Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2016: občerstvení
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.7.2016 , 20:09   Citovat  

Založil jsem toto téma, kde bych poprosil nějaké objektivní názory na občerstvení na HONDAy 2016 ... ideálně neurážlivé, spíše nápady co zlepšit, čeho jste si všimli, že je zásadně špatně atd. Toto vlákno pak pošlu majiteli a věřím, že mu pomůže být na příští rok lepšími je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.7.2016 , 20:36   Citovat  

Tak já za sebe mohu říct, že jsem spíše nebyl spokojen, na snídani vajíčka se slaninou, byly dobré, ale porce jak pro vrabce - budiž, nicméně na výběr stejně moc nebylo, párek v rohlíku a nebo hranolky nejsou asi zrovna běžná věc ke snídani... to mi hlava nebere To že došla malinovka uprostřed srazu a bylo nám řečeno, že tak do hodiny možná bude Tak to valím bulvy A na oběd když jsme chtěli tu kýtu na grilu nebo co to měli v tom horním stánku, tak prej už taky není a můžou nabídnout akorát cigára. Loni to bylo lepší, byl mnohem větší výběr a nepamatuji se, že by něco došlo to mi hlava nebere Takže pokud může majitel/provozovatel zapracovat na těchto věcech, bude to fajn. přátele
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2016 , 20:52  Naposledy upravil 83427 dne 3.7.2016 , 20:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

zaprvý asi zálohovaný kelímky. jestli je to kde mejt, pak je to jasná výhoda. nikde neni bordel a nemusí se řešit, že došly kelímky, nejsou přervaný odpadkový koše a na stolech nezůstává bordel. nakonec neni potřeba ty kelímky pořád mejt. když přijdu s kelímkem a chci zase pivo, prostě můžu dostat do svýho kelímku. v praze na půl cesty to tak třeba chodí.

podle mě tam za tim stolem v restauraci byli zbytečně 3 lidi s ne úplně fungující dělbou práce. vymyslet to k dokonalosti neni úplně jednoduchý, ale minimálně dvě fronty a dvě kasy. a výdej hotovýho jídla někde bokem od lidí, co teprv čekaj ve frontě. podle mě se to dá i při stejnym počtu lidí, co byl, zvládnout a odbavit to rychleji. případně pokud to okolnosti dovolej, udělal bych někde bokem ještě jednu pípu extra na to, co se nejvíc prodává. takže třeba jedno pivo a malinovka. tim se restauraci taky ulehčí.

jsem zrovna jeden z těch, co s občerstvenim takovej problém neměli takže už mě nic nenapadá, ale když si na něco vzpomenu, určitě ještě pár vět obětuju.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.7.2016 , 20:55   Citovat  

To PIVO bylo nejaky divny...at uz 10, ci 11....vubec to nelezlo Úsměv Nevim jestli bylo malo vychlazene, ale uz samotny nazev POLICKA nevestil nic dobreho.

Za me takovy stred minus...Ten vyber fakt nic moc, tlacit do sebe 3 dny parky a smazak neni pro kazdeho, ale na druhou stranu lepsi nez dratem do oka a clovek aspon nechcipl hlady.

Nic grilovaneho jsem taky letos nevidel - ale treba je chyba na me strane Úsměv
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.7.2016 , 21:22   Citovat  

z mého pohledu 3 věci --
1)smažák za 110?
2)kyselé párky (jeden jsem ochutnal) a 3 lidi jsem viděl je zrovna vyhodit do koše
3)pátek - nejspíš ředěné pivo (kozel) - rozhodně nebylo v pořádku ale i tak jsme ho vypili dost..D
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2016 , 21:27   Citovat  

Loni jsme měli Saxanu - byla s námi v Hradci na CZringu.

Párky byly v sobotu už prý OK. To samo neomlouva špatnou kvalitu v patek

Každopádně organizace špatná. Kuchař nedával vědět, že dal jídlo do okénka, takže paní od kasy na nás 5min. zírala než jsme řekli, jestli nám dá jídlo... Až pak udělala čelem vzad...
   Návrat  
pospa je teď offline  pospa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2016 , 22:46   Citovat  

Párky možná byly v sobotu už ok, ale HOT DOG bych přejmenoval do budoucna spíš na ICE DOG.
Co se týče toho že dojdou kelímky, pivo, nealko apod - dle mě nepochopitelné, když vím že přijede tolik lidí a kšeft víc než výbornej.

V neděli ráno jsme měli vajíčka a vše naprosto v pořádku kromě drtku kečupu pro kolegu za 10kč, jinak obsluha také v pořádku příjemná.

Co zlepšit na občerstvení ? Vyměnit, ono když se to někomu nechce dělat jak se má je to horší než když to nejde. Nejsou tam týden aby s tím neměli žádnou zkušenost přeci. Tak to valím bulvy
   Návrat  
Miška je teď offline  Miška
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 5:42   Citovat  

Za mě výběr nic moc, ke snídani vajíčka na x způsobů a párky blbý a k obědu téměř vše smažené, když je venku 30 stupńů taky příliž nepotěší. A co hůř, aby v sobotu v 13:00 nám bylo řečeno, že jídlo ani nealko není, tak to mi přijde dost propadák. Loni i předloni byl výběr i obsluha luxusní, letos to těžce podcenili.. Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 6:50   Citovat  

pospa napsal:
Párky možná byly v sobotu už ok, ale HOT DOG bych přejmenoval do budoucna spíš na ICE DOG.
Co se týče toho že dojdou kelímky, pivo, nealko apod - dle mě nepochopitelné, když vím že přijede tolik lidí a kšeft víc než výbornej.

V neděli ráno jsme měli vajíčka a vše naprosto v pořádku kromě drtku kečupu pro kolegu za 10kč, jinak obsluha také v pořádku příjemná.

Co zlepšit na občerstvení ? Vyměnit, ono když se to někomu nechce dělat jak se má je to horší než když to nejde. Nejsou tam týden aby s tím neměli žádnou zkušenost přeci. Tak to valím bulvy

Jsou tam cca od "19.3.2016"... Se stydím To jsme se tam byli domlouvat se správcem okruhu a pán v kiosku říkal, že jsou tam první den.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 7:23   Citovat  

Hellborn napsal:
Jsou tam cca od "19.3.2016"... Se stydím To jsme se tam byli domlouvat se správcem okruhu a pán v kiosku říkal, že jsou tam první den.

pokud je to takhle, tak bych byl klidny, pristi rok tam uz nebudou:). Pokud nepochopi tak elementarni zadani jako " 600+ mladejch lidi s autama v ohrade na vikend" - nemam strach.
Pivo - nejsem zadnej znalec a mlsnej jazejček - ale nestalo za moc.
Nealkopivo - flaškovej birell u horniho občerstvení - flaska tepla jak chcanky a nasmradla nechci presne specifikovat čím.
Cigáro - vychladly a svrastely po kremaci. Mel jsem ho dvakrat, druhy mi prislo i nasmradly....

HD jako takovy samozrejme super, diky moc nejen vsem zelenym trikum!
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 10:44   Citovat  

Dlouhý fronty, nezvládnutá organizace (chce to zvlášť fronty na jídlo a pití), v pátek dlouhé čekání na výdej (na smažené věci 10 minut), ale další dny výdej téměř hned. Špatná informovanost - jak směrem k zákazníkům (nikde žádné cedule o tom, co nabízí, na ceduli uvnitř nabídka psaná nečitelnou svítivou fixou), tak k personálu (neví co mají ve skladu, neví co je nealko, atd).
Personál ale milý, aspoň co jsem viděla já (byla jsem tu jen 4x).
Jídlo - v pátek samé smažené!! (btw.kuřecí nugety nejsou miniřízečky). Sobota - čevabčiči s bramborem nemůžu nic vytknout. Sekaná - nic moc. Neděle - kuřecí řízek dobrý. Celkově na mě moc velká příloha, brambory na půl talíře Úsměv
Bohužel se nedrželi jídelníčku, který sami navrhli a před časem nám poslali.
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 12:49   Citovat  

Pomalé, dlouhé, drahá některé jídla, pivo nic moc, nealko docházelo celkem pravidelně, výběr smažené věci plus jedna normální hotovka. Celkově: zlepšit výběr jídel, zrychlit komunikaci obsluha vs kuchyně, více zásob pití, psát nabídku na tabuli, v sobotu ráno tm nebylo napsáno nic a nevěděl sem co si vybrat, až co sem kde okouknul Mrk jinak na začátečníky to ušlo
   Návrat  
Mrs the.Doctor je teď offline  Mrs the.Doctor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 15:58   Citovat  

Z mého pohledu, když dojde něco tak zásadního jako je točené nealko (nepočítám ten zmiňovaný Birell), bylo by fajn vzít alespoň papír a tužku a nalepit informaci třeba ke vstupům do restaurace. Pak tam člověk nemusí stát ve frontě jak tydýt, aby se následně dozvěděl, že nemají. To stejné u kiosku...Člověk stojí frontu a pak zjistí, že jediné co mají je cigáro a pivo..
   Návrat  
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 16:16  Naposledy upravil Hifil dne 4.7.2016 , 16:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jen podtrhnu výše zmíněné:
- obsluha příjemná, ale nezkušená a špatně zorganizovaná. Potenciál tam nicméně vidím, jen to chce zkušenosti.
- Zásobování bylo podle mne tím nejzásadnějším problémem! Jsou sami proti sobě v tomto směru - kolik by se asi prodalo malinovky během všech těch výluk tohoto lahodného nápoje?? I jako soukromník, když si jdu do velkoskladu koupit sud piva na nějakou akci, se vždy naprosto bez problému domluvím, že si například vezmu k velkému sudu ještě malý - kdyby náhodou. Když ho nenančnu, tak jim ho v pondělí přivezu a vrátí mi peníze.. Předpokládám možnost takovéto domluvy i s jinými velkosklady, pivovary, malinovkovary apod. Přezásobení se tedy neriskují v takovém případě..
- Udělat výčep - malinovka+frekventovanější pivo bokem (venku ve stanu?), mít tam neustále roztočeno, vše se velice zrychlí..

Myslím, že si díky nezásobovanosti vydělali o dost méně, než mohli..
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 16:19   Citovat  

V neděli jsem si dal kuře s bramborem. Fronta žádná, jídlo normál. Ale měli mít nabídku venku, člověk by ani nepoznal, že se uvnitř něco prodává.
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 20:07   Citovat  

Obsluha byla sice milá ale totálně dezorientovaná ,jídlo špatné nebylo měl jsem šunkofleky a OK. Problém byl s pitím malinovku jsem neochutnal kofola smrděla alespoň to moje. Když jsem hledal klobásy nebo něco na grilu bylo mi řečeno že na horním stánku. Než jsem tam došel už neměli za mě fakt katastrofa. Návrh na zlepšení...prostě vyměnit pokud to půjde Úsměv
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 20:38   Citovat  

Co se týče sudů(s čímkoli) tak v naprosté většině není problém je vzít do komise. Jednoduše vezmu deset sudů a ty, který se nevypijou, se vrátí. Děcka, já mít volnej čas, tak se vám o to klidně postarám, bohužel mám práce nad hlavu(pořád)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 20:41   Citovat  

Dík, BunGee, ale máme tam "problém" s exkluzivitou.. Jinak by i letos byla nahoře Saxana jako loni.

Nicméně omluva vedoucího naznačuje, že si uvědomuje chyby na jejich straně, takže než se pustíme do nějakého "nátlaku", tak cestou nejmenšího odporu chceme zaznamenat chyby, předat vedoucímu a tlačit ho do zlepšení (i když na Saxanu a její team mít nebudou).
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 15:49   Citovat  

Za me asi nejvtipnejsi byla avia s tocenou zmrzlinou v nedeli dopoledne pořádnej výtlem

Jinak jsem mel asi tri piva v patek vecer, celkem usly. 110Kc za smazak je prekerka, vyrazili jsme do tesca a u vietnamcu byl za 70 pohledove mnohem lepsi ve srovnatelnym mnozstvi.
Celkove sestava prijemna, potencial by to asi melo, jen to lip predzasobit a zorganizovat.

Uvital bych opet moznost si jidlo objednat predem jak u Saxany. Plus by aspon vedeli kolik priblizne ceho a nemuseli by mit strach ze prodelaji.
Stejne tak priblizne cenik napoju a nejakych grilovanych veci predem. Je to reklama zadarmo a je velka sance, ze kdyz to bude stat za to, dost lidi necha doma gril a utrati nejakou kacku tam.

Holt je treba pocitat s tim, ze lidi nejsou uplny ovce a jsou mobilni. Zvlast kdyz je v okruhu tri kilometru nakupak a nekolik mist kde se da relativne dobre a levne najist.

Tak snad za rok to bude lepsi.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2016: občerstvení
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina