Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 282, 283, 284 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 283 z 486
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.9.2016 , 19:49   Citovat  

Mourl napsal:
Jak jsi dopadl? pasuje to? díky za info

No, zatím nedopadl Ble Pod pohrůžkou násilí jsem dneska donutil mechoše aspoň na příští pondělí. Dřív to nešlo, nějak jsem se nemohl dobýt do té firmy, kde měli vlnovec a pak už jsem jel na dovču a tento týden zas nemohl servis...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mackomliec je teď offline  mackomliec
PříspěvekZaslal: 3.9.2016 , 8:19   Citovat  

Caute menil niekto zadne vyfukove tlmice na acorde 2,4 da sa to vobec kupit? Ci len original ? Daka nahrada ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2016 , 8:58   Citovat  

mackomliec napsal:
Caute menil niekto zadne vyfukove tlmice na acorde 2,4 da sa to vobec kupit? Ci len original ? Daka nahrada ?

s sprave mas odkaz Úsměv
   Návrat  
cistecky2 je teď offline  cistecky2
PříspěvekZaslal: 3.9.2016 , 9:48   Citovat  

Tomik napsal:
Tak problém vyřešen výměnou palivového filtru (Bosch), auto už necukne ani při největší zátěži. je to dobrý
Ale věc druhá, jak jsem zkoušel ostřejší jízdou, jestli je to po výměně filtru všechno OK, pořádně jsem auto protáhnul na čtyřku do otáček, pak jsem musel ale náhle zastavit kvůli provozu a začalo mi něco docela hlasitě pištět z motoru, jakoby řemen z levé strany motoru, strana spolujezdce) pískalo to podle otáček motoru, jel jsem dál v klidu a pískot se pomale ztišil až zmizel téměř úplně, zdá se mi teď, že to slyším trochu pořád, ale nevím už jestli je to normální. Pokusím se vložit vido jak to pískalo. Nevíte o co může jít?
tudy odkaz

Super Úsměv zkus vyměnit ten řemen jak tady někdo radil Úsměv a dej tam rovnou ten kratší co má facelift

NÁVOD NA VÝMĚNU
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2016 , 20:14   Citovat  

někde jsem tu psal, že bych potřeboval nějaký druh "xcarlinku" který by uměl i zobrazovat text skladeb na origo rádiu, někdo mi odepsal že nějaka krabička to umí, nemůžu najít co to bylo za typ, vím že jsem si to ověřoval na youtube a skutečně to skladby zobrazovalo, nevite někdo co to bylo za typ? Se stydím to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2016 , 20:27   Citovat  

No a ted to najdu Velmi šťastný je to iSimple je to dobrý kdyby nekoho zajimalo sopťa sopťa
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 9:43   Citovat  

Ahoj kluci, tak nakonec jsem si pořidil A7G, ten předface, 2.2 CTDI. Libi se moc autičko, po Civicu 7G ES5 je to prostě mega super auto, ze všech pohledů. Jedině co trochu mi nedává klid - tempomat. Fungoval bez problémů když jsem auto poprvé zkoušel, včera také fungoval bez problemu ale dnes když jsem ho zapnul, tak mi nejde nastavit rychlost..zapnu Cruise Control, a když zmáčknu tlačítko SET(-) tak nic se neděje.. dělám neco špatně nebo cruise funguje blbě? Díky za rady.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 9:51   Citovat  

-toyo- napsal:
někde jsem tu psal, že bych potřeboval nějaký druh "xcarlinku" který by uměl i zobrazovat text skladeb na origo rádiu, někdo mi odepsal že nějaka krabička to umí, nemůžu najít co to bylo za typ, vím že jsem si to ověřoval na youtube a skutečně to skladby zobrazovalo, nevite někdo co to bylo za typ? Se stydím to mi hlava nebere

Nevíš nahodou jestli xcarlink nebo Yatour se kupuje přesně podle značky auta? Nebo ten pristroj je takový univerzální? V ČR těžko najít neco za dobrou cenu.. videl jsem i varianty za 300-500$ když jsem tam přidá takový displej, ale připadá mě dost drahý..
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 9:59   Citovat  

sandu_cz napsal:
Ahoj kluci, tak nakonec jsem si pořidil A7G, ten předface, 2.2 CTDI. Libi se moc autičko, po Civicu 7G ES5 je to prostě mega super auto, ze všech pohledů. Jedině co trochu mi nedává klid - tempomat. Fungoval bez problémů když jsem auto poprvé zkoušel, včera také fungoval bez problemu ale dnes když jsem ho zapnul, tak mi nejde nastavit rychlost..zapnu Cruise Control, a když zmáčknu tlačítko SET(-) tak nic se neděje.. dělám neco špatně nebo cruise funguje blbě? Díky za rady.

Cestou na dovolenou mi začal zlobit tempomat úplně stejně. Čtyřikrát ho nastavím bez problémů, pak nejde. Zastávka opetovny start a zase chvíli jde, pak opět nic. Nějak zvlášť se z toho nestresuju, ale taky by mě zajímalo, proč to tak je...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 10:08   Citovat  

Fafos napsal:
Cestou na dovolenou mi začal zlobit tempomat úplně stejně. Čtyřikrát ho nastavím bez problémů, pak nejde. Zastávka opetovny start a zase chvíli jde, pak opět nic. Nějak zvlášť se z toho nestresuju, ale taky by mě zajímalo, proč to tak je...

No právě ve čtvrtek jedeme na dovolenu do Itálie a rad bych ten tempomat využíval..tak jsem ho nakonec zapnul ale fungovalo to tak až jsem začal brzdit, potom už to nešlo zapnout..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 10:37   Citovat  

sandu_cz - to nevim, radsi bych kupoval presne na auto a rok, nevim jestli jinej typ nema jinej konektor, ja se zatim rozhlizim, chtel jsem neco co by zobrazovalo nazvy skladeb ale z flashky, ted ctu vic o tom iSimple a pripada me to ze zobrazuje skladby jen z iPodu z toho jeho prehravace. Mozna nakonec pujdu jen do Xcarlinku no Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 10:40   Citovat  

Funduje vám při ztlumení svetla budíku taky to zlumení na rádiu a topení?? ja si ted nejsem jistej ale vcera v noci jsem jel a ztlumil budíky a rádio s topením atd. svítilo furt na plno , funguvalo to jen na budíky Tak to valím bulvy
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 11:40   Citovat  

-toyo- napsal:
Funduje vám při ztlumení svetla budíku taky to zlumení na rádiu a topení?? ja si ted nejsem jistej ale vcera v noci jsem jel a ztlumil budíky a rádio s topením atd. svítilo furt na plno , funguvalo to jen na budíky Tak to valím bulvy

Funguje mi to dohromady, budíky+rádio+topení
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 11:51  Naposledy upravil Stepa dne 4.9.2016 , 11:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Těm co nejde tempomat...pravděpodobně máte ojetý/zanesený brzdový snímač u pedálu...tempomat nejde zapnout, protože si myslí, že brzdíte. Nohou potáhněte zespoda pedál za jízdy/zaviklejte do stran a zkuste zapnout tempomat Úsměv. Mně tohle pomáhalo.

Více se to projevuje v teplech...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 11:52   Citovat  

no ja si nebyl jistej ale tak asi to fungovalo taky a uz nejde , ach jo , ted na co se podivat aby to zas slo Tak to valím bulvy
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 14:33   Citovat  

Stepa napsal:
Těm co nejde tempomat...pravděpodobně máte ojetý/zanesený brzdový snímač u pedálu...tempomat nejde zapnout, protože si myslí, že brzdíte. Nohou potáhněte zespoda pedál za jízdy/zaviklejte do stran a zkuste zapnout tempomat Úsměv. Mně tohle pomáhalo.

Více se to projevuje v teplech...

Na spojce je ten spínač taky. Takže zkontrolovat oba dva. Myslím že ten kdo jezdí v noci by si sepnutých brzdových světel nejspíš všimnul Úsměv Úsměv
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 16:29   Citovat  

Zdarec bratri
tak jsem dnes asi konecne zjistil co my to na tom mím accu hučí - vzal jsem rezervu (dojezdovku) a nasadil jsem ji místo kola kde jsem jako posledni nemenil lozisko (leve zadní) a hukot se o cca 60 - 70 procent snizil - tak usuzuji ze podle toho jak se snizila hmotnost a zatizeni te leve strany nebyl ten naboj tak vytizen a tolik nehucel,jeste jsem myslel ze by to mohla byt guma ale tu jsem dal na druhou stranu a i s rezervou na levo se ten hukot neprojevil tak jako bezne takze gumy jsou ok - nasazeny zpet kola a i po prehozeni leveho za pravy opet pri cca 70 km huci takze bud lozisko a nebo neco na te leve zadni strane - treby nejakej silent bo stabilka,nevim jako prvni jde ven lozisko a pok uvidime - tak snad mi pak bude hucet uz jen v klacku Velmi šťastný
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 19:34   Citovat  

Acxe napsal:
Na spojce je ten spínač taky. Takže zkontrolovat oba dva. Myslím že ten kdo jezdí v noci by si sepnutých brzdových světel nejspíš všimnul Úsměv Úsměv

Oba dva to zmiňují v souvislosti s brzděním, proto jsem nezmiňoval spínač na spojce, ale problém může být i tam...
   Návrat  
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 20:02   Citovat  

Choze.S napsal:
Ahoj, mám takový problém s centrálem. Když mám klíček v zapalování a zavřu dveře u řidiče, tak se mi zamkne celé auto. Jde to pak odemknot tlačítkem na řidičových dveří. Tlačítka na klíčích nereagujou. Když klíč v zapalování není, tak se auto nezamkne. Jinak zamykání i odemykání funguje normálně, jak dálkově, tak klíčem.
Vše jsem rozebral a odpojil veškerou kabeláž ve dveřích řidiče, ale stále se to děje. Stačí zmáčknout čidlo zavírání dveří na sloupku. Zkoušel jsem i odpojit baterku nebo i druhý klíč. žádná změna.
Nemáte tušení čím to může být?

Nikdo žádnej tip? cože cože ?
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 20:08   Citovat  

Choze.S napsal:

pokud ti to dělalo od začátku, nemůže to tak být naprogramované v řídící jednotce ?
   Návrat  
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 20:49   Citovat  

Nene Rom.e začalo to dělat před týdnem.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.9.2016 , 21:30   Citovat  

Choze.S napsal:
Nene Rom.e začalo to dělat před týdnem.

tak to už mi nic "chytrýho" nenapadá Se stydím
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2016 , 11:27   Citovat  

mackomliec napsal:

V autorizáku výměna cca 22.000 Kč bez práce.

Přidávám odpověď autorizáku i ohledně dalších věcí:

Spodní silentbloky P nápravy : - 409,-ks x 8ks silentbloků - 3959,- kč s DPH + práce cca 3000,- Kč s DPH + geometrie cca 1150,- Kč s DPH

Výměna Z dílu výfuku : cca 22000,- s DPH + práce 750,- s DPH

Výměna P a Z brzdových kotoučů a destiček : 19000,- s DPH + práce cca 3200,- s DPH

Výměna kompresoru klimatizace : 32600,- s DPH + práce cca 2250,- s DPH + plnění klimatizace 1200,- s DPH

Díky bohu za mého mechanika Velmi šťastný Honda
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2016 , 16:36   Citovat  

Choze.S napsal:

Něco co se v poslední době dopojovalo v autě? Zavada na jednotce v dveřích ta má v sobě vysílač, nebo chyba v MICU jednotce. Nesundaval někdo tapec a nerozpadl se mu vypínač?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2016 , 19:33   Citovat  

-toyo- napsal:

Ne,středový panel rádia a topení nereaguje na ten potenciomet jako budíky. Svítí pořád stejně. Jen kontrolky na tlačítkách pohasnou při rozsvícení světel,ale mají stejnou úroveň svitu. Osvětlení tlačítek se rozsvítí...
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2016 , 21:21   Citovat  

Autohak je v pohode. Kvality sa bat nemusis tazne maju udajne predimenzovane. Na SK sme asi hlavny distributor. Montujeme ich najviac koli nizsej cene. Je to poliak. Ak chces nieco lepsie chod do bosalu alebo westfalie. Ale Autohak uplne pistaci Mrk
   Návrat  
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2016 , 10:02   Citovat  

Ahoj, chystam se vymenit kosti na zadni naprave (sedan 2.0 2003). Nechci koupit zadne sunty, ale neco kvalitniho, co vydrzi - poradite prosim?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2016 , 11:50   Citovat  

Lemforder

Na cardo autodiely si pozri, niektoré nemajú síce dostupne ale podľa tych kódov (LMI...) na heureka si ich dohľadaj.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2016 , 12:10  Naposledy upravil edy dne 6.9.2016 , 13:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj,blizi se konec kondenzátoru klimatizace,kupoval někdo někde,nemáte něco pověřeného,origo asi nechci-cena Tak to valím bulvy
   Návrat  
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2016 , 12:45   Citovat  

markos napsal:
Lemforder

Na cardo autodiely si pozri, niektoré nemajú síce dostupne ale podľa tych kódov (LMI...) na heureka si ich dohľadaj.

Diky, jdu do nich Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 282, 283, 284 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina