Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Servis Brno
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
menor je teď offline  menor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.2.2010 , 15:57   Citovat  

Poptávám se po servise v Brně, nejlépe někdo šikovný kdo dělá na vlastní pěst. Prosím neuvádějte Autolegance ani AM servis o těch vím. Hledám levnější -> dostupnější alternativu. Může být i v okolí Brna.
Dík
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.2.2010 , 16:05   Citovat  

V Brně je Alien - jinak taky přijímací technik v Řečkovicích... Velmi šťastný
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.2.2010 , 16:26   Citovat  

menor napsal:
Poptávám se po servise v Brně, nejlépe někdo šikovný kdo dělá na vlastní pěst. Prosím neuvádějte Autolegance ani AM servis o těch vím. Hledám levnější -> dostupnější alternativu. Může být i v okolí Brna.
Dík

a co konkretne potrebujes na aute udelat?
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2010 , 16:33   Citovat  

Hellborn napsal:
V Brně je Alien - jinak taky přijímací technik v Řečkovicích... Velmi šťastný

A jak je to vlastne s tim Alienem?On ma svou vlastni dilnu bo jak?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
decentrespect je teď offline  decentrespect
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 23:47   Citovat  

Celou dobu co jezdim Accorda (rok a půl, skoro 100 000km), tak chodim do Autoelegance Brno Řečkovice.
Jako firemní auta jsem odjezdil Škodovky (Oktávka I a II), Forda (S-Max), žena má konkurenčního "japonce" a tak mám zkušenosti i se servisy jiných značek než Honda . Škodárna byla relativně v pohodě - asi tím, že jsme tam jezdili celou flotilou (až na to, že autu odešlo turbo, váha vzduchu, nějaké ložisko, klimatizace a žralo olej), Ford naprostá tragédie v přístupu k zákazníkovi (až pod Kociánkou to bylo snesitelné - umřelo mi jen vyhřívání sedadel a vyhřívání předního skla. V ostatních servisech tragédie a když jsem chtěl kupovat Mondeo a S-Maxe - auta za mega, tak dostat se k cenové nabídce bylo o žebrání). Naprostou tragedii zažívám s vozem mojí ženy - za 3 roky má 30000km (to já mám najeto za 4 měsíce), už se měnilo ABS - stane se. Při kontrole zjistili, že je vadná řídící jednotka, ale potřebovali to ještě jednou proměřit - takže další den za dva týdny potom to tam bylo na opravě ABS. Od té doby se stále domlouváme na termínu - prý technik měl dovolenou, pak jim odchází technik a teď prý má nastoupit nový technik. O chybě se ví skoro 3 měsíce a stále se na něco čeká. A tak jsem se naštval a objednal se u konkurečního aut. servisu - po telefonu domluven termín. Dnes jsem tam speciálně se ženou jel /už má ze servisu fóbii a nikdy neví zda si tam auto nechají a zda půjde s dětmi pěšky/ - ona šla dovnitř (já měl telefonát). A prý že se omlouvají, ale že dnes už to nezvládnou, že ať to tam nechá přes noc. Pak jsem tam šel já a že by to tedy zvládli, ale že když už to je jednou diagnostikované u aut. servisu konkurence, tak už to nemohou beztak objednat /jsem říkal ať se domluví, že zatím to nikdo neobjednal/. Po celou dobu se pan technik nebo co to bylo neobtěžoval přestat houpat v křesýlku a vystrkovat pupek /no jestli chtějí takto získat zákazníka ... nevím/. Prostě zakleté a tak čekáme na termín po velikonocích - snad technik nepodá výpověd, neumře ......
A proč toto píšu - zlatá HONDA. Kluci z Řečkovic tomu rozumí, sliby plní co to jde (když to jednou nezvládli v termínu, tak mi dali gratis náhradní stroj). Umí poradit a také jednat normálně s lidmi. Škoda, že HONDA neměla v nabídce auto pro moji ženu (malý automat) a že obecně H-nabídka je v mnohém omezená. Stroje to jsou super a servis mají technicky i lidsky na jedničku.
   Návrat  
Cammell je teď offline  Cammell
PříspěvekZaslal: 31.3.2010 , 10:16   Citovat  

Tak co se tyce Autoelegance, tak to mohu taky jen doporucit! Jezdil jsem do AM servisu, protoze to mam blizko. Ale jednou neco nemeli museli obednavat a ja to potreboval rychle. Tak jsem volal do Autoelegance a shodou okolnosti to meli na sklade, jel jsem tam. No a uz budu jezdit jenom tam Úsměv....

Ale je pravda, ze na nejake drobnejsi prace, by se hodilo neco levnejsiho, prece jen to je autorizak....
   Návrat  
menor je teď offline  menor
PříspěvekZaslal: 8.4.2010 , 12:26   Citovat  

Tak jsem právě včera přijel s autem od soukromého technika. Jedná se o člena fóra ITE. Jsem z Brna a i přesto, že se všemi natolik vychvalovaný servis autoelgance nachází v Brně, tak mám s ním natolik špatnou zkušenost, že jsem s autem jel až k Uherskému Brodu.
V autoelegance je super přístup na příjmu, kluci to znají, velmi tomu rozumí atd. Ale tím to bohužel končí, co se týče úroveň techniku, tak je asi mizerná nebo nemají moc zájem o starší auta.
Jako příklad uvedu, před rokem jsem si v autoelegance nechal repasovat, na doporučení, zadní brzdy a vzhledem k mizerně odvedené práci, kdy nebyla pořádně nasazená prachovka, dále nevytáhli a nerozebrali kompletně brzdy. Proto jsem tento repas po roce musel dělat znova. Podle nového technika, nevyměnili součástky, které jsou potřeba vyměňovat při rozebraní brzd, nějaké gumičky atd. (nejsem mechanik) a tomu ta špatně nasazené těsnění! Díky tomu tam vznikla v zimě rez.
Další příklad uvedu, že mi šel od podvozku ze předu nějaký zvuk, škřípání atd. V autoelegance jsem byl 4, aby zjistili problém, nebyli schopni a na po 4-té mi řekli, že je to tlumičema.
Přitom nový technik po 1/2 zkoumání okamžitě zjistil závadu na předních silentblocích !
Takže můj závěr je takoví, ano autoelegance je dobrý servis, ale jen na závady, na které upozorníte samotní, nějaká diagnostika popřípadě snaha řešit objevené problémy, na které jste neupozornili je téměř 0.
Ale věřím tomu, že mají lidí mnohem horší zkušenost. Jinak přístup v autoelegance je opravdu na úrovni.
Přesto očekávám od servisu více než jen dobrý přístup, když v něm nechám skoro 20k ročně. A musím tam jezdit, jen protože technici nejsou schopni kompletně prohlídnou soustavu, ve které se nachází problém a řeší závadu jen na konkrétním místě, na které majitel upozornil.
Samozřejmě je to jen můj subjektivní názor, pravda se může od skutečnosti značně odlišovat.
Teď k novému technikovi, co můžu říct více, než že jen doporučuji. Dle vstupní konzultace, která probíhala, hlavně přes email, dokázal předem identifikovat problémy a navrhl jejich řešení. Velice intenzivně konzultoval, když objevil další problémy a nabídl mi řešení. Neměl žádný problém jen podle laika popsaný problém vyřešit. Tudíž perfektně aplikoval znalosti a je zároveň dobrý analytik.
Proto můžu jen vřele doporučit. A to nemluvím o tom, že jsem se dostal celkově na zhruba 3/5 cenu proti orig servisu.
Proto ITE je pro mě vítěz a autoelegance prohrál.
Proto doporučuji ITE v případě zájmu zašlu kontakty, nechci je tady veřejně vystavovat.
   Návrat  
Merhule je teď offline  Merhule
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 19:26   Citovat  

Zrovna hledám stejnou věc, ale nic jsem se odtud nedozvěděl. Do Řečkovic jezdívám poměrně často a také sháním kvalitní servis na drobnější zásahy, takže pokud máte někdo tip na Ponavě nebo v KR.poli, tak sem s ním. Ještě bych se chtěl poptat po nějaké kvalitní firmě, která provádí ruční mytí za přijatelnou cenu.
   Návrat  
tenore je teď offline  tenore
PříspěvekZaslal: 10.6.2014 , 19:56   Citovat  

Prosím, poraďte mi, také sháním levný autoservis Honda v Brně, eventuálně v blízkém okolí, víte o někom? Mám vůz Honda civic 2005. Mám dobrý v Olomouci, ale potřeboval bych blíž.
Díky.
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2014 , 10:59   Citovat  

tenore napsal:
Prosím, poraďte mi, také sháním levný autoservis Honda v Brně, eventuálně v blízkém okolí, víte o někom? Mám vůz Honda civic 2005. Mám dobrý v Olomouci, ale potřeboval bych blíž.
Díky.

A co si třeba přečíst příspěvky nahoře? to mi hlava nebere
   Návrat  
Neu15 je teď offline  Neu15
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 6:34   Citovat  

Zdravíčko, chystám se tento týden kupovat A6G a potřeboval bych někoho, kdo tomu rozumí, aby se mi na to mrkl. Buď doporučit servis, kde by byli ochotni auto prohlédnout nebo snad kdyby se nějaká hodná duše obětovala třeba na dvě hodinky a zašla by se na to auto mrknout se mnou? Předem děkuju za odpověď, mějte se H+
   Návrat  
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 9:09   Citovat  

...no tak já vážne asik budu muset koupit 2 zvedáky a k lakovně (na kterou sem bohužel sám,ale zas mam klid :OK: ) dělat i servis když tak postráda většina dobrej servis :D

...taky se můžu podělit o zkušenost s eleganci:... chlap s favoritem mi na křižovatce na 2jitou stopkou u Znojma nedal přednost a smotl me S2000 AP1 na pravy predek takze blatnik narazník a svetlo na vymenu ...přijel sem do elegance a pám: stalo se tohle a chtel bych objednat svetla a nárazník na AP2 tenkrát tam na přijmu sedel nejakej Varády a on pá že neni problém tak sem tam auto nechal a za tejden volá že chce na svetla zálohu 70 000kč :vytlem: prej že to je na jine auto a že objednavaji jen podle vin ...to ale mohl říct už na začátku né :?: a ted se podržte okamžite sem si přijel pro auto nacož me řekl že je v klempírne nekde za brnem ...tak tam přijedu a klepíř me auto vydal a poukazoval jak je to na ho...spravene od předešlé bouračky když sem auto koupil v bazaru v Mikulově ...samo že byli už tak rychli že sundali blatník kterej držel 7 šroubku a tak si jeste naučtovali 7000kč :KO: a když jsem se zeptal kde to lakuje když sem tam nevidel nikde kabinu tak že prej jedou ješte dalsich x km kde lakuji :shock: tak sem si pomyslel: to tem lidem nevadí ze jejich auto obcestuje celou zemegulu než se opraví??? :lol: tudiž jsem jel do židenic do AM a tam všechno šlo podle přání zákazníka :gut: takže asi tak ...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 12:00   Citovat  

Ja mam zase prispevek k docela chvalenemu AM Servis +. Sam jsem tam jezdil na pravidelne prohlidky s obema Hondami, CTR 8G i A7G. Problem byl jenom v tom, ze neudelali nic, co bych po nich vylozene nechtel, takze treba opakovane opomijeli veci, na ktere jsem musel prijit sam, ze jsou treba kontrolovat, doplnovat apod. . Vyhodou byla vzdycky dobra cena (navic mi automaticky odpocitali i urcitou slevu za clenstvi v C8G klubu) a jednani.
Ted zmena- cena se mne po nejake dobe vubec nezda vyhodna, prast jako uhod vsude. Sleva najednou bez jakehokoli upozorneni uz neplati, ze k nim pry stejne skoro nikdo z C8G klubu uz nejezdil. Pri vymenach oleje ted uz dlouho jen u nich mam po cca 190 tkm na A7G znicenou olejovou vanu (strzeny zavit vypustniho sroubu, nasledna nepovedena oprava prevrtanim na vetsi prumer- vytika olej). Jejich vysvetleni- pry je to bezna zavada, navic "zpusobena mou castou vymenou oleje, po 10 tkm" (nejakou dobu menim po 15 tkm misto po 20 tkm, realne prum. tak po 16-17 tkm, dolozeno i serviskou), coz ale za celou tu dobu dela tak 2-3 vymeny navic. Reseni z jejich strany- mam si u nich nechat vymenit olejovou vanu za novou, cena pres 10.000 Kc. Omluva nebo chut neco resit jinak zadna, reakce na mou stiznost zamitava. Ze se nic podobneho jeste nikomu nestalo (cely H-C.cz + C8G club) je podle nich hloupost, "protoze se toho na internetu nakeca".
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 18:33   Citovat  

Prelude 90 napsal:
...no tak já vážne asik budu muset koupit 2 zvedáky a k lakovně (na kterou sem bohužel sám,ale zas mam klid OK ) dělat i servis když tak postráda většina dobrej servis Velmi šťastný

...taky se můžu podělit o zkušenost s eleganci:... chlap s favoritem mi na křižovatce na 2jitou stopkou u Znojma nedal přednost a smotl me S2000 AP1 na pravy predek takze blatnik narazník a svetlo na vymenu ...přijel sem do elegance a pám: stalo se tohle a chtel bych objednat svetla a nárazník na AP2 tenkrát tam na přijmu sedel nejakej Varády a on pá že neni problém tak sem tam auto nechal a za tejden volá že chce na svetla zálohu 70 000kč pořádnej výtlem prej že to je na jine auto a že objednavaji jen podle vin ...to ale mohl říct už na začátku né Cooo??? a ted se podržte okamžite sem si přijel pro auto nacož me řekl že je v klempírne nekde za brnem ...tak tam přijedu a klepíř me auto vydal a poukazoval jak je to na ho...spravene od předešlé bouračky když sem auto koupil v bazaru v Mikulově ...samo že byli už tak rychli že sundali blatník kterej držel 7 šroubku a tak si jeste naučtovali 7000kč KO a když jsem se zeptal kde to lakuje když sem tam nevidel nikde kabinu tak že prej jedou ješte dalsich x km kde lakuji Tak to koukám! tak sem si pomyslel: to tem lidem nevadí ze jejich auto obcestuje celou zemegulu než se opraví??? HaHaaa tudiž jsem jel do židenic do AM a tam všechno šlo podle přání zákazníka je to dobrý takže asi tak ...

odkud si to zkopiroval pořádnej výtlem ??
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 18:50   Citovat  

...proč zkopíroval,měl si snad stejnej zážitek ? :ehh:
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 19:20   Citovat  

Prelude 90 napsal:
...proč zkopíroval,měl si snad stejnej zážitek ? to mi hlava nebere

Mattik na prijmu uz par let nedela.Lakovnu maj v Cesky co je par km od Reckovic. U mne zatim vse ok.Auto tam servisuji uz par let.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2016 , 20:03   Citovat  

...no ono to tak 10let bude pravda ne li víc,ale takovej vý :mrd: si budu pamatovat i za dalsich 20let přeci jen me tenkrát vyšlo esko na dost peněz...se servisem nevim na všech karach co mam si delam všecko sám takže ani řečky ani AMko nemůžu hodnotit... :honda: čku zdar !
   Návrat  
Davson12 je teď offline  Davson12
PříspěvekZaslal: 22.2.2017 , 10:30   Citovat  

Já chodívám v Brně sem do autoservisu http://www.autoservis-azm.cz/. Zatím cajk. Aji na netu jsme nečetl nějaká extra negativa. Až jednou si někdo stěžoval, že jim cosi trvalo, ale to ví bůh, jak to bylo. Ale za mě výsledná práce v pohodě.
   Návrat  
Dave898 je teď offline  Dave898
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 8:40   Citovat  

Pridavam pozitivni recenzi na Japanese Cars servis Nebovidy kousek od Brna http://www.servis-nebovidy.cz/

Servis vlastni mot tady z HC. Je s nim super domluva na terminy, ma dobre ceny, slevy pro cleny HC a hlavne se v Hondach vyzna. Reknu mu symptom a hned vi vsechny mozny priciny. Dalsi velky plus je, ze kdyz objevi i nejakou vadu, o ktere jsem nevedel, ozve se a domluvime se, jestli chci opravit i tu vadu navic.
Napriklad kdyz mi pretesnoval motor - unik oleje od rozvodu, objevil, ze i tesneni vika ventilu je spatne uz jen na silikonu a ten by mohl znicit motor, kdyby se tam dostal, tak jsme se domluvili, ze to vymeni komplet.

Za me teda velka spokojenost a doporucuju si ten kousek do Nebovid zajet, pokud jste z Brna je to dobrý
   Návrat  
TomOC je teď offline  TomOC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2018 , 8:36   Citovat  

Hledam nekoho na prohlidku auta v Brne, je aktualne nekdo volny na pristi tyden? Volal jsem na Japanese Cars servis Nebovidy a ten je zasekanej na pristi 3 tydny - prezouvani gum. Nasel by se prosim nekdo? Financni odmena je jista pifko
   Návrat  
sottno je teď offline  sottno
PříspěvekZaslal: 9.12.2018 , 22:46   Citovat  

Pri výmene turbodúchadla je nutné premýšľať aj nad tým či je naozaj chybou len turbo alebo niečo to turbo poškodilo.
Ak neodstránite celý problém, môže sa nové turbo znova po pár mesiacoch pokaziť.
Ja som si dal vždy najskôr turbo skontrolovať aj sacie časti, vstrekovače a až potom som kúpil repasované turbo tu
https://www.turboarena.sk/
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.3.2021 , 20:01   Citovat  

Na mobilné pieskovanie šúčastí aut odporúčame týchto pánov
tudy odkaz https://www.tryskaci.sk/
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.12.2021 , 16:24   Citovat  

Postery od slovenských umelcov https://www.fedino.sk/