Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 17 z 109
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 9:24   Citovat  

Punisher napsal:
Ventily každých 60 tisíc km, tuším. Nechávám to udělat preventivně jednou za 30 tisíc a je klid OK S tím kufrem, není to náhodou místo na hever? Tuším, že tam někde ho mám.

hever je až dál, je tam ještě ta sada na lepení kola + kompresor, není to třeba na lékárničku ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 10:11   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
hever je až dál, je tam ještě ta sada na lepení kola + kompresor, není to třeba na lékárničku ?

presne tak, je to dira na povinnou vybavu, lekarnu, trojúhelník, ja tam mam celou tasku od hondy Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 10:14   Citovat  

kolmich napsal:
Jo cena nic moc, s prací budu skoro na 40ti. Ale toto je zrovna část auta, u které bych chtěl origo díly a vrakáč nvm, vzhledem k tomu, kolik těchto motorů u nás je.

za podobny penize koupis v polsku cely motor K24Z3 Úsměv Úsměv, resp. tak kolem 20 tisic Velmi šťastný

odkaz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 11:07   Citovat  

S vačkama a jejich vydíráním měly problémy Streamy 2.0, pokud se pamatuju správně.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 12:51   Citovat  

Hellborn napsal:
S vačkama a jejich vydíráním měly problémy Streamy 2.0, pokud se pamatuju správně.

a Accordy , Cr-v .....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2016 , 13:30   Citovat  

Co tak to vzit odpodlahy, nasadit hlavu třeba z K20A, saci a vyfukove svody, upravit jednotku a tradaaa... Peknych 250 koniku na svete Se stydím
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2016 , 20:43   Citovat  

Starý kľúč už mal zošuchané tlačítka a hlavne nedržal otvorený a zatváral sa aj bez stlačenia čudlíka, čo najviac vadilo pri štartovaní. Tak som skúsil objednať klon z Číny. Použil som znak a nálepku z origo a vyzerá na nepoznanie a po 1 mm podložení tlačidiel funguje na 100%.

IMG_3120.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_3120.jpg, 1.22 MB

IMG_3122.jpg

IMG_3122.jpg, 1.17 MB

IMG_3121.jpg

IMG_3121.jpg, 1.09 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2016 , 21:13   Citovat  

jaky jsi objednaval nahradni klic, mam stejny problem, snazil jsem se taky najit nahradu, ale nemohl jsem najit ten tri tlacitkovy, pouze dvoj, mas odkaz??
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2016 , 21:17   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 9:10   Citovat  

kolmich napsal:
Čau kluci,

chtěl bych se s vámi podělit o nemilé zkušenosti s motorem K24Z3 mého accordu, rok výroby 2009, najeto 115 tis. km.

Při kontrole a seřizování ventilů v autorizovaném Honda servisu (Honda autogarant forte Zlín) technici zjistili závadu na motoru. A to konkrétně sedřené vačky na výfukové a sací vačkové hřídeli. Dle vyjádření jde o výrobní vadu materiálu. To mi potvrdil i bratránek, který je vystudovaný automechanik.

Honda servis se snažil záležitost vyřešit s CZ importérem. Ten však žádost o nápravu/spoluúčast zamítl s tvrzením, že vozidlo nebylo koupeno v CZ. (bylo dovezeno jako předváděčka z německého showroomu). Později jsem se ještě dozvěděl, že měli problém s tím, že jsem měl v servisce napsáno vlastní olej (olej jsem měnil v autorizáku, ale koupil jsem si vlastní kvalitní).

Auto bylo po celou dobu servisováno v autorizovaném servisu Honda, provozní kapaliny byly měněny pravidelně (od původního majitele). Já měním kolem 10 tis. km.

Pokoušel jsem se hledat na netu a nenašel jsem žádný podobný problém s tímto motorem. Asi jsem měl smůlu na chybný kus.

Dávám to sem hlavně kvůli prevenci ostatních majitelů tohoto motoru.

Ale zároveň bych chtěl poradit. Opravu budu řešit ze svých finančních prostředků (chci ještě napsat přímo do Japonska, ale nedělám si velké naděje). Honda (Autogarant forte) ve Zlíně končí (pocházím ze Zlína a v servise jsme měli známe, proto jsem auto servisoval zde). Proto se chci zeptat, kam dát auto do servisu kolem Prahy . Na Jarov a Motol jsem neslyšel moc dobré reference... Co Honda Příbram? Díval jsem se, že jsou partnerem klubu. Ještě jsem se díval na Aldu, ale nevím, jestli by v tomto případě nebyla vhodnější volba autorizák. Už jen z toho důvodu, že chci kontaktovat Hondu Japan Úsměv

Díky

Michal

Koukám že K24Z3 má nějak málo vaček oproti K24A3,myslel jsem že jsou to skoro stejné motory...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 10:21   Citovat  

Kmóďa napsal:
Koukám že K24Z3 má nějak málo vaček oproti K24A3,myslel jsem že jsou to skoro stejné motory...

to by i mne zajimalo proc nema vtec na vyfukovych vackach to mi hlava nebere a pritom ma 201ps ... mozna jsou uz tak nastaveny na vetsi zvih ventilu ..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 10:50   Citovat  

PaloSV napsal:
Starý kľúč už mal zošuchané tlačítka a hlavne nedržal otvorený a zatváral sa aj bez stlačenia čudlíka, čo najviac vadilo pri štartovaní. Tak som skúsil objednať klon z Číny. Použil som znak a nálepku z origo a vyzerá na nepoznanie a po 1 mm podložení tlačidiel funguje na 100%.

super, taky potřebuju. a jak jsi zprovoznil dálkáč? nebo jsi prohodil jen obal ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 11:01   Citovat  

Z klonu som použil obal, tlačítka, gumu pod tlačítkami a pružinku na vyklopenie. Elektroniku a čip to nemá.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 11:14   Citovat  

kolmich napsal:
Čau kluci,

chtěl bych se s vámi podělit o nemilé zkušenosti s motorem K24Z3 mého accordu, rok výroby 2009, najeto 115 tis. km.

Ale zároveň bych chtěl poradit. Opravu budu řešit ze svých finančních prostředků (chci ještě napsat přímo do Japonska, ale nedělám si velké naděje). Honda (Autogarant forte) ve Zlíně končí (pocházím ze Zlína a v servise jsme měli známe, proto jsem auto servisoval zde). Proto se chci zeptat, kam dát auto do servisu kolem Prahy . Na Jarov a Motol jsem neslyšel moc dobré reference... Co Honda Příbram? Díval jsem se, že jsou partnerem klubu. Ještě jsem se díval na Aldu, ale nevím, jestli by v tomto případě nebyla vhodnější volba autorizák. Už jen z toho důvodu, že chci kontaktovat Hondu Japan Úsměv

Díky

Michal

Nazdar.Co na to napsat?Ze konci autogarnt ve Zline je dobre.Bude autorizovany servis Honda Ivoss ve Frystaku v prubehu leta.Mel bych jet na garancku s airbagem,tak pockam az tam asi.
Vacky v takovem stavu jsem jeste nevidel a to mel muj puvodni accord sohc a pres 500tis.km a klaviatura nebyla v top stavu.Netusim,jestli jsou ty vacky stejne na k24a a k24z,ale asi ne podle kodu,co mas nabidku.
Zkusil bych jeste Zemcika.Mas to pres kopec ze Zlina.Mozna by o necem vedel.

Jo takze vacky jsou o malinko jine k24a a k24z tudy odkaz
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 22:16   Citovat  

kolmich napsal:
Čau kluci,

Při kontrole a seřizování ventilů v autorizovaném Honda servisu (Honda autogarant forte Zlín) technici zjistili závadu na motoru. A to konkrétně sedřené vačky na výfukové a sací vačkové hřídeli.

Takto vydřené vačky měli už dvoulitry a byla na to prodloužená záruka.Na A8G nic tedy takového neni,vidím to na A8G prvně. Pokud máš pravidelný servis v autorizáku měl by si se vejít do 8leté záruky,materiál ti částečně proplatí honda a ty práci.
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2016 , 11:23   Citovat  

Odešel mi senzor na sklápění xenonů na LZ kole, viz. diagnostika v Hondě. Nový díl v Hondě ca 7000 Kč.
na polském allegru jich je několik v nabídce, ale nesouhlasí kody, které jsou vyražené tom snímači.
tudy odkaz
musí ty kody souhlasit, nebo se stačí držet roku výroby, příp. verzi z tourera, nebo jsou zaměnitelné v rámci Acco 09-12?
Po výměne se musí na diagnostiku na nastavení?

20160615_194417.jpg

20160615_194417.jpg, 1.98 MB
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2016 , 20:56   Citovat  

lukyn1982 napsal:
Odešel mi senzor na sklápění xenonů na LZ kole, viz. diagnostika v Hondě. Nový díl v Hondě ca 7000 Kč.
na polském allegru jich je několik v nabídce, ale nesouhlasí kody, které jsou vyražené tom snímači.
tudy odkaz
musí ty kody souhlasit, nebo se stačí držet roku výroby, příp. verzi z tourera, nebo jsou zaměnitelné v rámci Acco 09-12?
Po výměne se musí na diagnostiku na nastavení?

na A8G by měli být všechny stejné,myslím že tu mám asi 3 kusy starší. Po přehození by se mělo udělat základní nastavení,diagnostikou zkratovat a pomocí vypínače světel vyvolat základní nastavení a pak seřídit světla. Ale mělo by to chodit i bez diagnostiky Úsměv
   Návrat  
kolmich je teď offline  kolmich
PříspěvekZaslal: 22.6.2016 , 8:00   Citovat  

Díky všem za reakce a rady.

Průběh je zatím následující. V pondělí jsem s autem sjel do Hondy Proresta Příbram. Zde jsem vše probral s velmi příjemným vedoucím servisu, panem Janotou. Ihned mi slíbil slevu na práci a pokus o lepší cenu náhradních dílů. Nicméně můj problém poslal na technické oddělení Hondy, dle jeho názoru by toto měli řešit, pokud auto bylo po celou dobu servisováno v CZ autorizáku.
Druhý den mi volal, že situace vypadá dobře. Honda díly zaplatí v rámci kulance, na kterou se zrovna motor vztahuje (do 8 let, co 160 tis. km). Já uhradím pouze práci, předpokládaná cena cca 5 tis.
Musím říct, že přístup v tomto servisu se mi velmi líbí, pan Janota se snaží maximálně vyjít vstříc.
Navíc mě velmi zaráží, že zde dokázali do druhého dne vyřídit kulanci a v Autogarant forte toto nedovedli, tam bych musel zaplatit práci i díly.

V pondělí auto vezu do Příbrami a do týdne bych měl mít opraveno.

Poté dám vědět výsledek.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 7:46   Citovat  

Zdravím všechny, pokud někdo máte příčníky na sedan, nepotřebujete je od 3.7. do 10.7., jeste ochotní je půjčit a jste z Brna a okolí (případně budete v sobotu 2.7. na HD v Mýtě), tak dejte vědět. Nechci to zadarmo, určitě se domluvíme.

PS: 4 roky jsem je nepotřeboval a na podzim půjde asi Acco dál, takže kupovat je na jednu akci nemá cenu.

Díky.
   Návrat  
Filip Neumann je teď offline  Filip Neumann
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 13:35   Citovat  

Čau, mám zájem o koupi 8. generace sedan, ale o US verzi, máte někdo zkušenost s dostupností dílů ? Předpokládám, že ne všechno bude totožné s naší specifikací.

K24Z3 se dávala i do naší specifikace, tam jsem si poměrně jistý, že by většina pasovala, ale K24Z2 ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 14:15   Citovat  

evropska Honda Accord 8g je v americe Acura TSX, americka verze Hondy Accord je uplne jine auto, která jsou pouze individualne dovezene, jedine kde se prodavali oficialne je rusko, coz na dily asi taky neni uplne nej, co se tyce motoru tak nevim, ale myslim, ze K24z2 má výkon 132kw, K24z3 jich ma 148kw
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 17:38   Citovat  

Filip Neumann napsal:
Čau, mám zájem o koupi 8. generace sedan, ale o US verzi, máte někdo zkušenost s dostupností dílů ? Předpokládám, že ne všechno bude totožné s naší specifikací.

K24Z3 se dávala i do naší specifikace, tam jsem si poměrně jistý, že by většina pasovala, ale K24Z2 ?

Pred par tydny tu nekdo prodaval us civic, a psal ze s dily neni problem. Dokonce by mely byt levnejsi nez pro evropske modely. Zeptal bych se na Jarove, mozna jsou dostupne I v centralnim skladu hondy v evrope a to by bylo uplne v pohode.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2016 , 10:37   Citovat  

jak se jmenuje dálková žárovka na A8G ? čekal jsem že to bude H4 nebo H7 a ono je to něco pro mě nového....

EDIT : tak už jsem to našel Úsměv
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2016 , 11:24   Citovat  

uz jsem to taky nasel, ale rekl bych, ze potkavacky v tvem odkazu jsou spatne, protoze to mas na americkou Hondu Accord, pro tsx jsem nasel

High beam headlight: 60W (HB3)
Low beam headlight: 55W (H1 for halogen bulb Type)
35W (D2S for high voltage discharge type)

Je to tam. Je to tam.

edit: ted koukam a mas to v UK, tak tomu nerozumim Tak to koukám!
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 1.7.2016 , 18:42   Citovat  

Neřešil někdo výměnu předních světlometů za poface? Jde o to, jestli to pasuje do ročníku 08-11, nebo je poface trochu jiný a nepůjde. Díky
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2016 , 9:14   Citovat  

z ničeho nic mi přestaly fungovat parkovací čidla Smutný

prostě jako by v autě nic takovýho nebylo....

nic nepíská, na palubce se chyba neukazuje a když máčknu tlačtko "P" u levý nohy, tak se ozve pípnutí a to je všechno, dřív jsem měl jedno čidlo špatný a na palubce se ukazovalo "I" ale ted nic Smutný

nejdou přední ani zadní ..... poradte prosím, Díky
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 9:43   Citovat  

nikdo nic? Smutný

můžete, prosím někdo sednout do svého A8G a vypnout park. asistent ? zajímá mě jestli se vám rozsvítí oranžová kontrolka na tom tlačítku, mě nesvítí a mám vzato že svítila.....
   Návrat  
lubo_K24 je teď offline  lubo_K24
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 9:55   Citovat  

Cau,ja ked vypnem P tak sa mi nic nerozsvieti ani ma na to neupozorni,minule som to asi nechtiac kolenom vypol a pri cuvani to skoro schytalo auto zamnou lebo som o tom nevedel.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 10:37   Citovat  

Cez deň prd vidno, ale keď som to zaclonil, tak po vypnutí senzorov (zhasne zelená) podsvietenie tlačidla pri zapnutých svetlách svieti tak ako ostatné ovládače ...
   Návrat  
lubo_K24 je teď offline  lubo_K24
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 11:19   Citovat  

Tak ja tam mam tmu aj vnoci pri zapnutych svetlach,tak aspon viem ze mam vypalenu ziaroku alebo diodu ci co to tam je.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina