Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P: turbo Crx
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Dudla14 je teď offline  Dudla14
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 20:48   Citovat  

Zdravím všechny pár lidí možná zklamu nic neprodavam snažím se sehnat člověka jménem wheelman kamarád u něj má pár dílů a marně se mu snaží dovolat už pár měsíců nechci kazit nějak jeho reputaci ale bylo by dobré v jeho zajmu aby aspoň odpověděl nebo nějak komunikoval neodepisuje ani na sms je to docela dost dílů a ne za malé peníze tak doufám že se tímto i možná dost nepříjemným způsobem povede s ním spojit.... kdyby jste někdo něco věděl kde ho zastihnout nebo co s ním je byl bych rád díky Úsměv foto pro povšimnutí

403222_370144322999744_100000125377394_1722128_1464260193_n-660x439.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
403222_370144322999744_100000125377394_1722128_1464260193_n-660x439.jpg, 86.45 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 7:50   Citovat  

Tak jenom to doplním... díly mi tady leží několik let, pár let se nikdo ani neozval, přendavám to tady z místa na místo jak pitomec.
Že se mi někdo snaží dovolat to teda nevím kam, smska mi přišla naposledy asi před 3 měsíci. Řešit věci po smskách, z toho jsem fakt už vyrostl.

Má svou práci které mám až nad hlavu, rodinu která je pro mě priorita, auta a zejména Hondy jsem měl jako koníček... finále je takové že už toho mám plné zuby, zavděčit všem se prostě nedá. Dodělám kde jsem co slíbil, předám co mi tady zůstalo a mějte se tu hezky.

Ozvi se mi na telefon který předpokládám že máš a dořešíme to.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 10:02   Citovat  

Poznámka pod čarou Úsměv
Myslím, že kdyby se ti dokázali dovolat, nebo tě jinak kontaktovat, tak by to nepsali sem. Z toho mi vyplývá, že asi ten správný telefon nemají Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 18.9.2016 , 9:29   Citovat  

Nechtěl jsem tě urazit je pravda že díly tam leželi dlouho ale kdyz se odhodlal něco s tím dělat byl jsi k mezastizeni Smutný každopádně chápu tvoje naštvání a omlouvám se ti za to .. ale když se domluvime tak není problém dily vyzvednout a budeme to mít z krku oba Úsměv
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2016 , 11:09   Citovat  

po me nekdo neco chtit a nechat mi tu 3 roky dily a ani se neozvat a pak najednou prijit s tim ze neco ... tak bych ho uz davno poslal do pr...leto bych ti to hodil zpatky na hlavu uz po roce. je zde vseobecne znamo ze wheel funguje jen k nemu lidi co po nem neco chteji musi byt tolerantni co se casu tyce... ted mysleno vseobecne- ono kdybys mozna nechodil na 8micky do fabriky od pondeli do patku a jinak se doma kopal do pr..le tak bys mozna chapal co je to nestihat. muzes bejt rad ze je vubec tak cestnej, je to dobrý jeste je ma a porad s tebou komunikuje. H+ nic ve zlym jen muj nazor papa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 12:18   Citovat  

Na tohle ani odpovídat nebudu Úsměv ale i když to nevypadá chápu jeho vytížení ale už na jaře jsme měli nějakou dohodu o tom jestli to tedy postaví a řekne kdy se mu to bude hodit nikdo na něj netlacil a on že se ozve s cenovou nabídkou tak jsme čekali a proč to tam bylo taky takovou dobu protože to vlastnil kamarád kterej ať je mu zem lehká před rokem zemřel a my to teď doresujeme za něj proto to není tak jednoduché a proto jsme se na konec rozhodli v prospěch Wheelmana když nemá tolik času se na to vyprdnou a díly si odvést .... tím bych to tu asi uzavřel Úsměv Bueee
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.9.2016 , 12:21   Citovat  

Takže na srovnání situace na nikoho nehazim špínu z obouch stran se tam stáli různé věci a tenhle topik jsem založil jen proto abych se s ním zase mohl nějak spojit když jsme ho nemohli sehnat na telefonu co na posledy ještě na jaře ano
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
P: turbo Crx
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina