Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda concerto - díly, rady
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Toshi Hanada je teď offline  Toshi Hanada
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 0:21   Citovat  

Zdravím... Pořídil jsem si daily v podobě concerta. Ač je to u nás ne zcela běžné auto, poptávám nějaké drobnosti... Zadní křídlo kufru (očividně gumové), spodní plato do kufru, nebo aspoň k zapůjčení na vyříznutí ze sololitu, obdélníkovou krytku na palubku (původní majitel chtěl jaksi dodělat přední mlhy a krytku na tlačítko zahodil a tu díru fakt nezkousnu HaHaaa) a poradit, jak rozlepit zadní světla, abych je mohl dát do pucu a čím je pak následně slepit. to mi hlava nebere Předem děkuji za tipy a pomoc.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
popokatepeteu je teď offline  popokatepeteu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 9:35   Citovat  

Cca pred pul rokem jsem prodal cervene plne funkcni a pojizdne concerto. Byla to 1.5ka a nic krome papiru nechybelo. Byla az na porezle prahy a chycene lemy v peknem a puvodnim stavu nic zniceneho spis jen zanedbane. Nedavno jsem se s tim chlapikem bavil a pry tak jak ji ode me privezl tak mu stoji na zahrade a nic s ni nedela. Prodal jsem mu ji za 4k a je od Zlina. Muzu ti na neho dat kontakt a treba se nejak domluvite na dily nebo na cele auto co ja vim. Kdyby neco tak napis poslu ti na neho cislo a i nejake fotky co jeste mam přátele
   Návrat  
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 10:32   Citovat  

popokatepeteu napsal:
Cca pred pul rokem jsem prodal cervene plne funkcni a pojizdne concerto. Byla to 1.5ka a nic krome papiru nechybelo. Byla az na porezle prahy a chycene lemy v peknem a puvodnim stavu nic zniceneho spis jen zanedbane. Nedavno jsem se s tim chlapikem bavil a pry tak jak ji ode me privezl tak mu stoji na zahrade a nic s ni nedela. Prodal jsem mu ji za 4k a je od Zlina. Muzu ti na neho dat kontakt a treba se nejak domluvite na dily nebo na cele auto co ja vim. Kdyby neco tak napis poslu ti na neho cislo a i nejake fotky co jeste mam přátele

Tak to by bylo skvělé! Tak to koukám! To si myslím, že by mohlo zajímat i Minora, mít na dílně concerto navíc se vždycky hodí. Pošlu ti do SZ maila a pokud budeš tak ochotnej, určitě mi tam hoď nějaké foto a kontakt na pána. je to dobrý Byla by škoda, kdyby skončilo jako většina aut bez TP na zahradách...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 10:57   Citovat  

Tak já snad zatím žádné díly nepotřebuju, ale zásoby jsou zásoby, to je jasné Úsměv
   Návrat  
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 11:08   Citovat  

Minor napsal:
Tak já snad zatím žádné díly nepotřebuju, ale zásoby jsou zásoby, to je jasné Úsměv

Přesně tak. Nikdy nevíš, po čem bude zrovna potřeba sáhnout a za takový peníz auto navíc? Úsměv
   Návrat  
popokatepeteu je teď offline  popokatepeteu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 11:25   Citovat  

Fotky ti nejake poslu az budu doma na kompu. Ted jsem na telefonu. Jinak cislo na chlapika je 604464504 nebo na fb Ivo Theiber na profilovce ma stribrneho Rovera 75 nebo co to je. Je kousek od Vizovic tak mozna dovezes i nejakou domaci palenku Velmi šťastný Kdybys mu volal rekni ze mas cislo od Peti Wilczka od Havirova co mu to concerto prodal. Snad ti to necha za rozumny peniz. Ja jsem tehdy nemel to srdce to auto kuchat na dily tak jsem ho za 4000 prodal vcelku. Psalo mi ale plno lidi na svetla a pozicky pak dost lidi na kapotu a na oba narazniky. Vse bylo v moc peknem stavu. Interier byl zanedbany ale nic nechybelo. V aute jsem se parkrat i projel a jezdilo solidne brzdilo vsechno fungovalo atd. Jako darce organu super. Vsechny skla byly OK celni v pohode plato krasne kola s origo peknyma puklicema atd. atd. Jak rikam nemel jsem na to srdce abych takove pekne auto rozrezal...
   Návrat  
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 11:31   Citovat  

popokatepeteu napsal:
Fotky ti nejake poslu az budu doma na kompu. Ted jsem na telefonu. Jinak cislo na chlapika je 604464504 nebo na fb Ivo Theiber na profilovce ma stribrneho Rovera 75 nebo co to je. Je kousek od Vizovic tak mozna dovezes i nejakou domaci palenku Velmi šťastný Kdybys mu volal rekni ze mas cislo od Peti Wilczka od Havirova co mu to concerto prodal. Snad ti to necha za rozumny peniz. Ja jsem tehdy nemel to srdce to auto kuchat na dily tak jsem ho za 4000 prodal vcelku. Psalo mi ale plno lidi na svetla a pozicky pak dost lidi na kapotu a na oba narazniky. Vse bylo v moc peknem stavu. Interier byl zanedbany ale nic nechybelo. V aute jsem se parkrat i projel a jezdilo solidne brzdilo vsechno fungovalo atd. Jako darce organu super. Vsechny skla byly OK celni v pohode plato krasne kola s origo peknyma puklicema atd. atd. Jak rikam nemel jsem na to srdce abych takove pekne auto rozrezal...

Já to mám teda orezlé, ne shnilé, takže flexa netřeba, ale křídlo, plato, interiér..., takový drobnosti jsou odrbaný. Jezdil s tim mladej kamioňák, tak co od toho taky čekat. Mám to jako daily, ale zase to nemusí vypadat jako prase. Velmi šťastný Takže ho určitě zkontaktuju, uvidíme... Díky moc za info, mail máš v SZ a já mu jdu zavolat. muhehe
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.6.2016 , 18:12   Citovat  

Jen pro oživení a možná trochu užitku. Nebyl by zájem o Rovera 216 Gsi / Gti?

Chybí:

motor , převodovka , světla , pravý přední blatník pravé přední okénko a kapota . Stav nic moc , ale vyhazovat je to škoda. Nechám ho za 3000 Kč. Papíry nejsou a nebudou.
   Návrat  
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 1.7.2016 , 12:41   Citovat  

A já to svoje concerto prodávám též.
   Návrat  
tomasnf je teď offline  tomasnf
PříspěvekZaslal: 6.8.2016 , 18:19   Citovat  

Poptávám... zavírací mechanizmus 5 dveří na honda concerto ...tedy ne zámek ale tu čast která mechanicky drží dveře zamknuté

diky za za nabídky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda concerto - díly, rady
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina