s limitem 200tis., po pár týdnech jsem to zvedl na 250... To by šlo 8g... Když dlouho nic nebylo,tak jsem začal okukovat 9g a do 350tis. bych si 1.8 nevybral - všude nějaký problém (ťukanec, nejasná historie)... Až jsem začal koukat na nové za 420 (i k těm 350 bych si musel něco půjčit). Se stydím Naštěstí jsem si půjčovat nakonec nemusel...

hmm, me pripadaly ojetiny 9g drahe uz tak. to pak je nova 9g jasna volba pokud bych ji chtel.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 15:16   Citovat  

Ještě bych se chtěl zeptat kde sehnat dojezdovou rezervu, která by se vlezla do kufru? Ptal sem se prodejce a ten mi říkal, že originální stojí okolo 8tis, což mi přijde přehnané. Nějaké tipy kde a jakou koupit? Děkuji
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 16:59   Citovat  

MajorHonda mi jí na C8g prodal za 1500,-..
   Návrat  
Pincek je teď offline  Pincek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 18:49   Citovat  

Abych to trochu vyvážil Úsměv V únoru jsme koupili Civic 1.4 Comfort, v březnu jsme ji předšlali na LPG. Od té doby má najeto 6 000 km a nemužu si stěžovat. Po prvních kilometrech mě ta slabost vadila,ale zajížděl jsem motor a tak jsem to moc netočil. Po 2 000 km jsem se k auto už choval normálně a při vytočení ten motor sílu má. Pokud nemám plné auto a klimu na plno, není problém. Předtím jsem měl 1.8 v FRV a jela samozřejmě lépe,ale tedka na to můžu šlapat jak chci a nákladama na kilometr nebudu nikdy přes 1.50... normální jízdou jsem na koruně za kilometr a to je taky jistej argument Úsměv 1.4 máme také v Jazzu a tam je to celkem raketa, Civicu ale taky neurazí, když se nebojíš otáček Úsměv

Zaujala mě ta kamera, to Ti nabídli kde za 5000? Já jsem to zjištoval a v Ahifi v Brně to udělají za 3800 Kč, jen si nejsou jistí, zda to stačí jen zapojit, to bych musel zjistit v Hondě a to jsem zatím neudělal Úsměv
   Návrat  
PatoM je teď offline  PatoM
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 19:21   Citovat  

Ja som sa asi behom dvoch dni rozhodol predat svoje BMW E46 a kupit uplne novu Civic 9G Velmi šťastný Za necelych 19 000€ 1,8 vybava elegance s navi. Datum dodania 22.7. 2016 Smutný neviem sa dockat Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.6.2016 , 21:13   Citovat  

Tak si pro ní zejtra jedu! Honda Natěšenej jako malej kluk Je to tam.

Točit do otáček mi nevadí (spíše naopak, preferuji atmosféru více než motory s turbem) a vzhledem k tomu, že s autem jezdím buď sám nebo max ve dvou lidech, tak by snad nemusel být problém. Ve 4 lidech v autě jezdím opravdu málo kdy a vzhlem k tomu ta 1.4 snad nebude tak strašná volba Úsměv Pokud to pojede alespoň tak jako můj 13 let starý Ford Foucs 74kW tak budu spokojený!

No a k té kameře, přímo prodejce mi ji nabídl za 5tis včetně práce. To mi přišlo jako slušná cena a tak sem kývl přátele a zítra bych ji tam již měl mít připojenou..

Hmm a ještě tu padlo téma "zajíždění motoru..." Dáte mi prosím nějaké rady jak jej nějak ideálně zajet? Nechci to nijak přehánět a ani nevím zda je to stále nutné "zajíždět" nový motor, ale nerad bych dělal něco špatně... Co si pamatuji tak atmosférické motory by se měli cca do 1tis točit málo okolo 2tis otáček a poté až bude najeto více tak zase motor vytáčet do otáček když je zahřátý, aby si hezky sedl a potom nebyl líný... ??
Našel sem tento článek: tudy odkaz
   Návrat  
Pincek je teď offline  Pincek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2016 , 8:06   Citovat  

Já jsem zajížděl motor tak jak píšeš, prvních 1 000, 1 500 km motor nevytáčet nad 3500 ot a nepodtáčet pod 1800, ideálně se pořád držet na nějakých 2500 ot. když je motor studenej, tak tuplem nevytáčet, to je jasný ale i u zajetého motoru. Před každou jízdou se snažím vypínat startstop, určitě to motoru neprospívá a těch pár deci co to možná ušetří navíc prostě neřeším a myslím, že mě ten motor pak poděkuje... Na začátku nejezdit ustálenou rychlosti na tempomat,ale měnit ty jízdní režimy. Po té řekněme 1500 km začít trochu vytáčet motor, já začal tak, že jsem u zahřátého motoru občas s kopce brzdil motorem v otáčkách kolem 5000 bez přidání plynu, postupně jsem zvyšoval otáčky a občas jsem i přidal plyn, né na max, po 2500 km jsem už skoro normálně nechal motor vytočit, někdy až do omezovače, kterej je někde za 6500. Přišlo mě, že po těch nějakých 5000 km se ten motor ještě více uklidnil a je snad i silnější, tak to zajíždění možná má smysl, možná ne, ale svědomí mám čistý. Jo a tankoval jsem u benziny normální 95, tedka tam dávám Vervu, když to jezdí na plyn, tak to benzín skoro nežere, tak mě to žíly neutrhne zaplatit pár korun navíc... Jazzu máme najeto 160 000 a motor i auto je ve výborné kondici, doufám, že Civic bude na tom alespon podobně...

Můžeme pak pomalu založit vlákno s 1.4, už je nás si myslím dost Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.6.2016 , 12:36   Citovat  

Tak už je od čtvrtka doma!! Honda
Naprostá spokojenost, zajíždím podstivě hezky nad 2tis/ot ale ne více jak 3.5tis/ot. Přemýšlím o výměně oleje a filtru po ujetí prvního tisíce km nebo po 5tis km.. Už se těším až najedu dostatek km na to, abych mohl zkusit motor trochu vyhnat do otáček Úsměv Je cítit, že výkon bude hlavně tam. Myslím, že momentálně mi 1.4 bude bohatě stačit. Zajímavá je ovšem spotřeba, kterou udává palubní počítač... Po ujetí cca 350km s většinu doby zapnutou klimatizací je udávaná spotřeba nějakých 5.7l/100km a to motor není ještě zajetý, po zajetí se dle diskuzí má spotřeba ještě snížit (běžně prý klidně až o 1-2l). Až budu tankovat příště plnou, musím změřit "reálnou" spotřebu a porovnat s tou, co uvádí počítač. Nějak se mi nezdá, že by nový motor měl takto "nízkou" spotřebu ještě před zajetím.. Jaké jsou vaše zkušenosti se spotřebou u 1.4?

Jinak kameru doporučuji dokoupit. Podle mě se za danou cenu opravdu vyplatí. Je potom krásně vidět kam člověk couvá, nebo když vyjíždí z parkovacího místa tak je vidět zda tam nic nejede nebo nedej bože tam nestojí malé dítě atd..

Ještě teď vymýšlím, zda se mi vyplatí koupit dojezdové kolo a dát ho do kufru do té díry, nebo zda to risknout a vystačit si s kompresorem a lepící sadou.
A dále pak řeším kam dát stojánek na telefon. Momentálně mám dobrý stojánek od Samsungu s přísavkou na sklo.. Drží super, ale už je hodně daleko a při jízdě se tam blbě sahá (např pro zrušení navigace atd..) Proto přemýšlím, že vyzkouším něco jako je toto: tudy odkaz nebo tudy odkaz
nepřekáží to ve výhledu a je to na dosah ruky Úsměv
Jak máte vyřešený stojánek na telefon vy?
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2016 , 19:42   Citovat  

1.4 má aj výkon ? HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2016 , 20:19   Citovat  

Okolo držáku telefonu tu už diskuse proběhla (vlákno 9G Tourer), každý preferuje to svoje řešení...Úsměv
Já koupil přísavku na sklo s delším držákem, takže na mobil dosáhnu podobně jako na tlačítka rádia.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.6.2016 , 20:21   Citovat  

rudy5 napsal:
1.4 má aj výkon ? HaHaaa

Určitě ne, není to diesel... sopťa sopťa
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2016 , 21:25   Citovat  

Sandak: gratuluji k autíčku VTEC

Poohlížeme se po novém autě (Honda Civic, Toyota Verso, Mazda 3). Když Civica, tak jsme chtěli rozhodně Tourera, ale když jsme to porovnávali s vedle stojícím hatchem, tak Tourer má kufr dlouhý cca 99cm, hatchback cca 82cm. Šířka obou kufrů je stejná. Prostě zdá se nám, že by nám hatchback pro naše potřeby plně dostačoval.

O motorizaci ještě uvažuju, nicméně pro 1.4 hovoří levnější povinné ručení, havárka a lepší spotřeba.
Ta tvoje je úplně super, teda jestli palubní počítač nekecá. HaHaaa Musíme se s 1.4 ještě jednou svést ve třech.

Jinak auto jsi tedy vzal od Bartyzala? Jakou máš barvu? Velmi šťastný
Jestli to není tajný, platil jsi hotově nebo máš financování? Trochu nemile mě překvapilo, že dealer mluvil při financování na třetinky o smluvním poplatku nějakých 14 tisíc. Holt zadarmo ani kuře nehrabe a kšefty se musej hejbat. meetallll

Sandak napsal:
Tak už je od čtvrtka doma!! Honda
Naprostá spokojenost, zajíždím podstivě hezky nad 2tis/ot ale ne více jak 3.5tis/ot. Přemýšlím o výměně oleje a filtru po ujetí prvního tisíce km nebo po 5tis km.. Už se těším až najedu dostatek km na to, abych mohl zkusit motor trochu vyhnat do otáček Úsměv Je cítit, že výkon bude hlavně tam. Myslím, že momentálně mi 1.4 bude bohatě stačit. Zajímavá je ovšem spotřeba, kterou udává palubní počítač... Po ujetí cca 350km s většinu doby zapnutou klimatizací je udávaná spotřeba nějakých 5.7l/100km a to motor není ještě zajetý, po zajetí se dle diskuzí má spotřeba ještě snížit (běžně prý klidně až o 1-2l). Až budu tankovat příště plnou, musím změřit "reálnou" spotřebu a porovnat s tou, co uvádí počítač. Nějak se mi nezdá, že by nový motor měl takto "nízkou" spotřebu ještě před zajetím.. Jaké jsou vaše zkušenosti se spotřebou u 1.4?

Jinak kameru doporučuji dokoupit. Podle mě se za danou cenu opravdu vyplatí. Je potom krásně vidět kam člověk couvá, nebo když vyjíždí z parkovacího místa tak je vidět zda tam nic nejede nebo nedej bože tam nestojí malé dítě atd..

Ještě teď vymýšlím, zda se mi vyplatí koupit dojezdové kolo a dát ho do kufru do té díry, nebo zda to risknout a vystačit si s kompresorem a lepící sadou.
A dále pak řeším kam dát stojánek na telefon. Momentálně mám dobrý stojánek od Samsungu s přísavkou na sklo.. Drží super, ale už je hodně daleko a při jízdě se tam blbě sahá (např pro zrušení navigace atd..) Proto přemýšlím, že vyzkouším něco jako je toto: tudy odkaz nebo tudy odkaz
nepřekáží to ve výhledu a je to na dosah ruky Úsměv
Jak máte vyřešený stojánek na telefon vy?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 9:33   Citovat  

Ahoj, díky za gratulaci!

Auto jsem kupoval u Bartyzala. Vzal jsem skladovku v základní červené barvě v Comfortu (ta červená se mi stejně líbila od začátku, takže sem měl jasno) + extra výbava v ceně (černá kola, tmavená zadní skla, koberečky, povinná výbava a asistenční služba na 3 roky) a k tomu jsem si tam ještě nechal namontovat tu parkovací kameru (5 tis), ta je podle mě super. Někdy v pondělí sem tam volal, ve středu auto přivezli na prodejnu a ve čtvrtek sem už pádil domu VTEC Financování sem zvolil klasický úvěr 50/50 s tím, že druhou půlku hodlám předčasně splatit nejdéle do roka (pokuta pouze 1% z nesplacené částky). Výhodou je, že auto je celou dobu napsané na mě a ne na úvěrovou společnost Úsměv

Nejlevnější nabídku mají podle mě v Plzni za 340tis: tudy odkaz
Bartyzal má sice za 350tis, ale jak jsem říkal, hodně se mi na tom autě líbí ty černé kola a tmavené skla v zadu.

Jiank jak říkáš, 1.4 má zatím podle počítače super spotřebu (najel sem cca 600Km+ většinou ve 3-4 lidech v autě, puštěnou klimatizací a lehkou nohou na plynu kvůli zajíždění). Uvidím až poprvé dotankuji plnou, jak moc se tomu počítači dá věřit. A také čekám, že až se motor zajede tak by to mohlo ještě klesnout, případně pokud vypnu klimatizaci hádám že ta si taky něco vezme Úsměv
Povinné ručení mám za 1700Kč (vzal jsem si vyšší krytí škod, základ byl nějakých 1600Kč) + pojištění skel za 1500Kč a havrijní 6200Kč.

Od 1.4 mě tu pár lidí odrazovalo a plně jim rozumím. Člověk který je zvyklý na auto s nějakým pořádným výkonem asi nebude plně spokojen pokud auto naloží. Já jsem do teď jezdil s Focusem 1.6 74kW a Toyotou Auris 1.6 97kW tak porovnávám pouze proti těmto automobilům. Pro mě je tato 1.4 zatím naprosto super a to se motor po zajetí snad ještě trochu probudí. Pokud chce člověk trochu dynamické jízdy, prostě musí točit do otáček, ale o tom to je. Jasně, Auris s 97kW je v otáčkách trochu dravější, ale rozhodně mi to zatím nepřišel jako razantní rozdíl za který bych připlácel 100tis. abych měl Civica v 1.8. a protože nehodlám denně jezdit s plně naloženým autem (80% sám a 20% ve dvou lidech) tak jsem zatím velice spokojený.

anunaki napsal:
Sandak: gratuluji k autíčku VTEC

Poohlížeme se po novém autě (Honda Civic, Toyota Verso, Mazda 3). Když Civica, tak jsme chtěli rozhodně Tourera, ale když jsme to porovnávali s vedle stojícím hatchem, tak Tourer má kufr dlouhý cca 99cm, hatchback cca 82cm. Šířka obou kufrů je stejná. Prostě zdá se nám, že by nám hatchback pro naše potřeby plně dostačoval.

O motorizaci ještě uvažuju, nicméně pro 1.4 hovoří levnější povinné ručení, havárka a lepší spotřeba.
Ta tvoje je úplně super, teda jestli palubní počítač nekecá. HaHaaa Musíme se s 1.4 ještě jednou svést ve třech.

Jinak auto jsi tedy vzal od Bartyzala? Jakou máš barvu? Velmi šťastný
Jestli to není tajný, platil jsi hotově nebo máš financování? Trochu nemile mě překvapilo, že dealer mluvil při financování na třetinky o smluvním poplatku nějakých 14 tisíc. Holt zadarmo ani kuře nehrabe a kšefty se musej hejbat. meetallll

Úsměv
   Návrat  
C9G je teď offline  C9G
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 10:01   Citovat  

Prosím vás, neviete niekto aká je reálna cena novej hondy civic 1.8, výbava sport? Podla cenníku je to 447 000, k tomu sa potom ešte prirátava cena za lak. Keď sa ale pozriem na bazar tak takéto lahko ojazdené modely stoja viac než 447 000 + cca 15000 za lak. Preto by som rád vedel aká je reálna cena ešte kým pojdem na testovaciu jazdu. Za každú odpoveď budem vďačný. Jo a platil by som to naraz, takže bez tretiniek a úrokov...

Inak k debate, otec ma 9g pred face a 1.4 je fakt mrtvola preto idem do 1.8...
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 10:05   Citovat  

chce se to podivat co maji dealeri jako skladovky Velmi šťastný

ja jsem treba narychlo nasel za 429tis. - civic sport

Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě nového Civicu - nejlepší cena?