Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Valašská Zima 2017: 17-19.2.2017
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5
Nexus je teď offline  Nexus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 21:08   Citovat  

Jen taková rychlá informace přes svátky vánoční...už víme termín další Valašské zimy. Zvolen byl na únor, pátek 17. až neděle 19. Jak už jsme loni předesílali, letos bychom zkusili nové ubytování, už loni jsme o tom uvažovali...hnedle takhle zkraje v pozvánce...viz:

tudy odkaz

A tož zkusíme to! Co se ubytování týče, tak máme zabookovanou následující kapacitu:

- 9x dvoulůžkový pokoj - z pátka na sobotu
- 6x dvoulůžkový pokoj; 3x čtyřlůžkový; 1x sedmilůžkový - ze soboty na neděli

Já myslím, že na divočinu to bohatě bude stačit...srazové stálice, se kterými jsme se bavili už v průběhu listopadu mají pokojíčky už zarezervované, pokud by si rozmysleli třebas vyměnit dvoulůžkové za vícelůžkové viz. výše, stačí napsat, zatím nechávám otevřené Úsměv...

Budu se na vás všechny moc těšit, budu doufat, že sraz ještě nebudeme muset zakillovat Velmi šťastný, každopádně bude- li mít některý z účastníků zájem, můžu předvést na vlastní postavě, jak vypadá 12-cti leté triko HondaClubu (opravdu bez pomlčky!)...jako vyzrálá whisky Mrk...

Petr -NEX- Pavlík
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.12.2016 , 9:44   Citovat  

Jedu jedu jedu jedu jedu jedu jedu jedu. Jo a jeeeeeduuuuu!!!! Je to tam.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.12.2016 , 9:56   Citovat  

Děkujeme!!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2016 , 10:48   Citovat  

Tak chlapi a teď by mě potěšil někdo, kdo by přijel pod kapotou s H22Ax...ať si můžu vyzkoušet jak to má vlastně jet Velmi šťastný a kdyby měl ještě pod pažou náhradní řídící jednotku P13 s jinou EPROMkou než C3 (třeba s A6), tak by mi to vůbec nevadilo Velmi šťastný.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2016 , 14:27   Citovat  

Ahoj.Diky Pavle za prani.I Vam vsem doma vsechno nejlepsi.
No asi tak:vychazi me nocni zrovna ten vikend Ble .Jedine,ze bych na otocku bud s CL9,nebo ED3.Tu CD7 uz nemam-ma ji synovec.Zatim nic neslibuju.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.12.2016 , 4:35  Naposledy upravil M@jk dne 6.1.2017 , 18:04, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Nexus napsal:
Jen taková rychlá informace přes svátky vánoční...už víme termín další Valašské zimy. Zvolen byl na únor, pátek 17. až neděle 19. Jak už jsme loni předesílali, letos bychom zkusili nové ubytování, už loni jsme o tom uvažovali...hnedle takhle zkraje v pozvánce...viz:

tudy odkaz

A tož zkusíme to! Co se ubytování týče, tak máme zabookovanou následující kapacitu:

- 9x dvoulůžkový pokoj - z pátka na sobotu
- 6x dvoulůžkový pokoj; 3x čtyřlůžkový; 1x sedmilůžkový - ze soboty na neděli

...

Petr -NEX- Pavlík

Ahoj Petře (a Pavle),
děkujeme.

Krásné svátky všem.

Zatím platí vše, jak jsme spolu mluvili před svátky.

Pokud seženeme povoz, tak přijedeme bůh již dopoledne v pojedeme ve čtvrtek, tj. 16.2. a budeme chtít jeden dvoulůžkový s přistýlkou. A budeme užívat rodinné pohody.

přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2016 , 12:04   Citovat  

Pánové, tak aby bylo jednou provždy jasno...chápu, je v tom hokej, když pár minulých let psal článek PAVEL Mulder Chmelíček...ale letos píšu článek já PETR -NEX- Pavlík Velmi šťastný...
Takže oslovení Petře, by mi nevadilo, ale pokud směřujete Vaše příspěvky na Muldera, tak je všechno v pořádku Velmi šťastný...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.12.2016 , 12:14   Citovat  

Nexus napsal:
Pánové, tak aby bylo jednou provždy jasno...chápu, je v tom hokej, když pár minulých let psal článek PAVEL Mulder Chmelíček...ale letos píšu článek já PETR -NEX- Pavlík Velmi šťastný...
Takže oslovení Petře, by mi nevadilo, ale pokud směřujete Vaše příspěvky na Muldera, tak je všechno v pořádku Velmi šťastný...

Twle,
kemo, moc pardon, "ajém very sory!"

Samozřejmě jsi to měl být PETŘe -NEXi- Pavlíku Velmi šťastný...

Je to tam.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2016 , 12:33   Citovat  

V tomhle termínu má starší potomek jarní prázdniny = rodinný pobyt na horách.. Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2016 , 20:45   Citovat  

To M@jk: Hehee Velmi šťastný už jsem tu 35 let na tomhle světě a někteří si mě pletou celý život Velmi šťastný. To jsou teprve majstrbzrs Velmi šťastný

To Hellborn: Řekni ogarovi, že tu máme taky hory Velmi šťastný, jen s tím sněhem to zatím vypadá marně...a jestli vysokohorská chalupa nebo zámecký penzion, to je skoro fuk Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 7:40   Citovat  

Nexus napsal:
To M@jk: Hehee Velmi šťastný už jsem tu 35 let na tomhle světě a někteří si mě pletou celý život Velmi šťastný. To jsou teprve majstrbzrs Velmi šťastný

To Hellborn: Řekni ogarovi, že tu máme taky hory Velmi šťastný, jen s tím sněhem to zatím vypadá marně...a jestli vysokohorská chalupa nebo zámecký penzion, to je skoro fuk Velmi šťastný

Tak určitě ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 16:50   Citovat  

Hmmm teď jsem se dozvěděl dost zajímavou informaci. Na zámku v podzemí bude párty (a asi tam budu hrát i já Velmi šťastný) a teoreticky o patro výš bude nějaký koncert, nic konkrétnějšího jsem se nedozvěděl, takže to zavání dost akčním sobotním večerem, kde si snad každý přijde na své Úsměv. A všechno včetně našeho soukromého večírku bude v rámci jednoho objektu Úsměv. Tři mouchy jednou ranou. Kousínek od zámku je restaurace, kde jsme byli loni, pokud by někdo rád nějaké seriózní jídlo (třeba pořádný kilový steak), pizzu je možno samozřejmě dovézt do našeho salónku...a Kachna měl dost dobrý nápad, když každý doveze nějakou flašku tak budou mít všichni pitiva dost Úsměv. Trochu se ho chytám za slovo...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 16:53   Citovat  

Nexus napsal:
Hmmm teď jsem se dozvěděl dost zajímavou informaci. Na zámku v podzemí bude párty (a asi tam budu hrát i já Velmi šťastný) a teoreticky o patro výš bude nějaký koncert, nic konkrétnějšího jsem se nedozvěděl, takže to zavání dost akčním sobotním večerem, kde si snad každý přijde na své Úsměv. A všechno včetně našeho soukromého večírku bude v rámci jednoho objektu Úsměv. Tři mouchy jednou ranou. Kousínek od zámku je restaurace, kde jsme byli loni, pokud by někdo rád nějaké seriózní jídlo (třeba pořádný kilový steak), pizzu je možno samozřejmě dovézt do našeho salónku...a Kachna měl dost dobrý nápad, když každý doveze nějakou flašku tak budou mít všichni pitiva dost Úsměv. Trochu se ho chytám za slovo...

Aha,
jak je to s hlukem?!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 17:05   Citovat  

Kvůlivá spaní? Úplně v pohodě. Penzion je až pod střechou a koncert bude končit pravděpodobně velmi brzo. Zatím nemám žádné bližší informace, ale jak budou, hned napíšu. Nicméně ať se děje co se děje, tak podle mě v penzionu bude hluk minimální, ze sklepa určitě ani ň a i kdyby něco jelo ve velkém sále tak z něj nejde velice nic moc slyšet ani na nádvoří, do kterého míří okna penzionu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 17:15   Citovat  

A aby to bylo ještě složitější, i Mulderovi lze říkat Pavlíku Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 17:27   Citovat  

Vsak uz jsem se mu omluvil.Obcas se me pletou jmena a prijmeni Velmi šťastný .

Jak to tak ctu,tak zacinam cimdal vic litovat te moji nocni Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 18:01   Citovat  

Nexus napsal:
Kvůlivá spaní? Úplně v pohodě. Penzion je až pod střechou a koncert bude končit pravděpodobně velmi brzo. Zatím nemám žádné bližší informace, ale jak budou, hned napíšu. Nicméně ať se děje co se děje, tak podle mě v penzionu bude hluk minimální, ze sklepa určitě ani ň a i kdyby něco jelo ve velkém sále tak z něj nejde velice nic moc slyšet ani na nádvoří, do kterého míří okna penzionu.

Jasnáááá,
díky díky díky.

No vypadá to na super akció. Nooo, já mám 2 dny odpolední a v sobotu střední, ehm, nahradím je dovolenou Velmi šťastný

přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 18:11   Citovat  

mad_zed napsal:
Vsak uz jsem se mu omluvil.Obcas se me pletou jmena a prijmeni Velmi šťastný .

Jak to tak ctu,tak zacinam cimdal vic litovat te moji nocni Smutný

Přijeď a přivez amerického luxusníka a švestičky ze své zahrádky Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 18:12   Citovat  

Minor napsal:

Minorku,
pokud vše vyjde, snad neurazí i angličan stejného provedení ... jen ty švestičky nebudou z mé zahrádky, ale ze zahrádky rodiny Hasić vzdálené 1.470km, nevadí?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 18:18   Citovat  

M@jk napsal:
Minorku,
pokud vše vyjde, snad neurazí i angličan stejného provedení ... jen ty švestičky nebudou z mé zahrádky, ale ze zahrádky rodiny Hasić vzdálené 1.470km, nevadí?

Luxus epes rádes Velmi šťastný (a já odkud to epes rádes může mít můj ogar, který sice na M@jka narazil, ale nemůže si to pamatovat...říká to ještě Marty z Madagaskaru Velmi šťastný)...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.1.2017 , 19:04   Citovat  

Přeji všem krásný nový rok a spoustu radostí s vašimi vozy do následující periody ať je jaká chce, ať Vám Hondí volant přináší spoustu potěšení a zážitků a žádné nehody...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2017 , 19:33   Citovat  

Nexus napsal:
Přeji všem krásný nový rok a spoustu radostí s vašimi vozy do následující periody ať je jaká chce, ať Vám Hondí volant přináší spoustu potěšení a zážitků a žádné nehody...

Děkujeme ... pF 2017
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2017 , 20:26   Citovat  

Minor napsal:

Nejak to udelame.Potreboval by protahnout delsi trasu.Jezdim s nim denne 4km Ble
   Návrat  
KorkyGT-R je teď offline  KorkyGT-R
PříspěvekZaslal: 2.1.2017 , 20:06   Citovat  

že bychom se tradičně připojili ? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 6:30   Citovat  

KorkyGT-R napsal:
že bychom se tradičně připojili ? Úsměv

Co na to říct? No tak určitěěě Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 13:33   Citovat  

Hm.Je to blbe s prehozenim smeny,nejsou lidi Smutný .Jestli se ukazu,tak jen na otocku.Dej prosim nejaky presny plan na sobotu.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 21:58   Citovat  

Bueee rodinná oslava v Sobotu...ach jo, zase nic pifko
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 7:10   Citovat  

To mad_zed : V kolik Ti začíná směna?
To Dopis : V kolik začíná oslava?
To Mulder : To by mě zajímalo, v čem letos přijedeš Úsměv...

Už sestavuju ubytovací plán, v průběhu dne jej doplním a poprosím o případné korekce...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 7:14   Citovat  

Dopis napsal:
Bueee rodinná oslava v Sobotu...ach jo, zase nic pifko

Která Twle, jak zase nic? Sraz je jednou do roka a víš, že je zhruba mezi půlkou a koncem února. To to nelze nějak zařídit?

přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 13:15   Citovat  

S dovolením Muldera bych rád využil jeho harmonogram a s mírnýma úpravama jej použil i na letošní rok...

- Pátek -
15:00 a dále Příjezd do ValMezu, ubytování v zámckém penzionu. Doporučuji koupit na sobotní snídani výborné frgály z Cyrilova pekařství v nedalekém Hrachovci...
příjezd - 19:00 (nebo i déle dle libosti) návštěva plaveckého areálu, kdo bude chtít.
19:00-??? Návštěva některého oblíbeneho restauračního zařízení ve ValMezu s ochutnávkou místních lahodných moků a pokec o všem možném. Volil bych raději klidné místo s dostatečnou kapacitou pro všechny zájemce, abychom si mohli v klidu popovídat a odpočinout si na sobotu Velmi šťastný

- Sobota -
10:00 Sraz na parkovišti u benzínky Shell
11:00-11:30 Odjezd na Pustevny - pro milovníky zimních radovánek v autě možnost výjezd přímo až nahoru na parkoviště, lanovku letos riskovat nebudeme, pravděpodobně bude spousta sněhu a kruté mrazy, ale samozřejmě kdo bude chtít, klidně může. Zakázat vám to nemůžu.
12:00-14:00 sraz nahoře na Pustevnách - zimní radovánky (bobování, sáňkování, koulování a jiné -ání), výšlap za bohem Radegastem, pomodlení se za nízké ceny benzínu, položení obětí na obětiště a POTOM posezení v Kolibě Valaška (Libušín nám jaksi "vyhořel" Úsměv - oběd, čaj, GROG! Úsměv Nedávejte si žádné velké jídlo, spíš jen něco na zalepení břucha, poněvadž na opravdové jídlo pojedeme stejně jako loni do restaurace ve Valašském Meziříčí.
14:00-15:00 přesun zpět do Valašského Meziříčí, pro ubytované na zámeckém penzionu přebírání pokojů, pro ostatní bude zařízeno parkování na vyhrazené ploše na zadním zámeckém nádvoří s ostatními ubytovanými.
16:00-18:00 Posezení v restauraci Černý Orel na náměstí ve Valašském Meziříčí, pokec, večeře či pozdní oběd, čaj, pivo, slivovice, Legendário ap.
18:00-???? Bude otevřena společenská místnost, kam se budeme moct z restaurace Černý orel po večeři přesunout, volná zábava, pokec, velkoplošná projekce, byl zde vysloven super nápad, že každý donese flašku něčeho dobrého a budeme mít co pít. PIVO zařídím, dal bych na čep klasiku 10 Radegast za symbolických 20kč/0,5litru s tím, že budu vůči Vám Hondařům důvěřivý a každý si bude na lístek čárkovat co vypije a na závěr mi to zaplatí. Jedná se o soukromou akci, na které se to takhle udělat dá. Vzhledem k tomu, že minimálně ještě jednou dostaneme fakt velký hlad (nebo teda aspoň já a to bych pak sežral na dobrou noc i půl vola) je možnost nechat donést pizzu z Černého Orla snad až do jedné v noci. A to i pizzu klidně na přání Úsměv. Že Muldere...

- Neděle -
ráno - pokusím se na penzionu zařídit snídani, bude-li nás dost, dá se to domluvit. Neechávám to ještě velmi otevřené. Postupné střízlivění, odjezd.

Kdybych na cokoliv zapomněl anebo měl kdokoliv jakoukoliv připomínku, námět...sem s tím! (mě třeba napadl výlet na Pustevnách až dozadu ke kapli, ale spousta lidí neumí chodit a je to pro ně daleko Velmi šťastný )

-NEX-
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Valašská Zima 2017: 17-19.2.2017
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina