Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 294 z 333
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 17:05   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
dit ATR ma vzadu svihadla pořádnej výtlem
Bavime se o predku, ale i tak me to udivuje Úsměv U ATR bych to pochopil, pokud chteli usetrit vahu Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
milaaanek je teď offline  milaaanek
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 17:19   Citovat  

No taky se divím ale vypadají jako manuál. Je to tam. Já mám komplet elektriku. Mam je od jednoho z vrakace. Ale je to ječmen podle fotek si asi spletl moje Acco s petkovym.. cože cože ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
milaaanek je teď offline  milaaanek
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 17:20   Citovat  

Kendik napsal:
Tak jsem trosku pogooglil a nasel jsem stejnou stahovacku jako mas Ty a je na Accord 5G
Viz odkaz
Odkud je mas? Úsměv

Jj. Díky za snahu. Tušil jsem ze to tak je.. Velmi šťastný No nahodim je na bazar
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 17:56   Citovat  

milaaanek napsal:
Jj. Díky za snahu. Tušil jsem ze to tak je.. Velmi šťastný No nahodim je na bazar
Nemas zac Úsměv Stane se Velmi šťastný
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2016 , 20:06   Citovat  

nějaký nápady kde sehnat ten plastovek protikus spínačky?mam to vymačkaný a za jízdy to chcípá
   Návrat  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 11:20   Citovat  

Čau lidičky, snad píšu správně! Potřeboval bych poradit od někoho kdo má zkušenosti se sportovním podvozkem (pružinami) na A6G. Který pružiny by byly vhodný pro pěknou jízdu, ale aby to nebylo extra tvrdý? Mám za to, že když jsem to koupil, tak tam byly V-Maxxy, mě to přišlo jako příjemmný svezení, ale moc sem si je neužil..díky za rady!
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 14:13   Citovat  

Ahoj Klucííí Honda . Tak jsem konečně po půl roce odstranil závadu ( to chrochtání při sešlápnutí plynu) a nebylo to vlnovcem jak jsem předpokládal ale jen špatným vzduchovým filtrem (2x měněn a beze změny). A to jsem kupoval značky a pořád to chrochtalo. Nakonec jsem koupil K@N a už to jezdí jako tenkját VTEC .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 14:29   Citovat  

isulsten napsal:
Ahoj Klucííí Honda . Tak jsem konečně po půl roce odstranil závadu ( to chrochtání při sešlápnutí plynu) a nebylo to vlnovcem jak jsem předpokládal ale jen špatným vzduchovým filtrem (2x měněn a beze změny). A to jsem kupoval značky a pořád to chrochtalo. Nakonec jsem koupil K@N a už to jezdí jako tenkját VTEC .
Zdar no covece, takze nakonec vzduchovy filtr? A jak muze chrochtat? To si neumim nejak predstavit Velmi šťastný MAs to natocene? Takze jsi tam dal da se rict sportovni a je klid? A neni on ten sportovni hlucnejsi a pak pres to neslysis to chrochtani? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 14:46   Citovat  

Žemli napsal:
nějaký nápady kde sehnat ten plastovek protikus spínačky?mam to vymačkaný a za jízdy to chcípá
Vrakoviste?
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2016 , 19:08   Citovat  

Žemli napsal:

rozebiram acco a spinacku zatim nikdo nechtel HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 9:39   Citovat  

Natočený to nemám, ale už jsme to tady řešily. Prostě tomu motoru chyběl vzduch, když jsem potom zkoušel s otevřenou haupnou co to dělá při vyšších otáčkách ta trubka z airboxu se celá sploštěla a tak divně to chrčelo(dusilo se to)a třeba při výjezdu z křižovatky se ztrácel výkon ale vždy jen cca 2-3 sekundy pak se to nadechlo a jelo to relativně normálně. A není to zase takový rozdíl v hlasitosti, já kupoval to KN do airboxu. Teď je ta trubka pořád jak má být a jede to jak před HD.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2016 , 11:30   Citovat  

isulsten napsal:
Natočený to nemám, ale už jsme to tady řešily. Prostě tomu motoru chyběl vzduch, když jsem potom zkoušel s otevřenou haupnou co to dělá při vyšších otáčkách ta trubka z airboxu se celá sploštěla a tak divně to chrčelo(dusilo se to)a třeba při výjezdu z křižovatky se ztrácel výkon ale vždy jen cca 2-3 sekundy pak se to nadechlo a jelo to relativně normálně. A není to zase takový rozdíl v hlasitosti, já kupoval to KN do airboxu. Teď je ta trubka pořád jak má být a jede to jak před HD.
Takze predpokladam reklamace filtru.A jaky jsi presne kupoval a kde? Pokud mozno odkaz, diky Úsměv Zvuk je stejny jako u orignalu? To bude asi ten co se da cistit ze jo?
   Návrat  
dandydanik je teď offline  dandydanik
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 19:44   Citovat  

Ahoj, dnes jsem vyndal z Acca bat. a do plna ji dobil. Po zapojení mi začali kolísat otáčky volnoběhu (za tepla), projevuje se to stylem, dojedu na křižovatku vyřadím a v ten okamžik by měli otáčky spadnout na cca 750-850ot. ale mě to spadne odhadem 200-300, pohasnou budíky a světla, auto nezdechne a během vteřiny či dvou se otáčky vrátí do normálu. Nějaké nápady? Tak to valím bulvy Díky

1.8 100kW
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 19:56   Citovat  

dandydanik napsal:
Ahoj, dnes jsem vyndal z Acca bat. a do plna ji dobil. Po zapojení mi začali kolísat otáčky volnoběhu (za tepla), projevuje se to stylem, dojedu na křižovatku vyřadím a v ten okamžik by měli otáčky spadnout na cca 750-850ot. ale mě to spadne odhadem 200-300, pohasnou budíky a světla, auto nezdechne a během vteřiny či dvou se otáčky vrátí do normálu. Nějaké nápady? Tak to valím bulvy Díky

1.8 100kW
Po odpojení baterky se má ecu nechat srovnat..tedy brblat auto na volnoběh až do zahřátí, nemít přitom puštěnou klimu..světla, nic co žere šťávu, potom auto chcípnout, znovu nastartovat a jezdit..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 20:05   Citovat  

Ahoj, první filtr byl Bosch a druhej Mahle. Reklamaci uznaj jedině že byl měněný v servisu. Ale na to nemám nervy, teď mám klid. Dandydanik..... Odpoj baterii, nech ji cca 60 vteřin odpojenou, zapoj, vypni veškeré spotřebiče.....nastartuj.....nech cca 5 min. na volnoběh poté zase všechno zapni tz. topení, klimu, světla, výhřev okna atd. Já osobně ještě pustím mlhovku a stojim na brzdě a ještě varovky. Nechám to až se zase otačky srovnaj a je to. Hned si nastavím dojezd okna u řidiče a zatím mi to takhle vždy vyjde a funguje to jak má kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 20:07   Citovat  

Jo a ještě k těm filtrům. Kupoval jsem je od Autokseft. To K@N je pratelnej ale musí se k tomu ještě dokoupit čistící sada a impregnace.
   Návrat  
dandydanik je teď offline  dandydanik
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 21:01   Citovat  

Super, díky moc za radu, než budu ráno škrábat okna tak to udělám Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 22:54   Citovat  

dandydanik napsal:
Super, díky moc za radu, než budu ráno škrábat okna tak to udělám Velmi šťastný
je to dobrý přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 22:54   Citovat  

isulsten napsal:
Jo a ještě k těm filtrům. Kupoval jsem je od Autokseft. To K@N je pratelnej ale musí se k tomu ještě dokoupit čistící sada a impregnace.
Ja kupoval vzdy z Cardo a nikdy nebyl problem.
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 22:59   Citovat  

Ahojte, udreli mrazy a mne zacala vrzgat predna naprava, napr ked idem cez retarder, alebo otacam kola na mieste.
Zvuk podobny guma o kov. Da sa to odstranit premazanim alebo vymena dacoho na naprave?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 10:05   Citovat  

tukkan napsal:
Ahojte, udreli mrazy a mne zacala vrzgat predna naprava, napr ked idem cez retarder, alebo otacam kola na mieste.
Zvuk podobny guma o kov. Da sa to odstranit premazanim alebo vymena dacoho na naprave?
Hoj, to mi taky dela uz 9 zim a vzdy to pri otepleni prestalo, takze to neresim Úsměv Urcite by pomohlo neco promazat, ale co. Velmi šťastný
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 10:19   Citovat  

Mne to od kupy auta (2011 jazdenka cca 14300km) nerobilo, objavilo sa to po vymene spodnych ramien, kde som aj v lete, tesne po vymene spozoroval jemne vrzganie i v lete.. Strekol som to silikonovym olejom, ale nepomaha, mozno su to gumy na stabilizatore. Ale nechce sa mi pod auto ked je vonku mraz.
Ale ako vravi moj kolega co jazdi na zanovnom Renaulte Koleos (RV 2012, 250.000km) moja Honda patri do veteran klubu pifko
   Návrat  
Pedro Gonzales je teď offline  Pedro Gonzales
PříspěvekZaslal: 7.12.2016 , 12:33   Citovat  

Ahoj lidi, týden sháním náhradní 30A pojistku do krabice co mám u motoru a nikde ji nemůžu sehnat,
Kde to berete vy ? Odešla mi zrovna jedna na vyhřívání zadního skla a je to opruz.

dík
   Návrat  
DavCZa je teď offline  DavCZa
PříspěvekZaslal: 9.12.2016 , 8:12   Citovat  

Zdarec borci.

Přestaly mi svítit hodiny na středovém panelu. Šťourali jste se v tom někdo nebo popř. doporučte nějaké samostatné hodiny s teploměrem ale hlavně s podsvícením, které nejlíp nejsou do zapalovače. Páč zapalovač napájí i když jsou klíčky venku.

Díky moc.
   Návrat  
DavCZa je teď offline  DavCZa
PříspěvekZaslal: 9.12.2016 , 8:15   Citovat  

Pedro Gonzales napsal:
Ahoj lidi, týden sháním náhradní 30A pojistku do krabice co mám u motoru a nikde ji nemůžu sehnat,
Kde to berete vy ? Odešla mi zrovna jedna na vyhřívání zadního skla a je to opruz.

dík

Našel jsem ZDE.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2016 , 8:23  Naposledy upravil Kendik dne 9.12.2016 , 8:30, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Pedro Gonzales napsal:

dík
mas na mysli nozovou mini pojistku? Pokud ano, tak treba zde
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2016 , 8:24   Citovat  

DavCZa napsal:
Zdarec borci.

Přestaly mi svítit hodiny na středovém panelu. Šťourali jste se v tom někdo nebo popř. doporučte nějaké samostatné hodiny s teploměrem ale hlavně s podsvícením, které nejlíp nejsou do zapalovače. Páč zapalovač napájí i když jsou klíčky venku.

Díky moc.
Ahoj, zapalovac by nemel byt napajen, pokud nejsou klicky v zapalovani. Kdyz mas vytazene klice funguje Ti zapalovac?
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2016 , 18:45   Citovat  

Pedro Gonzales napsal:

dík

ty možná myslíš tuto: odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2016 , 21:16   Citovat  

RASTA napsal:
ty možná myslíš tuto: odkaz
NA tu jsem take myslel, ale vubec jsem nevedel kde se daji tyhle velke potvory sehnat, takze take diky Úsměv je to dobrý
   Návrat  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 13:26   Citovat  

Ahoj Hondaři, kamarádi,

rád bych se zeptal jestli tady mezi vámi není někdo šikovný, který se věnuje motorům a nedokázal by se mi mrknout za nějakou rozumnou kačku na mojeho A6G. Nevím, zda je normální spotřeba oleje litr/2000km. Mám najeto 278000 a tak nějak cítím, že to nejezdí jako když sem ho koupil. Motor má dobré dny, ale někdy zas jako by se mu nechtělo, možná pístní kroužky, gufera, těžko říct, nejsem na tohle dobrej. Přemýšlím, zda má cenu se do opravy pouštět, na kolik by to vyšlo atd. Díky moc za reakce!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina