Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 22 z 31
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2016 , 12:01   Citovat  

vyfuk zavarenej , ted se divam ze je malo vody , doleju nastartuju a jak se zapnou vetraky jde para zespodu z chladice Tak to valím bulvy uz to asi zvrakuju a bude klid naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jarki je teď offline  Jarki
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2016 , 13:13   Citovat  

Mám už taky zavařovanej chladič Úsměv bejvá to u vypouštěcího ventilu. Pokud budeš dávat pryč auto, ozvi se
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2016 , 16:03   Citovat  

chladič zavařenej kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2016 , 22:40   Citovat  

A co ty otáčky? Musím se pochlubit. Dneska ráno přežilo auto potkávačku se srnou. Nechápu to ale pohnul se jenom nárazník a ani světlo neprasklo nic jo a rychlost cca 60km/h. To je dělaný snad z betonu ne? Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2016 , 9:06   Citovat  

otáčky po nastartování vyleti na 2500 po par sekundach padaji az na hranici zdechnuti tak 300 a pak zas nahoru, po zahrati se volnobeh ustali a otacky 900 drzi v pohode. mozna je tam blby teplotni cidlo do dava signal do ecu, nevim uz
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.9.2016 , 10:19   Citovat  

-toyo- napsal:
otáčky po nastartování vyleti na 2500 po par sekundach padaji az na hranici zdechnuti tak 300 a pak zas nahoru, po zahrati se volnobeh ustali a otacky 900 drzi v pohode. mozna je tam blby teplotni cidlo do dava signal do ecu, nevim uz

900 tpm je taky dost Úsměv v diagnostice v parametrech jde čidlo teploty sledovat, je to divný - co potenciometr škrtící klapky, ale ten většinou vyhodí chybu, chyby už žádný, nebo to píše pořád chudou směs? ... reset a zakladní nastavení jsi udělal?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2016 , 19:31   Citovat  

reset a základní nastavení jsem udelal, ted po trech dnech to chybu nevyhodilo ale proste zastudena ten motor neni vubec stabilni za tepla je to lepsí otácky drzí i kdyz trochu zvýsené ale drzí, po slápnutí na plyn se jakovy na vterinu zadusí pak jdou otáčky nahoru , po uvolnení pedálu klesnou na 1500 a pak poooomaaaluuu na 900, pripadá mi to že je tam bud moc vzduchu ale zvenčí to určite neprisáva, nebo málo paliva, ale tlak paliva je u horní hranice 3.2 bar coz je ok, uz nevím co prohlidnout nebo vycistit, neni nekdo z olomoucka s diagnostikou? tam kde jksem byl mi nedokazali poradit, chtel bych se mrknout na live data, otevrení klapky, cinost lambdy atd Tak to valím bulvy
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 9:45   Citovat  

ahoj lidi Úsměv tak jsem si před chvílí dovezl streama domu a budu vychytávat pár much ... první je ,že nejdou stěrače.samozřejmě pujdu jako první po pojistce.ale docela mne zarazilo,kde je pojistková skřínka Tak to koukám! to jen já ji mam tak "inteligentně" pod volantem vpravo za plastem,nebo to je normální? Velmi šťastný nemusim doufam kvůli pojistce rozebrat celej interier a eventuálně udělat generálku motoru,že ne? Je to tam. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 9:55   Citovat  

ano presne Velmi šťastný .... taky sem nechapal kdyz jsem poprve videl pojistkovou skrin pořádnej výtlem pokud nemas zajem vykloubit si ruce tak skutecne musis rozebrat kousek palubky a vytahnout pojitkovou skrin ktera ovsem dosti drzi na dratech naštvanej ale jinak ,je to honda neni co resit Je to tam. Honda je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 9:59   Citovat  

-toyo- napsal:
ano presne Velmi šťastný .... taky sem nechapal kdyz jsem poprve videl pojistkovou skrin pořádnej výtlem pokud nemas zajem vykloubit si ruce tak skutecne musis rozebrat kousek palubky a vytahnout pojitkovou skrin ktera ovsem dosti drzi na dratech naštvanej ale jinak ,je to honda neni co resit Je to tam. Honda je to dobrý
lepší zprávy tam nemáš? Je to tam. pěkný no,jsem zvědavej,jak tam ty moje tlapy nacpu zmatenej je vidět,že japonci jsou trpaslíci naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 10:01   Citovat  

ještě se tu rovnou laicky a možná trošku blbě zeptám ... která pojistka to je? at jdu rovnou po ní a nehledam ji,protože to bych asi opravdu po nějaké páté pojistce jel rovnou do bohnic mravenec
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 10:03   Citovat  

porad jsem koumal ze se to dá urcite nejak odklopit nebo neco ,ale ne, neda sopťa sopťa povolil jsem sroubky od pojistkove skrine a vysunul ji ,samozrejme ze jen tak dva cm, jinak bych musel odpojit vsechny konektory a vytahnout celou a ty konektory zezadu Ble na to si musis zavolat saxanu je to dobrý VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 10:05   Citovat  

podivej se napred do pojistkove skrine v motorovem prostoru, zespodu na vicku jou obrazky, pokud je tam sterac,mas vyhrano , pak bych resil tu pod palubkou je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 10:05   Citovat  

-toyo- napsal:
porad jsem koumal ze se to dá urcite nejak odklopit nebo neco ,ale ne, neda sopťa sopťa povolil jsem sroubky od pojistkove skrine a vysunul ji ,samozrejme ze jen tak dva cm, jinak bych musel odpojit vsechny konektory a vytahnout celou a ty konektory zezadu Ble na to si musis zavolat saxanu je to dobrý VTEC
taky mne právě napadlo ji odšroubovat Úsměv ale na sídlišti před panelákem na parkovišti dělat generálku motoru je vopruz Velmi šťastný Velmi šťastný no nic,aspon si sousedi všimnou,že mam nový (jiný) auto Honda meetallll pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 10:06   Citovat  

-toyo- napsal:
podivej se napred do pojistkove skrine v motorovem prostoru, zespodu na vicku jou obrazky, pokud je tam sterac,mas vyhrano , pak bych resil tu pod palubkou je to dobrý
v c7g to mam v interieru,proto jsem trošku odhadoval,že bude i ve streamu Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 10:16   Citovat  

nevim přesne v jake jsou prave sterace to mi hlava nebere ja jen aby ses netrapil pod palubkou a nakonec nezjistil ze je to v te fuse box v motorovem prostoru je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 10:23  Naposledy upravil Jarki dne 24.9.2016 , 10:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Na stěrače je právě pod palubovkou č.20 a měla by mít 30A a nebo pod kapotou č.19 a teď nevím jestli máš motor D17 80A a nebo K20 100A.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 10:24   Citovat  

Jarki napsal:
Na stěrače je právě pod palubovkou č.20 a měla by mít 30A
takže 20,stejně,ajko v c7g.hm,takže to budu mít super sobotu Je to tam. ale díky za rady,jdu se trápit je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 10:30   Citovat  

Test the motor by connecting battery power to the No. 2 terminal and ground the No. 1 terminal of the wiper motor 5P connector. The motor should run. If the motor does not run or fails to run smoothly, replace the motor.

Connect an analog voltmeter between the No. 4 (+) and No. 5 (-) terminals, and run the motor at low or high speed. The voltmeter should indicate 0 V and 4 V or less alternately.

Nevím jak seš na to s angličtinou ale docela rychlej návod jak to zjistit a v příloze je obrázek Úsměv

Stream test stěračů.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Stream test stěračů.jpg, 46.23 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 11:01   Citovat  

tak kucíííí,asi bych to sem neměl psát,aby jste si o mne nemysleli,že jsem roura,ale pobavím vás Velmi šťastný stěrače normálně fungujou,jenže já točil tim kroužkem na interval a a proto nešly Velmi šťastný stačilo jen klasicky pohnout celou páčkou Velmi šťastný jsem prostě zvyklej ze scanie no Se stydím HaHaaa takže stěrače opraveny Velmi šťastný pořádnej výtlem akorát zadní jen stříká a nejde,ale to mi tak nevadí. Se stydím pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 11:03   Citovat  

každopádně díky za rady i obrázek,budu vás otravovat častěji Úsměv stream je por mne novinka,takže rady se hodí Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 11:33   Citovat  

Hlavně skvělý spolehlivý auto. Mám na něm namotáno 305tis km. V motoru jsem dával jenom nový těsnění pod solenoid a jinak zatím nic. Sestra mi ho už chtěla vzít, že jede jak prorvanej a VW Passat 1,8T je líná srajda Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 11:37   Citovat  

Jarki napsal:
Hlavně skvělý spolehlivý auto. Mám na něm namotáno 305tis km. V motoru jsem dával jenom nový těsnění pod solenoid a jinak zatím nic. Sestra mi ho už chtěla vzít, že jede jak prorvanej a VW Passat 1,8T je líná srajda Je to tam.
no,já mam docela poničený interier ... němec ho asi používal na stěhování koní,nebo nevim pořádnej výtlem ale postupně to nějak dám do kupy.ale překvapilo mne,že to nejede zase tak nejhůř Úsměv jen asi ty díly bude trošku horší shánět,ale i to se nějak zvládne Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 12:02   Citovat  

to mate dobry že vám to jede jak ma, me motor furt zlobi, co slo jsem zkontroloval promeril ale motor proste hruza , nema to vykon a za studena zdecha , haze sem tam chyby ,takze technicka do konce zari a pak nevim , uz sem do toho nasypal penez a je to furt to samy , já teda uz lituju ze mam streama, s accordem zadny problem, se civicem rovnez ,asi jsem mel smulu to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 12:29   Citovat  

-toyo- napsal:
to mate dobry že vám to jede jak ma, me motor furt zlobi, co slo jsem zkontroloval promeril ale motor proste hruza , nema to vykon a za studena zdecha , haze sem tam chyby ,takze technicka do konce zari a pak nevim , uz sem do toho nasypal penez a je to furt to samy , já teda uz lituju ze mam streama, s accordem zadny problem, se civicem rovnez ,asi jsem mel smulu to mi hlava nebere
já ho mam oficiálně sice od minulé soboty,ale fyzicky jsem se v něm svezl až dnes,když jsem ho vezl domu.takže uvidíme,jak bude sloužit dál.civic taky v pohodě,tak snad stream bude taky.jen časem bude nutné vyměnit spojku a co nejdříve čerpdlo na posilovač,protože je děsně hlučný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 12:46   Citovat  

ja vim ze me tam nefunguje nejaka blbina, nejaky senzor, nebo paliv cerpadlo treba muze jit blbe, mozna vadna ecu ,nevim, ale nevim jak mam zjistit co je spatne kdyz, jsem vse podle navodu promeril, seridil, vycistil a je to ok, proste uz nevim na co sahnout protoze uz bych to delal po druhe Tak to valím bulvy
   Návrat  
palokm je teď offline  palokm
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 23:33   Citovat  

civicblack napsal:
tak kucíííí,asi bych to sem neměl psát,aby jste si o mne nemysleli,že jsem roura,ale pobavím vás Velmi šťastný stěrače normálně fungujou,jenže já točil tim kroužkem na interval a a proto nešly Velmi šťastný stačilo jen klasicky pohnout celou páčkou Velmi šťastný jsem prostě zvyklej ze scanie no Se stydím HaHaaa takže stěrače opraveny Velmi šťastný pořádnej výtlem akorát zadní jen stříká a nejde,ale to mi tak nevadí. Se stydím pořádnej výtlem

tak so zadnym som mal aj ja problem.....potom v servise pri meneni gum som vzadu odspodu pozrel ze su tam nejake droty .tak som s tym kusok pohybal a stierace idu
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.9.2016 , 9:37   Citovat  

Jak se vám jezdí s tou 1,7kou? Pokud ji tady teda vůbec někdo má Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2016 , 20:23   Citovat  

FastCivic napsal:
Jak se vám jezdí s tou 1,7kou? Pokud ji tady teda vůbec někdo má Úsměv
já určitě volil 2.0 a dnes jsem se teprve poprvé svezl trošku lépe.jede parádně,jsem spokojen.3 dospělý a jednoho prcka auto skoro nepoznalo je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 18:46   Citovat  

S tím souhlasím. Jede pořád jak z praku. A teď jedna technická otázka. Jak seřídit světla? Ve třech servisech mě odmítli, že nevědějí jak na to, že by to mohli zmrvit a raději si zajet do Hondy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina