Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 285 z 333
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.7.2016 , 12:18   Citovat  

DJRICO napsal:
Ahoj, prosím vás potřebuju horní ramena a už jsem objednal dvakrát špatně i když na všech webech je mají zařazený tak, že by měli sedět, ale nesedí. Už si nevím rady jaké rameno objednat. Na autě vypadá rameno symetrický, ale pokaždé když objednam tak mi přijde ramenou nesymetricky. Dekuju za rady.

To je divný, kdysi mi, resp. mechošovi, co to dělal, od Elitu přišly v pořádku na první pokus...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 11.7.2016 , 17:31   Citovat  

Kendik napsal:
Ahoj, zkousel jsi cardo shop?

Ahoj v Cardo nemají nic skladem. Mroauto jsem zkoušel ty maxGear (http://www.mroauto.cz/katalog/honda/accord-vi-cg-ck/10026/100571/) který ale nesedej a na všech webech je mají zařazený že sedí.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 11.7.2016 , 20:03   Citovat  

DJRICO napsal:
Ahoj v Cardo nemají nic skladem. Mroauto jsem zkoušel ty maxGear (http://www.mroauto.cz/katalog/honda/accord-vi-cg-ck/10026/100571/) který ale nesedej a na všech webech je mají zařazený že sedí.
Zkus zavolat do Cardo a probrat to s nimi.Urcite Ti poradi. je to dobrý
   Návrat  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 12.7.2016 , 0:38   Citovat  

Kendik napsal:
Zkus zavolat do Cardo a probrat to s nimi.Urcite Ti poradi. je to dobrý

Debatuju na jiných autodilech a napíšou mi, že to mám nějaký seskladany, že to není možný, ale když koukám na náhledy těch dílů tak jeden vypadá, že je symetrický a druhý zase ne. Kámoš měl podobný problém na c5g a trefil se až napotřetí když objednali rameno na shuttle. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 12.7.2016 , 9:33   Citovat  

DJRICO napsal:
Debatuju na jiných autodilech a napíšou mi, že to mám nějaký seskladany, že to není možný, ale když koukám na náhledy těch dílů tak jeden vypadá, že je symetrický a druhý zase ne. Kámoš měl podobný problém na c5g a trefil se až napotřetí když objednali rameno na shuttle. Velmi šťastný
Taky dobry Velmi šťastný
Ono je to s temi dily na Japonce trosku zmatene celkove, takze obcas je to opravdu problem a nezbyva nez jen zkousset a nebo na jistotu koupit original, ale zase to vyjde draz. Úsměv
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 15.7.2016 , 12:40   Citovat  

Zdar přátelé pár otázek. mám po STK a bylo to na hraně Velmi šťastný takže pár dotazů. Brzdové trubyčky udajeně je někde v zadu místo kde to schnije a je to v trapu. Takže pořizoval jste to někdo? Připadně kde nebo nechat někde vyrobit? Pak přední horní ramena? nějaké zkušenosti s vydrží? ja sem je dělal na predku pred 5 lety a to auto zrovna moc nejezdí a už jsou zas v kopru prej. byly to nejaký nipartsy tenkrat tušim. Dál tlumiče? nemáte někdo zkušenost jaké nebo origo? případně co asi stojej? a poslední věc. máte někdo zkušenosti se seštelováním ručky? Mám třmeny komplet po repasi ale asi se jeste nekde musej nastavit aby ručka ručkovala správně Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 15.7.2016 , 15:43  Naposledy upravil Kendik dne 16.7.2016 , 8:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sunnx napsal:
Zdar přátelé pár otázek. mám po STK a bylo to na hraně Velmi šťastný takže pár dotazů. Brzdové trubyčky udajeně je někde v zadu místo kde to schnije a je to v trapu. Takže pořizoval jste to někdo? Připadně kde nebo nechat někde vyrobit? Pak přední horní ramena? nějaké zkušenosti s vydrží? ja sem je dělal na predku pred 5 lety a to auto zrovna moc nejezdí a už jsou zas v kopru prej. byly to nejaký nipartsy tenkrat tušim. Dál tlumiče? nemáte někdo zkušenost jaké nebo origo? případně co asi stojej? a poslední věc. máte někdo zkušenosti se seštelováním ručky? Mám třmeny komplet po repasi ale asi se jeste nekde musej nastavit aby ručka ručkovala správně Je to tam.
Ahoj.Odpovim jen na to co budu vedet Úsměv
Brzdove trubky jsem nechal vymenit komplet cele.Zacalo mi to tect uprostred auta Úsměv Vyslo me to asi na 2000,-kc
Kde jezdis a kolik ma auto najeto?Ja mam ramena porad original a najeto 165oookm Úsměv Rucku sestelujes tak, ze sundas stredovy panel mezi prednima sedackama, drzi asi na trech sroubkach a ke kazdemu kolu vede jedno lanko.Ta matka co tam je je stelovaci.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 15.7.2016 , 22:36   Citovat  

To sunnx:
Ruční brzda - lanovody jsou OK? Brzdilo to před repasí třmenů? Pokud jsi neměnil kotouče a destičky, musí to na ruční brzdu brzdit stejně, jako před tím. Jinak pokud máš loketní opěrku, přístup ke štelovací matici ručky je i přes zadní popelník v tělese opěrky.
Horní ramena - pokud auto víc stálo než jezdilo, tak bych šel do "repase" mazové náplně kloubů pod prachovkami. Nejspíš vyschla. Není možné aby se stáním klouby opotřebovaly.
Tlumiče - všude tu "frčí" Kayaby, origo v Hondě určitě dostaneš taky...Úsměv
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 16.7.2016 , 9:38   Citovat  

diky piskote...taky jsem potreboval dostelovat rucku...ale u mne stelovani rucky cez otvor pro popelnik neni nic moc a odsrubovat 3 sroubky /jeden u rucky v tom kastliku pro drobne a dva na boku/ bylo stejne zapotrebi Úsměv...

...jinak dotaz ohledne rucky jakym spusobem se nastavuje kdy ma zabirat pripadne nejaka ocna kontrola ze je to gut nastavene...pac ja jsem mmel ten drzacek na kterem jsou uchyceni oba lanovody uplne na zemi a timpadem mi zustavala svitit rucka i kdyz byla spustena...tak jsem to pritahnul tak aby ten drzak byl v luftu...a jeste zajimavost lanovody nebyli stejne dlouhe je to normalne?...

...hele kluci a menil nekdo z vas horni ulozeni tlumice...to co je na kastli? Úsměv...

AFY
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 16.7.2016 , 10:55   Citovat  

chalejkum napsal:
diky piskote...taky jsem potreboval dostelovat rucku...ale u mne stelovani rucky cez otvor pro popelnik neni nic moc a odsrubovat 3 sroubky /jeden u rucky v tom kastliku pro drobne a dva na boku/ bylo stejne zapotrebi Úsměv...

...jinak dotaz ohledne rucky jakym spusobem se nastavuje kdy ma zabirat pripadne nejaka ocna kontrola ze je to gut nastavene...pac ja jsem mmel ten drzacek na kterem jsou uchyceni oba lanovody uplne na zemi a timpadem mi zustavala svitit rucka i kdyz byla spustena...tak jsem to pritahnul tak aby ten drzak byl v luftu...a jeste zajimavost lanovody nebyli stejne dlouhe je to normalne?...

...hele kluci a menil nekdo z vas horni ulozeni tlumice...to co je na kastli? Úsměv...

AFY
Lanovody nejsou stejne dlouhe OK
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 16.7.2016 , 12:28   Citovat  

To, že to vahadýlko se zakončením lanovodů je třeba kousek našikmo, není způsobeno tím, že by lanovody byly nestejně dlouhé.
Je to způsobeno nestejnoměrným opotřebením kotoučů a destiček na každém kole. právě pro to je tam to vahadýlko, aby se to vyrovnalo. Takže pokud po zatažení ruční brzdy je vahadýlko na šikmo signalizuje to nestejnoměrný stav (opotřebení např.) brzd.
Acco má jen jednu štelovací matici (a asi i většina aut), např. u Š120 má každý lanovod matici svoji.
Nastavení zdvihu páky ruční brzdy kdekdo doporučuje jinak, dva, tři čtyři zuby třeba. Asi je to jedno.
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2016 , 12:47   Citovat  

piskote...a jses si tim jisty? pac ja mam brzdy po vymenne a vahadylko je hodne zesikma pac jeden lanovod je asi tak o 2-3cm delsi...nejenom lanko ale i komplet bowden...
...asi to jeste jednou rozdelam a nafotim Úsměv...

AFY
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2016 , 13:50   Citovat  

Me menil mechanik oba lanovody a rikal, ze je kazdy jinak dlouhy.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2016 , 16:35   Citovat  

Za mě to nemá logiku, aby byly různě dlouhé, ale rád se nechám přesvědčit, že to tak je.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2016 , 17:24   Citovat  

Podle manualu se zdaji byt oba lanka stejna, tak nevim co tim mechanik myslel.

rucni brzda.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
rucni brzda.jpg, 91.77 kB
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2016 , 9:57   Citovat  

Podle me jsou stejný jen maj obracene udelane ty uchyty. menil sem je pred dvema lety a byly totožné. Mám právě nové lanovody i tremeny po komplet repasu a tim sroubem pod plastem mezi sedackama to mam sestelované na 3 zuby ale nemá to brzdnej ucinek ze by si tim treba utrhl zadek. jednou sem se podioval nad videem nekoho z klubu na fb jak na snehu s accem hazi boky na rucku prave kuli tomu ze me tak rucka rozhodne takhle nezabere. Byla tam pak diskuse ze na tom trmenu by si to mel nejak vynulovat do nejaky pohohy.jakože nastavis ten vnitrni mechanismus aby byl uz takřka na zabrzdeno a to raminko pak presadis aby mohlo brat jako od zacatku. Na to se ptam jestli jste to nedelal nekdo. protože nahore u paky to uz je tak jen na dopnutí a dostelovani.

Prosim te a kde si to nechal delat to brzdové vedení? Jestli mam jet přímo do hondy nebo hledat nějakýho šikulu.

Ohledně tech ramen. Auto ma neco prez 200 lehce nekdy na 170 sem je delal. Takže za 5 let najel accord 30 tis. Na tu repasy se optam. Mělo by jít ten čep teoreticky vymenit jako takovej ne? nebo kupovat cele nové?
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2016 , 10:31   Citovat  

sunnx napsal:
Podle me jsou stejný jen maj obracene udelane ty uchyty. menil sem je pred dvema lety a byly totožné. Mám právě nové lanovody i tremeny po komplet repasu a tim sroubem pod plastem mezi sedackama to mam sestelované na 3 zuby ale nemá to brzdnej ucinek ze by si tim treba utrhl zadek. jednou sem se podioval nad videem nekoho z klubu na fb jak na snehu s accem hazi boky na rucku prave kuli tomu ze me tak rucka rozhodne takhle nezabere. Byla tam pak diskuse ze na tom trmenu by si to mel nejak vynulovat do nejaky pohohy.jakože nastavis ten vnitrni mechanismus aby byl uz takřka na zabrzdeno a to raminko pak presadis aby mohlo brat jako od zacatku. Na to se ptam jestli jste to nedelal nekdo. protože nahore u paky to uz je tak jen na dopnutí a dostelovani.

Prosim te a kde si to nechal delat to brzdové vedení? Jestli mam jet přímo do hondy nebo hledat nějakýho šikulu.

Ohledně tech ramen. Auto ma neco prez 200 lehce nekdy na 170 sem je delal. Takže za 5 let najel accord 30 tis. Na tu repasy se optam. Mělo by jít ten čep teoreticky vymenit jako takovej ne? nebo kupovat cele nové?
Trubky mi delal neHonda mechanik a koupil je asi nekde, kde maji trubky.Kelly nebo neco podobneho.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2016 , 11:17   Citovat  

sunnx napsal:

Brzdy po výměně kotoučů a destiček sešteluješ párkrát zabržděním, válečky se poslušně pootočí a vystaví do "nějaké" polohy. Pak už můžeš si hrát s nastavením ruční brzdy, že ji lze seštelovat tak, že ten zadek se při jejím použití utrhne (vlastní zkušenost, neplánovaná, na sněhu).
U aftermarket horních ramen lze čepy vylisovat, u originál ramen to nešlo.
   Návrat  
makak je teď offline  makak
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 20.7.2016 , 7:55   Citovat  

Caute. Kedze som sa na leto rozhodol predat svoj accord, davam do ponuky diely ktore som nestihol nahodit a uz to robit nebudem.
Elektrika zadnych okien
Tapacire type r na elektriku alebo rucku. Dva sety
Subwofer zosilovac ekvalizer a kabelaz bez jedneho konektoru bsetko origo honda bosse
Zadne sedacky type r alebo len latka z nich.
Medzikus na olej cidla tlaku a teploty plus budiky jeden raid hp druhy som este nenasiel ale mam aj te. Dokonca aj listu na uchytenie na stlpik
Sedacka recaro, vodicova s dofukovanim
Kompletna spinacka aj so zamkami. Type r ma len jeden dverny zamok.set obsahuje spinacku kluc zamok dveei, kufru, kastlika a otvarania kufru
Kompletny podvozok-tlmice type r a sportove pruziny.
...este mam jednu poface kapotu s maskou type r, set dveri zadne nemaju klucku, blatniky, polystyren do rezervy aj so zdvihakom a klucom, predne otoce type r, zadne otoce type r, predny stabilizator typer, klima kompresor h22a7, casti motora h22a7, odpory ventilatora, ventilator, sahary, predna spodna cast kde je uchyteny predny silentblok, kovova lista pod svetla aj vystuha v predu.

Vsetko to je v bratislave. Ceny dohodou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.7.2016 , 17:57   Citovat  

makak..sedia tlumice z typer r na anglana? Úsměv

...resil nekdo uz vymenu horneho ulozeni tlumicu - to co je medzi tlumicem a kastli? klidne i origo dil a cena Úsměv...

AFY
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.7.2016 , 21:18   Citovat  

chalejkum napsal:
makak..sedia tlumice z typer r na anglana? Úsměv

...resil nekdo uz vymenu horneho ulozeni tlumicu - to co je medzi tlumicem a kastli? klidne i origo dil a cena Úsměv...

AFY

Já jsem to nechal měnit, jelikož mi tam cinkalo a byla v tom uložení vůle. Bylo to vzadu a kupoval jsem originál tuším kolem 500 kč.
   Návrat  
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 22.7.2016 , 11:39   Citovat  

Ahoj kluci,
potřeboval bych poradit...mechanik má dovolenou.

Tak měsíc pozoruju občasné zachrastění od motoru, tak 1-2 vteřiny. Dělá to při záběru, v nižších otáčkách. Třeba jedu do kopce na trojku a chci zrychlit. Pokud jsou otáčky 2500 - 3000 a šlápnu na plyn tak zachrastí a pak už v pohodě.Nebo na dálnici v kopci...110 km/h, šlápnu na plyn, zachrastí a klid. Při tom zachrastění cítím malý výpadek výkonu. A nedělá to pokaždý, prostě náhodně. Jinak jede dobře,volnoběh stabilní, výkonu má dost. Je to F20B6. Nevíte co by to mohlo být?

Díky.
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 22.7.2016 , 16:14   Citovat  

Ahoj, vypadá to na úplně stejný problém co mám i já. Mě to zase pro změnu jakoby zachrochtá, lehce klesne výkon a hned to zase zabere. Zkusil jsem vyndat vzduchový filtr a trochu se to zlepšilo. Ještě mám podezření na rozsypaný vlnovec, páč když zahýbu výfukem něco uvnitř chrastí. Ten vzduchový filtr tam mám zhruba měsíc. Snad to bude jen tím.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.7.2016 , 11:18   Citovat  

Jak napnout klinak? Pod altikem jsou dva sroubky, kteryma jsem počítal ze to půjde, ale nehnu s nima. Dela se to jinak? Diky
   Návrat  
makak je teď offline  makak
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 24.7.2016 , 12:04   Citovat  

Pod altikem su dva jeden drzi dosticku a druhy je napojeny na altik.
Je potrebne aby si povolil aj druhu stranu toho srobu kde je spojeny altik. Povoleny musi byt hlavny alternatorovy srob a aj ten druhy ktory tam je.
Inak s tym nepohnes. Potom sa dotiahne remen a znova sa dotihnu uchytenia altika.
Takto to je na klimovej aj bezklimovej verzii
   Návrat  
bzuk001 je teď offline  bzuk001
Nový příspěvekZaslal: 1.8.2016 , 16:48   Citovat  

Zdar lidi, mám dotaz, měnil někdo na Accordu 1.8 VTEC zapalovací kabely? Koupil jsem v Elitu nejdřív zn Tesla a pak Boshe a ani jedny nesedí. Když je tam dávám, tak neslyším, zvuk nacvaknutí na svíčku a když převlíknu gumovou objímku přes výstupek na víku ventilů, tak po 20 km, tak ta objímka sklouzne a "faja" vyskočí ven. Obě značky kabelů jsou stejné konstrukce, bohužel rozdílné od originálu. Do Hondy volat nechci, tam to bude dražší. Poradí mi mi někdo, kde objednat a nezdvojnásobit cenu vozu??? Velmi šťastný
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 1.8.2016 , 16:56   Citovat  

bzuk001 napsal:
Zdar lidi, mám dotaz, měnil někdo na Accordu 1.8 VTEC zapalovací kabely? Koupil jsem v Elitu nejdřív zn Tesla a pak Boshe a ani jedny nesedí. Když je tam dávám, tak neslyším, zvuk nacvaknutí na svíčku a když převlíknu gumovou objímku přes výstupek na víku ventilů, tak po 20 km, tak ta objímka sklouzne a "faja" vyskočí ven. Obě značky kabelů jsou stejné konstrukce, bohužel rozdílné od originálu. Do Hondy volat nechci, tam to bude dražší. Poradí mi mi někdo, kde objednat a nezdvojnásobit cenu vozu??? Velmi šťastný

Za prvé tesly nebrat - hrozný krám, ikdyž jsou za super peníze a je na nich made in USA, koukni po NGK. Za druhé když mi pošleš Vin do SZ tak bych ti měl být schopný dohledat orig číslo Úsměv
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 1.8.2016 , 19:30   Citovat  

Kluci, jaká lambda sedí na f18? Koupil jsem Denso dox 1452, ale ta má jiný konektor a místo šedého drátu je tam zelený... A abych nezapomněl, origo lambda je na 22 klíč, Denso je na 18....
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 1.8.2016 , 19:59   Citovat  

Ahojte.Chci se zeptat jestli tu nekdo z Vas mate A6G v automatu a jak jste s nim spokojeni? Úsměv
   Návrat  
dj-enter je teď offline  dj-enter
Nový příspěvekZaslal: 4.8.2016 , 8:20   Citovat  

zdravim, pise sa o tom ze lambda funguje len original, ziadna druhovyroba. Chcem sa opytat ze kedy a ako sa vam prejavilo ze lambda nefunguje - problem nastal ihned po vymene alebo az po urcitom case ? Ide o to ze som pouzil druhovyrobu od Bosch, spravil som vela kratkych a par dlhsich trati (zatial spolu nejakych 200 km) a ziaden problem som nezaznamenal. Motor ide a ecu ziadnu chybu nehlasi. Úsměv Teda mam to brat ze je to v poriadku, alebo sa problem este len ukaze ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina