Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 70 z 100
John1657 je teď offline  John1657
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2016 , 20:28   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Pokud máš klimu s funkcí auto tak zkus zakrýt snímač slunečního svitu, pokud je jasno, tak klima vyhodnocuje jako že svítí sluníčko a je pravděpodobnost většího tepla a tim pádem pouští studenejsi vzduch, nebo ti to fouká studeny i třeba v noci?

Co se týká podsvětlení tak klasika zarovicky.

Mohl bych se zeptat, kde ten sluneční senzor najdu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 8:39   Citovat  

Hlavator napsal:
Aha.aha. Je fakt ze mi to zacalo delat az dnes pri vyletu Rakousko-Italie a to az v Italii kdy zniceho nic prestala resit co si na ovladaci navolim. A slunecno teda bylo dost a funkce auto na te klime je. Tedy vyzkousim co rikas Mrk

Na ty zarovicky se simte dostanu jak? To musi dolu palubka nejspis, coz kuky kuk Asi jsou teda nejak sdruzene tzn. trebak jedna pro vice ovladacu kdyz to ma tendenci prestat svitit ve skupine

Jojo vyzkoušej a dej vědět Úsměv ještě mě napadlo vyčistit senzor vnitřní teploty, je tam za tou malou mřížkou jakoby u volantu, popřípadě pak dál hledat chybu v servomotorkách přímo na topení.

Všechny plasty jsou nacvaknutý, maximálně nějaký ten šroubek - plast kolem řadičky jde vycvaknout a ten horní díl s klimou a rádiem je tuším sešroubovaný z boku jde se na šrouby dostat od řidiče a od spolujezdce. už si to přesně napamatuju, ale tak nějak to jde Úsměv jinak žárovičky mají cca stejnou životnost, takže odcházejí podobně, například mě u A5g během pár dní uzhasnul celý prostřední panel HaHaaa

John1657 napsal:
Mohl bych se zeptat, kde ten sluneční senzor najdu?

Nahoře na palubce uprostřed mezí výdechy topení na čelní sklo.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 18:42   Citovat  

Tak sem to okouknul a spis asi tohle bude pricina Velmi šťastný

chladic klima.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
chladic klima.JPG, 1.66 MB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 20:20   Citovat  

Něco tam je špatně Mrk ...vyměň kondenzátor.

PS: pochybuju, že to vyřeší Tvůj problém. Klima jede pořád naplno a přimíchává se jenom teplý vzduch zvenku. Když Ti to jede naplno OK, tak nebude problém ve vysypaném kondenzátoru.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 18:11   Citovat  

[quote="Stepa"]Něco tam je špatně Mrk ...vyměň kondenzátor.

PS: pochybuju, že to vyřeší Tvůj problém. Klima jede pořád naplno a přimíchává se jenom teplý vzduch zvenku. Když Ti to jede naplno OK, tak nebude problém ve vysypaném kondenzátoru.[/quote]

To mas asi recht!

Kazdopadne to nechce topit ani bez klima. A je to od te doby co mi delali desinfekci a doplneni klima :-/ nemohli to jen nejak zavzdusnit?

No jestli to pomuze tak na fkci AUTO na klima tak spusti maximalne vetraky a snazi se na minimalni a na maximalni teplote. Na obem to facha jak ma jak AUTO klima tak ta teplota odpovida. Na ostatni stupne to ta mrska naplno nerozjede. Proste fuci uplne normalne a spis studenej vzduch. Stejne i na manualni navoleni intenzity vetraku! Kdyz ovladacem teploty navoluju teplotu tak za tim ovladacem slysim cinnost-tedy asi toho servomotorku.

Senzor na svetlo s tim asi nic mit nebude bo sem zkousel hodne pod mrakem. A ten teplotni senzor taky vim kde je, ale s tim sem jeste nic nevytvarel
   Návrat  
Rejtynos je teď offline  Rejtynos
PříspěvekZaslal: 20.8.2016 , 19:52   Citovat  

Zdravím hondaři Úsměv nevítě někdo o nějakých dílech ? sháním konkrétně nějakej slušný ladák Úsměv
   Návrat  
cukor je teď offline  cukor
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 10:42   Citovat  

Zdravim, nemate niekto na predaj stahovačku vodiča 3D 04-05 s automatikou ?
už 3x sa mi pokazila stahovačka vodiča, ta posledna vydrzala 2 roky,lanka roztrhané, kladka KO.
Vrakače SK a CZ a PL nič nemajú len na 5D verzie.
Motorčeky mam 2 funkčné, len tie lanovody su ojazdnené a skúšal som aj repas, ale po čase sa to zase zasekne.

btw. už v záruke tam bol menený mechanizmus, OEM stahovačku z roku 2007, som tam našiel a civic je z roku 2005:(
   Návrat  
Bill de Kybl je teď offline  Bill de Kybl
PříspěvekZaslal: 1.9.2016 , 14:00   Citovat  

Rejtynos napsal:
Zdravím hondaři Úsměv nevítě někdo o nějakých dílech ? sháním konkrétně nějakej slušný ladák Úsměv

Slušnej laďák? Co takhle od svodů nějakou trubku od kamen, řvát to bude a určitě to pojede Je to tam.
Ne.. co konkrétně, komplet? Odpíchnout se můžeš třeba od ASC-tuning imports, hodně toho je na anglickym ebayi.
Zkus trochu přiblížit svoje požadavky? Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2016 , 8:56   Citovat  

Tak jsem po 35 tisících provozu na LPG dělal kontrolu ventilů u D16V1, výfukové ventily byli prakticky úplně v pohodě a u sacích byli potřeba povolit o 0,1 mm, takže jsem spokojen, přesně takhle jsem to měl u F20Z1.
Ještě jsem vyměnil svíčky, těsnění víka ventilů, oleje a filtry (spotřeba oleje za 10t km cca 0,3 litru, najeto 150t km) takže zase na půl roku klid a trochu jsem to manželce provtecnul VTEC - jede ta pekařská dodávka 210 jak nic. HaHaaa
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2016 , 17:22   Citovat  

ahoj, trochu tapu nad part number kondenzatoru klimatizace pro civic 5D, 1.6, predface s manualni klimatizaci.

muzete potvrdit, ze spravny kod je 80110S5A003 ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2016 , 17:55   Citovat  

Takovej dotaz. Ten "normální" dvoulitr, co se do C7G dával, tuším 118 kW, byl jen seškrcený Type-R motor nebo je to úplně jiný motor?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2016 , 18:05   Citovat  

piskot napsal:
Takovej dotaz. Ten "normální" dvoulitr, co se do C7G dával, tuším 118 kW, byl jen seškrcený Type-R motor nebo je to úplně jiný motor?

Vnitřek je jiný a spoustu jiných věcí - parametry CTR z něj nedostaneš. Velmi šťastný

gregy4 napsal:
ahoj, trochu tapu nad part number kondenzatoru klimatizace pro civic 5D, 1.6, predface s manualni klimatizaci.

muzete potvrdit, ze spravny kod je 80110S5A003 ?

Kdy zadáš do tudy odkaz své ViN, tak by jsi se měl dozvědět orig číslo, když rozklikneš obrázek s rozkresem a seznamem věcí tak uvidíš interní čísla shopu, pro zobrazení orig Honda čísel z adresy stránek url smaž slovo "_pfk" a odentruj, potom se ti zobrazí orig Honda čísla)
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2016 , 20:33   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Kdy zadáš do tudy odkaz své ViN, tak by jsi se měl dozvědět orig číslo, když rozklikneš obrázek s rozkresem a seznamem věcí tak uvidíš interní čísla shopu, pro zobrazení orig Honda čísel z adresy stránek url smaž slovo "_pfk" a odentruj, potom se ti zobrazí orig Honda čísla)

diky, daval jsem veci do kosiku a part number byly pak videt. tohle je jednodussi Úsměv

zda se ze jsou dva typy kondenzatoru, podle vin jsem nasel 80110S6DG01. ten je samozrejme drazsi Úsměv
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2016 , 9:06   Citovat  

"...Vnitřek je jiný a spoustu jiných věcí - parametry CTR z něj nedostaneš..."
O to mi nejde, jen jsem chtěl být o něco chytřejší. Bavil jsem se s majitelem tohohle auta (motoru...). Náramně si chování motoru pochvaloval...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2016 , 9:30   Citovat  

piskot napsal:
"...Vnitřek je jiný a spoustu jiných věcí - parametry CTR z něj nedostaneš..."
O to mi nejde, jen jsem chtěl být o něco chytřejší. Bavil jsem se s majitelem tohohle auta (motoru...). Náramně si chování motoru pochvaloval...

Tak se neptej, když ti o to nejde, nééé Velmi šťastný (sranda)

Taky bych K20 bral, ta D16 je prostě taková divná, nějak se s ní nemůžu zžít, někdy mi to přijde strašně líný, ale někdy naopak dokáže překvapit (třeba na dálnici se chová na 1.6 + relativně velký auto celkem slušně) Ale je pravda, že jsem zvyklý na větší objemy a moc jsem s tím nenajel, jezdí s ní manželka a ta si Civica chválí a nemůžu ho před ní pomlouvat HaHaaa a taky se mi líbí že má K20 lepší výbavu a hlavně tempomat. Občasně se nějaký SI objeví, ale je mi líto dávat moje C7g pryč, protože má málo najeto, je v pěkném stavu krom nějaké kosmetiky, mám tam už LPG a ta citová vazba tam je taky Velmi šťastný

gregy4 napsal:
diky, daval jsem veci do kosiku a part number byly pak videt. tohle je jednodussi Úsměv

zda se ze jsou dva typy kondenzatoru, podle vin jsem nasel 80110S6DG01. ten je samozrejme drazsi Úsměv

Není zač, jinak klasika já taky vždycky mám všude tu dražší verzi, at je to co je to Velmi šťastný
   Návrat  
TheOlli70 je teď offline  TheOlli70
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 8:12   Citovat  

piskot napsal:

Já tu dodávku mám s tímto motorem. Kód motoru je K20A3 a Type-R je K20A2,myslím si, že je to tentýž motor jen jinak naladěn a hlavně udělán na jiný způsob jízdy. Jinak co se týče jízdních vlastností jsem spokojen, tachometových 240 udělá jak malinu ,výbava super kde mi chyběla loketní opěrka ale ta se dá koupit a už jsem koupil přesnou pro tento model.
Mám tam LPG čerstvě udělané jezdím na 8-10 jinak v benzínu tak za 6.5
Jinak jsou pořád v ceně, já ji koupil před rokem, garáž, krásný stav a dával jsem 5500€ a byly i o 1000€dražší a hlavně, je jich hodně málo a to se mi právě líbí.
Mám i 1.6 ta byla moje ale donutil jsem moji paní si udělat papíry a zůstala jí kouř I
Jinak, takhle to opravdu jede tudy odkaz

PHOTO_20160801_114417.jpg

PHOTO_20160801_114417.jpg, 1.03 MB

IMG_20151222_121246.jpg

IMG_20151222_121246.jpg, 4.81 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 15:03   Citovat  

TheOlli70 napsal:
Já tu dodávku mám s tímto motorem. Kód motoru je K20A3 a Type-R je K20A2,myslím si, že je to tentýž motor jen jinak naladěn a hlavně udělán na jiný způsob jízdy. Jinak co se týče jízdních vlastností jsem spokojen, tachometových 240 udělá jak malinu ,výbava super kde mi chyběla loketní opěrka ale ta se dá koupit a už jsem koupil přesnou pro tento model.
Mám tam LPG čerstvě udělané jezdím na 8-10 jinak v benzínu tak za 6.5
Jinak jsou pořád v ceně, já ji koupil před rokem, garáž, krásný stav a dával jsem 5500€ a byly i o 1000€dražší a hlavně, je jich hodně málo a to se mi právě líbí.
Mám i 1.6 ta byla moje ale donutil jsem moji paní si udělat papíry a zůstala jí kouř I
Jinak, takhle to opravdu jede tudy odkaz

Jen o naladění to není jsou i vnitřky jiný, co vím Úsměv každopádně jede pěkně, jdu psát inzerát na D16V1 Velmi šťastný jinak cena slušná OK škoda že to C7G tak odflakli výbavou atd. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 16:16   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Jen o naladění to není jsou i vnitřky jiný, co vím Úsměv každopádně jede pěkně, jdu psát inzerát na D16V1 Velmi šťastný jinak cena slušná OK škoda že to C7G tak odflakli výbavou atd. Úsměv

Co ti ve výbavě chybí? šíbr , autoklima, tempomat ,kůže, mě nic kravinky nepotřebuji.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 16:22   Citovat  

RIZ3K9 napsal:

Já řeším aktuálně jiný problém, chtěl bych do toho dát 6-ku převodovku ,co bude pasovat z K24 či z FRV hlavně uložení převodovky do karoserie asi bude oříšek
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 17:41   Citovat  

TheOlli70 napsal:
Co ti ve výbavě chybí? šíbr , autoklima, tempomat ,kůže, mě nic kravinky nepotřebuji.

Já spíš hodnotím D16 Úsměv ale i tak je to 2005, takže by to mohlo mít = tempomat, ovládání rádia na volantu, loketku (ikdyž jsem sehnal přímo na typ - vyřešeno), nastavitelný volant ve dvou osách, seřizovatelný opěrky hlavy dopředu dozadu, nastavitelnou bederní opěrku, elektrický posun sedačky > z toho plynoucí nastavení výšky sedadla ve dvou osách), nějaký lepší osvětlení interiéru (už jsem vyřešil), výhřev sedaček (taky vyřešeno), cyklovač stěračů a hlavně lepší audio, protože ty plastovo papírový repro na příchytkách jsou na přeshubu (budu řešit v brzku) Velmi šťastný trochu lepší plasty v interiéru by taky neškodily, mají tendenci se poškrábat třeba u prahů, ale naopak co bych neřekl, že civic bude mít tak aktivaci stěrače při zpátečce HaHaaa

Ale jako je to fajn auto - dobře svítí (xenon + osram nightbreaker a je to jak ve dne), brzdí, zatáčí, řadí (řadička nahoře + loketka = geniální kombinace) a je kupodivu dost tichý, prostorný a vzdušný Úsměv

TheOlli70 napsal:
Já řeším aktuálně jiný problém, chtěl bych do toho dát 6-ku převodovku ,co bude pasovat z K24 či z FRV hlavně uložení převodovky do karoserie asi bude oříšek

To fakt nemá šestku jo? já myslel že jo .... Tak to valím bulvy nevím jak K20 ale D16 by jí potřebovalo jako sůl, protože to při 130 km/h točí a křičí jak crx Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 21:31   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
To fakt nemá šestku jo? já myslel že jo .... Tak to valím bulvy nevím jak K20 ale D16 by jí potřebovalo jako sůl, protože to při 130 km/h točí a křičí jak crx Velmi šťastný

Tak já mám i tu 1.6 tak vím jak to je. Tohle točí na 3000 /110 km/h a na tu 6 ať točilo 125 bylo by to příjemnější na dálky, ten motor na to má.
   Návrat  
LakyStrajk je teď offline  LakyStrajk
PříspěvekZaslal: 20.9.2016 , 15:03   Citovat  

Čauté chlapi, prosím o radu a zaroveň se předem omlouvám pokud se to tady už někde řešilo..Pár dní zpět jsem zjistil, že u mojeho milovaného ''pekaře'' c7g hatch. poface typeS(bílé budíky?) nesvítí na budíkách kontrolka dálkových světel.Tak Vás chci poprosit o nějaké (životně důležité) rady tipy jak se co nejšetrněji dostat k budíkům a k žárovce kontrolky.Jsem jarda, nikdy sem to nepotřeboval řešit a jsem si víc než jist že bez rady to spíš cele doj*ebu... KO pořádnej výtlem Určitě tady je někdo kdo s něčím podobným už zápasil Se stydím HaHaaa HaHaaa

Díky moc předem za odpověď. VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.9.2016 , 17:50   Citovat  

[quote="TheOlli70"]Tak já mám i tu 1.6 tak vím jak to je. Tohle točí na 3000 /110 km/h a na tu 6 ať točilo 125 bylo by to příjemnější na dálky, ten motor na to má.[/quote]

Nvm jak hatch ale mam sedana a pri 5tce a 130km a cca kolem 4,3k ten motor rve jak krava. Paradoxne kolem 150km tacho uz je to jakstaks tudiz mi nezbyva nez jezdit na dalnici tacho bud 120 nebo 150 dle nalady Úsměv

Jinak pred casem sem tu psal o klime ktera dle me moc netopila. Provedl sem autodiagnostiku kterou umi sama klima a vse bez zavad. Pocit, ze malo topi byl jak to tak vypada zatim jen diky 30C vedrum co panovala Úsměv lepe se vse posoudi v mrazech co zanedlouho prijdou Velmi šťastný
   Návrat  
ted1717 je teď offline  ted1717
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2016 , 20:45   Citovat  

Ahoj Úsměv jaký prosím lejete olej do D16V1? Úsměv Specifikaci jsem našel SL/A1, A3, A5 a je tam teď 5w40, bohužel nemůžu žádný takový najít :/ díky moc za rady Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2016 , 21:06   Citovat  

Hlavator napsal:
Nvm jak hatch ale mam sedana a pri 5tce a 130km a cca kolem 4,3k ten motor rve jak krava. Paradoxne kolem 150km tacho uz je to jakstaks tudiz mi nezbyva nez jezdit na dalnici tacho bud 120 nebo 150 dle nalady Úsměv

Jinak pred casem sem tu psal o klime ktera dle me moc netopila. Provedl sem autodiagnostiku kterou umi sama klima a vse bez zavad. Pocit, ze malo topi byl jak to tak vypada zatim jen diky 30C vedrum co panovala Úsměv lepe se vse posoudi v mrazech co zanedlouho prijdou Velmi šťastný

Přesně tak, to jsem vypozoroval taky Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.9.2016 , 11:25   Citovat  

[quote="ted1717"]Ahoj Úsměv jaký prosím lejete olej do D16V1? Úsměv Specifikaci jsem našel SL/A1, A3, A5 a je tam teď 5w40, bohužel nemůžu žádný takový najít :/ díky moc za rady Úsměv[/quote]

ja lil helix ultra 5w-40 . ted sem presel na 10w-40 helix HX7 - nestezuju si..jinak obe se da koupit nekde kolem 110-130kc/L takze pravidelna vymena na 10kkm se moc neprodrazi Úsměv

mam tedy D16W7, ale to je celkem uplne u zadnice Mrk
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2016 , 15:20   Citovat  

LakyStrajk napsal:
Čauté chlapi, prosím o radu a zaroveň se předem omlouvám pokud se to tady už někde řešilo..Pár dní zpět jsem zjistil, že u mojeho milovaného ''pekaře'' c7g hatch. poface typeS(bílé budíky?) nesvítí na budíkách kontrolka dálkových světel.Tak Vás chci poprosit o nějaké (životně důležité) rady tipy jak se co nejšetrněji dostat k budíkům a k žárovce kontrolky.Jsem jarda, nikdy sem to nepotřeboval řešit a jsem si víc než jist že bez rady to spíš cele doj*ebu... KO pořádnej výtlem Určitě tady je někdo kdo s něčím podobným už zápasil Se stydím HaHaaa HaHaaa

Díky moc předem za odpověď. VTEC

Postup najdes tu: tudy odkaz Nie je to ziadna veda... Mrk
   Návrat  
Pista71 je teď offline  Pista71
PříspěvekZaslal: 22.9.2016 , 19:02   Citovat  

Zdravím,
nemá niekto nepredaj sťahovanie vodičovho okna, 5D, civic 7g. je roztrhnuté lanko. bodlo by aj s automatikou.
Prípadne neviete dĺžku laniek na spomínanej sťahovačke. skúsil by som to vymeniť...
   Návrat  
John1657 je teď offline  John1657
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2016 , 17:58   Citovat  

Ahoj,
chtěl bych vyměnit chladící kapalinu, vypouštěcí šroub jsem našel. Chci se zeptat, kde je odvzdušňovací šroub u D16V1 a kolik je tam přibližně té kapaliny?
Díky
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 6:43   Citovat  

John1657 napsal:
Ahoj,
chtěl bych vyměnit chladící kapalinu, vypouštěcí šroub jsem našel. Chci se zeptat, kde je odvzdušňovací šroub u D16V1 a kolik je tam přibližně té kapaliny?
Díky

odvzdušňovací šroub není, otoč topení na max a projeď se, odvzdušní se to samo
kapaliny je tam asi 3-4 litry, vždy kupuju hotovou směs do -35°C 5L kanystr
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď