Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 32 z 109
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 14:13   Citovat  

Probos napsal:

co musím zmínit jako první, je bohužel motor. Na dálnici je auto super, ale celkově jsem od 2.4 čekal opravdu víc. Občas mi připadá, že při předjíždění na okrescích auto postrádá výkon. Je to samozřejmě dané tím, že je auto tak těžký, ale v tom případě bych čekal, že tam narvou něco trošku silenějšího. Možná, že nejsem ještě pořádně s autem sehraný, nevím... Nejsem žádný závodník ale ten výkon se čas od času hodí. Zase díky tomu obsahu auto jede v podstatě pořád stejně i když je plně naložené, a to je výhoda. Nedovedu si představit, jak líná musí 2.0 být. Na lepší se zvyká rychle ale asi to není taková hrůza.

Mám 2.0 a určitě bych neřekl, že je to lenochod. Asfalt to netrhá, ale když se nebojíš to točit, když je třeba, tak to líný taky není. Jasně, do táhlýho dlouhýho prudšího kopce někde na šumavě nejedu na 6, ale na 4, ale proč ne... beru to jako vlastnost atmosférickýho motoru, ne jako vadu. Holt to není dýzl s maximem krouťáku někde okolo 2000 otáček, který vůbec nenutí řadit. Rád bych se někdy pro porovnání svezl s tou 2.4...

Jinak souhlas, Accord je pohodlný a velmi příjemný auto, se kterým je radost jezdit. Šel bych do něj znova a klidně zase do dvoulitru Cool
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 14:33   Citovat  

Hellborn napsal:
Jako důchodce jezdí s 2.4 v A7g Kojak (dálnice 3000ot. - 120km/h, okresku nevím, obce předpisově) a jezdí za cca 7l... Já jezdím +/- Tvou rychlostí po dálnici a kde to jde i po okresce ( Se stydím ) a nad 9.5l se dostanu málokdy... K24 má u 7g kolem 5500-6000 propad výkonu, asi to 8g zůstalo...

Já už prostor vzadu řešit musím + i ten kufr,takže tím pro mě A8g asi definitivně padá... Smutný C9g zas (stejně jako C8g) nepojede.. Smutný

Já nevím, mě to přijde v tom případě divný. Není možné, že by něco někde bylo špatně, když mám problém se dostat pod 10l ?

Ohledně toho prostoru vzadu - jasně to chápu, každý má jiné priority. Já třeba prostor vzadu neřeším. Jezdíme většinou ve dvou ale za to často máme hodně věcí když jezdíme pryč. Takže ten kufr dost využiju ale zase tourer už by byl zbytečně velký. Takže pro mě rozumný kompromis Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 14:41   Citovat  

Probos napsal:
Já nevím, mě to přijde v tom případě divný. Není možné, že by něco někde bylo špatně, když mám problém se dostat pod 10l ?

Ohledně toho prostoru vzadu - jasně to chápu, každý má jiné priority. Já třeba prostor vzadu neřeším. Jezdíme většinou ve dvou ale za to často máme hodně věcí když jezdíme pryč. Takže ten kufr dost využiju ale zase tourer už by byl zbytečně velký. Takže pro mě rozumný kompromis Úsměv

mas pouze tezsi nohu jako Hellborn Velmi šťastný hold agresivnejsi akcelerace zabiji spotrebu ,
ja taky zacinal se spotrebou nad 10-11l ja ted jezdim pod 10l v pohode ,LPG a o 100kg tezsi tourer .. ale normalni spotreba je proste kolem 10l benzinu ,neni to zadna vada ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 15:06   Citovat  

K mému "hodnocení" jsem ještě chtěl napsat, že docela vážně uvažuju nad Reflashem od Marka. Ale asi to nebude hned. Nejspíš bych chtěl napřed vyzkoušet stejné auto s reflashem a pak bych se rozhodnul jestli to vzit. Nevíte o někom z Brna nebo okolí? Úsměv
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 15:11   Citovat  

Dve deti, zena a ja. 2x SNB 2xlyze se zbylou vybavou v rakvi. Darky pod stromek, jidlo a veci. Cesta do Vyskozch Tater presne za 9. Zpet za 9.5 ale foukal celkem dost prisnej vitr. Dalnice celkem volna, 140 standard rychlost a 150 chvilkove. Okresky svizneji max 100. Jinak predpisovka.

Pokud si vzpominam a jedu nekam delsi trasu po okreskach tak sem na 8mi!? Rekord nekde pod ale to fakt netusim, nechci lhat. Cislo pod 7.5 sem nikdy nevidel... 7.5 se da ale je to podle me jen opravdu chvilkova hodnota na idealni realne okreskove trase.

Cesta do prace pres mesto 15-20 minut krasnych 11-12l zima i leto (19ky kola, klima) sem tam pripadne protahnuti v tunelu atp Se stydím
   Návrat  
fernando je teď offline  fernando
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 16:27   Citovat  

Jojo, i já mám s 2,4 automatem dlouhodobou spotřebu 9,3l, sem tam nějaká dálka, ale spíše trasy okolo 10-15 km, v létě cca o půllitr méně, a jezdím s ním skoro jako důchodce, vychutnávám komfort a pohodlí Velmi šťastný

Jinak můj první A8G byl manuál, skvělé pohodlné auto, řazení přesné a hladké, pak jsem jej asi trochu neuváženě díky dobré nabídce na prodej pustil, no a jelikož se mi po autě stýskalo a naskytla se příležitost, koupil jsem zpět jiného, vzhledem k tomu jaký je tu věčně hlad po manuálech, tak trochu s počáteční obavou, tentokrát v automatu, ale jsem opět velmi spokojen, k celkovému naladění auta jde skvěle, samozřejmě záleží, co kdo od auta čeká, ale jelikož mám ještě C8G FN2, nepoužívám Acco vzhledem k jeho váze a celkové koncepci na závodění a díky tomu jsem i s velmi pohodlným automatem spokojen a byl pro mne osobně velmi milým překvapením, a ani tu spotřebu nemám nijak drasticky vyšší oproti manuálu..

Jediné co mi teď zbývá, je vychytat ten občasný zvuk při studeném startu, ale to řešíme jinde..
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 16:29  Naposledy upravil lukyn1982 dne 2.1.2017 , 16:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

acco 8g mám 2roky, tak jen doplním několik svých postřehů
z mého pohledu tady accu dost křivdíte, ohledně spolehlivosti nemůžu říct nic, co by mě nějak extra vadilo.
přeci jen bavíme se o autech kolem kolem osmi let stáří, podívejte se ke konkurenci, acco je stále nadprůměrně spolehlivé, stačí otevřít statistiky TUV
přijde mi úsměvné řešit spotřebák jako repro, čidla nivelace (působení vody, čidlo seženete za 1500 Kč), nebo xenonové výbojky… to nemá se spolehlivostí nic společného…
svolávací akce na odlepující lišty čelního skla, patrony airbagu, střešní okno mi nepřijde jako nevydařené skóre výrobce.
toto je moje první honda, nemohu srovnávat s jinými H, investoval jsem do ní ca 50 tis. Kč, ale vše naprosto oprávněně a z důvodu opotřebení provozem, tady platí opět a právem známé pořekadlo : chceš mít opici, musíš mít na banány
neberte si můj názor osobně, je myšlen v obecné rovině

jinak k jízdě a spotřebě : bavíme se o 2,4, platí, že spotřeba je převážně ovlivňována kdy a jak jezdíte – krátké, studené jízdy po městě, nebo dlouhé okreskové a dálniční přesuny, toto jsou 2 protipóly, první klidně 13l/100km, druhý pod 8l/100km, niž to jde asi taky, ale proti takovému způsobu použití mám upřímný odpor  Velmi šťastný (osobně nejsem žádný závodník, aby to tak nevyznělo)
a k dynamice : pokud chceš jet, jak se na H patří, drž motor v otáčkách nad 4tis., poté získáš tu správnou dynamiku, která ti vykouzlí úsměv na tváři Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 16:33   Citovat  

lukyn1982 napsal:
acco 8g mám 2roky, tak jen doplním několik svých postřehů
z mého pohledu tady accu dost křivdíte, ohledně spolehlivosti nemůžu říct nic, co by mě nějak extra vadilo.
přeci jen bavíme se o autech kolem kolem osmi let stáří, podívejte se ke konkurenci, acco je stále nadprůměrně spolehlivé, stačí otevřít statistiky TUV
přijde mi úsměvné řešit spotřebák jako repro, čidla nivelace (působení vody, čidlo seženete za 1500 Kč), nebo xenonové výbojky… to nemá se spolehlivostí nic společného…
svolávací akce na odlepující lišty čelního skla, patrony airbagu, střešní okno mi nepřijde jako nevydařené skóre výrobce.
toto je moje první honda, nemohu srovnávat s jinými H, investoval jsem do ní ca 50 tis. Kč, ale vše naprosto oprávněně a z důvodu opotřebení provozem, tady platí opět a právem známé pořekadlo : chceš mít opici, musíš mít na banány
neberte si můj názor osobně, je myšlen v obecné rovině

Ano, naprosto s tebou ten názor sdílím. Možná to tak nevyznělo, ale nechtěl jsem Accordu křivdit. Vím, že vzhledem k nájezdu a stáří musím do vozu investovat a taky jsem s tím počítal při koupi. Jen mi těch závad příšlo o něco víc, než jsem prostě čekal. To, že se repráky poiničí časem provozu, to jsem taky neřešil. Tím, že repráky jsou vtip jsem myslel především to, jak doopravdy hrají a co je to za papíráky a přesto to honda prodává jako "premium sound".

Jinak ale vše v pohodě, já s opravami počítal. jen doufám, že jich nebude přibývat víc a víc a nedostanu se opravama na cenu auta Velmi šťastný
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 17:51  Naposledy upravil Punisher dne 2.1.2017 , 17:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Probos napsal:
Ano, naprosto s tebou ten názor sdílím. Možná to tak nevyznělo, ale nechtěl jsem Accordu křivdit. Vím, že vzhledem k nájezdu a stáří musím do vozu investovat a taky jsem s tím počítal při koupi. Jen mi těch závad příšlo o něco víc, než jsem prostě čekal. To, že se repráky poiničí časem provozu, to jsem taky neřešil. Tím, že repráky jsou vtip jsem myslel především to, jak doopravdy hrají a co je to za papíráky a přesto to honda prodává jako "premium sound".

Jinak ale vše v pohodě, já s opravami počítal. jen doufám, že jich nebude přibývat víc a víc a nedostanu se opravama na cenu auta Velmi šťastný

Je opravdu zarážející, jaký papíry tam jsou. Tomu říkají repro. Já byl dřív DJ a když mi to kamarád autoelektrikář vyndal, nevěřil jsem svým očím. HaHaaa Pak jsem raději u novýho auta koupil komponentní repro dopředu, středobas dozadu a když odešel Subwoofer, tak i ten novej. Investice asi za 7 tisíc a najednou to hrálo jako v Legendu Tak to koukám! nesouhlas

Jinak mně třeba odešel xenon asi v 80 tisících km a nebyla to výbojka, ale musela se řešit celá ta řídící jednotka, nebo co to je. Ta už stála devítku Ble

Jinak pokud mohu porovnat, rozhodně jsem byl spokojenější v novém Accordu 2006 poface 2.4 v automatu, nežli pak 2009 v manualu. Jak jsem psal výše, i u nového auta to bylo dost "prkotin", co jsem neustále řešil. U ojetin je to jasné.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 17:55   Citovat  

Punisher napsal:
Je opravdu zarážející, jaký papíry tam jsou. Tomu říkají repro. Já byl dřív DJ a když mi to kamarád autoelektrikář vyndal, nevěřil jsem svým očím. HaHaaa Pak jsem raději u novýho auta koupil komponentní repro dopředu, středobas dozadu a když odešel Subwoofer, tak i ten novej. Investice asi za 7 tisíc a najednou to hrálo jako v Legendu Tak to koukám! nesouhlas

Nevím, jestli si tě nepletu s někým jiným, ale netlumil jsi současně během té výměny?

Btw: ty repra když jsi měnil - našel jsi něco rozumnho ve stejných rozměrech aby se nemusely dávat nějaké redukční kroužky, jen vyndat staré a dát nové? Nemám to moc rád - redukce...Úsměv Díky za info!
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 18:04   Citovat  

Ne, netlumili jsme to, jen dali nové repráky a pod nima ukotvili takovým molitanovým kroužkem vlastní výroby, aby to moc nechrastilo. Jinak repro - dopředu TYHLE, pak do zadních dveří GLADEN a nový woofer tuším tento opět Gladen. tam si ale nejsem už jistej rozměrem.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 18:11   Citovat  

Punisher napsal:
Ne, netlumili jsme to, jen dali nové repráky a pod nima ukotvili takovým molitanovým kroužkem vlastní výroby, aby to moc nechrastilo. Jinak repro - dopředu TYHLE, pak do zadních dveří GLADEN a nový woofer tuším tento opět Gladen. tam si ale nejsem už jistej rozměrem.

Super, díky za informace. To je fajn, že se nemusel dávat redukční kroužek. Podívám se na to.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 18:56   Citovat  

Repro bylo snad prvni vec kterou jsem resil... 2 membrany popraskane (utrzeny zaves) a zbytek teda Ok ale stejnak to nehralo. Tohle je bohuzel nemoc asi vetsiny Hond. Je to velka skoda ale je to tak. Je tu o tom samotne tema a nadavaji vsichni! Ze zacatku rekl bych jaks taks ale postupem casu otresne. Taky jsem bral Gladen. Pomer cena vykon mi v te dobe prisel jako nejlepsi. Menil jsem 4x dvere a 2 x plato. Ve stredu palubky jsem nechal a SubW taky. Bylo mi to tak doporuceno primo Ahifi. Pry u toho SWu neni uplne jednoduche najit vhodou zamenu. Hraje to uplne v pohode, akorat mi tam neco kvedla a dela to hnusny vibrace. Nemam na to ted ale cas, ale je to jen nejaky dratek nebo tak neco. Mozna spatne polozeny tapec...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 19:51   Citovat  

U A8g jsou klasické repro? Že je jen vyměníte? U A7g mají repro zvláštní tvar a plastový rámeček nacvaknutý ve třech místech. Měnit repro za klasické,tak tam musím dát nějaký rámeček...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 20:04   Citovat  

Je to stejne, ale A7G ma myslim navic vzdau ovaly, jestli se nepletu. Osmica je ma v platu stejne jak ve dverich.
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 20:43   Citovat  

Okrsky jezdím 100 až 110, dle situace. Každopádně nejvíc opravdu dělá spiš jak člověk předvídá a plánuje dopředu. Jinak momentálně mám dlouhodobě na krátkých a občas delší trasy 9l něco.

Hellborn napsal:
Jako důchodce jezdí s 2.4 v A7g Kojak (dálnice 3000ot. - 120km/h, okresku nevím, obce předpisově) a jezdí za cca 7l... Já jezdím +/- Tvou rychlostí po dálnici a kde to jde i po okresce ( Se stydím ) a nad 9.5l se dostanu málokdy... K24 má u 7g kolem 5500-6000 propad výkonu, asi to 8g zůstalo...

Já už prostor vzadu řešit musím + i ten kufr,takže tím pro mě A8g asi definitivně padá... Smutný C9g zas (stejně jako C8g) nepojede.. Smutný
   Návrat  
Vladimír je teď offline  Vladimír
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 21:39   Citovat  

Ahojte, jazdím na Accorde tourer 8G (DTEC 110KW) 3 mesiace, je to skutočne dobré auto "pre šoférov", ale po jazde mám bolesti chrbta, aj 2-3 dni, v rodine jazdím aj na Passate a Swifte, kde tento problém nemám, nikde na fórach som podobnú skúsenosť nenašiel, neviem to presne odfiltrovať či je to sedačkou alebo tuhším pérovaním, máte s tým niekto skúsenosti? Ďakujem za odpovede
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 22:06   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no dle mne je A8G vcelku precenovan a jsem rad zes to napsal ,pac co slycham od kluku v H servisu tak nikdo znich by jsi to nekoupil mozna zanovny a az se ozvou drazsi opravy prodat ,ale to je zas palka jako za novyho civica ..

Co jsem četl a viděl testy,tak tam rikali že je podceňován,že je to kvalitní auto a že nechápou tu nízkou prodejnost,tak nízkou,že to Honda musela odpískat. A teď koukám jak hondaři na to plivou...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 22:44   Citovat  

kojak napsal:
Okrsky jezdím 100 až 110, dle situace. Každopádně nejvíc opravdu dělá spiš jak člověk předvídá a plánuje dopředu. Jinak momentálně mám dlouhodobě na krátkých a občas delší trasy 9l něco.

Tak to jsi zas začal jezdit jako čuně... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 22:48   Citovat  

Kmóďa napsal:
Co jsem četl a viděl testy,tak tam rikali že je podceňován,že je to kvalitní auto a že nechápou tu nízkou prodejnost,tak nízkou,že to Honda musela odpískat. A teď koukám jak hondaři na to plivou...

Na 2 salonech v Praze jsem se bavil s prodejci, když jsem tam byl s Tourerem. Všichni potvrdili, že Ti,co měli A7g Tourer (obvykle podnikatelé) a chtěli nový, tak se po pohledu do kufru zasmáli a buď šli do CR-V nebo jinam.
Tourera 8g zabili kufrem, tam bude propad prodeje hodně znát...
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 23:05   Citovat  

Ja zas muzu za sebe i otce rict, ze Acco 8g je mnohem lepsi auto. Ja sam mam 7g,je to spis takova stika lehka oproti 8g ale komfortem a kvalitou zpracovani je to 8g jinde. Je to vetsi, tišší, stabilnější a dalsi vec, ja mam 160tisic a uz jsem menil kde co...otec 180tisic a v podstate jen mění olej jednou za rok(spis teda ja), ma naftu 2.2.Ano menil dpfko ale sehnal od majorhonda za 10tisic. Jedno tahlo rizeni. Brzdy nepocitam. A chytrolini co srovnavaji a rikaji ze 7g je lepsj fakt nemaji pravdu. A mluv te si co chcete ale kvalitnejsi auto v evrope honda nikdy nemela.

A ted jakou baterii do naftaka? Diky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 8:53   Citovat  

No já na a7g za 6let a 80tis.km řešil první závadu letos - diodový můstek altíku. Jinak jen olej, brzdy a pár dílů podvozku (vymačkané uložení tlumiče, kosti stabíku.. Vše, co se opotřebí a na našich cestách obzvlášť).
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 9:59   Citovat  

A jak je na ve srovnani 7g-8g s 2.2 naftou. Je v 8g nejak lip utlumena, vyladena?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 10:01   Citovat  

MAREKB napsal:
Ja zas muzu za sebe i otce rict, ze Acco 8g je mnohem lepsi auto. Ja sam mam 7g,je to spis takova stika lehka oproti 8g ale komfortem a kvalitou zpracovani je to 8g jinde. Je to vetsi, tišší, stabilnější a dalsi vec, ja mam 160tisic a uz jsem menil kde co...otec 180tisic a v podstate jen mění olej jednou za rok(spis teda ja), ma naftu 2.2.Ano menil dpfko ale sehnal od majorhonda za 10tisic. Jedno tahlo rizeni. Brzdy nepocitam. A chytrolini co srovnavaji a rikaji ze 7g je lepsj fakt nemaji pravdu. A mluv te si co chcete ale kvalitnejsi auto v evrope honda nikdy nemela.

A ted jakou baterii do naftaka? Diky

Nechcem sa tu teraz vadiť, ale je to o kuse. Ja som predával A7G so 195 000 km a jediné čo som menil bola hadica serva (oprava v Hansaflex za 20 euro). Nepopieram že A8G je zas troška ďalej, ale kvalitovo mi celé auto vyhovovalo. Interiér nejavil žiadne opotrebenie, ani sedačka...
Ale na druhom A7G čo som kupoval, bola sedačka vymačkaná už pri 140 000 km. Alterntáror odišiel v 80 000 km...
Takže podla mňa to je proste o kuse.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 11:16   Citovat  

Probos napsal:
K mému "hodnocení" jsem ještě chtěl napsat, že docela vážně uvažuju nad Reflashem od Marka. Ale asi to nebude hned. Nejspíš bych chtěl napřed vyzkoušet stejné auto s reflashem a pak bych se rozhodnul jestli to vzit. Nevíte o někom z Brna nebo okolí? Úsměv

A má to cenu? Já se dočetl, že u A8G už je proti A7G 2.4 naladěná tak, jak má být - defakto reflash od výrobce.

Co važí ten A8G ve 2.4 a např. executive?

Rozčarování nad tím, že to nežere 7.5l, ale spíš 10, to už je tu taková klasika Úsměv V TP má 7G 2.4 uvedeno město 13,4l, ale přesto se najdou tací, co tvrdí, že po městě jezdí kolem 8 Tak to valím bulvy A 8G bude jistě žiznivější, jestli je těžší... Pak to vede akorát ke zklámání a k frustraci typu ,,asi něco dělám špatně" Úsměv kdepak, 10 je v kombinaci naprosto běžná spotřeba. Mě říkali, že mi to určitě přibržďuje, nebo mam prasklý výfuk. Nic nepřibržďovalo nakonec, výfuk praskl až teď a kombinaci mám od té doby 11-11.5l...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 11:22  Naposledy upravil Probos dne 4.1.2017 , 12:27, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Střelec napsal:
A má to cenu? Já se dočetl, že u A8G už je proti A7G 2.4 naladěná tak, jak má být - defakto reflash od výrobce.

Co važí ten A8G ve 2.4 a např. executive?

Rozčarování nad tím, že to nežere 7.5l, ale spíš 10, to už je tu taková klasika Úsměv V TP má 7G 2.4 uvedeno město 13,4l, ale přesto se najdou tací, co tvrdí, že po městě jezdí kolem 8 Tak to valím bulvy A 8G bude jistě žiznivější, jestli je těžší... Pak to vede akorát ke zklámání a k frustraci typu ,,asi něco dělám špatně" Úsměv kdepak, 10 je v kombinaci naprosto běžná spotřeba. Mě říkali, že mi to určitě přibržďuje, nebo mam prasklý výfuk. Nic nepřibržďovalo nakonec, výfuk praskl až teď a kombinaci mám od té doby 11-11.5l...

Accord 8G v sedanu váží 1606 kg. Ale o tom naladění od výrobce jsem právě nikdy neslyšel. Vím, že se dělá reflash i pro 8G resp. marek jej dělá. Ale možná to opravdu smysl nemá. Proto jsem se spíš ptal.

Nad spotřebou jsem rozčarovaný nebyl. Spíš jsem tím chtěl otevřít oči ostatním, co se rozhodují před koupí. Protože tady když se pročítá topic o 8G nebo 7G tak občas se najde někdo takový, kdo tam dá fotku jak jezdí za 7.5l (nic vezlém), pak to všichni obdivují a kupující si pak může myslet, že je to reálné. To, že ale k takové spotřebě se dá dostat jen velmi pomalou jízdou (asi bych na to neměl ani trpelivost), už nikdo nezmíní.

Hellborn napsal:
No já na a7g za 6let a 80tis.km řešil první závadu letos - diodový můstek altíku. Jinak jen olej, brzdy a pár dílů podvozku (vymačkané uložení tlumiče, kosti stabíku.. Vše, co se opotřebí a na našich cestách obzvlášť).

Ten altík mě možná taky čeká to mi hlava nebere Zdá se mi, že při akceleraci se lyne od altíku takový zvuk, jiný než jsem zvyklí. Něco jako kvílení nebo podobné když jedeš na zpátečku Velmi šťastný Těžko se to popisuje. Za studena víc jak za tepla. Nicméně mechanik mi řekl, že se mu nezdá ten zvuk špatný, tak asi to ještě nechám být. V každém případě když jedu kolem někoho při akceleraci, tak slyší takové lehké vytí či "pískání". Vycházející od motoru.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 11:32   Citovat  

Probos napsal:
Nad spotřebou jsem rozčarovaný nebyl. Spíš jsem tím chtěl otevřít oči ostatním, co se rozhodují před koupí. Protože tady když se pročítá topic o 8G nebo 7G tak občas se najde někdo takový, kdo tam dá fotku jak jezdí za 7.5l (nic vezlém), pak to všichni obdivují a kupující si pak může myslet, že je to reálné. To, že ale k takové spotřebě se dá dostat jen velmi pomalou jízdou (asi bych na to neměl ani trpelivost), už nikdo nezmíní.

OK OK

nu oni ti klidně budou tvrdit, že za těch 8 jezdí velmi svižně, dokonce to roztahují ke 170 km/h apod a samo i po městě a tak Velmi šťastný možná si to jen pletou s 2.2 pořádnej výtlem ať si to každej někde půjčí a udělá si obrázek sám...
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 11:37   Citovat  

Střelec napsal:
OK OK

nu oni ti klidně budou tvrdit, že za těch 8 jezdí velmi svižně, dokonce to roztahují ke 170 km/h apod a samo i po městě a tak Velmi šťastný možná si to jen pletou s 2.2 pořádnej výtlem ať si to každej někde půjčí a udělá si obrázek sám...

Po zkušenostech s 2.0 mi přijde, že spotřeba do 8 litrů by s 2.4 při normální jízdě mimo město problém být neměla, ale samozřejmě je to spíš můj pocit, osobní zkušenost s tím nemám... každopádně 10 mi přijde fakt dost Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 11:41   Citovat  

louza napsal:
Po zkušenostech s 2.0 mi přijde, že spotřeba do 8 litrů by s 2.4 při normální jízdě mimo město problém být neměla, ale samozřejmě je to spíš můj pocit, osobní zkušenost s tím nemám... každopádně 10 mi přijde fakt dost Tak to valím bulvy

No já čekal reálně kolem 9l. 10 mi přijde taky dost ae ten litr sem, tam... co už Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 11:46   Citovat  

louza napsal:

mimo město možná, bez předjíždění a vytáčení. Také ale máme ještě město a dálnice Mrk pak vypadá kombinace jinak.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina