Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 20 z 109
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 10:54   Citovat  

Tu ich je viac, aj za "rozumne ceny" Mrk tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Peter_spx je teď offline  Peter_spx
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 15:53   Citovat  

Nefunguju mi ostrekovace celneho skla. Pri stlaceni packy ostr. pocut jemne cvakat rele,ale motorcek ostrekovaca nejde. Riesil to tu niekto? Ostrekovace svetiel funguju. Tak to valím bulvy
   Návrat  
mknismo je teď offline  mknismo
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 16:32   Citovat  

Resili jste jak odemykani pres dalku, aby se rovnou pri prvnim zmacknuti odemkly vsechny dvere a ne jen ty ridice? Byl jsem dnes u Aldy a ten si s tim nevedel rady. U CR-V se to pry nechalo prenastavit. Diky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 16:40  Naposledy upravil Peter_spx dne 25.8.2016 , 12:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

varuj napsal:
Tu ich je viac, aj za "rozumne ceny" Mrk tudy odkaz

Tie ciny su nic moc,odpovedaju cene.
Pacia sa mi take,ako dava Honda..antikor. Nemusi byt podsvietenie.
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 17:00   Citovat  

OEM nepodsvietené - Doorstep Garnish
This attractive Accessory allows you to add a personal touch to your car while subtly protecting its door sills. Crafted in brushed stainless steel, the Doorstep Garnish features an embossed car logo. 1 set = 2 front pieces and 2 rear pieces.
Honda Part Number 08F05-TL0-600
Part Euro(€) Price: €186.73

Počkaj si na servisnú kampaň a dajú aj zľavu asi 10%

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lamak je teď offline  Lamak
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 8:01   Citovat  

Chtěl jsem se zeptat co lejete do A8g 2.4 za olej? Mě včera Honda zahlásila na dálnici, že chce dolejt, tak jsem zjistil, že na motoru je štítek Shell Helix 0W30

Popravdě mě tak řídkej olej docela překvapil. Sranda je, že tam byl olej měněný na Jarově než jsem auto koupil ve 105000 a teď jsem měl 108500 a dolíval jsem cca půl litru. Je pravda, že nevím, kolik tam toho nalili (jestli ne jen těsně nad spodní rysku), a že to sem tam pošlu do vyšších otáček, takže nějaká spotřeba oleje se dá čekat
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 8:51   Citovat  

Já v 7g, najeto 170tis, používám 0W-40 nebo 5W-40... Spotřeba oleje mezi výměnami (po cca 7tis.km) okem neměřitelná...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 9:53  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 25.8.2016 , 11:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Lamak napsal:
Chtěl jsem se zeptat co lejete do A8g 2.4 za olej? Mě včera Honda zahlásila na dálnici, že chce dolejt, tak jsem zjistil, že na motoru je štítek Shell Helix 0W30

Popravdě mě tak řídkej olej docela překvapil. Sranda je, že tam byl olej měněný na Jarově než jsem auto koupil ve 105000 a teď jsem měl 108500 a dolíval jsem cca půl litru. Je pravda, že nevím, kolik tam toho nalili (jestli ne jen těsně nad spodní rysku), a že to sem tam pošlu do vyšších otáček, takže nějaká spotřeba oleje se dá čekat

kazda honda si neco veme kdyz budes casto navstevovat vtec Velmi šťastný taky kdyz jedzim klido tak nesleduji ubytek ,ale pak par tisic km jezdim s chuti a uz dolejvam Velmi šťastný mam najeto 136000km ..A7G .. nevim jak A8G ,ale co jsem s vsiml ma vtec jen na sacich ventilech mozna by mohl ten motor papat mene ,ale to je jen domenka HaHaaa

jo co jsem dal 10W40 valvoline maxlife pro motory po 100000km tak jsem jeste nedolejval Úsměv
pred tim jsem mel 5w40magnatec a shell a u oboji to snedlo nekdy i 2 litry na vymenu kdyz jsem slapal Velmi šťastný
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 10:23   Citovat  

Lamak napsal:

Doporučuju dávat 5W-40 Castrol Magnatec nebo Mobil 1. Měním cca po 13 tis. km a doplním vždy asi 8000 km po výměně tři čtvrtě litru. Nikdy žádný problém, kára šlape na 100%.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 12:30   Citovat  

Punisher napsal:
Doporučuju dávat 5W-40 Castrol Magnatec nebo Mobil 1. Měním cca po 13 tis. km a doplním vždy asi 8000 km po výměně tři čtvrtě litru. Nikdy žádný problém, kára šlape na 100%.

Presne tak,mam A8G 2.4 ,Olej Mobil 1 5W-40...po 8tkm som dolial cca pol litra.
Kontrolka na doliatie oleja signalizuje uz,ked je olej medzi ryskami.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 13:53   Citovat  

Mam otazku ohladom Audio systemu v Acc8G bez navigacie.

Nahral som si a previedol do formatu .WMA v najvyssej kvalite asi 80 CD.(cca 700skladieb)
Hra to celkom dobre,problem je v tom,ze mi system nezobrazi celu strukturu adresarov,
tak, ako to je nahrate na USB(pre prehladnost),ale iba adresar pred suborom .wma.

Pre predstavu to mam takto

ADRESAR1/ADRESAR2/subor.wma

Adresar1- je Interpret (skupina)

Adresar2 - Album

subor.wma -skladba

Ked sa pohybujem v menu,tak ukazuje az Adresar2 (co je konkretny album od nejakej skupiny) pri takomto pocte je to neprehladne. Ja mam od jednej skupiny napr 10 albumov.Celkovo ich je viac ako 80 a bude viac.
Bol by som rad,keby ako prve som prepinal skupiny (ako to asi vsade na svete funguje) a potom po vybrati skupiny presiel o uroven nizsie a vybral konkretny album.

Na nazov interpreta sa da preklikat cez TITLE,ale az ,ked je vybraty a hra. Je to hrozne neprehladne.

Nepozna niekto nejaku fintu (mozno sa to neda) aby system v Acc8G ukazal celu adresarovu skrukturu tak,ako je to nahrate na USB? Smutný
   Návrat  
iNtEgRaCZ je teď offline  iNtEgRaCZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 14:46   Citovat  

Obávám se že to opravdu změnit nepůjde... takhle se mi sem tam ukazuje např CD1 a CD2 z jednoho alba Velmi šťastný
na druhou stranu, můžeme být rádi, že systém který je v autech min. od roku 2009 je ochotný pracovat s 32GB flashkou a zvládne nejen MP3 formát...

jedině zkus najít nějaký softík který by sloužil jako "kopírovač" knihovny na flashku do auta, tedy že by z:
Autor/album/skladba
kopiroval do:
Autor-Album/skladba

lepší řešení mě nenapadá. a další věc, mám tušení že se "složky" pro výběr řadí podle data vytvoření místo abecedy Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.8.2016 , 15:16   Citovat  

iNtEgRaCZ napsal:
Obávám se že to opravdu změnit nepůjde... takhle se mi sem tam ukazuje např CD1 a CD2 z jednoho alba Velmi šťastný
na druhou stranu, můžeme být rádi, že systém který je v autech min. od roku 2009 je ochotný pracovat s 32GB flashkou a zvládne nejen MP3 formát...

jedině zkus najít nějaký softík který by sloužil jako "kopírovač" knihovny na flashku do auta, tedy že by z:
Autor/album/skladba
kopiroval do:
Autor-Album/skladba

lepší řešení mě nenapadá. a další věc, mám tušení že se "složky" pro výběr řadí podle data vytvoření místo abecedy Velmi šťastný

Toto je riesenie na,ktore som myslel,ale je tu tiez problem a sice ,ze displ. ukaze 16 znakov (ked dam skupinu -album,tak mnohokrat to bude mat viac) a text sa automaticky nenaroluje. Ked si chces pozriet cely tex,tak drzanim tlacidla TITLE ti ukaze po case zvysne znaky,ale je to take neprakticke.

Ano s tou flashkou som mal tiez obavy,ale z 32GB flashky cita bezproblemov.
   Návrat  
kolmich je teď offline  kolmich
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 6:31   Citovat  

Peter_spx napsal:
Presne tak,mam A8G 2.4 ,Olej Mobil 1 5W-40...po 8tkm som dolial cca pol litra.
Kontrolka na doliatie oleja signalizuje uz,ked je olej medzi ryskami.

Chlapci, kde prosím kupujete Mobil 1 5W-40? Já na našem trhu našel 5W-40 jen Mobil 3000, ten je o třídu jinde. Proto jsem dal Mobil 1 5W-50. Jen jestli jsem něco nepřehlédl... Dík
   Návrat  
kolmich je teď offline  kolmich
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 7:29   Citovat  

kolmich napsal:
Díky všem za reakce a rady.

Průběh je zatím následující. V pondělí jsem s autem sjel do Hondy Proresta Příbram. Zde jsem vše probral s velmi příjemným vedoucím servisu, panem Janotou. Ihned mi slíbil slevu na práci a pokus o lepší cenu náhradních dílů. Nicméně můj problém poslal na technické oddělení Hondy, dle jeho názoru by toto měli řešit, pokud auto bylo po celou dobu servisováno v CZ autorizáku.
Druhý den mi volal, že situace vypadá dobře. Honda díly zaplatí v rámci kulance, na kterou se zrovna motor vztahuje (do 8 let, co 160 tis. km). Já uhradím pouze práci, předpokládaná cena cca 5 tis.
Musím říct, že přístup v tomto servisu se mi velmi líbí, pan Janota se snaží maximálně vyjít vstříc.
Navíc mě velmi zaráží, že zde dokázali do druhého dne vyřídit kulanci a v Autogarant forte toto nedovedli, tam bych musel zaplatit práci i díly.

V pondělí auto vezu do Příbrami a do týdne bych měl mít opraveno.

Poté dám vědět výsledek.

Zapomněl jsem dát vědět Úsměv Nakonec nebylo opraveno do týdne, v Hondě Příbram museli čekat na dodání jedné z vaček. Pan Janota mi dával průběžné info.
Vačky vyměnili v rámci kulance, já zaplatil cca 4,5 tis. za práci, takže naprostá spokojenost. Dokonce mi umyli motorový prostor.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 8:41   Citovat  

kolmich napsal:
Chlapci, kde prosím kupujete Mobil 1 5W-40? Já na našem trhu našel 5W-40 jen Mobil 3000, ten je o třídu jinde. Proto jsem dal Mobil 1 5W-50. Jen jestli jsem něco nepřehlédl... Dík

Z vonku,u nas som ho nevidel. Myslim,ze aj Mobil 1 5W-50 je OK.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.8.2016 , 8:44   Citovat  

Peter_spx napsal:
Nefunguju mi ostrekovace celneho skla. Pri stlaceni packy ostr. pocut jemne cvakat rele,ale motorcek ostrekovaca nejde. Riesil to tu niekto? Ostrekovace svetiel funguju. Tak to valím bulvy

Vcera som dal dole koleso a podbeh. Cely problem bol v konektore na mot. ostrekovaca. HaHaaa
Aspon,ze to neni ten motorcek,lebo je original dost drahy.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 18:24   Citovat  

Mladenci aku brzdovku DOT4 doporucujete do Acc8G 2.4i automat. Original,alebo nieco ine.
Kamarat mi doporucuje Motul RBF600 Factory Line. Ja som skor za original. Moze sa tu niekto kvalifikovany k tomu vyjadrit.
Podla serv. knizky ju treba menit kazde 3 roky.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 7:25   Citovat  

právě jsem pokořil hranici 100K km a na budíkách mám oranžový klíč, může se mi někdo kouknout do servisky co tam píšou při tomto nájezdu ?

já mám servisku ze Švýcarska a překladač to nějak nedává. Díky
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 7:59   Citovat  

Čaute chalani, bol by záujem o bixenóny do A8g? Budem riešiť ďaľší vývoj a A8G je vhodný kandidát. Nemal niekto vonku projektory, či su zhodné s A7G?

Dík
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 8:04   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
právě jsem pokořil hranici 100K km a na budíkách mám oranžový klíč, může se mi někdo kouknout do servisky co tam píšou při tomto nájezdu ?

2016-08-28.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2016-08-28.jpg, 145.71 kB

2016-08-28 (1).jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2016-08-28 (1).jpg, 131.11 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.8.2016 , 8:10   Citovat  

Radek_KA7 napsal:

Okrem beznych veci oleja a filtrov je pri 100tkm aj vymena sviecok (iridiove).
V automatickej prevodovke vymena oleja.
Je zaujimave ,ze v nemeckej servisnej knizke su kapku rozdielne najazdy. Úsměv
Napr. sviecky su pri 120tkm a pri 100tkm je nastavenie vole ventilov.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 10:00   Citovat  

Radek_KA7 napsal:

Vsak na palubaku si vytukaj,ake tam ukazuje cislo,alebo pismenu.
Ak to bude servis nastavenie vole ventilov,tak tam bude cislo 9.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 10:08   Citovat  

to ani nevím že to tam jde najít, kouknu na to.... díky všem za info Úsměv OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 12:15   Citovat  

Viete niekto ako sa dá ten systém pripomenutia servisu vypnúť a zapnúť?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 15:16   Citovat  

uplne vypnout tusim nejde. jeho reset (to co by ti meli udelat v servise po provedeni kontroly a vymen) udelas tak, ze:
dojdes v palubaku tlacitkem SEL/RES na citac servisni prohlidky (myslim ze je to trip A, trip B, servis, celkove km)
stiskni a drz SEL/RES cca 10-15s dokud se ze palubak nezepta zda chces opravdu zresetovat interval.
potvrd, vypni a zapni klicky- hotovo
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2016 , 15:32   Citovat  

Resetovať viem ako. Ale v servisnej knižke mám pred 2 rokmi zápis, že auto bolo v Honde na nastavovaní vôle ventilov lebo svietil kód 9. Teraz tam pripomenutie servisu nie je. Čiže ak ten kód svieti len s pripomienkovaním servisu, tak ho musel nikto vypnúť. Auto je ako nové kupované na Slovensku a všetky Accordy, čo som zatiaľ mal možnosť dostať info z SK to pripomenutie servisu majú. Chcel by som ho zase zapnúť ak je tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 5:34   Citovat  

reset se mi povedl, díky Úsměv

jen tak informačně - kolik by to stálo u Hondy ? Výměna oleje , filtru , vzducháče a seřízení ventilů ?

PS : seřídit ventily to po mě nechtělo Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 9:05   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
reset se mi povedl, díky Úsměv

jen tak informačně - kolik by to stálo u Hondy ? Výměna oleje , filtru , vzducháče a seřízení ventilů ?

PS : seřídit ventily to po mě nechtělo Úsměv

V HOnde Fomi Trinec stoji nastavenie ventilov cca 35eur. Ja som v ziline u Cibulku platil 60e.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2016 , 12:21   Citovat  

On je palubak v accordu uz celkem vychcanej a intervaly jednotlivych vymen a kontrol si upravuje podle stylu jizdy a zateze motoru. U me je treba po prvnich 200km zacne zkracovat Velmi šťastný takze misto napr 15t km do vymeny oleje zacne rcat uz cca po 9t
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina