Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
A7G 2.4 automat vs manuál
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5

automat vs manuál
automat
35%
 35%  [ 17 ]
manuál
64%
 64%  [ 31 ]
Hlasovalo : 48
Celkem hlasů : 48

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 10:14   Citovat  

Probos napsal:
Vzhledem k tomu, že aktuálně též sháním Acco 7 / 8g, tak jsem čím dál více nakloněný tomu, vzít 2.2 (nemám absolutně zkušenost) nebo 2.0i, ale samozřejmě v executive výbavě - raději lepší stav a nájezd. Tu 2.4 asi fakt jen tak neseženem i přes to, že těch penízek mám o něco málo více. Možná bych šel spíš do 2008/9 - 8g. Jak říká markos, je to hold o kompromisech. nechceš-li Fábii 1.2 TSI Úsměv

ja nevim coto furt blabolite jste jak ty zensky na FB co placou ,ze neni na svete normalni chlap Velmi šťastný
staci radne hledat ,nebo si ho nechat privezt Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 10:15   Citovat  

2.2 skvělá volba. Mám 7G předface asi dva měsíce, je to moje první nafta, jinak jsem měl pouze japonský benzíny, takže nejprv trochu nezvyk jak na ni, ale ted po najetých 3 tis.km jsem se s ní zžil úplně a jsem za naftu rád. Jezdíme většinou ve čtyrech, okresky, při klidný jízdě je to jakoby byl pod kapotou benziňák, nejde nic slyšet, nebo cejtit vibrace apod, sametovej chod, že motor spaluje naftu poznáš až když tomu šlápneš třeba při předjíždění, motor se jakoby nadechne a vší silou zatáhne od spoda a zabírá pořád a pořád, až skoro k červenýmu (to je na nafťáka taky neobvyklé), to se ale už děje za doprovodu trochu syrovějšího chodu motoru, jakmile ale ubereš plyn, z motora je zase beránek, to vše při spotřebě kolem 6 litrů.

Před koupí jsem ještě projížděl v bazaru 2.0, jeli jsme ve třech a byla to slabota, sice hned po nastartování studenýho motoru, byl oproti 2.2 klid jako v hrobě, ale ten výkon je spíš na klidný jízdy a předjíždění s naloženým autem asi vždy dva kvalty dolů.
2.4ku jsem chtěl taky, ale výběr byl minimální a chtěl jsem hlavně zachovalé a opečovávané auto a ve 2.4ce to buď byla nějaká utlučenina 03 rok, anebo krásná, ale pořádně mastná.
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 10:34   Citovat  

Tomik napsal:
2.2 skvělá volba. Mám 7G předface asi dva měsíce, je to moje první nafta, jinak jsem měl pouze japonský benzíny, takže nejprv trochu nezvyk jak na ni, ale ted po najetých 3 tis.km jsem se s ní zžil úplně a jsem za naftu rád. Jezdíme většinou ve čtyrech, okresky, při klidný jízdě je to jakoby byl pod kapotou benziňák, nejde nic slyšet, nebo cejtit vibrace apod, sametovej chod, že motor spaluje naftu poznáš až když tomu šlápneš třeba při předjíždění, motor se jakoby nadechne a vší silou zatáhne od spoda a zabírá pořád a pořád, až skoro k červenýmu (to je na nafťáka taky neobvyklé), to se ale už děje za doprovodu trochu syrovějšího chodu motoru, jakmile ale ubereš plyn, z motora je zase beránek, to vše při spotřebě kolem 6 litrů.

Před koupí jsem ještě projížděl v bazaru 2.0, jeli jsme ve třech a byla to slabota, sice hned po nastartování studenýho motoru, byl oproti 2.2 klid jako v hrobě, ale ten výkon je spíš na klidný jízdy a předjíždění s naloženým autem asi vždy dva kvalty dolů.
2.4ku jsem chtěl taky, ale výběr byl minimální a chtěl jsem hlavně zachovalé a opečovávané auto a ve 2.4ce to buď byla nějaká utlučenina 03 rok, anebo krásná, ale pořádně mastná.

Díky, to je hodně fajnová recenze. Trošku mě to navnadilo to opravdu zkusit Úsměv Jinak mi ale přijde divné, že když mají podobný počet koní, tak že 2.0 je línější. Jak to ?? Kvůli obsahu?

Co mě trošku odrázuje od dieselu je, že po nějakých km odchází turbo, nebo filtr pevných částic, vstřiky. Obecně je tam toho víc, co se může pokazit. Ale to vím je z doslechu.

ad DOHC: V žádném případě nepláčem. Já jsem realista a pokud bych chtěl něco dovést, dovezu si to. Hlavně ale nemám čas kolem toho lítat a zařizovat a nevidím do toho vůbec. Nevadí mi to. Občas něco zahrničního projedu, že bych třeba požádal ROMa, ale nehrotím to. Spíš vyberu něco co je u nás. Spokojím se i s něčím jimým než 2.4, jak tady každej blbne. je to jen třešnička na dortu Úsměv kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 11:03   Citovat  

tej nafty sa ozaj nemusíš báť to čo si vymenoval vymeníš možno ked to auto bude mať 400tis ak on bude starané možno ani to ked kupiš voz s jasnou históriou s nájazdom okolo 180tis nemusíš sa ničoho báť ,jediné ak neboli menené zvody a spojka to je všetko ale ak s tým jazdil človek tak ju budeš meniť hodne hodne neskôr
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 11:52   Citovat  

Probos:ono je kolikrat jednodussi koupit auto venku a prihlasit tady,nez auto z CR.
V pondeli jsem prodal ctyrkolku,kupec prijel v 15h.Na evidencku nas nevzali,tak si to odvez,absolvoval na druhym konci republiky,nechal si overit plnou moc,poslal mi to postou.Ja s tim sel na magistrat,poslal mu to zpatky.Takze tyden a slo to dobre..
Auto jsem koupil v sobotu v Nemecku a v pondeli v pul jedenacty jsem nacvakaval cesky znacky..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 11:59   Citovat  

spoon napsal:
Probos:ono je kolikrat jednodussi koupit auto venku a prihlasit tady,nez auto z CR.
V pondeli jsem prodal ctyrkolku,kupec prijel v 15h.Na evidencku nas nevzali,tak si to odvez,absolvoval na druhym konci republiky,nechal si overit plnou moc,poslal mi to postou.Ja s tim sel na magistrat,poslal mu to zpatky.Takze tyden a slo to dobre..
Auto jsem koupil v sobotu v Nemecku a v pondeli v pul jedenacty jsem nacvakaval cesky znacky..

Vidíš a kdybys mu dal plnou moc, tak si to přihlásil sám na svém úřadě aneb novela platná od 1.7.2016... Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 12:16   Citovat  

Hellbi:nemuzu sledovat vsechno Velmi šťastný Ted jeste,jak s tim nakladaj urednici,pze kolikrat toho ovcan vi vic jak oni Tak to valím bulvy Muj pripad to teda neni HaHaaa
Kazdopadne dik za info OK
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 13:02   Citovat  

spoon napsal:
Hellbi:nemuzu sledovat vsechno Velmi šťastný Ted jeste,jak s tim nakladaj urednici,pze kolikrat toho ovcan vi vic jak oni Tak to valím bulvy Muj pripad to teda neni HaHaaa
Kazdopadne dik za info OK

Teď jsem volal na DI a nejde to a min. do konce roku to ještě takhle nepůjde Smutný
   Návrat  
sliff je teď offline  sliff
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 13:08   Citovat  

2.4ku chci určitě, je to třešnička na dortu, ale bez ní by mi ten dort tak nechutnal:)

Díky moc za vaše hlasy a zkušenosti, asi definitivně sem se rozhodl pro manuál. Ikdybych měl 3 měsíce čekat.

tudy odkaz zítra si ho zajdu prohlídnout:)

Vím, že je to všechno o kompromisech, ale znáte to když něco chcete... víte, že nic jiného vám neudělá takovou radost. A takhle to mám s tou 2.4, manuál a facelift:)

Uvidíme jaké budou dojmy s předface.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 13:14   Citovat  

1. Ak už chceš íst do 2.2, doniest si to z nemecka, sú tam kúsky s 100 000 kilometrami a nemusíš kupovať kočku v mechu s 200 000. Môže sa ti stať že kúpiš dobrý kúsok, ale ak nie, tak ver mi že zareveš, toto nie je diesel ktorý uservisuješ za pár korún.

2. Výmena spojka obnáša v 90% prípadoch i výmenu DMF (dvojhmota) = komplet s prácou 30 000 kč
3. AK niekto pred tebou neabsolvoval výmenu rozvodov na ktoré bolá zvolávacia akcia alebo naťahoval výmeny oleja, točil za studena, lial nevhodný olej, investícia od 12 000 kč vyššie
4. Aj keď turbo na A7G 2.2 znesie naozaj veĺa, ak niekt osi veľmi rád užíval jeho potenciál a k tomu ešte aj nevedel čo to je zahriatie motora tak znova...potenciálne riziko.

Ja som 2.2 mal a nemôžem na nu povedať jediné krivé slovo, okrem základných vecí a nejakých prkotín som to auto predal so 195 000 kilometrami bez jediného problému, ale o to auto som sa príkladne staral a mal k nemu cit. Napriek tomu už bolo treba rátať že napr. spojka alebo dačo iné by sa mohla meniť.

Ale určite by som sa ju bál kupovať len tak od niekoho s 200 000 kilometrami koho osobne nepoznám a neviem ako na tom chodil. Lebo za 200 000 kilometrami musíš počítať už aj s bežnými vecami, ako sú tlmiče, čapy a podobne a keď ti do toho začnú skákať takéto pálky za "dieslové" opravy tak ani nevieš ako a celá úspora na nafte doviedenia.

Pozri na tento kúsok, tudy odkaz , áno, tá cena je vyššia ale 95 000 km vozidlo tu rozhodne nezoženieš Chápeš!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 13:41   Citovat  

markos napsal:
1. Ak už chceš íst do 2.2, doniest si to z nemecka, sú tam kúsky s 100 000 kilometrami a nemusíš kupovať kočku v mechu s 200 000. Môže sa ti stať že kúpiš dobrý kúsok, ale ak nie, tak ver mi že zareveš, toto nie je diesel ktorý uservisuješ za pár korún.

2. Výmena spojka obnáša v 90% prípadoch i výmenu DMF (dvojhmota) = komplet s prácou 30 000 kč
3. AK niekto pred tebou neabsolvoval výmenu rozvodov na ktoré bolá zvolávacia akcia alebo naťahoval výmeny oleja, točil za studena, lial nevhodný olej, investícia od 12 000 kč vyššie
4. Aj keď turbo na A7G 2.2 znesie naozaj veĺa, ak niekt osi veľmi rád užíval jeho potenciál a k tomu ešte aj nevedel čo to je zahriatie motora tak znova...potenciálne riziko.

Ja som 2.2 mal a nemôžem na nu povedať jediné krivé slovo, okrem základných vecí a nejakých prkotín som to auto predal so 195 000 kilometrami bez jediného problému, ale o to auto som sa príkladne staral a mal k nemu cit. Napriek tomu už bolo treba rátať že napr. spojka alebo dačo iné by sa mohla meniť.

Ale určite by som sa ju bál kupovať len tak od niekoho s 200 000 kilometrami koho osobne nepoznám a neviem ako na tom chodil. Lebo za 200 000 kilometrami musíš počítať už aj s bežnými vecami, ako sú tlmiče, čapy a podobne a keď ti do toho začnú skákať takéto pálky za "dieslové" opravy tak ani nevieš ako a celá úspora na nafte doviedenia.

Pozri na tento kúsok, tudy odkaz , áno, tá cena je vyššia ale 95 000 km vozidlo tu rozhodne nezoženieš Chápeš!

Díky za všechny informace. Naprosto souhlasím. A samozřejmě hrozně záleží od koho to auto kupuješ. Obecně jsem věděl, že diesel je prostě na údržbu nákladnější. Na druhou stranu - i když kupuješ benzín se můžeš spálit a většinou nevíš, kdo to auto měl před tebou. Rizika jsou tam sice menší, ale jsou...

Za odkaz děkuju, ale jeste bych si prestavoval něco jinýho. Asi budu taky delší dobu vybírat. Je to těžký... občas se kvalitní kousek za dobrý peníze najde. Ale zrovna ne když potřebuju koupit Velmi šťastný

Celkově mě to ale zase trochu od toho dieselu odrazuje. Většinou fakt neznáš, kdo prodává a do motoru nevidíš. Ostatní věci jsou ok - čepy, ložiska, brzdy - s tím už se prostě musí počítat.

Sliff - pokud máš 200k, kup ten v okdaze, nasyp do něj těch zbylých 50k a bude to topovka sopťa sopťa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 13:44   Citovat  

Probos napsal:
Díky za všechny informace. Naprosto souhlasím. A samozřejmě hrozně záleží od koho to auto kupuješ. Obecně jsem věděl, že diesel je prostě na údržbu nákladnější. Na druhou stranu - i když kupuješ benzín se můžeš spálit a většinou nevíš, kdo to auto měl před tebou. Rizika jsou tam sice menší, ale jsou...

Za odkaz děkuju, ale jeste bych si prestavoval něco jinýho. Asi budu taky delší dobu vybírat. Je to těžký... občas se kvalitní kousek za dobrý peníze najde. Ale zrovna ne když potřebuju koupit Velmi šťastný

Celkově mě to ale zase trochu od toho dieselu odrazuje. Většinou fakt neznáš, kdo prodává a do motoru nevidíš. Ostatní věci jsou ok - čepy, ložiska, brzdy - s tím už se prostě musí počítat.

Sliff - pokud máš 200k, kup ten v okdaze, nasyp do něj těch zbylých 50k a bude to topovka sopťa sopťa

Áno, tam je to vždy lotéria. Ale pozor, aj benzín môže potrápiť, aj keď šanca je nižšia a dneska už veci ako lambdy a pod. sa djaú riešiť náhradami takže je to OK. Tam je skôr problém nájsť dobrý kúsok.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 13:59   Citovat  

rotker napsal:
Teď jsem volal na DI a nejde to a min. do konce roku to ještě takhle nepůjde Smutný

Ani me to neprekvapuje,protoze na me na prepazce taky nezautocili,ze si to kupec moh prepsat doma na zaklade plny moci Velmi šťastný

markos napsal:

K Turkum bych ho zrovna nehnal,to uz muze zkusit stesti v Ackach,ma to bliz Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 15:04   Citovat  

spoon napsal:
K Turkum bych ho zrovna nehnal,to uz muze zkusit stesti v Ackach,ma to bliz Velmi šťastný

JJ dík za postreh, teraz tiež pozerám že to predáva turek.

Ale sú tam kúsky ktoré nepredávajú Turci a sú pekné Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 18:22   Citovat  

markos napsal:

mas uplnou pravdu ,ale jen abych mel "klid" tak bych nekoukal po jednou tolik drazsim pocace ctdi,za ty prachy musi byt uplne nejluxusnejsi 2.4 jakou jde najit tudy odkaz ... nebo zde .. tudy odkaz

ale nejhorsi je si myslet ze za cca 200000kc koupi v CR poface 2.4 se cca 150tkm ,nedejboze executive pořádnej výtlem
jako v cizine za cca tolik jich jak nadelano kdyz hledas s rozumem .., ale skoda reci..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 19:38   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
mas uplnou pravdu ,ale jen abych mel "klid" tak bych nekoukal po jednou tolik drazsim pocace ctdi,za ty prachy musi byt uplne nejluxusnejsi 2.4 jakou jde najit tudy odkaz ... nebo zde .. tudy odkaz

ale nejhorsi je si myslet ze za cca 200000kc koupi v CR poface 2.4 se cca 150tkm ,nedejboze executive pořádnej výtlem
jako v cizine za cca tolik jich jak nadelano kdyz hledas s rozumem .., ale skoda reci..

tudy odkaz tenhle je fakt krásný OK

Však sem psal už na začátku, že mi to někdo bude muset pomoct dotáhnout ze zahraničí a že na poface bude třeba asi ještě něco přidat.

tudy odkaz nestárnoucí reklama a nestárnoucí auto
Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 19:52   Citovat  

sliff napsal:
http://otomoto.pl/oferta/honda-accord-2-4-exe-6-bieg-udok-138-tys-km-i-wl-ID6yoG7T.html#f5bec9967c tenhle je fakt krásný OK

Však sem psal už na začátku, že mi to někdo bude muset pomoct dotáhnout ze zahraničí a že na poface bude třeba asi ještě něco přidat.

tudy odkaz nestárnoucí reklama a nestárnoucí auto
Honda

diky tyhle reklame jsem se zamiloval do tourera a i diky ni jse mi tolik zalibily ty kola,ze jsem je musel proste mit Velmi šťastný

mit moje auto jeste v tahle barve tak si chrochtam Velmi šťastný ale kdo vi casem pujde do laku nebo folie tak volba je jasna Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 20:30   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
diky tyhle reklame jsem se zamiloval do tourera a i diky ni jse mi tolik zalibily ty kola,ze jsem je musel proste mit Velmi šťastný

mit moje auto jeste v tahle barve tak si chrochtam Velmi šťastný ale kdo vi casem pujde do laku nebo folie tak volba je jasna Velmi šťastný

Já bych si v té reklamě představoval spíš sedan ale co už Hihi
Originál honda kola se mi na accordu líbí úplně nejvíc OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 21:35   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Za 170tis. Ti prodám mého... Velmi šťastný
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 21:45   Citovat  

Hellborn napsal:
Za 170tis. Ti prodám mého... Velmi šťastný

To je zajimave a mne jsi ho prodat nechtel Bueee
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2016 , 21:47   Citovat  

kojak napsal:
To je zajimave a mne jsi ho prodat nechtel Bueee

No když nevím, co za něj... Teda vím, ale nemám na to... Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2016 , 10:46   Citovat  

Čistě náhodou o tomhle kousku někdo něco neví?? Je to sice tourer ale jinak podle představ. Velmi šťastný

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2016 , 11:17   Citovat  

Probos napsal:
Čistě náhodou o tomhle kousku někdo něco neví?? Je to sice tourer ale jinak podle představ. Velmi šťastný

tudy odkaz

Ak raz okúsiš praktickosť tourera, tak prekusneš určité nevýhody (hluk od kolies, nižšia tuhosť), tak je to značne lepšia voľba ako sedan
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2016 , 13:57   Citovat  

markos napsal:
Ak raz okúsiš praktickosť tourera, tak prekusneš určité nevýhody (hluk od kolies, nižšia tuhosť), tak je to značne lepšia voľba ako sedan

Taky si myslím, že to nemusí být zlé. Kolikrát i můj sedan c6g má problémy na víkendy uvést vše co potřebujeme....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2016 , 14:30   Citovat  

markos napsal:

to zas tolik neplati pro A8G tourer kterej ma stejne litru jako sedan nebo myslim ,ze dokonce i mene pac nekde pisou 406l a nekde 467l, ale porad lepsi nezli sedan co se tyce pristupu a nalozeni vetsich kufru nebo kocarku ..
ja si tourera nemuzu vynachvalit, vzhledove uz vubec ne ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2016 , 19:56   Citovat  

Sliff - tak co ta 2.4? Byl ses na ní mrknout? Jak to dopadlo?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2016 , 22:08   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to zas tolik neplati pro A8G tourer kterej ma stejne litru jako sedan nebo myslim ,ze dokonce i mene pac nekde pisou 406l a nekde 467l, ale porad lepsi nezli sedan co se tyce pristupu a nalozeni vetsich kufru nebo kocarku ..
ja si tourera nemuzu vynachvalit, vzhledove uz vubec ne ..

460l u Tourera 8g je i s prostorem pod podlážkou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2016 , 22:19   Citovat  

Hellborn napsal:
460l u Tourera 8g je i s prostorem pod podlážkou.

dokonce ... uplnej vysmech pro kombika ...mely to n&zvat hatchback a ne tourer .. to nemit LPG nadrz tak mam asi 630l Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.8.2016 , 12:35   Citovat  

Probos napsal:
Sliff - tak co ta 2.4? Byl ses na ní mrknout? Jak to dopadlo?

Byl sem tam. K accordu obecně: poprvé co sem seděl v accordu a dojmy jsou skvělé. To auto mi fakt sedlo. Perfektně se mi v něm sedělo a celkově sem se v něm cítil dobře. Motor 2.4 úžasný. Jel sem tam v půjčeném (starším ale slušném) BMW e46 328ci a být to můj vysněný poface accord, tak absolutně v ničem neztrácí, ba naopak Honda
Takže chci a7g a basta Úsměv
K danému predface autu:
+ Krásný stav
+ Kůže: skvělý dojem, tu chci určitě
+ Dobrá cena
+ Nájezd, reálný by mohl být
- ročník, nechce se mi kupovat auto starší 10 let
- nemá palubní počítač, to mě fakt štve, jde dodělat? Vyměnit celá palubovka?
- volant není tak zlý, ale asi bych ho vyměnil
- není prostě tak hezký jako poface, predface bez všech sportovních doplňků vypadá z venku trochu obyčejně... V tomhle u mě prostě trochu ztrácí, právě i proti tomu krásnému bmw. Asi bych ho trochu vyšperkoval, určitě chci křídlo Velmi šťastný
- barva, úplně poslední věc na které by mi normálně záleželo, kdyby ta barva byla neutrální.... Ani nevím, jestli se mi ta zvláštní modrofialová líbí.
Takže uvažuju, jestli vzít co je a zbytek do toho vrazit, nebo hledat poface a pak to vyřešit navýšením rozpočtu třeba o 30 tisíc.
Každopádně poface, 2.4, manuál, executive, kůže, nízký nájezd... Sakra kdo by vlastně takové auto prodával?! To bude problém Smutný
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2016 , 13:18   Citovat  

Vidíš. Dokonce sis i sám odpovědělÚsměv.Mě se prostě nechtělo už dál hledat, tak mám predface a hadřáka.Musel jsem malinko slevit ze svých nároků. Mel jsem zájem ještě o jednoho,co byl dovoz B,ale bazarista,který zjistil jaký je zájem začal šroubovat cenu. PP je poslední, co by me chybělo,ale volant z poface bych bral.
Bazary jsou plné rakoviňáků,které nikdo nechce ani za 99tis.,ale 2.4 kdo má nechce prodat....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
A7G 2.4 automat vs manuál
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina