Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 278 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 11:58   Citovat  

durketa napsal:
caute neviete mi poradit kde by som zohnal lavy xenon na mojho accorda 2003 ? Úsměv Tak to valím bulvy

Píšem to aj sem pre všetkých ktorý riešite obdobný problém so zahmlievaním.

Riešenie 1: vymeniť svetlo, rozdiel medzi xenónovými a halogénovými je len v projektoroch a v 2 dierach, takze stačí jednu zakročiť a druhú vyvrtať- robota na pól hodinu. Homologácie sedia navzájom ( viď krycie sklo)

Riešenie 2: svetlo rozlepiť , vysušiť a znova zlepiť, robota na cca 2/ hod jedno svetlo a na internete kúpiť butylová šnúru ktorou sa doplní butyl pri otváraní svetla ako sa aj vyrieši zahmlievanie. Pre istotu este odporúčam vložiť sáčky ktoré absorbujú vlhkosť a raz za čas ich vybrať a vysušiť.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
durketa je teď offline  durketa
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 15:52   Citovat  

teraz ostava uz len problem zohnat original halogen Velmi šťastný Velmi šťastný lebo co som nasiel na sk tak boli o 30€ lacnejsie oproti xenonu dokonca aj o 20€ som nasiel len menej takze jedine allegro pripadne vrakoviska v cesku
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 16:04   Citovat  

Tak kúp. Xenon, je to v podstate jedno, len to musí byt originál Stanley
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 18:39   Citovat  

Daval niekto horne ramena na prednej naprave Meyle ?

Pripadne skusenosti s inymi hornymi ramenami a kolko vydrzali ?
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 19:18   Citovat  

kuznec82 napsal:
Ahoj už jsi to vyřešil??Šustí mi to přesně jako tobě

Ahoj, jeste ne, nejspis se k tomu dostanu pristi vikend. Jinak prvni krok bude sundat ten remen (coz by mela byt trivka) a zkusit pustit motor na chvili bez nej. Alespon se ukaze, jestli je to s tim spojeny nebo ne. Jestli jo, pak bude potreba zjistit, ktera z tech kladek (lozisek) to muze delat. Co jsem videl ruzne na netu, tak to ale muze byt i samotnym remenem (treba necistota).
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 19:24   Citovat  

Chris napsal:

Dneska jsem vyndaval asi po cca 2 rokách rameno MOOG a to snad ne silenty na maděru a čep dávno KO Za mě Moog už nikdy (možná jsem ale schytal kopii).
Dával jsem teď Lemforder z Carda a vypadá hodně slušně je to dobrý silenty i oproti originálu pořádně zesílené a vypadá to fakt kvalitně.Mám chuť vyměnit i to druhé Velmi šťastný
   Návrat  
kuznec82 je teď offline  kuznec82
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 21:59   Citovat  

Trip napsal:
Ahoj, jeste ne, nejspis se k tomu dostanu pristi vikend. Jinak prvni krok bude sundat ten remen (coz by mela byt trivka) a zkusit pustit motor na chvili bez nej. Alespon se ukaze, jestli je to s tim spojeny nebo ne. Jestli jo, pak bude potreba zjistit, ktera z tech kladek (lozisek) to muze delat. Co jsem videl ruzne na netu, tak to ale muze byt i samotnym remenem (treba necistota).

jo vim že řemen dole to rozsekne stačí potom protočit kladky rukou špatný ložisko pozná i blbec ale ta lenost moje .. kouř asi na to kouknu v sobotu když bude čas a vůle pifko
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2016 , 6:45   Citovat  

Čaute ak by niekto zháňal priečniky na sedana, predám svoje

tudy odkaz
   Návrat  
HoneyBadger je teď offline  HoneyBadger
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 9:33   Citovat  

Neřešil někdo výměnu čelního skla, jak to vyjde nejlevněji a kolik za to chtějí v Hondě?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 12:35   Citovat  

Výměnu předního skla jsem dělal minulý rok u Autosklo Maxi (partner H-C) na faktuře bylo myslím něco přes 10tis. bylo to na pojišťovnu (připojištění). Co jsem volal tenkrát do Hondy, tak na každý model, ještě něž jsem stačil vůbec doříct r.v. tak cena přes 20tis.Kč

Měnil někdo vlnovec na výfuku? můj už to má za sebou.Kdo Vám to dělal a cca za kolik? jaký koupit? nebo jsem koukal že se dá v německu sehnat celý díl, stejný jako originál za cca 3000kč zase co to bude za kvalitu??

70627.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
70627.jpg, 257.18 kB
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 13:07   Citovat  

Mourl napsal:
Výměnu předního skla jsem dělal minulý rok u Autosklo Maxi (partner H-C) na faktuře bylo myslím něco přes 10tis. bylo to na pojišťovnu (připojištění). Co jsem volal tenkrát do Hondy, tak na každý model, ještě něž jsem stačil vůbec doříct r.v. tak cena přes 20tis.Kč

Měnil někdo vlnovec na výfuku? můj už to má za sebou.Kdo Vám to dělal a cca za kolik? jaký koupit? nebo jsem koukal že se dá v německu sehnat celý díl, stejný jako originál za cca 3000kč zase co to bude za kvalitu??

Zrovna mám ten "roh" nebo jak to nazvat v kufru a zítra nebo pozítří proběhne výměna za toto.

Před časem jsem taky na fóru hledal, ale moc kloudná odpověď nebyla. Tak zkusím sám. Jinak někdo psal, že bral 60x140, ale s interlock systémem jsem takovou délku nenašel. Na autě to vypadá taky na 140mm svár-svár, tak snad ta 150ka vejde...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 15:35   Citovat  

HoneyBadger napsal:
Neřešil někdo výměnu čelního skla, jak to vyjde nejlevněji a kolik za to chtějí v Hondě?

Já to řešil asi před dvěma lety. Neměl jsem sklo pojištěné a blbec jsem si ho sám rozbil. Obvolal jsem firmy v okolí,za kolik by to dokázali vyměnit,že to nebude přes pojišťovnu,všude to bylo 10-11 tisíc,v ORIGO-AUTOSKLO mi ho vyměnili za rovných 7 tisíc. Nazelenalé s modrým pruhem nahoře a dešťovým senzorem...
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 15.8.2016 , 13:43   Citovat  

Mourl napsal:
Dával jsem teď Lemforder z Carda a vypadá hodně slušně je to dobrý silenty i oproti originálu pořádně zesílené a vypadá to fakt kvalitně.Mám chuť vyměnit i to druhé Velmi šťastný

Taky jsem koupil Lemforder z CarDo a je na nem napsano "Made in Taiwan" - jeste jsem to tam nedal, takze se ptam jestli je to normalka, nebo duvod k znepokojeni?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2016 , 13:53   Citovat  

r080 napsal:
Taky jsem koupil Lemforder z CarDo a je na nem napsano "Made in Taiwan" - jeste jsem to tam nedal, takze se ptam jestli je to normalka, nebo duvod k znepokojeni?

By si sa divil koľko vecí na tvojom aute, aj keď je to Honda pochádza z číny, kórei, taiwanu a čo ja viem odkiaľ.. a aj z európy.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2016 , 16:04   Citovat  

Dopis napsal:

Před časem jsem taky na fóru hledal, ale moc kloudná odpověď nebyla. Tak zkusím sám. Jinak někdo psal, že bral 60x140, ale s interlock systémem jsem takovou délku nenašel. Na autě to vypadá taky na 140mm svár-svár, tak snad ta 150ka vejde...

Pak dej echo.Taky to planuju už asi 2mes. a nemám koupený vlnovec. Původní je 140,takže nový by byl delší jen o 1cm....zajímá mě jak to vyjde.Těsnění mezi svody a mezi kat mám.Počítám,že to budu muset sundat a upravit mimo auto.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2016 , 16:52   Citovat  

r080 napsal:

presne také som aj ja kedysi kúpil a za mesiac išli von možno ty budeš mať šťastie
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2016 , 19:33   Citovat  

Mourl napsal:

Já mam dirku na koncovém tlumiči výfuku. Jednou to mechoš zavařil s tím, že to stejně nejspíše dlouho nevydrží. Najel jsem asi 10.000 km (1/4 roku) a už je to tu zase... Nevím, jestli se dá vyměnit samostatně, někde jsem tu četl, že jediná šance je vyměnit komplet celý výfuk... Mechoš říkal, že by tam samotný koncový díl kdyžtak nějak naohýbal Cooo??? Tak to koukám! No další položka do seznamu...

Chris napsal:

Jak poznáš, že jsou KO? Vůle v řízení, klepání od kol, vibrace? To vše mám taky a stále věřím, že jsou to jen silentbloky spodních ramen... Jinej mechoš mi kdysi říkal, že horní ramena jsou ocelová a při problémech se akorát mění čepy.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2016 , 19:49   Citovat  

durketa napsal:
caute neviete mi poradit kde by som zohnal lavy xenon na mojho accorda 2003 ? Úsměv Tak to valím bulvy

tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2016 , 20:28   Citovat  

Střelec napsal:
Jak poznáš, že jsou KO? Vůle v řízení, klepání od kol, vibrace? To vše mám taky a stále věřím, že jsou to jen silentbloky spodních ramen... Jinej mechoš mi kdysi říkal, že horní ramena jsou ocelová a při problémech se akorát mění čepy.

Praveze extremnu volu v riadeniu nepocitujem, jemne vibracie len na urcitom druhu asfaltu. Ono tie capy neodidu hned, ale postupne, cize si na to asi aj zvyknes.
Jedine co pocut klepnutie ked vojdes do velkej jamy alebo prejdes po vacsich nerovnostiach tak pocut klepnutie.

Nasiel som akurel meyle za 35e/ks alebo tieto Lemforder za 60e/ks.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2016 , 20:31   Citovat  

Pripadne ak chcete vidiet ako dorobit EuroR akka ATR 6G sedacky do Accorda plus domontovat komplet elektriku a vyhrievanie. Tak tu je zaujimavy matros na to:

tudy odkaz
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 17:23   Citovat  

Zdarec bratři od Acca 2.4
dnes jsem tady poňekud smutně - vyměnil jsem všechna ložiska a autí mi od 70 km hučí,vím že trochu hučí gumy to jo ale tohle gumy nejsou - nevím zda jsou v haji poloosy a nebo a to je ta horší varianta bude v haji převodovka - vuz radí furt skvele,nic nedře ani nechroupe ale prostě hučí a ja fakt nevím co by to mohlo bít a do toho mi začal při zahřatí ještě cvakat motor,snad nejakej hydraulickej píst ale to nevím - nesetkal se s tim někdo nebo nějaka rada?
PAČ UŽ SI NEVÍM RADY A MAM TAKOVEJ POCIT ŽE BUDU MUSET SYPAT PRACHY GRRR
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 17:54   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdarec bratři od Acca 2.4
dnes jsem tady poňekud smutně - vyměnil jsem všechna ložiska a autí mi od 70 km hučí......

Mě taky hučelo od 50km/h a vyměnili jsme na kolech 3 ložiska než jsem našli to správné Velmi šťastný ale zase jsou nové.Jde to z předu nebo ze zadu? Co ložisko na poloose?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 18:05   Citovat  

Cvakání - máš seřízené ventily?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 18:16  Naposledy upravil Dandie33 dne 16.8.2016 , 18:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mourl napsal:
Mě taky hučelo od 50km/h a vyměnili jsme na kolech 3 ložiska než jsem našli to správné Velmi šťastný ale zase jsou nové.Jde to z předu nebo ze zadu? Co ložisko na poloose?

vymenily jsme obe predni a prave zadni a stale to huci,loisko na poloose jsem take vymenil a furt to huci od 70 km - kdyz je volant rovne-huci,kdyz zatocim do prava - huci a kdyz do leva tak to ustane - kamos mi rikal ze to jsou bud poloosy nebo a to je horsi neco v prevodovce ale to fakt ja jako laik nevim co tam muze hucet pac mi to razeni ani plynulej tah neprijde ze by bylo v neco tam ale jak my sam rikal mel lagudu 150 koni - jednou se ozvala nejaka rana,a apak uz pomalu nemohl zaradit ani jednicku - me se asi pred mesicem pri prujezdu kruhace ozvala take rana myslim si ze od zadu jako kdybych prejel sutr a od te doby mi to huci Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 18:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Cvakání - máš seřízené ventily?

jeste nemam,chystam se na to - prej jestli to neni nejakej hydraulickej ventil ale nevim to si mysli on
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 18:27   Citovat  

Dandie33 napsal:
jeste nemam,chystam se na to - prej jestli to neni nejakej hydraulickej ventil ale nevim to si mysli on

Jako hydroštely? Ty měl jedině Legend (myslím), jinak to Honda nepoužívá. Další možnost byly tlumítka Vtecu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 18:56   Citovat  

Hellborn napsal:
Jako hydroštely? Ty měl jedině Legend (myslím), jinak to Honda nepoužívá. Další možnost byly tlumítka Vtecu.

nevim,ted tady cekuji ceny podle honda parts a jako origo poloosy koplet vyjdou jedna na nejakejch 19 tis se slevou na asi 17 tis coz je raketa ale mam za to ze my asi nic jineho nezbyde,a kdyz ani to ne tak pak neco v prevodovce a to si radsi ani nechci predstavit co to bude za ranec
a to cvakani - tak v tec mi normalne funguje jen me to cvakani znervoznuje,zkusim nechat seridit ty ventily a pak co bude dal to uvidime - snad to nebude nic tak hrozneho Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 20:55   Citovat  

znate tuhle stranku ?? je tam dost uzitecnejch vjeci pro nase i starsi a novejsi acca :
tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2016 , 21:14   Citovat  

A to levé zadní ložisko to být nemůže? případně tam můžeš zkusit dám to starší co jste už vyndali.Aspoň na zkoušku. Je to 11 šroubů HaHaaa
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2016 , 6:14   Citovat  

Dandie33 napsal:
znate tuhle stranku ?? je tam dost uzitecnejch vjeci pro nase i starsi a novejsi acca :
tudy odkaz

Přeprodávači z polského aukra Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina