Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 24 z 109
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2016 , 11:40   Citovat  

Prosím máte někdo vůle ventilů na K24Z3? Všude hledám a nic nevidím a našel jsem na K24 ale rok 2004 kde psali, že to je stejné, ale chci to vědět 100%, děkuji. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2016 , 12:12   Citovat  

K24Z3 sacie 0,21–0,25 výfukové 0,25–0,29
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2016 , 14:10   Citovat  

PaloSV napsal:
K24Z3 sacie 0,21–0,25 výfukové 0,25–0,29
dík, tak to je stejné přátele
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 8:33   Citovat  

Není tohle místo na A8G nějaké problémové na rez apod. ? Zjistil jsem, že to mám zacpané bordelem a po vyčištění se mi to vzadu nějak nezdá... Dá se to případně nějak sundat a očistit za tím?

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 8:48   Citovat  

To je u předních dveří že ?

vždycky když umývám auto tak tam pouštím vodu hadicí a leze z toho hromada bordelu, už jsem přemýšlel že bych tam hodil nějaký silikon nebo něco ale bojím se aby to nebylo ještě horší
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 8:55   Citovat  

Ano, přední dveře. Právě když jsem se tam pořádně zadíval, zdálo se mi, jakoby tam byly puchýřky ale možá se pletu. Doufám, že se pletu Úsměv to místo je takové dost nepohodlné...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 7:17   Citovat  

Zimní sezóna se blíží, tak přemýšlím co dát za zimní pneu. Plánoval jsem něco tak do 10 tisíc ale moc se v pneu nevyznám - nechci zase platit čistě jen za značku - ale celkem se mi líbí cena těchto - nokian snad budou dobré penu, ne? tudy odkaz

No a nebo si připlatit raději za goodyear ? Já zase tolik nejezdím, takže snad mi gumy na pár sezón vydrží. Je tedy otázkou, co zolit. Skoro 14k už mi přijde celkem dost:)
tudy odkaz

Mezi levnější patří například sava - ale absolutně nemám zkušenost.

Jaké pneu používate vy ? Shámím něco ,co nebude moc hučet a taky samozřejmě s dobrými vlastnotmi a bezpečností na sněhu / dešti.

Díky za pomoc.
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 8:49   Citovat  

Probos napsal:
Zimní sezóna se blíží, tak přemýšlím co dát za zimní pneu. Plánoval jsem něco tak do 10 tisíc ale moc se v pneu nevyznám - nechci zase platit čistě jen za značku - ale celkem se mi líbí cena těchto - nokian snad budou dobré penu, ne? tudy odkaz

No a nebo si připlatit raději za goodyear ? Já zase tolik nejezdím, takže snad mi gumy na pár sezón vydrží. Je tedy otázkou, co zolit. Skoro 14k už mi přijde celkem dost:)
tudy odkaz

Mezi levnější patří například sava - ale absolutně nemám zkušenost.

Jaké pneu používate vy ? Shámím něco ,co nebude moc hučet a taky samozřejmě s dobrými vlastnotmi a bezpečností na sněhu / dešti.

Díky za pomoc.

Ahoj, na Accordu jsem měl pár let Nokian WR A3 225/50 R17 a byly vážně skvělý. Tichý, držely stopu, výtečný na vodě a v břečce, osobně bych do ničeho jiného už ani nešel. Příznivé i na spotřebu a taky moc neubývají. Navíc jsou za slušnou cenu. Kolega si koupil WR D3 a je taky moc spokojený, i když dle mě jsou více do hor (sněhu). Já nyní pořizuji novou generaci A4 (jsou i D4) a jsem si jistý tím, že Nokian opět nezklame. Za mě jsou na zimu nejlepší volbou, Goodyear už platíš dost jen za značku. Na Nokian dokonce jezdím i v létě (zLine). OK
   Návrat  
Lamak je teď offline  Lamak
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 9:44   Citovat  

Ahoj, měl bych (možná hloupej) dotaz. Řeším kola na tourera, dle VTP mám napsaný, že mají mít ráfky rozměr 17" a 7,5J
Bohužel všechny hodní kola na který narážím jsou 7 nebo 8 a žádný půlky. Pneu na to jde obout co je v techničáku 225/50. Je potřeba to řešit např kvůli technické, nebo není? Věřím, že ten 1cm na šířce disku snad nebude dělat zásadní rozdíl, nebo se pletu?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 18:20   Citovat  

Ahoj, mám ještě další otázku, prosím zkušenější majitele o odpověď. Já jsem neznalej Úsměv

Občas (výjimečně) třeba zastavim a chci tam hodit zpatecku a moc je se jí tam nechce.s piš vůbec. Pak znovu spojku a pak už jde ale trošku z tuha Cooo??? ... Jakoby to šlo víc slyšet ale jinak v 90% to jde lehce a hned jakoby nic.

Může být něco špatného?

A ještě občas když jedu po hrbolaté silnici a najedu třeba na větší hrboly tak se ozývá nějaké drnčeni ale ne moc silné, opravdu jen když najedu na větší nerovnost. Řekl bych že se to ozývá že předu. Jako asi nic vážného ale trošku mě to štve Úsměv. Určitě to nejdou čepy, to bych poznal a tlumiče jsou skoro nové....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 18:44   Citovat  

Hodím sem jen odpověď, kterou jsem dostal z Hondy:

Pro Váš vůz jsou výrobcem schválená následující kola:
225/50 R17 95V; 17 x 7,5J ET55
225/45 R18 95V; 18 x 7,5J ET55

U provedení s motorem 2,4 i-VTEC z technických důvodů nelze použít 16ti palcová kola, a to na rozdíl od verzí s motorem 2,0 i-VTEC a 2,2 i-DTEC/110 kW

A jak to tak vidím, tak na accorda sehnat něco jetýho je skoro nereálný, Honda už v origo příslušenství nic nemá, takže to dopadne nějakejma dezentama nebo tak něco Bueee
   Návrat  
Forev77 je teď offline  Forev77
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 18:53   Citovat  

Ahoj všem, mám dotaz zda někdo nemáte zkušenost se škubáním auta v otáčkách okolo 1800. Když se snažím jet klidně (lehtání plynu) v těchto otáčkách, tak auto lehce škube (cuká) ...jakmile tyto otáčky překonám s těžší nohou na plynu, tak to není poznat. To znamená, že se to projevuje v rozmezí cca 1500 až 2000 ot/min. Také pokud otáčky dosáhnou 2000 a výše tak to přestane... projevuje se to více na druhý a třetí rychlostní stupeň. Accord má nejeto pouze 23tis (ověřeno) ...rok výroby 2014. Díky za poznatky, názory H+
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 19:52   Citovat  

Forev77 napsal:
Ahoj všem, mám dotaz zda někdo nemáte zkušenost se škubáním auta v otáčkách okolo 1800. Když se snažím jet klidně (lehtání plynu) v těchto otáčkách, tak auto lehce škube (cuká) ...jakmile tyto otáčky překonám s těžší nohou na plynu, tak to není poznat. To znamená, že se to projevuje v rozmezí cca 1500 až 2000 ot/min. Také pokud otáčky dosáhnou 2000 a výše tak to přestane... projevuje se to více na druhý a třetí rychlostní stupeň. Accord má nejeto pouze 23tis (ověřeno) ...rok výroby 2014. Díky za poznatky, názory H+

Ahoj. Občas pociťují něco podobného. Ale nic co v, stalo za řeč. Dělala to moje starší honda. Nevím, zda je to problém či ne, nějak jsem to zatím neřešil.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 20:14   Citovat  

Všiml jsem si, že ten můj dělá to samý, ale zatím jsem to neřešil, nicméně by mě taky zajímalo, jestli je to něco, čemu věnovat pozornost.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 20:23   Citovat  

Dělalo to moje c6g i teď accord i když o dost accord méně. Decentněji. 6g se mi zdálo že tak nějak víc skubala. Ale jinak myslím, že je to prostě u hond normální Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 21:32   Citovat  

Lamak napsal:
Všiml jsem si, že ten můj dělá to samý, ale zatím jsem to neřešil, nicméně by mě taky zajímalo, jestli je to něco, čemu věnovat pozornost.

Jaký rok výroby a kolik máš najeto?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 21:33   Citovat  

Probos napsal:
Dělalo to moje c6g i teď accord i když o dost accord méně. Decentněji. 6g se mi zdálo že tak nějak víc skubala. Ale jinak myslím, že je to prostě u hond normální Úsměv

Měl jsem předtím Civica 9g a tam to určitě nedělalo....zato zase v zimě byl problém s rozjezdem ...kdy to cukalo ...když se pak oteplilo přestalo to
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 21:36   Citovat  

2011 najeto cca 110k, ale je to jen takovej jakoby lehce neplynulej tah. Není to vyložene brutální cukání, spíš za neklidnej zátah bych to označil. imho by si toho moje drahá ani nevšimla
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 22:04   Citovat  

Lamak napsal:
2011 najeto cca 110k, ale je to jen takovej jakoby lehce neplynulej tah. Není to vyložene brutální cukání, spíš za neklidnej zátah bych to označil. imho by si toho moje drahá ani nevšimla

A měl jsi to od začátku, nebo se to projevilo až v průběhu. Má drahá polovička by si toho také nevšimla, ale to je celkem normál Velmi šťastný Brutální to sice není, ale cítit to je. Četl jsem, že toto může způsobovat EGR ventil, ale mám najeto jenom 23tis, tak se mi to nezdá ....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 22:06   Citovat  

Lamak napsal:

Stejný dotaz, jako na kolegu ..... kolik máš najeto a jaký rok výroby? Dělá To to od začátku? Není to sice nic brutálního, ale nic příjemného to také není Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 22:25   Citovat  

mám auto z druhé ruky, zatím jsem s ním najel ani ne 10k a řekl bych, že to dělá od začátku...

No uvidíme, ještě je to v záruce, tak to přinejhorším servis pořeší...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 22:29   Citovat  

Lamak napsal:
mám auto z druhé ruky, zatím jsem s ním najel ani ne 10k a řekl bych, že to dělá od začátku...

No uvidíme, ještě je to v záruce, tak to přinejhorším servis pořeší...

Chystáš se to řešit někdy v dohledné době (na záruku) ...také ho mám v záruce ...tak by mě to zajímalo. Odkud jsi?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 7:52   Citovat  

To cukání co tady popisujete vyřeší jedině REFLASH, nic jiného.... není tam žádná závada.

Mě to udělalo párkrát na 3. stupeň ale podle mě to není nic strašnýho co by se muselo řešit...
   Návrat  
lamilan je teď offline  lamilan
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 18:46   Citovat  

Zdravím všechny,
omlouvám se pokud se to tu už řešilo. Mám Acco8g 2.2idtec. Zítra se chystám do servisu kvuli filtru pevných částic zatim na diagnostiku. Rozsvitila se kontrolka zaneseny filtr a auto je v nouzovém režimu. Ještě nevim jestli to bude na výměnu nebo se jim to podaří nějak rozchodit. Máte někdo uz nějaké zkušenosti. Čistit nebo měnit popř kde? Současné ceny, na co dát pozor apod. Budu rád za každou informaci.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 1:55   Citovat  

Forev77 napsal:
Chystáš se to řešit někdy v dohledné době (na záruku) ...také ho mám v záruce ...tak by mě to zajímalo. Odkud jsi?

Brno, servisuju v Elegance. Jak budu mít velkej servis na 120k tak se na to kluků schválně zeptám, jestli to nějak řeší, případně ať se na to zaměří...
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 7:05   Citovat  

lamilan napsal:
Zdravím všechny,
omlouvám se pokud se to tu už řešilo. Mám Acco8g 2.2idtec. Zítra se chystám do servisu kvuli filtru pevných částic zatim na diagnostiku. Rozsvitila se kontrolka zaneseny filtr a auto je v nouzovém režimu. Ještě nevim jestli to bude na výměnu nebo se jim to podaří nějak rozchodit. Máte někdo uz nějaké zkušenosti. Čistit nebo měnit popř kde? Současné ceny, na co dát pozor apod. Budu rád za každou informaci.

Já teda naftu neměl, ale v Hondě stojí výměna filtru pevných částic 42 tisíc Kč bez DPH. To vím přímo ze servisu. to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 11:45   Citovat  

Ahoj,

nezatahuje se mi pás řidiče. Podle servisky byl 2x už čištěný v autoelegance Brno ale zřejmě bez výsledku nebo pouze krátkodobého. Nemáte někdo řešení, jak se toho problému na delší dobu zbavit ? To je jen nějak znaesené špínou nebo myslíte, že problém je jinde - má s tím někdo zkušenost ?
   Návrat  
stiffy06 je teď offline  stiffy06
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 16:04   Citovat  

lamilan napsal:
Zdravím všechny,

Čau,
já to řešil před dvěma rokama ve 100 tisících a mechanický vyčištění pomohlo, dělala to jedna firma na Kladně. Od tý doby najeto 60 tisíc a doufám že ještě nějaký ty km najedu. Stálo to 7500 Kč nevím jak je to teď.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 16:15   Citovat  

stiffy06 napsal:
Čau,
já to řešil před dvěma rokama ve 100 tisících a mechanický vyčištění pomohlo, dělala to jedna firma na Kladně. Od tý doby najeto 60 tisíc a doufám že ještě nějaký ty km najedu. Stálo to 7500 Kč nevím jak je to teď.

Tak to je celkem palba, ti řeknu Velmi šťastný No, hlavně když to pomohlo. Ale až do kladna se mi s tím nechce Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 10:59   Citovat  

Nevíte kolik se to 2.4 vejde oleje? Teď ho budu měnit

A kde mám koupit olejový filtr ? resp. jakou značku....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina