Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 1.8i r.2000 f18b2 sesrotovani ? uz nevim jak dal..
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
txw je teď offline  txw
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 12:34   Citovat  

Zdravim vsechny. Predem se kdyztak moc omlouvam, jestli nepisu do spravne rubriky.

Poprosil bych o vase nazory,
Rodice si koupili novejsi auto a dostal jsem od nich accorda r.2000 1.8i motor f18b2.
Auto ma 120.000 km a meli ho od nova a vypada jeste pekne.

Pred par tydny se zacaly porouchavat veci ktere asi maji narok na 16 letem aute.

Prvni - sjel jsem u ridice okynkem dolu a uz neslo nahoru, rozebral jsem dvere, rozpadla plastova kolecka na stahovacce a poskozeny bubinek navijeni lanek.

Nejdriv jsem shanel opravnou sadu.Na vsechny mozny znacky aut se da sehnat,na tohle ne. Tak jsem zacal shanet novou stahovacku, v Honde 7.500 a mesic cekaci doba = ujeta cena !!!

Zacal jsem shanet na vrakovistich - nikde neni, a kdyz jsem pak dve nasel, cena 3- 4 tisice ????? Tohle neni normalni...

Posledni sance - druhovyroba - NENI.

Tohle se mi u zadnyho auta nestalo, ze by dil nesel sehnat a byl by uplne nesmyslne drahy novy,nebo z vrakoviste taktez nesmyslne drahy.

Proc stahovacka z vrakoviste stoji 3-4 tisice na auto v cene 20- 30 tisic, nechapu.

Ted je vadna jedna hadice na klimatizaci, nova kolem 3-4 tisice, na vrakovisti nesehnatelna a pochybne kvality a kdyz tak treba za 1500 kc..

Uz se zase bojim, co dalsi se poroucha, novy to bude stat ranu a druhovyroba nebo z vrakoviste nebude existovat a kdyz jo, tak je ta cenu noveho dilu u jinych znacek aut ve stejne tride...

Je to takhle i u jinych Hond , nebo jen tenhle accord .. ?

Nebo spatne hledam dily a nachazim jen drahe?

Budu moc rad za jakoukoli radu, jestli nemate tip kde na tohle auto sehnat nove dily, dily z druhovyroby nebo z vrakoviste..

Pokud je to s dily tak spatne, myslite ze by byl zajem mezi hondari o ostatni dily, kdybych to auto rozprodal na dily?

Jinak ho ceka brzo vrakoviste ...

Diky za pripadne odpovedi, tipy, postrehy...

Mozna spatne hledam dily, protoze nechapu proc na 16 let stare obycejne auto stoji i pouzite dily kolikrat vic, nez nove dily na auto jine znacky , i ve vyssi tride , nechapu...

Diky , txw.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 14:22   Citovat  

Accord byl druhý nejvyšší model, od toho se odvíjí i ceny dílů.
Origo díly jsou vždy drahé, pokud se to málo rozbíjí, tak není druhovýroba (např. výfuk na Accorda 7g 2.4 - z Anglie je levný za asi 17tis...) a od toho se samozřejmě odvíjí cena na vrakovištích, kde ceny originálů znají.

Autodíly Cardo jsi koukal?

Jak vyřešíš doklad o ekolikvidaci, kdyby jsi chtěl rozprodat na díly? Bez toho nebo "prodeje" do zahraničí nevyřadíš z registru.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 15:36   Citovat  

No jo no, ale to nejsou tak hrozný věci, znám daleko horší, a ve 120 tisících km je to mladík, já mám u A5g 350t km a nedal bych ho ani za nic Úsměv a Honda se ti odvděčí tím, že když jí to něco málo dopřeješ a budeš se k ní chovat (u Hondy vetšina těchto poruch je způsobena nedostatečnou udržbou v rámci par korun), tak budeš jen jezdit, nebudeš muset hrotit Egry, turba, filtry částic atd. za desítky tisíc a řešit stejný závady pořád dokola.

Přeci si nemyslíš, že budeš jen jezdit bez údržby a zadarmo? Vždyť je to jen mechanický stroj a ten nevydrží všechno.
Třeba u konkurence stahovačku seženeš za 1500, ale dáš jí tam za tu životnost auta třeba 4x Mrk kup si Oktávku a uvidíš jak do ní peníze potečou, sice TŘEBA po menších částkách, ale za to častěji Úsměv

Každopádně pokud to vidíš, až takhle černě, tak si jdi koupit rovnou novou Dacii v základu, at máš alespoň 2 roky záruku a čistou hlavu. Hlavně prosím všude potom neříkej takový to český "na japonce jsou drahý náhradní díly" Ano, když vlezeš do Hondy tak díly drahý jsou (otázka o jak moc od konkurence - kvalita/cena Mr. Green) ale běžný spotřební věci jsou ve stejné cenové hladině jako konkurence - neber jako urážku, ale jen něco k zamyšlení ... přátele

Řešit sešrotování kvůli stahovačce a hadici u Hondy co má 120t km najeto mi přijde trochu mimo, tak jí spíš normálně prodej, a kup NĚCO jinýho do čeho nebudeš muset nic dávat.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 16:07   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
No jo no, ale to nejsou tak hrozný věci, znám daleko horší, a ve 120 tisících km je to mladík, já mám u A5g 350t km a nedal bych ho ani za nic Úsměv a Honda se ti odvděčí tím, že když jí to něco málo dopřeješ a budeš se k ní chovat (u Hondy vetšina těchto poruch je způsobena nedostatečnou udržbou v rámci par korun), tak budeš jen jezdit, nebudeš muset hrotit Egry, turba, filtry částic atd. za desítky tisíc a řešit stejný závady pořád dokola.

Přeci si nemyslíš, že budeš jen jezdit bez údržby a zadarmo? Vždyť je to jen mechanický stroj a ten nevydrží všechno.
Třeba u konkurence stahovačku seženeš za 1500, ale dáš jí tam za tu životnost auta třeba 4x Mrk kup si Oktávku a uvidíš jak do ní peníze potečou, sice TŘEBA po menších částkách, ale za to častěji Úsměv

Každopádně pokud to vidíš, až takhle černě, tak si jdi koupit rovnou novou Dacii v základu, at máš alespoň 2 roky záruku a čistou hlavu. Hlavně prosím všude potom neříkej takový to český "na japonce jsou drahý náhradní díly" Ano, když vlezeš do Hondy tak díly drahý jsou (otázka o jak moc od konkurence - kvalita/cena Mr. Green) ale běžný spotřební věci jsou ve stejné cenové hladině jako konkurence - neber jako urážku, ale jen něco k zamyšlení ... přátele

Řešit sešrotování kvůli stahovačce a hadici u Hondy co má 120t km najeto mi přijde trochu mimo, tak jí spíš normálně prodej, a kup NĚCO jinýho do čeho nebudeš muset nic dávat.

Ahoj,
jak psal Hellbík i RIZ3K9, takhle to prostě je,bohužel i toto je realita.

Jestli váháš, tak bych se přijel s ženuškou podívat 20.000.- - 30.000,- za něj dáme rádi. Uvidíš.

M.
   Návrat  
txw je teď offline  txw
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 16:42   Citovat  

Ahoj vsem,

moc diky za odpovedi. Nevim prave jak to okolo aut znacky Honda chodi, jsem rad za kazdou informaci ..
diky za tip na ty autodily Cardo. kouknu tam.
prej to jeste nejak jde,ohledne tech dilu - rozebrani a likvidace, bliz jsem jeste nezjistoval...
To urcite nerikam, ze na Japonce jsou drahy nahradni dily, moc bych i rad, kdyby bezny spotrebni veci byly ve stejny
cenovy hladine, aby me to treba presvedcilo si treba dalsi auto poridit Hondu.
Krom toho Carda, kde prosim vas shanite dily na Hondy ? jak je to s plecharinou, jdou v pohode koupit blatniky a podobne ? Ja kdyz najdu na netu nejakyho prodejce, ma jen par nejbeznejsich veci, jako jsou kotouce,desticky, loziska kol, co treba venkovni Levy zpetny zrcatko cely, jde sehnat?

Treba mam u ridice ulomenou vnitrni kliku otevirani, prej je to casta porucha, obvolal jsem mnoho vrakovist na japonsky auta a vzdy odpoved, bud nemame nebo " jo pane, to odchazi, to je hned pryc a nebudou" a novou jsem nikde nesehnal, co treba takovy dil, jde to sehnat?

Jinak auto je moc pohodlny, motor pekne jede, jizdni vlastnosti mi prijdou skvely, o tom zadna, jen se trapim se
shanenim dilu, proste nemuzu takovy ty min bezny veci sehnat, co se ale bohuzel ulamujou, odchazej. (stahovacky oken,klika dveri uvnitr)

Urite verim ,ze je lepsi nez dacie v zakladu Úsměv)

Jde jen a jen o ty dily. Kdyz vynecham Original Honda prodejce (autosalon) - kdyz neco odeslo, a zavolal jsem tam, vzdy odpoved,pane to se musi objednat z Japonska, pocitejte tak mesic, chceme zalohu min. 1000Kc a ceny poptavanych dilu kolikrat drazsich, nez treba na znacky jinych aut o 10 let mladsich a o 2 tridy vyse, to nejak nepobiram Smutný

spokojil bych se i s dily z vrakoviste, ale jak naschval vzdy tento typ Accorda proste nikde neni...

Budu moc rad kdyz by dal nekdo tipy, ktery vrakoviste jsou na tyhlety auta dobry, popr. kde na netu se daji sehnat
ty min bezny veci, napr. kliky, zrcatka, a pod ...

taky bych ji nerad rusil / prodaval, ale kdyz dily nepujdou sehnat, holt se budeme muset rozloucit a nabidnul bych ji tady. Nebyla nikdy bourana, vse original stav, dodrzovany servisy a pod.

predem moc dekuji za pripadne info o moznosti sehnani dilu ...

txw
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 17:13   Citovat  

Ahoj,
tych vrakovisiek je viac...osobne som uz bral z tychto: tudy odkaz tudy odkaz a komplet zoznam tudy odkaz
Nove veci mozes kupit napr. tu: tudy odkaz tudy odkaz
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 17:16   Citovat  

dal bych i 35 Hihi
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 17:19   Citovat  

honda ma v belgii centralni sklad, chlubi se ze objednavku vyridi do 48h na evropske I americke modely bez ohledu na stari. Takze kdyby dealer dil nahodou nemel, do tydne by ho mel dostat. Mesic je mimo.

Ja kdyz hledam dil, kouknu se na lingshondapart kde si zadam vin a najdu dil a jeho part number. Muzes si to tam I koupit, ale platis postovne z uk. Vetsinou se zeptam mailem v auto jarov, kolik by za ten dil chteli oni.

Byt tebou si udelam seznam dilu ktere by bylo potreba koupit a pak se rozhodnu jestli jsi ochoten je koupit. Kdyz znas part number, neni problem se pozeptat jestli existuje druhovyroba kdyby se ti cena originalu nelibila.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 17:34   Citovat  

Hadicu na klímu by som sa skúsil popýtať tam kde opravujú hadice na klimatizácie. Napr som u nás na SK našiel toto: tudy odkaz

TIež som skoro odpadol ked za kúsok hadice na Accord 7G pre servo chcela honda 300 eur, nakoniec v hansaflexe opravená za 15 eur. No comment.

Rozpadnuté ozubené kolieska? Viem na 100 % že sa dajú kúpiť plastové ozubené prevodové kolieska alebo kovové, čo takto sa stým troška pohrať? Poškodený bubon? čo takto dvojzložkové lepidlo a následné nejká krycia vrstva z nejakého odolného materiálu?

Ja byť tebou, skúsim sa začať troška s tým hrať. Tieto staršie autá majú výhody že ešte veľa vecí sa dá opraviť doma v garáži, aj keď človeku sa to niekedy zdá nemožné, ide to...
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 17:58   Citovat  

Mechanicke a spotrebni dily beru tady. Kdyz neco nenajdu, staci se zeptat, rychle dodani, slusne ceny, solidni jednani, vraceni zbozi bez problemu.
Jinak kamarad ma na stejnem Accordu nalitano pres pul mega a ackoliv uz by ho nejradsi poslal ze skaly, neni vlastne duvod, pac stale lita, vse funguje. Jen ta spotreba oleje uz dost vzrostla.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 18:42   Citovat  

ze všema zde souhlasím Úsměv
mám přesně to samé acco třetím rokem a pořád jen jezdí
když sem ho koupil, tak jsem řešil přesně věci typu kliky apod.

do teď mi nejdou z venku otevírat dveře za řidičem HaHaaa začala mi praskat jedna po druhé a na tuto už jsem neměl nervy pořádnej výtlem

jinka mě nikdě nenechalo, když mu dáš péči a překousneš vstupní investici, ono ti to vrátí je to dobrý
až na to věčně hladový oko Velmi šťastný tím narážím na spotřebu to snad ne
   Návrat  
kalich je teď offline  kalich
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 21:10   Citovat  

acco se 120tis za 30? to je snad sen Honda ...toto stocena realita? tudy odkaz
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 6:04   Citovat  

to txw: přijde mi, že to moc hrotíš, nejdřív vychladni Úsměv.

U hodně věcí se budeš muset smířit s tím, že to v druhovýrobě neseženeš, není to "domácí" Škodovka, nebo VW - prostě se jim ta druhovýroba nevyplatí. Co můžu doporučit, tak je dobré a výhodné nakupovat na největším vrakovišti v Evropě - v Polsku. Dost se toho dá sehnat i přes ebay.

PS: zajímalo by mě, které auta a jaké třídy myslíš, protože accord je střední/vyšší střední. O 2 třídy výš těch aut už moc není:
citace:
ceny poptavanych dilu kolikrat drazsich, nez treba na znacky jinych aut o 10 let mladsich a o 2 tridy vyse
   Návrat  
txw je teď offline  txw
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 8:21   Citovat  

Moc vsem dekuji za odkazy na vrakoviste a prodejce novych dilu, a tipy kde vsude je mozne dily sehnat, vsechno projdu, snad budu mit stesti a nekde to budou mit, budu rad i za pouzite. Blizi se technicka a nevim co by rikali na to ze dvere u ridice oteviram tahanim za to tahlo -drat a ze okno u ridice nejde stahnout Úsměv) snad by to dali do lehkych. Snad se podari dily sehnat.

Diky take za nabidky odkupu, kdyz se nebude darit dily sehnat a jeste neco se vysype, tak asi tady pak cely auto nabidnu...

Moc diky za vse, vazim si kazde odpovedi, rady..

txw
   Návrat  
txw je teď offline  txw
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 8:56   Citovat  

Stepa napsal:
to txw: přijde mi, že to moc hrotíš, nejdřív vychladni Úsměv.

U hodně věcí se budeš muset smířit s tím, že to v druhovýrobě neseženeš, není to "domácí" Škodovka, nebo VW - prostě se jim ta druhovýroba nevyplatí. Co můžu doporučit, tak je dobré a výhodné nakupovat na největším vrakovišti v Evropě - v Polsku. Dost se toho dá sehnat i přes ebay.

PS: zajímalo by mě, které auta a jaké třídy myslíš, protože accord je střední/vyšší střední. O 2 třídy výš těch aut už moc není:
citace:
ceny poptavanych dilu kolikrat drazsich, nez treba na znacky jinych aut o 10 let mladsich a o 2 tridy vyse

Koukal jsem tusim na Mercedes tridy E, to mi prislo ze je min. o tridu vys...

Pro zajimavost - pred cca 6ti lety jsme tohohle accorda nemohli nastartovat, pokazdy az tak na 20 pokus, chudak starter. Bezny autoservis si s tim nevedel rady, tak jsem to dal do Hondy a za 2 dni volali,ze uz je moc omletej klicek a hlavne spinaci skrinka a prej to i nejak souviselo s imobilizerem.Tak rikam, jak vidi cenu opravy a rekli ze se musi z Japonska objednat cela sada vsech zamku a klicu , cena pres 30.000 kc , s praci kolem 40-45 tisic, ze to prej vyjde. Malem jsem upadl do bezvedomi Úsměv))

Nakonec vymysleli reseni,ze pouzijou vnitrnosti z jinyho zamku z vrakoviste a ze musim pouzivat druhy klic co mam,ten byl uplne novy. I tohle stalo 10.000 kc ale jsem rad ze to takhle vyresili, fakt 40.000 za ozvejkanej klicek a spinacku bych fakt nedal ...
A to jsem se jeste zeptal, kdybych chtel udelat nahradni klic, tak rekli cena kolem 8 tisic kc, tak to jsem hned zavrhnul.

Auto jinak super pohodlny,motor zatim jezdi skvele , kdyz to treba srovnam s oktavii, je tenhle accord o hodne lepsi , ale kdyz mi rekli ze je v 90.tis km uz moc opotrebena spinacka a oprava kolem 40.tisic , tak jak jsem tohohle accorda mel do ty doby rad, tak jsem ho zacal mit rad trochu min ...

txw
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 9:38   Citovat  

Ty ceny se mi tedy nějak nezdají... to mi hlava nebere

V roce 2007 jsem nechal děla dva klíče (1 jsem utopil, druhý měl vybraný imo kvůli alarmu s dálkovým startem) na moje VTi r.96 a jeden klíč vyšel kolem tisícovky (pokud si pamatuju). A to je stejný jako měl kamarád v Accordu 6g r.2000. Na Jarově měli klíče do dvou dnů (dodání z evropského skladu v Belgii nebo tak někde - prostě Benelux), pak jsem polotovary nechal v zámečnictví vybrousit a Jarov je nakódoval - celkem vše vyšlo kolem 2500,-...

A že by na Accorda 6g, který se vyráběl v Anglii psali o díly do Japonska? Ble

Tady mi něco smrdí... to mi hlava nebere

Jinka Acco 6g problémy se spínačkou občas měl, ale spíš to byly opálené kontakty (pokud si pamatuju správně).
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 9:51   Citovat  

Malá poznámka k tvému nápadu auto rozkuchat a rozprodat.
Z toho, co píšou ostatní, měli minimum potíží celkově a pokud nějaké měli, tak se stejnými díly jako ty. Takže pokud by něco sháněli, na tvém autě je to stejně špatné. A to, co je dobré, nikdo příliš nepotřebuje, protože to běžně neodchází. A do zásoby díly nikdo moc brát nebude.
Stahovačky existují univerzální, to by mohlo být řešení.
Jak je to s klikami a tak, netuším, ale výroba z plastových tiskáren je na vzestupu, třeba by to taky mohlo být řešení.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 10:06   Citovat  

Buď máš horší paměť Úsměv a nebo hodně blbý/vyčůraný servis. Kde to bylo?

Nový klíč včetně nakódování je cca 2k. Ta cena 30k není za ožvýkanej klíček a spínačku. Tteď jsem to kontroloval a ta celá sada vyjde na cca 900USD bez daně-takže nekecali, ale celé by se to kupovat nemuselo Úsměv . Jinak se to měnit nedá, aby si měl jeden klíček. Pak je ta varianta, kterou Ti tam dali-spínačka z vrakáče a zvláštní/druhý klíč na startování.

PS: Ečko je MAX o třídu výš (vyšší střední...pak už je jenom třída luxusní, acco tehdy lízal vyšší střední).
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 10:15   Citovat  

To txw: Pár věcí ti vymění v Hondě v rámci svolávaček, co kdy na tohle auto byly. Zadarmo. Tuším tam spadají i ty kliky dveří.
Stačí s VINem zajít do servisu a domluvit se. Nebo zavolat.
Na to, co ti zbyde, udělej rozpočet a uvidíš, zda bude lepší vrakovat nebo opravovat. Mimochodem, při ekologické likvidaci se auto fotí, musí být na kolech a barva podle techničáku. Zda je auto uvnitř vykuchaný, na to kálí pes.
Pokud se rozhodneš rozprodat na díly, šikly by se mi zadní kotouče nebo brzdové trubičky, pokud jsou tedy v rozumném stavu.
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 21:11   Citovat  

kdybys chtel auto rozprodat a odhlasit,tak by se to dalo asi vyresit pres depozit,ne? Po roce kdyz nedas vedet co se s autem deje,tak ho automaticky vyradej z evidence,nebo se mylim?
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 12:26   Citovat  

David.306 napsal:
kdybys chtel auto rozprodat a odhlasit,tak by se to dalo asi vyresit pres depozit,ne? Po roce kdyz nedas vedet co se s autem deje,tak ho automaticky vyradej z evidence,nebo se mylim?

Presne tak je to dobrý Honda
   Návrat  
Jarki je teď offline  Jarki
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2016 , 8:59   Citovat  

Ohledně tý stahovačky. Dělám v autodílech a je tu ještě větší paradox. Škoda Roomster taky neseženeš el. stahovačku v druhovýrobě, měla by být v ní řídící jednotka a stojí cca 4000Kč a podle mě škodovka je šrot a to se nevyplatí Velmi šťastný
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2016 , 9:43   Citovat  

David.306 napsal:

Pod pohrůžkou pokuty,když v tu chvíli neprokážeš,kde se auto nachází... Cool
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2016 , 17:54   Citovat  

David vti napsal:
Pod pohrůžkou pokuty,když v tu chvíli neprokážeš,kde se auto nachází... Cool

tak to je opruz Úsměv

nebo auto rozprodat a pak nahlasit kradez Velmi šťastný
   Návrat  
txw je teď offline  txw
PříspěvekZaslal: 21.8.2016 , 11:23   Citovat  

Ahoj,
Diky vsem za prispevky, za tipy na prodejce,vrakoviste , porad se snazim tohohle accorda zachranit,je odstaveny, protoze okynko je sjety uplne dole a mechanika znicena,tak jsem porad bez pojizdneho auta.Nove nikde nic nemaji , ale ani na vrakovisti nikde nic, uz jsem obvolal co jsem nasel na netu + tipy od vas,ale stale nic nemuzu sehnat..

Kdyby nekdo mel nahodou dily nebo vedel kde je sehnat, budu moc rad, kdyz se mi ozve..
Shanim kliky vnitrni ridic a spolujezdec, stahovacka u ridice, to jsou ty nejhlavnejsi veci, a kdyby bylo k mani , tak i okynko-sklo u ridice a hadici u klimy z kompresoru do kabiny...
Za pripadne tipy nebo nabidku predem moc dekuji..

Nejvic me trapi ta stahovacka u ridice, nemuzu kvuli tomu jezdit, auto je odstavene...

Txw
   Návrat  
Hybatel je teď offline  Hybatel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 12:08   Citovat  

tudy odkaz

už jsi zkoušel?

A vždy si můžeš vyrobit nejaky přípravek třeba z dřevěných hranolků i plechu atd.. co našroubuješ do otvorů po mechanismus vysouvání okna či zapřes o jiné místo ve dveřích aby bylo okno trvale zavřené a můžeš jej dál vesele používat..
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 12:39   Citovat  

jak to ctu tak nechapu co tolik panikaris ,skus koupit neco jineho co ma nalitano a teprv uvidis co je vrazet do auta , taky jsme ted kupovali stejny auto ,A6G 2.0 ES co ma najeto 270000km a hold par veci se musi poresit a nejsou nebo nefungujou v druhovyrobe zase vim ,ze nejspis za zivota toho auta je znova menit nebudes aspon vetsinou ,taky ted musim koupit DENSO lamdu ktera jedina funguje a kupoval jsem ji i na myho A7G a to jeste me vysla mnohem draz nez stoji dneska a nepanikarim kvuli par dilum ,pac vim ze zaklad auta bude fungovat porad pokud se oto postaram, co vim tak uz od prvnich generaci byl Accord synonymem pro spolehlivost , ano ma nektery dily drzsi a hur sehnatelny ,ale to je cena za celkovou spolehlivost a komfort ,vse pro ma sebou i sve proti ,prodavat nebo dokonce srotovat a kupupit neco jineho je totalni nesmysl ... a nejde sehnat ,jen znamena ,ze nevis kde a jak sehnat a vtom je rozdil .. a kdyz to nema Majorhonda nebo nekdo kdo zrovna prodava accouse na dily , pak polsko je plny skladu na dily pro japonce ,maj to tam na hromadach doslova ...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 14:46   Citovat  

Co máš se stahovačkou? Jestli je rozpadlý střed, tak to umím opravit.
   Návrat  
makak je teď offline  makak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 15:24   Citovat  

Pokial vies najst navod na pripojenie mam stahovacku z accordu 2001 ale pravostranky.
To znamena ze je rovnaka ako v nasom spolujazdcova strana.
Kedze mam 4 dveri komplet s elektrikov spolu za 60€ urcite sa dako dohodneme aj na samotnej stahovacke

A teraz predavam accorda type r ktory ma 335000km na budikoch a ide ako besny.niekedy sa oplati investovat honda ti to vrati.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 1.8i r.2000 f18b2 sesrotovani ? uz nevim jak dal..
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina