Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 295, 296, 297 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 296 z 333
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2016 , 14:44   Citovat  

Opisem moju poruchu zpred 4rokov. Pri jazde sa mi rozsvietila cela palubovka, po tme som sa aj zlakol. Potom zhasla. Nasledne sme zmerali ci alternator dobija. Nedobijal. Odisli bud uhliky alebo elektronika. Dal som repas celeho alternatora cca 110€ aj s montazou.

Nabi bateriu, nastartuj a zmeraj kolko V mas na baterii. Ak viac ako 14V alternator je ok. Ak okolo 12V tak nedobija. Myslim, ze to vies zmerat aj priamo na alternatore + kontakt a - kostra.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dj-enter je teď offline  dj-enter
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 8:37   Citovat  

DavCZa napsal:
Zdravím Honda ře

Stala se mi taková nemilá věc.
Během včerejší odpolední následně večerní jízdy mi začala svítit kontrolka dobíjení baterie a současně s tím nejspíše nastal někde zkrat, jelikož mi to odpálilo i H7. Zběžně jsem zkontroloval motor a řemen na alternátoru, ale nic jsem neviděl. Modlil jsme se, aby mi baterka vydržela až domů (100km) a nakonec se tak i stalo. Ale během jízdy kontrolka začala problikávat a pak zhasla úplně. Těsně před příjezdem mi problikly všechny kontrolky na palubovce a zůstalo svítit pouze ABS. Ručičky tachometru mi spadly. Světla naštěstí stále svítila. Vyházel jsem se zaplým motorem všechny věci z auta (vraceli jsme se z od rodičů z Vánoc) a jel zaparkovat. Po zaparkování jsem ještě zkusil nastartovat, ale motor už nenaskočil, baterka se vybila.

Moc moc doufám, že chyba nebude někde v alternátoru respektive nebude taková, abych ho musel celý vyměnit. Celkově se elektrika chovala velmi podivně, tak doufám, že to třeba bude pouze nějakým nakousaným/uvolněným kabelem, popř. nějakou levnou součástkou alternátoru. Hlavně chci co nejdříve dobít baterii, abych nepřišel i o ni.

Máte prosím nějaké podobné zkušenosti popř. nějaké věcné návrhy, co s tím? Dobít baterii a zajet za auto-elektrikářem?

Díky moc a přeji pěkné svátky.

nazdar, stalo sa mi nieco podobne, len u mna bol rozdiel v tom, ze som domov dosiel za lanom Smutný

prvu vec co som si vtedy vsimol bolo, ze pocas jazdy ked som zastavil na semafore, tak motor nedrzal volnobeh a asi 3 km neskor sa mi vypla komplet cela elektrika v aute - teda neisilo radio, okna, ofukovanie a ani budiky, jedine co ako tak fungovalo bol ukazovatel teploty, ale aj ten ukazoval nizku hodnotu. S tym som zasiel este 20km a potom prestal ist aj motor uplne ... problem bol v regleri v alternatore (scuchane uhliky), vymenil som ho (viac som s alternatorom nerobil nic) a odvtedy som spravil dalsich priblizne 20 000km Úsměv

len u mna to bolo trochu ine, mne zhorelo nieco v regleri, lebo hovoris ze ti svieti kontrolka dobijania pocas jazdy...a mne nesvietila ta kontrolka vobec, teda ani ked som dal kluc do polohy 1
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 14:34   Citovat  

Čau Hondaři, nedal byste mi někdo dobrý typ na sportovnější tlumiče v kombinaci s pérama na moje A6G? Rád bych zachoval komfort, ale taky se rád pěkně projel v zatáčkách, abych se nemusel bát, že to ulítne.

Díky moc! Úsměv
   Návrat  
makak je teď offline  makak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 16:38   Citovat  

Skus z type rka su plug&play.
Výmenis a jazdis. Ked to bude malo tak potom uz len športový podvozok.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 16:46   Citovat  

makak napsal:
Skus z type rka su plug&play.
Výmenis a jazdis. Ked to bude malo tak potom uz len športový podvozok.
Type R ma jiny podvozek nebo se pletu? Jak pruziny, tak tlumice.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 16:59   Citovat  

ano ma trochu tvrdsi a sportovejsi, 2bera ma type rkovy podvozok na A6G 1,8i, a vsetko sedi cize v konstrukcii rozdiel nie je. len v jeho vlastnostiach.
aj predny stabilizator sa da zamenit z type rka. tie auta su vsetky rovnake, len type rko ma hrubsie steny niektorych nosnikov.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 17:07   Citovat  

makak napsal:
ano ma trochu tvrdsi a sportovejsi, 2bera ma type rkovy podvozok na A6G 1,8i, a vsetko sedi cize v konstrukcii rozdiel nie je. len v jeho vlastnostiach.
aj predny stabilizator sa da zamenit z type rka. tie auta su vsetky rovnake, len type rko ma hrubsie steny niektorych nosnikov.
Jsi si tim 100% jisty a mas to vyzkousene? Co jsem se zde na foru ptal, tak odpoved znela, ze jsou jine, protoze Type R je o dost nizsi a tim padem ma jiny podvozek.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 17:27   Citovat  

ako som pisal, jazdi tak 2bera, a minimalne dvaja dalsi hondaci co poznam.

nebol ani ziaden problem s geometriou, vsetko sa pekne nastavilo.

sedia aj predne horne a spodne ramena, aj riadiaci cap, aj spodny predny cap, aj otoce sedia,typer ma 5 srobovy naboj ktory je rovnaky ako na type v a aj ostatnych 5 srobovych accordov. Rovnake su aj silenty na uchytenie vpredu.
rozdielne su len brzdy, ktore su taktiez zamenitelne so seriou len je potrebny prechod na 300mm kotuce.
veci ktore som napisal mam odsusane a s nicim nebol problem, a ako vravis ano klesne to trochu ale pokial nemas type r verziu ktora je znizena od vyroby( boli dva podvozky aj na type r) nemas ziaden problem a nederes podbehy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 18:32   Citovat  

makak napsal:
ako som pisal, jazdi tak 2bera, a minimalne dvaja dalsi hondaci co poznam.

nebol ani ziaden problem s geometriou, vsetko sa pekne nastavilo.

sedia aj predne horne a spodne ramena, aj riadiaci cap, aj spodny predny cap, aj otoce sedia,typer ma 5 srobovy naboj ktory je rovnaky ako na type v a aj ostatnych 5 srobovych accordov. Rovnake su aj silenty na uchytenie vpredu.
rozdielne su len brzdy, ktore su taktiez zamenitelne so seriou len je potrebny prechod na 300mm kotuce.
veci ktore som napisal mam odsusane a s nicim nebol problem, a ako vravis ano klesne to trochu ale pokial nemas type r verziu ktora je znizena od vyroby( boli dva podvozky aj na type r) nemas ziaden problem a nederes podbehy
Diky za info Úsměv je to dobrý
   Návrat  
milaaanek je teď offline  milaaanek
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 22:46   Citovat  

Čau lidi nevíte někdo o jiných předních světlometech krom OEM? Co jsem koukal na netu tak vse co jsem našel bylo na USA verzi A6G. I kdyz si nejsem uplne jistej ze by treba Angel Eyes vypadali dobře. sopťa sopťa Diky za nápady.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 23:05   Citovat  

Atr malo xenóny sériovo, a aj pekne vyzerajú.
Potom som skor videl domáce úpravy vložením paraboly.
Ak chces tunningove tak 80% je na coupe a usa verzie a na európsky sedan ci hatchback nesadnú.
Pozor na svetla z anglicka svietia opačne ako európske, budeš osvetľovať protiidúce auta.
Foto prerábaných mojim známim vložím zajtra rano.
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 18:14   Citovat  

tukkan napsal:
Prosim ta, kolko stoja nove naboje? Mne tvrdia v japgarage v BA, ze cez 300€ za kus.. Nemam iny zdroj..

...tak cenu nabojov som chcel zistit a narazil som len na loziska coz asi som naboje nemenil komplet ale do predu sa davalo len lozisko...mam taky pocit ze komplet naboj sa ani neda novy kupit ???...

AFY
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 18:24   Citovat  

chalejkum napsal:
...tak cenu nabojov som chcel zistit a narazil som len na loziska coz asi som naboje nemenil komplet ale do predu sa davalo len lozisko...mam taky pocit ze komplet naboj sa ani neda novy kupit ???...

AFY
Naboj se neda sehnat, bohuzel.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 19:22   Citovat  

Mam pet srobove naboje z accordu type r. Pokiaľ niekto potrebuje.
   Návrat  
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 13:00   Citovat  

Tak si musím postěžovat....včera cestou na STK mi začala pískat servo pumpa.....dnes jsem zjistil olej lehce pod minimem...tak jsem dolil a ticho...po 3 kilometrech zas vrže a olej zas pod minimem...to jsem zvědavý kudy to chčije...to zas bude víkend.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 22:28   Citovat  

takze naboje su nedostatkovy tovar ? Alebo vylisovat lozisko, stifty a stocit dosadaciu plochu a poskladat nazad.
Robil to niekto ?
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2017 , 17:55   Citovat  

DavCZa napsal:
Zdravím Honda ře

Stala se mi taková nemilá věc.
Během včerejší odpolední následně večerní jízdy mi začala svítit kontrolka dobíjení baterie a současně s tím nejspíše nastal někde zkrat, jelikož mi to odpálilo i H7. Zběžně jsem zkontroloval motor a řemen na alternátoru, ale nic jsem neviděl. Modlil jsme se, aby mi baterka vydržela až domů (100km) a nakonec se tak i stalo. Ale během jízdy kontrolka začala problikávat a pak zhasla úplně. Těsně před příjezdem mi problikly všechny kontrolky na palubovce a zůstalo svítit pouze ABS. Ručičky tachometru mi spadly. Světla naštěstí stále svítila. Vyházel jsem se zaplým motorem všechny věci z auta (vraceli jsme se z od rodičů z Vánoc) a jel zaparkovat. Po zaparkování jsem ještě zkusil nastartovat, ale motor už nenaskočil, baterka se vybila.

Moc moc doufám, že chyba nebude někde v alternátoru respektive nebude taková, abych ho musel celý vyměnit. Celkově se elektrika chovala velmi podivně, tak doufám, že to třeba bude pouze nějakým nakousaným/uvolněným kabelem, popř. nějakou levnou součástkou alternátoru. Hlavně chci co nejdříve dobít baterii, abych nepřišel i o ni.

Máte prosím nějaké podobné zkušenosti popř. nějaké věcné návrhy, co s tím? Dobít baterii a zajet za auto-elektrikářem?

Díky moc a přeji pěkné svátky.

Tak to valím bulvy
Cau, dnes me potkal naprosto totozny problem, bylo to altikem ?
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2017 , 20:59   Citovat  

Pochlubím se se svou zkušeností. Dost mě na 6g štvaly pásy, který se nenavíjely a furt se motaly při vystupování. Kupoval jsem silikonový olej na promazáni mého RC modelu, ale dočetl jsem se na štítku, že se dá použít i na bezpečnostní pásy.

Musím říct, že účinek je famózní. Pásy nejsou mastné a navíjí se jedná radost. Jedná se o silikon spray značky autosol.

IMG_20170116_205242.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170116_205242.jpg, 2.38 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2017 , 21:19   Citovat  

Kynio napsal:
Pochlubím se se svou zkušeností. Dost mě na 6g štvaly pásy, který se nenavíjely a furt se motaly při vystupování. Kupoval jsem silikonový olej na promazáni mého RC modelu, ale dočetl jsem se na štítku, že se dá použít i na bezpečnostní pásy.

Musím říct, že účinek je famózní. Pásy nejsou mastné a navíjí se jedná radost. Jedná se o silikon spray značky autosol.
Diky za tip. Urcite vyzkousim, protoze nenavijejici pas je dost otravny Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 20:28   Citovat  

Jo je, teď je to pecka. Navíjí se hladce jak v novém autě. Musím to udělat i ve svém 7G Velmi šťastný
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 20:44   Citovat  

Ty jo... Super super. Trapil jsem se s tim snad ve vsech hondicich co jsem mel. Nechapu ale aplikaci. Kam ze si to jako nastrikal?
   Návrat  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 22:22   Citovat  

hoj od teď se mi projevil problém A6G F18B2, motor v nouzaku, vynechává volnoběh, ale má normální tah. Něco v něm i klepe. Diagnosticka na mě bliká a po zahřátí se nic nezlepšilo. Včera bylo ještě vše naprosto v pohodě. Nevíte co by to mohlo být? Motor zní za jízdy normálně.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 22:43   Citovat  

Chlapci, na co se připravit? Vrze mi něco vlevo vepředu. Při zhoupnuti předků. Nebo třebas, ikdyz stojím a houpu se po blatniku\kapote.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 8:17   Citovat  

Tato otazka padla na strane 294. Ale mne to uz prestalo.
Usudil som, ze sa mu nepaci zima a nejaka guma na naprave, pruzine alebo ulozeni niekde zacne vrzgat.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 8:27   Citovat  

Aha aha už jsem četl, díky. Nicméně nikdo nevyřesil Velmi šťastný Takže nikdo neví? Co máznout? Velmi šťastný
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 8:43   Citovat  

Asi na tom bude trochu pravdy. Accouš zimu nemá rád, máme tady -18 a nechytne a nechytne. Točí jako blázen a žádný start se neděje Velmi šťastný . Jo a už týden mi zase vrže ňeco ve volantu, takové Kočičí mňoukání, po ohřátí přestane naštvanej
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 10:29   Citovat  

isulsten napsal:
Asi na tom bude trochu pravdy. Accouš zimu nemá rád, máme tady -18 a nechytne a nechytne. Točí jako blázen a žádný start se neděje Velmi šťastný . Jo a už týden mi zase vrže ňeco ve volantu, takové Kočičí mňoukání, po ohřátí přestane naštvanej

Taky mi to mnouka
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 11:25   Citovat  

Tak už jsem to natočil, pravděpodobně nebyla baterie v kondici, po zapojení druhé to jen cvrnklo a už to valí VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 14:33   Citovat  

krtekm napsal:
Ty jo... Super super. Trapil jsem se s tim snad ve vsech hondicich co jsem mel. Nechapu ale aplikaci. Kam ze si to jako nastrikal?

hehe prostě vytáhneš pás co to jde, a při jeho navíjení stříkáš sprejem na jeho vnitřní část, vytáhneš a zase znovu, jen z druhé strany. Několikrát vytáhnout a zase navinout a pak otřít mikro útěrkou. Vyvětrat auto a hotovo Úsměv dodnes jsem z toho nadšený, navíjí se to lépe jak na mém 7G.
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 16:09   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Chlapci, na co se připravit? Vrze mi něco vlevo vepředu. Při zhoupnuti předků. Nebo třebas, ikdyz stojím a houpu se po blatniku\kapote.

Vrže mi to už druhou zimu... Nikdy nikdo nic neobjevil Velmi šťastný Jak bude tepleji, zase to přestane...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 295, 296, 297 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina