Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nákup dvouhmotového setrváku Accord
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
vitburda je teď offline  vitburda
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 9:24   Citovat  

Zdravím všechny, potřeboval bych poradit nějakého dovozce dílů na Hondy - sháním delší dobu dvouhmotový setrvák na Accorda VIII, rok 2008, 2.2 nafta, 110kW, manuál. Standardní zdroje jako AutoKelly, Elit, Intercars nemají, servis si neví rady. Upřesním, že jde o model pro motor N22B1, orig. číslo díli je 22100-RL0-006 (čili od 08/2008 dál). Díky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 11:50   Citovat  

OEM alebo Luk náhradu ?

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 11:52   Citovat  

Tu ho mas, skus tam zavolať kolko je dodávka lehota - tudy odkaz

0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 13:22   Citovat  

markos napsal:
OEM alebo Luk náhradu ?

to jsem zapomněl napsat - chtěl jsem nějakou kvalitní druhovýrobu, dostal jsem tip na AISIN, ale nemají skladem (už dlouho), tak jestli nejsou nějaké další možnosti možnosti, kde sehnat třeba AISIN nebo něco jiného, LUK nechci - ten jsem na auto dal v květnu a vydržel 20000km...

0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 13:23   Citovat  

markos napsal:
Tu ho mas, skus tam zavolať kolko je dodávka lehota - tudy odkaz

díky, zkusím Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 13:33   Citovat  

Tá cena je ale strašná

Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 13:58   Citovat  

a uz jsi zkousel toto,

odkaz

ale pisi, ze docasne nedostupne, zkus jim napsat email, tak max do druhyho dne budes mit od nich odpoved

pripadne hledat ten setrvak podle LUKackeho cisla - LK 415046810

rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 17:06   Citovat  

Jak bylo zmíněno podle čísla LUK vyhodilo zajimavé ceny:
tudy odkaz

Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 20:50   Citovat  

vitburda napsal:
to jsem zapomněl napsat - chtěl jsem nějakou kvalitní druhovýrobu, dostal jsem tip na AISIN, ale nemají skladem (už dlouho), tak jestli nejsou nějaké další možnosti možnosti, kde sehnat třeba AISIN nebo něco jiného, LUK nechci - ten jsem na auto dal v květnu a vydržel 20000km...

Tady máš další druhovýrobu na výběr tudy odkaz

rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 21:11   Citovat  

Nevím žil jsem že origo díl je LUK , když jsem měnil u svého tak origo 2hmota byla LUK i spojka , proto jsem zas dal LUK. Nechce se mě věřit že to vydrží jen 20tkm.

DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2016 , 21:27   Citovat  

Já nedávno montoval,a kupoval jsem set Honda za 25tis. a originál je LUK.
Když vydržela spojka 20tis tak snad máš záruku na díl 2roky. Spíš to vidim ve špatné montáži SAC spojky bez přípravku,nebo spojka bez setrváku a vůle vedla k předčastnému vystavení SAC spojky.
Co odešlo na setrváku po 20tis,aby nebyla závad mezi sedačkou a volantem?

A8G spojka 2.2idtec.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
A8G spojka 2.2idtec.jpg, 402.77 kB

Dava858 je teď offline  Dava858
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 1:21   Citovat  

Mám skladem (taky LUK), ale cena je vážně šílená.

Probos je teď offline  Probos
2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 7:15   Citovat  

Pardon za OT, ale když tady tak čtu a vidím cenu, říkám si: K čemu je vlastně dobrý, že jezdím s dieslem za 5 litrů, když pak odejde dvojhmota, vstřiky nebo filtr pevných částic a nedoplatím se. Není lepší ty prachy projet v naturálku? Ty nafty se asi vyplatí vážně kupovat jen nové a kolem 200tkm prodat. Pokud koupit ojeté - tak asi benzín. Jinak mi to nejde do hlavy - ty ceny jsou šílené zmatenej (samozřejmě, i benzín má svoje neduhy... ale mysím, že ne takový)

kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
-1
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 8:26   Citovat  

Probos napsal:
Pardon za OT, ale když tady tak čtu a vidím cenu, říkám si: K čemu je vlastně dobrý, že jezdím s dieslem za 5 litrů, když pak odejde dvojhmota, vstřiky nebo filtr pevných částic a nedoplatím se. Není lepší ty prachy projet v naturálku? Ty nafty se asi vyplatí vážně kupovat jen nové a kolem 200tkm prodat. Pokud koupit ojeté - tak asi benzín. Jinak mi to nejde do hlavy - ty ceny jsou šílené zmatenej (samozřejmě, i benzín má svoje neduhy... ale mysím, že ne takový)

ále tydle hlášky to je furt dokola. Proste diesel setri rekneme 70haliru az korunu na kilak( kdyz budu brat v potaz srovnatelnou stredni tridu). Takze za 200tkm je to 150 litru k dobru, a ted at si kazdej odpovi, jestli 150t zabije v servisu dieselu. Prostym rozhlednutim se po ceskych silnicich ti asi dojde, kde je pravda. Nehajim diesel, ntvrdim ze cechove jsou nejaky prehnany ekologove Úsměv, ale zrejme celkem umej pocitat. A ty co kupujou diesela nad 200tisic, trosku riskujou, no - nektery vic, nektery min.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 8:33   Citovat  

kandik napsal:
ále tydle hlášky to je furt dokola. Proste diesel setri rekneme 70haliru az korunu na kilak( kdyz budu brat v potaz srovnatelnou stredni tridu). Takze za 200tkm je to 150 litru k dobru, a ted at si kazdej odpovi, jestli 150t zabije v servisu dieselu. Prostym rozhlednutim se po ceskych silnicich ti asi dojde, kde je pravda. Nehajim diesel, ntvrdim ze cechove jsou nejaky prehnany ekologove Úsměv, ale zrejme celkem umej pocitat. A ty co kupujou diesela nad 200tisic, trosku riskujou, no - nektery vic, nektery min.

Já jsem to v žádném případě nemyslel jako narážku na diesel ani nijak špatně proti těm, co ho kupují. Nikdy jsem diesel neměl. Jinak samozřejmě vím, že diesel má vysoký nájezdy a určitě to není špatný motor... Jen jsem si tak kladl tu otázku - když vidím ty ceny, zda se to vlastně vyplatí. Nic víc Úsměv Jinak jak jsem psal, právě ti co kupují diesel jako nový, tal se to asi vyplatí určitě. Otázkou je pak ten ojetý...

Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 8:52   Citovat  

Já sem třeba na dieselu nedělal nikdy dražší opravu, jak za 20tis..a to mi střelilo turbo..ale to nebyla Honda..na Hondě za 2 roky zatím pouze olej..ted se bude delat neco drazsiho, ale to jsou svody a tomu se nevyhnul nikdo..

Jinak na benzínu jsem delal nejdrazsi opravu..automat a podvozek..oprava asi za 50tis..a žralo to od 7-14 litru..takze pro me je diesel rozhodne setrivejsi Úsměv

Trip je teď offline  Trip
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 10:22   Citovat  

Jezdil jsem v 15 let v benzinu. Mel jsem trabika, C6G 1.5, C8G 1.8 a tedka se cca rok vozim v A7G diesel. Diesel jsem koupil ojetej se 150tis km a rozhodne jsem ho nekupoval kvuli spotrebe nebo setreni. Dopredu jsem pocital, ze tam budou opravy a ne zrovna levne.

Ale ten projev motoru mi proste vic sedi. Benzin jsem si dokazal nejvic uzit, kdyz jsem jezdil sam. Kdyz jsem nekoho vozil a tocil to, aby to jelo, tak se vsichni i v 80km/h drzeli vsech moznych madel s vyrazem: Zabijeme se! Nikdy jsem nejezdil nijak extra rychle. Da se rict, ze hodne ekonomicky a pro auto setrne. No a tedka s tim dieselem (vim, ze je to o dost vetsi motor)... tak se nejak vubec nestresuju tim, ze jsem nalozenej nebo ze jedu do kopce nebo ze se tahnu za nekym pomalejsim. Je to pro me osobne proste vetsi pohoda. Pardon za OT. Jen jsem chtel rict, ze jsou i jedinci, kteri nekupuju diesel jen kvuli usporam.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 10:31   Citovat  

Trip napsal:
Kdyz jsem nekoho vozil a tocil to, aby to jelo, tak se vsichni i v 80km/h drzeli vsech moznych madel s vyrazem: Zabijeme se!

Tím jsi to zabil pořádnej výtlem Líp bych to nenapsal a je to pravda. Když někoho vezu, je to stejný. Lidi kolikrát nadávají, že je zabiju protože to točím ale nechápou, že benzín se točit musí a ty projevy motoru se proště liší.

Co se týče toho dieslu, tak určitě je to fajn svezení. Má to svoje výhody. Je pravda, že u C6G jsem to taky musel vždycky točit ale u té 2.4 už to jede krásně i s naloženým autem a není třeba to nějak hrotit když člověk nechce. Ale samozřejmě spotřeba je vyšší než u 2.2 diesel.

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 11:03   Citovat  

Trip napsal:
Jezdil jsem v 15 let v benzinu. Mel jsem trabika, C6G 1.5, C8G 1.8 a tedka se cca rok vozim v A7G diesel. Diesel jsem koupil ojetej se 150tis km a rozhodne jsem ho nekupoval kvuli spotrebe nebo setreni. Dopredu jsem pocital, ze tam budou opravy a ne zrovna levne.

Ale ten projev motoru mi proste vic sedi. Benzin jsem si dokazal nejvic uzit, kdyz jsem jezdil sam. Kdyz jsem nekoho vozil a tocil to, aby to jelo, tak se vsichni i v 80km/h drzeli vsech moznych madel s vyrazem: Zabijeme se! Nikdy jsem nejezdil nijak extra rychle. Da se rict, ze hodne ekonomicky a pro auto setrne. No a tedka s tim dieselem (vim, ze je to o dost vetsi motor)... tak se nejak vubec nestresuju tim, ze jsem nalozenej nebo ze jedu do kopce nebo ze se tahnu za nekym pomalejsim. Je to pro me osobne proste vetsi pohoda. Pardon za OT. Jen jsem chtel rict, ze jsou i jedinci, kteri nekupuju diesel jen kvuli usporam.

Kdybys zkusil V6 nebo V8,tak bys zjistil,ze ani benzinaka nemusis tak tocit aby jel Úsměv Ja naftaka mel jednou a vubec me to nenadchlo,ale to je kazdyho vec co mu sedne lip.

Mel sem Toyotu Avensis a tam sel dat misto dvouhmoty jednohmota z predchozi generace.U hondy to bohuzel asi nepujde.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nákup dvouhmotového setrváku Accord
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina