Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 294, 295, 296 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 295 z 333
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 13:51   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Ahoj Hondaři, kamarádi,

rád bych se zeptal jestli tady mezi vámi není někdo šikovný, který se věnuje motorům a nedokázal by se mi mrknout za nějakou rozumnou kačku na mojeho A6G. Nevím, zda je normální spotřeba oleje litr/2000km. Mám najeto 278000 a tak nějak cítím, že to nejezdí jako když sem ho koupil. Motor má dobré dny, ale někdy zas jako by se mu nechtělo, možná pístní kroužky, gufera, těžko říct, nejsem na tohle dobrej. Přemýšlím, zda má cenu se do opravy pouštět, na kolik by to vyšlo atd. Díky moc za reakce!

tak se podivej uz to zde bylo reseny ,pri tech km u techto motoru je to bezna vec a i kdyz zmeris tlaky moc toho nezjistis ,pac braska ma tlaky ok a stejne mu to papa olej nekdy i vice nez tobe ,proste kdyz to toci tak to jde jak do studny a to ma motor suchej ,tak jsem mu koupil kanistr 10W40 valvoline maxlife at dolejva a jezdi normalne ,porad ten olej tolik nestoji jako komplet GO kterou musi nekdo fakt umet udelat .. pokud to auto neplanujes mit do jeho smrti tak dolejvej a zbytecne nevytacej ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dandydanik je teď offline  dandydanik
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 13:53   Citovat  

Ahoj, nevíte někdo co je zač tahle žárovka? Našel jsem něco jako T3 ale žádný z dodavaté (ACI, elit, kelly..) ji nevedou. tak jestli nehledám špatně

Výstřižek.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Výstřižek.JPG, 30.17 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 14:02   Citovat  

Nejhorší je, že auto je v super stavu, není zrezlý atd. tak mi přijde škoda to mít jen tak napůl a co si budem povídat, občas se takovýhle auto musí trochu vytočit, když tak krásně jede ne? Úsměv To si můžu rovnou koupit opel corsa 1.2 Velmi šťastný nic ve zlém. Jako samozřejmě dolejvám olej, ale tlaky nemám nic moc...mají být mezi 9-13 bary a já sem okolo 9. Teda před rokem, bůh ví jak je to teď...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 14:49   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Nejhorší je, že auto je v super stavu, není zrezlý atd. tak mi přijde škoda to mít jen tak napůl a co si budem povídat, občas se takovýhle auto musí trochu vytočit, když tak krásně jede ne? Úsměv To si můžu rovnou koupit opel corsa 1.2 Velmi šťastný nic ve zlém. Jako samozřejmě dolejvám olej, ale tlaky nemám nic moc...mají být mezi 9-13 bary a já sem okolo 9. Teda před rokem, bůh ví jak je to teď...

tohle slysim od brasky taky ,jak natom ma jezdit ,no dle mne vymluva ,pac ten 2.0 jede slusne i strednich otackach a je nesmysl ho tocit do cervenyho ,nevim co cekal ze kupuje CTR se 100tkm ...a to ma tlaky 13-14 a stejny km jako ty ,kdyz mi rekne ze jel 60km vetsinou na trojku tak se nedivim ,ze mu to sezralo skoro litr oleje ,
proste tyhle motory pri tech km papaj kdyz jim nalozis .. jezdete jak lidi a nebude papat Velmi šťastný
   Návrat  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 15:08   Citovat  

Tak já samozřejmě jako člověk jezdim, pokud to bereš, že po červený je to OK Velmi šťastný v červených nejezdím, nejsem ras na mojí hondičku Velmi šťastný ale jezdí slušně od 3500 do 6300, jinak je to lenoch Velmi šťastný budu holt dolévat, stejně teď musím udělat komplet podvozek...stabilizačky, péra, možná tlumiče, čepy...se vysypu Velmi šťastný ale pak to bude zase věrný autíčko na dlouhou dobu! Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 16:18   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Tak já samozřejmě jako člověk jezdim, pokud to bereš, že po červený je to OK Velmi šťastný v červených nejezdím, nejsem ras na mojí hondičku Velmi šťastný ale jezdí slušně od 3500 do 6300, jinak je to lenoch Velmi šťastný budu holt dolévat, stejně teď musím udělat komplet podvozek...stabilizačky, péra, možná tlumiče, čepy...se vysypu Velmi šťastný ale pak to bude zase věrný autíčko na dlouhou dobu! Úsměv

jako ja osobne bych A6G nekoupil ,lepsi je anglan a proto jsem ho kdysi taky koupil misto A6G ,je lehci ,vice mista vzadu , hezci interier a z motorem B18C4 a LSD je to auto na toceni stavany ,motory v accordech nejsou tak tocivy ikdyz se zdaji byt omezovat po 6000ot to jen dokazuje ,ty jen musis tocit abys z nich dostal neco vic ,ale tolik se jim to zas nelibi ..
proto pak delaly 2.3 ale i tu je treba tocit ikdyz mene .. terba od K24 ma na hony daleko .. jako dalsi resenni mit A6G tak bych asi sehnal jinej motor z co nejmene km .. nebo se zbavil auta a koupil civic dle potreb ..
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 17:44   Citovat  

Chlapci, jaky kabinovy filtr bude pasovat do mojeho accorda ? V eshopech je nabidka moc pestra, tak to nechci rozebirat zbytecne Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 17:59   Citovat  

Phoxinus napsal:
Chlapci, jaky kabinovy filtr bude pasovat do mojeho accorda ? V eshopech je nabidka moc pestra, tak to nechci rozebirat zbytecne Velmi šťastný
Ja davam Denso a Tobe by take mel pasovat je to dobrý
Tento
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 18:11   Citovat  

Diky ! I obchod vyhovuje,tam beru i ostatni filtry a olej.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 18:37   Citovat  

Phoxinus napsal:
Diky ! I obchod vyhovuje,tam beru i ostatni filtry a olej.
Neni zac. Take jsem s timto obchodem nadmiru spokojeny Úsměv je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 18:53   Citovat  

dandydanik napsal:
Ahoj, nevíte někdo co je zač tahle žárovka? Našel jsem něco jako T3 ale žádný z dodavaté (ACI, elit, kelly..) ji nevedou. tak jestli nehledám špatně
Ahoj, v Honde jsem je bral a vysla me jedna asi na 20kc, jestli dobre pamatuji. Jinak se daji koupit LED skoro vsude. Treba zde
Nekoukal jsem na ceny. Jen jsem zadal vyhledat v googlu Úsměv Jinak na ebayi se daji sehnat za par drobnych.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 18:57   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Mam na A6G najeto 162000km a zere necely 1litr oleje na 8000km. Auto jede slusne na ten vykon a tak velkou vahu Velmi šťastný Ty kilometry jsou akorat tak na zajety motor. Samozrejme spotreba oleje se odviji od stylu jizdy, ale kdyz si ji clovek obcas neuzije co by z te jizdy mel Velmi šťastný Jaky pouzivas olej?
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 20:25   Citovat  

Mám najeto 125 tkm a spotřeba oleje 0,1-0,2 L na 8000 km. Takže za mě spokojenost, je to Accord tz. spíše dělané na komfort a jede to skvěle i když mám jen F18B2 a spoustu jiných aut nechávám daleko za sebou. Jízdní vlastnosti jsou skvělé i na ty roky. Civic je prostě civic a nevím proč se pořád motá v tomhle tématu. Už od začátku výroby to tak prostě je a tak to bude. Možná mám štěstí že tohle auto znám už od koupě v roce 2002. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2016 , 20:42   Citovat  

isulsten napsal:
Mám najeto 125 tkm a spotřeba oleje 0,1-0,2 L na 8000 km. Takže za mě spokojenost, je to Accord tz. spíše dělané na komfort a jede to skvěle i když mám jen F18B2 a spoustu jiných aut nechávám daleko za sebou. Jízdní vlastnosti jsou skvělé i na ty roky. Civic je prostě civic a nevím proč se pořád motá v tomhle tématu. Už od začátku výroby to tak prostě je a tak to bude. Možná mám štěstí že tohle auto znám už od koupě v roce 2002. přátele

aspon neco se tady v tematu mota Velmi šťastný
ale jak jsi psal je to auto na pohodovou jizdu a jezdit nejak nadmerne sportovne stema motory s takovym najezdem je nesmysl , proto rikam ,ze civic je pro tohle vhodnejsi .. hold kluci kupte si accorda az si sklidnite hormon Velmi šťastný
   Návrat  
mikelline je teď offline  mikelline
PříspěvekZaslal: 15.12.2016 , 9:57   Citovat  

Ahoj, nemáte někdo typ na dobrý servis za dobrou cenu na Accorda v Brně a blízkém okolí.
Potřebuji pořešit brzdy, pořád mám problém se zvlněnýma předníma kotoučema.

Díky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.12.2016 , 10:13   Citovat  

dandydanik napsal:

Ahoj, žárovku T3 jsem taky sháněl, hledal a nikde nic. Jedině přímo v Hondě. Tuším, že mě stála cca 100,-
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2016 , 13:06   Citovat  

mikelline napsal:
Ahoj, žárovku T3 jsem taky sháněl, hledal a nikde nic. Jedině přímo v Hondě. Tuším, že mě stála cca 100,-
Proc kupovat za 100,-kc. Zbytecne predrazene. Pri pouziti pana googla nemam problem jich najit dost. Normalnich i LED, ktere bych preferoval.
   Návrat  
dandydanik je teď offline  dandydanik
PříspěvekZaslal: 15.12.2016 , 19:52   Citovat  

Aliexpress to jistí, 10ks za 2dolary
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2016 , 20:39   Citovat  

dandydanik napsal:
Aliexpress to jistí, 10ks za 2dolary
je to dobrý
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 23:08   Citovat  

mikelline napsal:
Ahoj, nemáte někdo typ na dobrý servis za dobrou cenu na Accorda v Brně a blízkém okolí.
Potřebuji pořešit brzdy, pořád mám problém se zvlněnýma předníma kotoučema.

Díky

co znamena porad ? daj si zmerat hadzavost nabojov. tam mas problem podla mna. riesil som toto rok a pol.. 3 servisy navstivil, kopu penazi vyhodil az ... a mam to.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 23:13   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jako ja osobne bych A6G nekoupil ,lepsi je anglan a proto jsem ho kdysi taky koupil misto A6G ,je lehci ,vice mista vzadu , hezci interier a z motorem B18C4 a LSD je to auto na toceni stavany ,motory v accordech nejsou tak tocivy ikdyz se zdaji byt omezovat po 6000ot to jen dokazuje ,ty jen musis tocit abys z nich dostal neco vic ,ale tolik se jim to zas nelibi ..
proto pak delaly 2.3 ale i tu je treba tocit ikdyz mene .. terba od K24 ma na hony daleko .. jako dalsi resenni mit A6G tak bych asi sehnal jinej motor z co nejmene km .. nebo se zbavil auta a koupil civic dle potreb ..

toto mas pravdu. ja to porovnam s c6g sedanom, kde bol civic hravejsi. mal som D15Z6, ktory je oproti F18B2 lepsi na zabavu. Avsak, A6G je oproti C6G anglanovi bezpecnejsi. kde sa anglan pokrci ako plechovka od piva, acco ma aspon 4* v crashteste. No ale na vizuale je to individualne. Co sa suciastok tyka A6G je luxus. a luxus hlavme co sa servisov tyka. nevedia o tom aute skoro nic. 0bodov.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 20:45   Citovat  

tukkan napsal:
co znamena porad ? daj si zmerat hadzavost nabojov. tam mas problem podla mna. riesil som toto rok a pol.. 3 servisy navstivil, kopu penazi vyhodil az ... a mam to.

uz to resim taky nejaky rok, proto porad. Vymenene kotouce vcetne trmenu, napodruhe jsem je jen stocil. Vzdy to vydrzelo bez trepani cca 2-3tis. km. Naboje me taky napadaji, doufam ze uz to bude trefa do cerneho.
Typ na servis nemas? Diky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 9:30   Citovat  

Tazko ti poradim servis, ja som z Bratislavy. Problem je ten, ze pokial prides s problemom, ze ti trasie volant pri brzdeni, tak 88% servisov, meni kotuce, strmene a dokonca najde volu v riadeni a chce ho vymenit a vyvazuju kolesa. Zvysnych 12% zmeria hadzavost kotucov a nasledne ich zdemontuje a zmeria dosadaciu plochu naboja. No tolko moja skusenost.

Pokial mas problem na nabojoch je zevraj mozne ich stocit, ale kedze tam mame stifty tak je to problematicke. Neviem co stoji novy naboj, cca 300€ a viac za kus. druhovyroba ziadna. Co sa servisu tyka, isto ti tu niekto poradi ohladne servisu. Tu mame vychvalovany servis v Trnave, ale je nemozne dovolat sa. A v BA je Japgarage kde je majitel ozaj profik na hondy. Odkial si?
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 8:36   Citovat  

tukkan...naboj nestoji 300€...sem ich menil minuly rok a taku prdu sem neplatil Úsměv mozno obidve strany dokopy...

...a ktem opakujicim se zvlnenim kotoucum...mozno se ti kouse brzdic...coz se delo u mne...po repasi zatim netrese...

...jinak kdyby byla vule v rizeni nebude ti vibrovat volant...ale cela kastle jak mne Velmi šťastný...

mikelline...a chronologicky jsi to mnel jak? nahodil jsi nove kotouce a zacal ti vibrovat volant...nebo to bylo na starych kotoucich co se to objevilo a pak jak jsi vymenil kotouc zase?...ono totiz hazavost se vacsinou resi pri vymene naboje a nasazeni kotoucu...

...co se tyka servisu napisu ti ss Úsměv...

AFY
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 13:58   Citovat  

tukkan napsal:
Tazko ti poradim servis, ja som z Bratislavy. Problem je ten, ze pokial prides s problemom, ze ti trasie volant pri brzdeni, tak 88% servisov, meni kotuce, strmene a dokonca najde volu v riadeni a chce ho vymenit a vyvazuju kolesa. Zvysnych 12% zmeria hadzavost kotucov a nasledne ich zdemontuje a zmeria dosadaciu plochu naboja. No tolko moja skusenost.

Pokial mas problem na nabojoch je zevraj mozne ich stocit, ale kedze tam mame stifty tak je to problematicke. Neviem co stoji novy naboj, cca 300€ a viac za kus. druhovyroba ziadna. Co sa servisu tyka, isto ti tu niekto poradi ohladne servisu. Tu mame vychvalovany servis v Trnave, ale je nemozne dovolat sa. A v BA je Japgarage kde je majitel ozaj profik na hondy. Odkial si?

Z Brna jsem, takže sháním něco v okolí.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 14:18   Citovat  

chalejkum napsal:
tukkan...naboj nestoji 300€...sem ich menil minuly rok a taku prdu sem neplatil Úsměv mozno obidve strany dokopy...

...a ktem opakujicim se zvlnenim kotoucum...mozno se ti kouse brzdic...coz se delo u mne...po repasi zatim netrese...

...jinak kdyby byla vule v rizeni nebude ti vibrovat volant...ale cela kastle jak mne Velmi šťastný...

mikelline...a chronologicky jsi to mnel jak? nahodil jsi nove kotouce a zacal ti vibrovat volant...nebo to bylo na starych kotoucich co se to objevilo a pak jak jsi vymenil kotouc zase?...ono totiz hazavost se vacsinou resi pri vymene naboje a nasazeni kotoucu...

díky za SZ, zkusím vyzkoušet někoho po novém roce.
jak jsem psal výš, třmeny jsou taky vyměněné, ale je možné že problém bude může být u pístku, jak píšeš nebo náboj.
volant se netřepe, jen když brzdím.

ono ta chronologie byla trochu akčnější, na starých kotoučích, které fungovali bez třepání, mě aktivní otec bez mého vědomí srovnal vyjetou drážku ocelákem Velmi šťastný Holt asi "zkušenosti" ze starých škodovek Velmi šťastný
Pak se to samozřejmě třepalo a třepalo, až sem musel vyměnit kotouče. Vše bylo v pohodě, až tak cca po 2tis. km se volant při brzdění začal třepat.
Následná výměna kotoučů (ze známosti na záruku), vše v pohodě a po cca 2 tis. km opět třepání. Pak jsem kotouče nechal jen přesně srovnat, zase vše v pohodě a zase po cca 2 tis. km třepání.
Je to běh na dlouhou trať Úsměv

Tipuju, že bude něco s nábojem. Brzdy nějak extra rozehřáté po jízdě nejsou, takže pístek se nejspíš nekouše.

Díky za každý poznatek Úsměv

AFY
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 20:52   Citovat  

chalejkum napsal:

AFY

Prosim ta, kolko stoja nove naboje? Mne tvrdia v japgarage v BA, ze cez 300€ za kus.. Nemam iny zdroj..
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2016 , 17:47   Citovat  

wp_ss_20161223_0001.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
wp_ss_20161223_0001.png, 626.38 kB
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2016 , 19:34   Citovat  

piskot napsal:
Jo, četl jsem...
Pro všechny, už jsem v ČR, první se přihlásil Cody...
Snad to časově dopadne a dnes pořídím foto aktuálního stavu.

Stále čekám Bueee
   Návrat  
DavCZa je teď offline  DavCZa
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 10:30   Citovat  

Zdravím Honda ře

Stala se mi taková nemilá věc.
Během včerejší odpolední následně večerní jízdy mi začala svítit kontrolka dobíjení baterie a současně s tím nejspíše nastal někde zkrat, jelikož mi to odpálilo i H7. Zběžně jsem zkontroloval motor a řemen na alternátoru, ale nic jsem neviděl. Modlil jsme se, aby mi baterka vydržela až domů (100km) a nakonec se tak i stalo. Ale během jízdy kontrolka začala problikávat a pak zhasla úplně. Těsně před příjezdem mi problikly všechny kontrolky na palubovce a zůstalo svítit pouze ABS. Ručičky tachometru mi spadly. Světla naštěstí stále svítila. Vyházel jsem se zaplým motorem všechny věci z auta (vraceli jsme se z od rodičů z Vánoc) a jel zaparkovat. Po zaparkování jsem ještě zkusil nastartovat, ale motor už nenaskočil, baterka se vybila.

Moc moc doufám, že chyba nebude někde v alternátoru respektive nebude taková, abych ho musel celý vyměnit. Celkově se elektrika chovala velmi podivně, tak doufám, že to třeba bude pouze nějakým nakousaným/uvolněným kabelem, popř. nějakou levnou součástkou alternátoru. Hlavně chci co nejdříve dobít baterii, abych nepřišel i o ni.

Máte prosím nějaké podobné zkušenosti popř. nějaké věcné návrhy, co s tím? Dobít baterii a zajet za auto-elektrikářem?

Díky moc a přeji pěkné svátky.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 294, 295, 296 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina