Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
voda v kufru, civic 6g coupe
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.7.2009 , 18:15   Citovat  

Tak moje P4G mápo většim chcanci taky mokro v kufru ... myslel sem že to mam jen já a jak koukam neni to tak Úsměv Asi v Japonsku buď neprší nebo prší velký kapky co neprotečou malou dírou Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.7.2009 , 21:14   Citovat  

Stealman napsal:
Tak moje P4G mápo většim chcanci taky mokro v kufru ... myslel sem že to mam jen já a jak koukam neni to tak Úsměv Asi v Japonsku buď neprší nebo prší velký kapky co neprotečou malou dírou Velmi šťastný

V Japonsku prší minimálně stejně jako u nás.
Já bych viděl problém v tom, že auta do kterých teče jsou opravená po bouračce a při té opravě se na něco zapomene.

Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.7.2009 , 21:21   Citovat  

Petr 78 napsal:
V Japonsku prší minimálně stejně jako u nás.
Já bych viděl problém v tom, že auta do kterých teče jsou opravená po bouračce a při té opravě se na něco zapomene.

S tím s tebou souhlasím.vzdycky když do auta zatékalo bylo po havárce...Mimo targy teda Úsměv do tý teče normálně HaHaaa

cednicek je teď offline  cednicek
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 11:28   Citovat  

zdravim, nedavno se mi z niceho nic objevila voda v kufru na prave strane. auto je civic 6G 3D. objevuje se az uplne dole vlastne "pod" kobercem kufru a dostava se tam nekudy za plastem co tvori interier kufru. byla voda i ve svetle a tak jsem vyriznul nove tesneni svetla (ze stejneho materialu) a osadil ho. narazovy test litrem vody do drazky od 3. dveri hned nad svetlo probehl ok (se starym tesnenim po takovem testu byly videt kapky uvnitr na karoserii). nyni opet prsi a voda se objevila zese, ve svetle vsak zda se uz ne. svary, lak a vsechno je origo od vyroby, zadne upravy ani opravy poskozeni. nemate nekdo obdobnou zkusenost ci nekdo nahodou nevite zda se jedna o opakujici se problem s jasnym resenim? vykuchavat cely ten vnitrni plast z kufru se mi zoufale nechce, molh bych to cele i poskodit jak se znam. diky moc.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 11:41   Citovat  

cednicek napsal:
zdravim, nedavno se mi z niceho nic objevila voda v kufru na prave strane. auto je civic 6G 3D. objevuje se az uplne dole vlastne "pod" kobercem kufru a dostava se tam nekudy za plastem co tvori interier kufru. byla voda i ve svetle a tak jsem vyriznul nove tesneni svetla (ze stejneho materialu) a osadil ho. narazovy test litrem vody do drazky od 3. dveri hned nad svetlo probehl ok (se starym tesnenim po takovem testu byly videt kapky uvnitr na karoserii). nyni opet prsi a voda se objevila zese, ve svetle vsak zda se uz ne. svary, lak a vsechno je origo od vyroby, zadne upravy ani opravy poskozeni. nemate nekdo obdobnou zkusenost ci nekdo nahodou nevite zda se jedna o opakujici se problem s jasnym resenim? vykuchavat cely ten vnitrni plast z kufru se mi zoufale nechce, molh bych to cele i poskodit jak se znam. diky moc.
litr vody je malo na test Úsměv me vzdy tece kolem svetel dovnitr, jsou ty svetla starsi a ta guma co lemuje svetlo steri a uz nedoleha presne, a odstava a tama me prave prsi. staci maznout cernym silikonem a nebude tam prset uz nikdy Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 12:12   Citovat  

jo, jenze ja tu tesnici gumu vymenil za uplne novou jak pisu, vyriznul jsem stejny tvar a svetlo poradne utahnul srouby. kam bys myslel ten silikon mezi plech a tesneni nebo nebo mezi tesneni a svetlo?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 12:23   Citovat  

cednicek napsal:
jo, jenze ja tu tesnici gumu vymenil za uplne novou jak pisu, vyriznul jsem stejny tvar a svetlo poradne utahnul srouby. kam bys myslel ten silikon mezi plech a tesneni nebo nebo mezi tesneni a svetlo?
mezi plech a svetlo

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 12:34   Citovat  

mam c5g a téééž mi ch..je do kufru ale i podel spolujezdcovej dveří když hodně zaprsíVelmi šťastný kámoš měl ještě včera 6g a pršelo mu tam taky kufrem:D chudák nevěděl si s tim rady tak to prodal pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem už se těšim až mu to řeknu co tam bylo za problém tak bude hooodně na*anej!!!Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný pořádnej výtlem pořádnej výtlem

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:38   Citovat  

Trošku se tu přiživím pokud to nevadí. Mám anglána poface a nejdříve jsem zjistil ,že u spolujezdce v podlaze jak přechází rovný plech v podlaze směrem k motoru a ohýbá se nahoru k motoru. Tak jsem tu dírku vyvařil zatřel Hammeritem na 3 vrstvy. Koberec byl zespod nacucaný jak houba a to jsem dával za vinu té dírce (asi 3x1 cm). A co se dnes nestalo. V Ostravě lije už od noci a ne a ne přestat tak jedu z práce koberec ohrnutý nahoru ať mi vyschne. Sednul do auta jel přijel domů a podíval jsem se jak vypadá podlaha a málem jsem dostal infarkt tolik vody jsem v autě ještě neměl. Našel hadry a vysušil podlahu a baterkou svítil a hledal kde to teče nikde nic až potom jsem si všimnul ,že tam kde je vyřezaná díra a zavařená je pryč i kousek asfaltu co je na podlaze a z pod něj teče potůček vody a velice rychle se plní vodou ,ale na povrchu není nic vidět takže to teče pod tím. Nemá s tím někdo zkušenost přes co to může téct. Mě to připadá že se tam voda dostává někde za ECU nebo vnitřkem toho sloupku kde jsou panty předních dveří

0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 12:27   Citovat  

zdravim, zasilam aktualni foto - evoluce problemu se zatekanim.
strcil jsem otvorem v kufru pro obsluhu PZ svetla vodorovne fotak nad podbeh a zmackl spoust. vylezl z toho dost hnusny obrazek, ale aspon neco.
pokousel jsem se utesnit styk plechovych dilu v pravem dolnim rohu svetla tmelem - zevnitr, mel jsem na to misto duvodne podezreni. nicmene to vypada, ze to tam tece buh vi kudy, asi po horni strane podbehu, ktera je vlastne "uvnitr" karoserie, ale jak se to dostava na ni? zadnim okynkem? prostupem kabelu k 3. brzdovemu svetlu? vazne nevim, v horni casti vozu zadny poskozeni neni.. jak uz jsem psal, jde o C6G hatch.

otazka je - nebylo by nejlepsi do prostoru, kde je napsano "voda" nejak vyvrtat dirku, aby odtekala? nebude to necemu vadit?

Výstřižek.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Výstřižek.JPG, 91.56 kB

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 12:38   Citovat  

mam druhe c6g coupe... a do obou tece Velmi šťastný niczvlastniho ..

0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 14:42   Citovat  

ale ja nemam coupe, jak pisu, ale HB Mrk a navic se ptam na zcela jasnej dotaz, chlacholeni vodu nezastavi..

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 18:26   Citovat  

cednicek napsal:
ale ja nemam coupe, jak pisu, ale HB Mrk a navic se ptam na zcela jasnej dotaz, chlacholeni vodu nezastavi..
tak to vyfot poradne a pak se da spekulovat..

georgin je teď offline  georgin
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 16:29   Citovat  

Zdravim. Tak jsem si vcera procital toto tema a rekl jsem si, ze se radeji taky podivam do kufru a ejhle... voda. Sice ne moc, tak tri dcl. Mam civic aerodeck. Napadlo me, ze by se tam mohla ta voda dostavat tema ctyrma zaslepkama v kufru pod rezervou. Nevim no

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 16:31   Citovat  

georgin napsal:
Zdravim. Tak jsem si vcera procital toto tema a rekl jsem si, ze se radeji taky podivam do kufru a ejhle... voda. Sice ne moc, tak tri dcl. Mam civic aerodeck. Napadlo me, ze by se tam mohla ta voda dostavat tema ctyrma zaslepkama v kufru pod rezervou. Nevim no
tama ne, voda netece nahrou.spis jestli ti netece taky kolem svetekl.

VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 16:36   Citovat  

tudy tam netece Smutný , me to tece podel pravyho konce kastle - pod tema plastama ve sloupku. nedavno sem naplacal silikon kolem elektoinstalace mezi kastly a zadnima dverma a od ty doby sem k rezerve nekoukal - se musim jiknout. Kdyz sem hondu kupoval tak sem se prave divil proc tam nejsou dve zaslepky (ze ctyr) - porad sem mel mokry hadr ktery vozim u rezervy, tak sem myslel ze to saje od podvozku jako knot, tak sem zaslepky zadelal a behem par chcancu u rezervi asi litr vody Velmi šťastný

Je to hnus kdyz to teda ma kazdy civic...

georgin je teď offline  georgin
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 19:04   Citovat  

No snad to nejak vyresim, zkusim se zaměřit na světla

doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 23:13   Citovat  

Nejenom do Civicu, ale mel jsem ted pekny rybnicek v ITR. Strikal jsem tlakem vodu vsude a nikde nic. Jen ze zadu kolem tazneho oka neco teklo, a mozna kolem svetel se objevuje vlhkost. zitra silikon a pojedu a uvidime.

mart-in je teď offline  mart-in
0
PříspěvekZaslal: 13.10.2015 , 17:38   Citovat  

myslíte si, že by tam mohlo téct od světel a nebo spíše někde od kol? Smutný je to hatchback 6g...

DSC_0407.jpg

DSC_0407.jpg, 1.26 MB

Kopy je teď offline  Kopy
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.10.2015 , 18:15   Citovat  

Myslim že tohle svědčí o zatékání od světel. Nebo max od rohu lemu. Byly lemy vyvařovaný? Nebo nejsou zrezlý? Přesně tohle jsem měl v P4G, tam to ale teklo okolo zadního stěrače kterej je usazenej ve skle. A taky v C5G Coupe kde to teklo od špatně opravenejch špic lemů. Bylo to utěsněný nějakym tmelem ale za deště to protejkalo....Takže za mě: Zkontroluj těsnění světel, pokud bude v pořádku tak hledej díru někde v okolí lemu.

P. S. Vzhledem k množství vody a celkově vlhkosti bych stejně rozhodil interier a zkouknul vnitřní kapsy který jsou přístupný jakoby pod plastem zadního tapce. Aby jsi nebyl jednou nemile překvapenej až to začne líst durch....

mart-in je teď offline  mart-in
0
PříspěvekZaslal: 13.10.2015 , 19:31   Citovat  

tak pravdepodobne to potece kolem toho sterace... kapsy jsem kontroloval a nikde nic, zadna rez tam nikde neni lemy jsou jak nove Úsměv tesneni kolem svetel je taky OK...

CGravity je teď offline  CGravity
0
PříspěvekZaslal: 14.10.2015 , 15:07   Citovat  

mart-in napsal:
myslíte si, že by tam mohlo téct od světel a nebo spíše někde od kol? Smutný je to hatchback 6g...

Tak podobně mokro jsem měl i já po vydatnějším dešti ve své Hondě, a po sundání zadního nárazníku jsem zjistil že je uplně steřelí tesnění kolem odvětrání (přetlakových záslepek). Sundal jsem je, tesnění dal pryč a dal je na silikon. Od té doby tam mám sucho Úsměv

Kopy je teď offline  Kopy
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.10.2015 , 21:12   Citovat  

mart-in napsal:
tak pravdepodobne to potece kolem toho sterace... kapsy jsem kontroloval a nikde nic, zadna rez tam nikde neni lemy jsou jak nove Úsměv tesneni kolem svetel je taky OK...

Bohužel si nemyslim že u Tebe bude problém se stěračem. P4G ho má usazenej ve skle jakoby nad kufrem, když umře těsnění teče to po motorku dolů do kufru a v zatáčkách se to může roztáhnout do obou stran. Ale C6G HB má zadní stěrač umístěnej v plechu dveří, takže i kdyby oděšlo těsnení zateklo by to do dveří který mají dole odtokový dírky. Tudíž bohužel si myslim že odtud vítr nevane. Nechci ani nijak zpochybňovat CGravityho ale ta přetlaková klapka je jen na levý straně auta že? Nebylo by to teda mokrý jen nalevo a né takhle souměrně z obou stran? Ono, voda je svině rozteče se kam může jen si nějak neumim představit jak by se dostala z levý strany na pravou bez namočení prostředku. Leda by jsi měl u rezervy takovou vanu že by Ti to v zatáčkách tak šplíchalo že by to nahodilo obě strany zvlášť v zatáčkách HaHaaa

CGravity je teď offline  CGravity
0
PříspěvekZaslal: 15.10.2015 , 6:11   Citovat  

Kopy napsal:
Bohužel si nemyslim že u Tebe bude problém se stěračem. P4G ho má usazenej ve skle jakoby nad kufrem, když umře těsnění teče to po motorku dolů do kufru a v zatáčkách se to může roztáhnout do obou stran. Ale C6G HB má zadní stěrač umístěnej v plechu dveří, takže i kdyby oděšlo těsnení zateklo by to do dveří který mají dole odtokový dírky. Tudíž bohužel si myslim že odtud vítr nevane. Nechci ani nijak zpochybňovat CGravityho ale ta přetlaková klapka je jen na levý straně auta že? Nebylo by to teda mokrý jen nalevo a né takhle souměrně z obou stran? Ono, voda je svině rozteče se kam může jen si nějak neumim představit jak by se dostala z levý strany na pravou bez namočení prostředku. Leda by jsi měl u rezervy takovou vanu že by Ti to v zatáčkách tak šplíchalo že by to nahodilo obě strany zvlášť v zatáčkách HaHaaa

Jelikož mě to hodně štvalo tak si to pamatuji dobře a jsou na obou stranách, je pravda že jsem to měl míň mokrý ale na stejných místech. Je na houby že to teklo i pod zadní lavici která byla nasátá jako houba Ble Chce to vyzkoušet s hadicí ne od střechy ale od světla a kontrolovat i u světla a pod kobercem...

grafv je teď offline  grafv
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.10.2016 , 19:03   Citovat  

Zatéká mi do kufru...
Větrací otvory v kterých je umělohmotné odvětrávání,co je popsáno výše jsem obtáhnul silikonem..
Vytéká to někde z rohu u zadních světel pod plastem měl sem tak 2 cm vody u rezervy. Těsnění u světel vypadá celkem vklidu ale neměl sem světla zatím sundané..
Poradí mi někdo odkud to teče?

IMG_20161013_193031[1].jpg

IMG_20161013_193031[1].jpg, 1.83 MB

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.10.2016 , 19:30   Citovat  

grafv napsal:
Zatéká mi do kufru...
Větrací otvory v kterých je umělohmotné odvětrávání,co je popsáno výše jsem obtáhnul silikonem..
Vytéká to někde z rohu u zadních světel pod plastem měl sem tak 2 cm vody u rezervy. Těsnění u světel vypadá celkem vklidu ale neměl sem světla zatím sundané..

obdelej svetla silikonem ,bracha ma to samy z A6G ..

taki.lubo je teď offline  taki.lubo
0
PříspěvekZaslal: 13.10.2016 , 19:45   Citovat  

Ja som prieduchy zatmelil, svetla maju nove tesnenie a aj tak mi tieklo. Nakoniec som zistil ze to tecie z odtokovej hadice co ide zo stresneho okna a je napojena na ciernu gumu ktora prechadza cez karoseriu. a v tom napojeni to vytekalo.

tardi je teď offline  tardi
0
PříspěvekZaslal: 14.10.2016 , 14:25   Citovat  

grafv napsal:
Zatéká mi do kufru...

Měl jsem stejný problém, na základě místní rady jsem pečlivě objel zadní světla silikonem a od té doby je sucho.

Petoc je teď offline  Petoc
0
PříspěvekZaslal: 25.10.2016 , 11:54   Citovat  

Čaute, tiež sa pripájam s problémom. Ide o c5g HB tečie do pravého aj ľavého rohu v kufri, samozrejme, že nemám tušenie odkiaľ sa tam ta voda berie, za každý tip budem rád Úsměv. Všetky podobné príčiny čo tu boli napísané som snáď skontroloval a je to bez výsledku Smutný Skúšal som liať vodu na strešné, ale pekne to odtekalo dopredu aj dozadu cez hadice. Prikladám fotky... auto mám stále rozobraté tak ešte nejaké spraviť môžem a ak nato prídem tak aj môžem spísať načo všetko treba pozrieť Velmi šťastný

EDIT: pridávam este linky na videa co som natočil po tom ako som nato striekal wapkou tudy odkaz
tiečie to niekde pri svetlach... ale nie priamo...

14796234_1531193076907615_1255883216_o.jpg

14796234_1531193076907615_1255883216_o.jpg, 236.92 kB

14803183_1531192996907623_640537240_o.jpg

14803183_1531192996907623_640537240_o.jpg, 167.43 kB

14807950_1531193153574274_1372794177_o.jpg

14807950_1531193153574274_1372794177_o.jpg, 209.41 kB

Toubi je teď offline  Toubi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 6:20   Citovat  

Mě teklo do c5g coupe kolem zadních světel. Ale jenom za jízdy. Když bylo zaparkovaný a pršelo, tak ani kapka, když ale pršelo, když jsem někam jel, tak tam voda byla. Asi to tam hnal nějakej turbolentní vzduch. Tím jen chci říct, že jsi to možná už odstranil a ani o tom nevíš.

Obsah fóra Honda-club.cz   
voda v kufru, civic 6g coupe
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina