Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Omluva vsem zucastnenym Honday!!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 2 z 5
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 8:09   Citovat  

Po bitvě je Gizmi generálem... Už vidím kluky, jak po agresivním magorovi chtějí olíznout test...

Podporu PČR? Jako že by byla hlídka v areálu, když jsou rádi, že mají jedno auto na hlídkovou službu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 8:35   Citovat  

Za mě se bát na srazu o svůj majetek či zdraví je fakt nepochopitelné !!!
Následky budou jistě jednoznačné, ban na Honday a klidně bych si zahrával i s myšlenou doživotního banu na Honda-clubu.
Jiní ho dostali za maličkost, ale to je fakt přes čárů.

Jen ať je to pro ostatní jako ostrašující příklad !
Ale zde je vidět jaká je doba, dodržování pravidel jak i slušného chování tak či daných pravidel srazu nikoho netankuje.
Respekt k organizátůr nulová a pak to tak i vypadá.
   Návrat  
PaulieCZ je teď offline  PaulieCZ
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 10:32   Citovat  

Jak tady někdo psal že máš koule se takhle veřejně omluvit.. Tak to mi moc nepřijde.. Kdybys měl koule tak v sobotu přijdeš a omluvis se veřejně (mě a Matějovi) hlavně tomu Matějovi!! Protože jestli lámeš kotníky jen tak na potkani tak mi asi neprijdes moc v pořádku! Nenasral si mě kvůli tomu že si mi přimáčkl kapotu na autě co jsme zrovna s klukama dostavěli jen kvůli HDay,nenasral si mě že je to zrovna na místě kde to nejde vytahnout, ale nasr*lo mě to že si zezadu a bezdůvodně nápad myho kamaráda kterej už tak má od narození problémy s nohama má to den o dne horší a doktoři mu hrozí že může i skončit na vozíčku!! Jestli takhle po každým panáků napadas lidí i u vás ve městě tak bych tě za rel doma a nikam nepouštěl! Já a celá KazokuGarage jsme proti aby byl tenhle člověk pousten na další akce Honda Clubu!
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 11:12  Naposledy upravil M@jk dne 5.7.2016 , 11:15, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

PaulieCZ napsal:
Jak tady někdo psal že máš koule se takhle veřejně omluvit.. Tak to mi moc nepřijde.. Kdybys měl koule tak v sobotu přijdeš a omluvis se veřejně (mě a Matějovi) hlavně tomu Matějovi!! Protože jestli lámeš kotníky jen tak na potkani tak mi asi neprijdes moc v pořádku! Nenasral si mě kvůli tomu že si mi přimáčkl kapotu na autě co jsme zrovna s klukama dostavěli jen kvůli HDay,nenasral si mě že je to zrovna na místě kde to nejde vytahnout, ale nasr*lo mě to že si zezadu a bezdůvodně nápad myho kamaráda kterej už tak má od narození problémy s nohama má to den o dne horší a doktoři mu hrozí že může i skončit na vozíčku!! Jestli takhle po každým panáků napadas lidí i u vás ve městě tak bych tě za rel doma a nikam nepouštěl! Já a celá KazokuGarage jsme proti aby byl tenhle člověk pousten na další akce Honda Clubu!

Vážení
bezdůvodné chování Vladana je neomluvitelné!

Každopádně dostaly se ke mně informace, že Vaše skupina tam dělala bordel, takže bůh ví, co se tam stalo. Informace mám od člověka, co byl vedle Vás. Prý jste tam tůrovali, to je také bezdůvodně na hlavu a dementi tohoto typu jsou snad každý rok. Dokáže to naštvat dost lidí, hlavně ty, kteří chtějí spát a odpočívat. Takže sami hoďte kamenem, kdo jste bez viny.
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 11:13   Citovat  

Mno .... takze jako NEDOBROVOLNÝ ucastnik toho vseho k tomu taky reknu svuj nazor ....

Ja nechci nikoho soudit.... ale Trucker mezi lidi z Kazoku vlitl bezduvodne. Nebudu popisovat co a jak , kdyz uz to tady vsechno padlo co se delo.

za další jsem tam pomahala tomu dost opilemu klukovi osetrovat nohu a celou dobu jsem tam s nim stala, kdyz jeho kamaradi zmizeli kdo vi kam a dalsi den mi nerekl ani to jedno debil.ni DEKUJU za pomoc.... tak co bych taky cekala od lidi kterym je 20-25 let a tvari se strasne dulezite a nejdrsneji na svete ...

Ten mravenec čti jako panske prirozeni co tam turoval tu targu, tak jsem mela co delat abych mu tu hubu nerozmlatila. Jeste jsem si tam delala srandu se Soptou aby mi dal povoleni to tam vsechno srovnat, protoze to co se delo bylo na palici...

Chtela jsem si prijet odpocinout a misto toho jsem byla spis v praci ...

Vsichni jste nastvany na truckera, ale potrestal se dost a dalsi vstup bych mu na honday nezakazovala. To by se to muselo zakazat snad vsem co se tam tu noc chovali jak ozraly prasata... a ze vas tam bylo hodne, ze ??

Rozmyslim se jestli vubec na dalsi honday pojedu a pokud ano, tak jen na otocku a nikoliv pres noc. Toto mi bohate stacilo... a nebo bych dala zakaz piti alkohohlu a pouzivani jinych omamnych latek pořádnej výtlem
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 11:18   Citovat  

M@jk napsal:
Vážení

Každopádně dostaly se ke mně informace, že Vaše skupina tam dělala bordel, takže bůh ví, co se tam stalo. Informace mám od člověka, co byl vedle Vás. Prý jste tam tůrovali, to je také bezdůvodně na hlavu a dementi tohoto typu jsou snad každý rok. Dokáže to naštvat dost lidí, hlavně ty, kteří chtějí spát a odpočívat. Takže sami hoďte kamenem, kdo jste bez viny.

Sorry M@jku ale nebyl jsi tam, tak to prosím nekomentuj tímto zpusobem, co se ti doneslo a co se mozna ne/stalo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 11:19   Citovat  

Jinak Ano, opilych bylo vice,ale tady nešlo jen o alkohol.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 11:34   Citovat  

cheerion napsal:
Jinak Ano, opilych bylo vice,ale tady nešlo jen o alkohol.

Nekdy i ten alkohol staci ...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 11:58   Citovat  

Evička napsal:
Nekdy i ten alkohol staci ...

Ještě jsem neviděl opilce, kterého by chlast nabudil tak,že by se zvedal se 160km na hrbu... to mi hlava nebere

Naspeedovaného frajera, který se zvedal s 8 policajtama na zádech jo, ale ožralýho ne...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 12:13   Citovat  

Hellborn napsal:
Ještě jsem neviděl opilce, kterého by chlast nabudil tak,že by se zvedal se 160km na hrbu... to mi hlava nebere

Naspeedovaného frajera, který se zvedal s 8 policajtama na zádech jo, ale ožralýho ne...

Ze me nekdy nepozves na panaka? Velmi šťastný
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 12:23   Citovat  

Evička napsal:
Mno .... takze jako NEDOBROVOLNÝ ucastnik toho vseho k tomu taky reknu svuj nazor ....

Ja nechci nikoho soudit.... ale Trucker mezi lidi z Kazoku vlitl bezduvodne. Nebudu popisovat co a jak , kdyz uz to tady vsechno padlo co se delo.

za další jsem tam pomahala tomu dost opilemu klukovi osetrovat nohu a celou dobu jsem tam s nim stala, kdyz jeho kamaradi zmizeli kdo vi kam a dalsi den mi nerekl ani to jedno debil.ni DEKUJU za pomoc.... tak co bych taky cekala od lidi kterym je 20-25 let a tvari se strasne dulezite a nejdrsneji na svete ...

Ten mravenec čti jako panske prirozeni co tam turoval tu targu, tak jsem mela co delat abych mu tu hubu nerozmlatila. Jeste jsem si tam delala srandu se Soptou aby mi dal povoleni to tam vsechno srovnat, protoze to co se delo bylo na palici...

Vsichni jste nastvany na truckera, ale potrestal se dost a dalsi vstup bych mu na honday nezakazovala. To by se to muselo zakazat snad vsem co se tam tu noc chovali jak ozraly prasata... a ze vas tam bylo hodne, ze ??

Rozmyslim se jestli vubec na dalsi honday pojedu a pokud ano, tak jen na otocku a nikoliv pres noc. Toto mi bohate stacilo... a nebo bych dala zakaz piti alkohohlu a pouzivani jinych omamnych latek pořádnej výtlem
tohle mi přijde jako první opravdu rozumný a zdravý názor je to dobrý
   Návrat  
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 12:40   Citovat  

Evička napsal:

Skvěle popsané, ale myslím si že zde v tomto vláknu se řeší jen chování dotyčného člověka.
Kdyby jsme se měli rozepsat o chování ostatních účastníků tak to raději zamknout
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 12:44   Citovat  

Kutlas napsal:
Skvěle popsané, ale myslím si že zde v tomto vláknu se řeší jen chování dotyčného člověka.
Kdyby jsme se měli rozepsat o chování ostatních účastníků tak to raději zamknout

To je pravda... Chapu ze to trucker dost prehnal , ale at se kazdy zamysli nad svem chovani na honday. Ja sice alkohol nepiju a neodsuzuju lidi co se radi napijou. OK at se treba uchlastaj, ale sakra at se chovaji slusne a nejsou sprosty a agresivni ...
   Návrat  
Bambochacze je teď offline  Bambochacze
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 12:48  Naposledy upravil Bambochacze dne 5.7.2016 , 12:49, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Teď přesně když tohle člověk čte tak je mu akorát špatně... jako by jsme mohli za to kolik nám je máme se jako KazokuGarage taky všem veřejné omluvit že je nám okolo 20-25let ? Ja jsem moc rád za to jak jste nám ošetřili Matěje potom jsme se ztratily z důvodu že jsme šli hledat toho dotyčného který se ztratil a všechno zpusobil wokurka a nikdo nevěděl kde je. Ještě jednou děkuji za ošetření a za pomoc moc si toho vážíme bylo to milé pokud jde Teda o to turovaní když už jsme u toho nemá to s kazoku co společného to z byly hned auta naproti nám neznamená že to bylo naše kazoku děkuji za pochopení. Jen pro upřesnění jak to bylo. Honda
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 12:49   Citovat  

cheerion napsal:
Sorry M@jku ale nebyl jsi tam, tak to prosím nekomentuj tímto zpusobem, co se ti doneslo a co se mozna ne/stalo.

Ahoj,
máš pravdu.
přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 12:52   Citovat  

Bambochacze napsal:
Teď přesně když tohle člověk čte tak je mu akorát špatně... jako by jsme mohli za to kolik nám je máme se jako KazokuGarage taky všem veřejné omluvit že je nám okolo 20-25let ? Ja jsem moc rád za to jak jste nám ošetřili Matěje potom jsme se ztratily z důvodu že jsme šli hledat toho dotyčného který se ztratil a všechno zpusobil wokurka a nikdo nevěděl kde je. Ještě jednou děkuji za ošetření a za pomoc moc si toho vážíme bylo to milé pokud jde Teda o to turovaní když už jsme u toho nemá to s kazoku co společného to z byly hned auta naproti nám neznamená že to bylo naše kazoku děkuji za pochopení. Jen pro upřesnění jak to bylo. Honda

Ja nenapsala ze ten mravenec s targou patril ke Kazoku .... cti poradne je to dobrý
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 13:02   Citovat  

Hellborn napsal:

na vlastní oči jsem viděl vojáka(paragána)kterej pouze po chlastu celou hospodu(cca 20 lidí) vyházel ven včetně těch dřevorubců co tam seděli a rozbil jim hubu bez ohledu na to že na něm jich taky klečelo několik a bylo jim to houby platný......i já tam od něj tenkrát dostal jentak že jsem tam byl.....naštěstí jen facku....
víc se k tomu nebudu vyjadřovat páč jsem na HD nebyl a soudit jen podle toho co tu jiní napíší by mi byla hanba přátele
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 13:56   Citovat  

Typek mozna nadosmrti zmrzacil kluka a ponicil cizi auto. Je uplne jedno jestli byl ozralej nebo ne cemkoliv jinym. Je uplne jedno jestli se mu nelibilo turovani nebo jen neci ksicht. Vzpamatujte se!
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 14:16   Citovat  

Nebyl jsem tam a nevím přesně co se stalo, ale z toho co slyším a čtu došlo k vážnýmu výpadku normálního chování a myšlení. Že se někdo napije a dělá ramena, to se stává a ve většině případů se to dá zkrotit. Pokud ale někdo úmyslně vyvolává konflikty, poškozuje zdraví a majetek ostatních, tak už to v pohodě není a mělo by se s tím něco dělat. Zvlášť, když na zpacifikování dotyčného je potřeba policie.

Omluva je fajn, ale není všemocná. A z vlastní zkušenosti vím, že pokud člověk dělá podobné věci, nikdy to není z ničeho nic. Takže by si to ten dotyčný měl v první řadě srovnat sám v sobě...
   Návrat  
nEcroCZ je teď offline  nEcroCZ
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 14:17   Citovat  

zlomena noha neni zadne zmrzaceni, za mesic poskakujes jak lanka... a pokud to bude zase nejaky typicky vydriduch co si necha od znamych napsat posudky ze je zmrzaceny a ze musi brat invalidni duchod a bude chtit zase nekoho voskubat jako typicky cech tak mam dost...

truckera znam cca 5 let a nikdy zadny problem....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 14:18   Citovat  

nEcroCZ napsal:
zlomena noha neni zadne zmrzaceni, za mesic poskakujes jak lanka... a pokud to bude zase nejaky typicky vydriduch co si necha od znamych napsat posudky ze je zmrzaceny a ze musi brat invalidni duchod a bude chtit zase nekoho voskubat jako typicky cech tak mam dost...

Tak to zase brzdi ... ten kluk co mu zlomil tu nohu bere prasky na kosti. Osobne jsem ty prasky drzela v ruce a byla u toho. A kdyz ma nekdo problem s kostma, tak muze raz dva skoncit na voziku...

Takze u ZDRAVEHO cloveka je to za mesic zahojeny, ale v tomto pripade by to mohlo byt o neco slozitejsi
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 14:25   Citovat  

nEcroCZ napsal:

to si doufám nemyslel vážně že ne kamaráde?? bo ti přijde normálni se napít a bůhví co a přijít někomu a zlomit mu nohu?? nebo když to udělá někdo tobě, co budeš tvrdit?? oukej to je vpoho?? nemyslím, tak si to prosím srovnej a pak komentuj, trestní zákoník na to taky pamatuje a co teprv když se klučina bude léčit i přes to že má problémy s nohama?? zamysli se nad tím prosím.
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 14:29   Citovat  

nEcroCZ napsal:

i kdyby to byl vydriduch tak je to celkem jedno, ono jet nekde na sraz, tam se ozrat jak prase nebo si napcat do nosu vsecko co najde a pak nekomu bezduvodne lamat nohy neni zrovna idealni , je to stejne dementni jako to schvalovat
   Návrat  
spawn je teď offline  spawn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 14:38   Citovat  

nEcroCZ napsal:

Tak ty si dobrej vocas Matěj má problémy od narození s nohama a jak tu píše Evička tak i s kostma když si tam nebyl tak si tyhle stupidní řeči nech bejt... Prosím
   Návrat  
spawn je teď offline  spawn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 14:42   Citovat  

M@jk napsal:
Vážení

Každopádně dostaly se ke mně informace, že Vaše skupina tam dělala bordel, takže bůh ví, co se tam stalo. Informace mám od člověka, co byl vedle Vás. Prý jste tam tůrovali, to je také bezdůvodně na hlavu a dementi tohoto typu jsou snad každý rok.

Majku to nebyli Kazoku buď ti dal někdo špatný info a nebo to ten dotyčnej i sám pochopil špatně.
Každopádně sdílím s cheerion její názor nebyl si tam nevíš co se dělo..
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 14:48   Citovat  

Uz se to tu zvrhava. Mozna by nebylo od veci zverejnit omluvu a tema zamknout bo ten clovek co tak ucinil si sve nasledky ponese hlavne mimo tohle forum..
To jestli se par organizatoru rozhodne mu neumoznit priste vstup je stejne jen ciste jejich vec, protoze to sou oni kdo neprimo nesou nejvetsi nasledky hned po primo postizenych!

Jinak sem tady uz taky nejaky ten patek, ale na HD nejezdim prave i z toho duvodu, ze bych se tam nerad stretl s chovanim nekterych postizenych - je jedno jestli jde o dementa co musi turovat motor nebo pomatence ktery ma potrebu nekomu ublizit. Takovych lidi uz sem videl spousty a se spousty se i nejen nazorove stretl a ted uz se snazim temhle konfliktum vyhnout s ohledem na spoustu veci ktere by to mohlo ovlivnit.

Skoda, ze na takhle velke akci se tomuto proste vyvarovat neda a presto, ze tam radeji nejezdim maji organizatori muj obdiv za to, ze to pro VAS delaji! Skoda, ze to pak znici akci kterou jedni pripravuji rok a dalsi se na ni rok tesi!
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 14:49   Citovat  

Hellborn napsal:
Po bitvě je Gizmi generálem... Už vidím kluky, jak po agresivním magorovi chtějí olíznout test...

Podporu PČR? Jako že by byla hlídka v areálu, když jsou rádi, že mají jedno auto na hlídkovou službu...

Gizmi - Službou PČR jsi prošel těsně kolem a víš kulový jak to chodí, navíc už tu nějakej pátek nejsi a dost věcí se změnilo Mrk Jak píše zde Helbi, co si pomůžeme lízátkem a kde asi tu hlídku pčr na celý víkend seženeme? Vtipálku Velmi šťastný

PS: M@jku bylo by lepší mlčet, jedna bába povídala umí každej, ale víš prd a nebyl jsi tam, díky
   Návrat  
Dreyphus je teď offline  Dreyphus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 15:12   Citovat  

FastCivic napsal:
tohle mi přijde jako první opravdu rozumný a zdravý názor je to dobrý

Vstup bych mu nezakazoval ... Ale stalo se to jednou a klidně se to může stát znova ... A jestli ho to mrzí , měl by mít soudnost a na sraz nejezdit z vlastní vůle... Když se neumí ovládat...
   Návrat  
prody je teď offline  prody
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 15:35   Citovat  

Předem chci napsat, že jsem tam nebyl a nevím osobně co se tam stalo. Každopádně si myslím, že konečný verdikt o tom jestli povolit případně zakázat vstup na další HD by měli vynést organizátoři. Myslím si, že oni jsou k tomu nejvíc kompetentní a jim nejvíc záleží na tom co se tam bude dít, jaké mají možnosti tomu co tam nechtějí zabránit , případně zvážit jestli to někoho odradí atd atd.
Zraněnému přeji hodně síly na uzdravení a diskutujícím chladnou hlavu, no a všem ostatním hezký den.
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 16:11   Citovat  

prody napsal:
Předem chci napsat, že jsem tam nebyl a nevím osobně co se tam stalo. Každopádně si myslím, že konečný verdikt o tom jestli povolit případně zakázat vstup na další HD by měli vynést organizátoři. Myslím si, že oni jsou k tomu nejvíc kompetentní a jim nejvíc záleží na tom co se tam bude dít, jaké mají možnosti tomu co tam nechtějí zabránit , případně zvážit jestli to někoho odradí atd atd.
Zraněnému přeji hodně síly na uzdravení a diskutujícím chladnou hlavu, no a všem ostatním hezký den.

je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Omluva vsem zucastnenym Honday!!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina