Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
rozvodový řetěz K20A1
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 11:55   Citovat  

Mám dlouhodobě problém se Streamem 2.0 K20A1 , nejede jak má, motor háže chyby,na volnoběh studený hodně kolísá,auto nejde za plynem, při přidání se jaky na vteřinku zadusí a pak jede, proměřeny všechny senzory, čidla,Lambdy, Kat OK, tlak paliva Ok, vstřiky ok, prostě vče je ok a motor blbne, dnes jsem se rozhodl že ještě mrknu na rozvody, sundal jsem víko nahoře dal vačky na značky a když jsem se díval dolů na řemenici tak tdc byla tak 1,5cm vedle , tak me napadlo jestli řetěz nepřeskočil o zub, sundal sem boční víko a řetěz ne sparávně , na těch tmavých spojích řetězu a značkách podle serv. manuálu. ale prostě šíleně vytahaný kdybych to posunul o zub dopředu značky na vačkách by seděly a tdc taky ale ta tmava spojka dole na klice by byla o jeden zub mimo, napínák je tak přes dva cm vysunutý. Nemyslíte že by to mohl být celý problém toho motoru? že se tak rozhodí časování? Jak se to mohlo tak vytahat? Měnili jste někdo řetěz? po výměně když se dají nahoře vačky na značky máte dole přesně tdc tam kde má být? podle mě tak cca +-3mm by to mělo být ne? ale 1.5cm se mě zdá moc to mi hlava nebere

jinak ještě , řetěz je stejný na k20a1 a k20a3?? nevíte\?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 12:08   Citovat  

A nezdá se ti ten motor hlučnější ?
Asi jo : tudy odkaz

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 12:21   Citovat  

určitě je ten motor trochu hlučnější než co mám accorda s K20a3

renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 12:41   Citovat  

Ten můj stream začal být hlučnější a zlenivěl , FastCivic provedl výměnu v. vačky a mírně se to zlepšilo , ale není to co to bylo a můj názor že by to mohla být přidřená klikovka tak ten zavrhl a teď když píšeš o tom vytahaném řetězu tak mám brouka v hlavě , kdybys přijel na sraz tak by jsme to mohli porovnat , jinak takové to kolísání a chcípnutí jsem řešil loni a zbavil jsem se toho nalití benzínu Vervy 100 a byl klid.

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 12:46   Citovat  

a ventilove vule jsou ok?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 12:59   Citovat  

ventilove vule ok

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2016 , 9:03   Citovat  

renda4 napsal:
Ten můj stream začal být hlučnější a zlenivěl , FastCivic provedl výměnu v. vačky a mírně se to zlepšilo , ale není to co to bylo a můj názor že by to mohla být přidřená klikovka tak ten zavrhl a teď když píšeš o tom vytahaném řetězu tak mám brouka v hlavě , kdybys přijel na sraz tak by jsme to mohli porovnat , jinak takové to kolísání a chcípnutí jsem řešil loni a zbavil jsem se toho nalití benzínu Vervy 100 a byl klid.

Vytahané řetězy řeším v práci docela často. Tzn že vytahaný řetěz poznám.
Tobě řetěz seděl na všechny značky na milimetr přesně. Stoprocentně ten tvůj vytahaný není.

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2016 , 9:06   Citovat  

-toyo- napsal:
Mám dlouhodobě problém se Streamem 2.0 K20A1 , nejede jak má, motor háže chyby,na volnoběh studený hodně kolísá,auto nejde za plynem, při přidání se jaky na vteřinku zadusí a pak jede, proměřeny všechny senzory, čidla,Lambdy, Kat OK, tlak paliva Ok, vstřiky ok, prostě vče je ok a motor blbne, dnes jsem se rozhodl že ještě mrknu na rozvody, sundal jsem víko nahoře dal vačky na značky a když jsem se díval dolů na řemenici tak tdc byla tak 1,5cm vedle , tak me napadlo jestli řetěz nepřeskočil o zub, sundal sem boční víko a řetěz ne sparávně , na těch tmavých spojích řetězu a značkách podle serv. manuálu. ale prostě šíleně vytahaný kdybych to posunul o zub dopředu značky na vačkách by seděly a tdc taky ale ta tmava spojka dole na klice by byla o jeden zub mimo, napínák je tak přes dva cm vysunutý. Nemyslíte že by to mohl být celý problém toho motoru? že se tak rozhodí časování? Jak se to mohlo tak vytahat? Měnili jste někdo řetěz? po výměně když se dají nahoře vačky na značky máte dole přesně tdc tam kde má být? podle mě tak cca +-3mm by to mělo být ne? ale 1.5cm se mě zdá moc to mi hlava nebere

jinak ještě , řetěz je stejný na k20a1 a k20a3?? nevíte\?

Teď to máš v jaké fázi? Celé rozebrané? Nevyfotil jsi to?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2016 , 17:38   Citovat  

Teď to mám ve fázi že jsem to složil , protože manželka musí jezdit do práce, bohužel jesem to nevyfotil. dal jsem to na značky jak jsou na tom řetězu ty tmavy spojky oproti tečkám na kolech , tohle jsem myslel že sedí ale když je to takhle a nahoře jsou na kolech rysky proti sobě tak dole ta značka tdc je cca 1,5 cm mimo napravo , napínák je vytaženej zhruba 2cm což se mě zdálo docela dost oproti některým fotkám co jsem vyguglil kde je nový řetěz, je napínák tak 1cm a navíc nepřiléhá řetěz na celou délku té přítlačné lišty , u mě jo,navíc ty lišty jsou už docela blízko sebe

Obsah fóra Honda-club.cz   
rozvodový řetěz K20A1
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina