Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 129 z 158
Jiřik je teď offline  Jiřik
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2017 , 9:11   Citovat  

Střelec napsal:
přísvtřik, nebo komplet provoz? U mě nastavil čistě benzín v těch nejvyšších otáčkách. pokud ani po 50.000 km nemáš vstřiky zalepený, tak je to ok. Já u minulé přestavby s levnějšími vstřiky začal mít problémy (cukání a padání do nouzáku) vždy už po nějakých 40.000 km. Výměna stála to samé, co byl teď cenový rozdíl mezi lepšími, které vydrží 3x tolik, takže nebylo co řešit. Podlaha v kufru rovná a nádrž myslím 56-58l, musel bych se kouknout do papírů. OK Nechal jsem si to upravit, aby se tam toho vešlo co nejvíc Úsměv

Nejvíc mě mrzí ty vyhozený peníze za to, že jsem to nepřestavěl hned po koupi Smutný Ale čekal jsem spotřebu kolem 8l a benzín tehdy stál 24,50,-, tak jsem to nepovažoval za důležité. Jenže spotřeba se ukázala vyšší a benzín šel zase rychle nahoru naštvanej Takže z nákladů na palivo byla rázem regulerní druhá hypotéka - s tím rozdílem, že na konci nemáš vůbec nic, jen olítané auto pořádnej výtlem

na to ÚPLNÉ PŘEPNUTÍ do benzínu v těchto otáčkách bych dal pozor- postupem času může být v tom přechodu citelné škubnutí, což někdy jednotka "odmění" skokem do nouzáku.
Už jsem viděl takových aut víc, lépe vždy v případě výkonové nedostatečnosti LPG zástavby funguje přívstřik, než úplný přechod do benzínu.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2017 , 9:43   Citovat  

Jiřik napsal:
různé jednotky fungují s tím přívstřikem různě. Některé jej neumí vůbec (např. původní Stag 300)
Magic G4 to má vychytané celkem dobře, jde tam nastavit čas přívstřiku/otáčky/zatížení a většinou to funguje dobře. EG tam má taky velmi dobrou tabulku, dokonce mají výzkumem prokázán pokles (!!) teploty výf. plynů proti chodu na benzín. Italské jednotky to mají většinou automaticky (zadáš jen "přídavek benzínu").
Ztráta výkonu ve vršku by neměla být příliš citelná, pokud je, zkontroluj napětí lambdy v tom režimu, jestli to není proti benzínu chudé.

aha tak to je dobre ,ze mam magic G4 Velmi šťastný no prvne jsem nemel privstrik ,ale prepinalo to na benzin poslednich 500ot co byla blbost ,pac akorat tehndy kdy potrebujes v kritickej moment predjizdet to zacalo cukat pri prepnuti a stratil jsi 2-3 sekundy akorat pri predjizdeni tak jsem mu rekl at to vypne uplne ,pak jsem tahhle jezdil rok a pul a lpg tahlo pekne az do konce ,ale po reflashi mi technik rekl ,mam tam moznost privstriku benzinu kdyz jsem se ho ptal co tam vse mam ,tak jsem ho pozadal aby mi to zapnul kdyz mam ted i posunutej omezovac a chvili si to budu uzivat ve vysokých otackach at mi to zapne od5500-7600ot kde to uz ted uzivam ojedinele,pac jsem toho nejak nabazil a taky zjistil ,ze po reflashi je zbytecny to tocit tolik,ze se da radit v spektru otacek 3500-5500ot a jede to taky slusne a normalne se uz do 5500ot ani nedostavam ani na dalnici ,jen obcas kdyz to chci provetrat VTEC

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2017 , 13:07   Citovat  

Jediný účinný systém pro přímaz motorů (často řeším , ale ne u Hond) je elektronický dávkovač:
tudy odkaz
je to ale podstatně dražší (viz cena sady)
Jsem uvažoval , ale Magic-FX prý smůla , nedoporučujou... Mám skoro 5L JML nebo jak se to jmenuje , dojedu to a pak sopťa sopťa

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2017 , 13:21   Citovat  

renda4 napsal:
Jediný účinný systém pro přímaz motorů (často řeším , ale ne u Hond) je elektronický dávkovač:
tudy odkaz
Jsem uvažoval , ale Magic-FX prý smůla , nedoporučujou... Mám skoro 5L JML nebo jak se to jmenuje , dojedu to a pak sopťa sopťa

ono se to nemusí nutně pouštět přes vstřikovače. Jde to vyvést i třeba pavoukem přímo do sacích kanálů.
Ale je to dost drahý a nevím o tom, že by Hondy trpěly na ventily. V tom Magic G4 máš navolený dokonce automatický
přívstřik (pokud to plynař nepřenastavil) max. 1,1ms při T-max . Není to moc, ale u motorů s velkými BA vstřikovači (např. K24) už je to trochu znát.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2017 , 13:24   Citovat  

NoDicz napsal:
Používáte někdo aditiva do LPG ? U nás na benzince se objevilo tohle - tudy odkaz za nějakých 179,- , zatím sem vždy tak 2x za rok přidal do nádrže Chemtane V od Linde pro klid v duši ale tohle vypadá na nemlich stejnou věc akorát že si ji člověk může přidat i sám... tudy odkaz

kdybych neměl 100% jistotu že se to odpaří, tak bych to tam nedával. Zůstane to jinak komplet v reduktoru, čímž se naopak urychlí jeho zanesení a konec.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2017 , 16:48   Citovat  

V tom Magic G4 máš navolený dokonce automatický
přívstřik (pokud to plynař nepřenastavil) max. 1,1ms při T-max . Není to moc, ale u motorů s velkými BA vstřikovači (např. K24) už je to trochu znát.

Ve Streamu jsem si to nechal od 3500 ot./min. ale bylo to moje rozhodnutí , je nějaké doporučení od kolika ot. tam stříkat benzín ? Jiříku nevzpomeneš si jestli jsi tam nechal ten aut.př.? (Šedá FR-V).Obojí K20A

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2017 , 17:33   Citovat  

To by mě taky zajímalo jestli tam mám nějaký přívstřik. Škoda že si to neumím napíchnout a mrknout se na to Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2017 , 18:44   Citovat  

renda4 napsal:
V tom Magic G4 máš navolený dokonce automatický

Ve Streamu jsem si to nechal od 3500 ot./min. ale bylo to moje rozhodnutí , je nějaké doporučení od kolika ot. tam stříkat benzín ? Jiříku nevzpomeneš si jestli jsi tam nechal ten aut.př.? (Šedá FR-V).Obojí K20A

FR-V si už nepamatuju, Kmóďo, Tvůj Accord by to mít měl. Je to úplně neznatelná spotřeba, ale teplotu výf. to mírně snižuje. Ale když přijedete, přenastavit to je otázkou minuty, samozřejmě zdarma.

Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2017 , 12:00   Citovat  

Jiřik napsal:
už se to tu řešilo mnohokrát (viz strany předtím ve vlákně)
pokud vím, tyhle motory mají celkem snadno seřiditelné ventily pomocí šroubků a kontramatek, takže je to dobré občas zkontrolovat. Píšou tady i lidi o zkušenostech s LPG provozem na změnu ventilových vůlí. Je tady spousta skvělých příspěvků, stačí jen zalistovat.
Přímaz, pokud má být pro motor opravdu efektivní, nemůže být ovládaný pouze pod tlakem, navíc ještě s jedním vyústěním někam ke škrticí klapce. Takový "přímaz" jen zanáší sání a pokud je motor v zátěži , podtlak je nulový,
což znamená že tam v takovém režimu mazivo VŮBEC NEJDE. Naopak při brzdění motorem tam jde nejvíc.
tudy odkaz

Přesně toto říkal i můj plynař - že přimazávání, aby za něco stálo, nebude otázka tisícovky, ale je potřeba tento setup za +- 5 tis., takže by se mu na to lidi stejně vyprdnuli.

Jiřik napsal:
na to ÚPLNÉ PŘEPNUTÍ do benzínu v těchto otáčkách bych dal pozor- postupem času může být v tom přechodu citelné škubnutí, což někdy jednotka "odmění" skokem do nouzáku.
Už jsem viděl takových aut víc, lépe vždy v případě výkonové nedostatečnosti LPG zástavby funguje přívstřik, než úplný přechod do benzínu.

No původně jsme byli domluvení, že to pojede v celém rozsahu pouze na LPG, až potom obrátil s tím, že to jsou vysokootáčkové motory a kolem 7000 ot. by už při LPG provozu byl problém. Původně nastavil provoz na benzín od 6000 nahoru, ale ukecal jsem to na 6500. Asi by byl také lepší pouze přívstřík, nevím, proč to udělal takto. Dostávalo se ke mě po přestavbě víc informací, než jsme byl schopný vstřebat a pamatovat se je Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2017 , 12:49   Citovat  

Střelec napsal:
No původně jsme byli domluvení, že to pojede v celém rozsahu pouze na LPG, až potom obrátil s tím, že to jsou vysokootáčkové motory a kolem 7000 ot. by už při LPG provozu byl problém. Původně nastavil provoz na benzín od 6000 nahoru, ale ukecal jsem to na 6500. Asi by byl také lepší pouze přívstřík, nevím, proč to udělal takto. Dostávalo se ke mě po přestavbě víc informací, než jsme byl schopný vstřebat a pamatovat se je Úsměv

to bych nedelal,to poznas az budes potrebovat rychle predjet ze davat prepinani v krityckych otackach kdyz budes potrebovat par vterin na predjeti a ono ti to tam zacne prepinat a trhat motorem a podobne ... kdyz vis ze 90% casu jezdis do 4500ot tak jsi to dej spis od 4500ot anebo uplne zrus jako ja ,ten system to musi zvladnout az po omezovac jako mne dokonce az po 7600ot ,kdyby ne dal ti tam slaby vstrikovace nebo reduktor co bych mu omlatil o hlavu .. ,

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2017 , 13:54   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to bych nedelal,to poznas az budes potrebovat rychle predjet ze davat prepinani v krityckych otackach kdyz budes potrebovat par vterin na predjeti a ono ti to tam zacne prepinat a trhat motorem a podobne ... kdyz vis ze 90% casu jezdis do 4500ot tak jsi to dej spis od 4500ot anebo uplne zrus jako ja ,ten system to musi zvladnout az po omezovac jako mne dokonce az po 7600ot ,kdyby ne dal ti tam slaby vstrikovace nebo reduktor co bych mu omlatil o hlavu .. ,

Za lepší vstřiky jsem připlácel extra, stejně tak reduktor by měl být naddimenzovaný. Dle něj se jedná o problém s plnícím tlakem a jde prý o samotný princip. Momentálně ale žádné cukání nepozoruji, vše jde plynule. Trochu to zaváhá kolem 3500 ot. občas, ale to se vše doladí... Dám tomu nějaký čas a pak se to kdyžtak upraví, alespoň vysleduju vliv na spotřebu benzínu apod. Taky je otázka, jestli na to nemají vliv současné mrazy. Přeci jen se ten plyn bude chovat jinak v -12c a jinak v +20...

Zatím mám za sebou dvoje plnění. První, čistě Praha a dálnice, kdy jsem zkoušel, jak se to chová na plyn, takže jsem tomu dával dost za uši - 13,4l a druhá nádrž už byla i mimo město za 12,2. Obojí s prasklým výfukem, který zvedá spotřebu minimálně o litr. Už ho mam opravený, takže uvidíme další nádrž, ale čekám něco kolem 11 l.

Jinak do nádrže 56l (= rovná podlaha) jsem dnes dotankoval 55,5l - nechal jsem si upravit ventil.

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2017 , 16:20   Citovat  

Střelec napsal:
Za lepší vstřiky jsem připlácel extra, stejně tak reduktor by měl být naddimenzovaný. Dle něj se jedná o problém s plnícím tlakem a jde prý o samotný princip. Momentálně ale žádné cukání nepozoruji, vše jde plynule. Trochu to zaváhá kolem 3500 ot. občas, ale to se vše doladí... Dám tomu nějaký čas a pak se to kdyžtak upraví, alespoň vysleduju vliv na spotřebu benzínu apod. Taky je otázka, jestli na to nemají vliv současné mrazy. Přeci jen se ten plyn bude chovat jinak v -12c a jinak v +20...

Zatím mám za sebou dvoje plnění. První, čistě Praha a dálnice, kdy jsem zkoušel, jak se to chová na plyn, takže jsem tomu dával dost za uši - 13,4l a druhá nádrž už byla i mimo město za 12,2. Obojí s prasklým výfukem, který zvedá spotřebu minimálně o litr. Už ho mam opravený, takže uvidíme další nádrž, ale čekám něco kolem 11 l.

Jinak do nádrže 56l (= rovná podlaha) jsem dnes dotankoval 55,5l - nechal jsem si upravit ventil.

no ten ventil tam není jen tak pro nic za nic... Se stydím taky do 56l nádrže dávám max 42,5l
jinak přepínání na benzín mám někde 800ot před hranicí omezovače aby byl funkční, jinak se žádné přepínání ani cukání nekoná ani v horku ani v mrazu... kolem těch 12l se budeš motat furt Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2017 , 16:47   Citovat  

Střelec napsal:

tak to prepinani na benzin tam mas uplne zbytecne nastaveny kdyz ti to stiha a casto nenavstevujes vysoky otacky ,nechapu pak smysl,,osobne si myslim ,ze kdyz to prepina prave v krityckych otackach tak to nedela dobre motoru a bude ti to zbytecne papat benzin ,jinak spotrebu mam ted podobnou ,jakmile to vytahnu na dalnici tak mam kolem 11l i v lete ted i 13l 90% dalnice 10% mesto .. okresky v lete 9,5-10,5l ..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2017 , 17:31   Citovat  

Petura napsal:
no ten ventil tam není jen tak pro nic za nic... Se stydím taky do 56l nádrže dávám max 42,5l

Můžeš to trochu rozvést? Také jsem se v této souvislosti ptal na bezpečnost a prý žádný problém Velmi šťastný 42,5l, to bych najel max. 350 km...

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2017 , 18:04   Citovat  

Střelec napsal:
Můžeš to trochu rozvést? Také jsem se v této souvislosti ptal na bezpečnost a prý žádný problém Velmi šťastný 42,5l, to bych najel max. 350 km...

je to bezpečnostní ventil, co víc k tomu dodat... rozpínatelnost plynu, případný požár, dopravní nehoda a náraz do nádrže, tlak atd... taky jsem o tom se svým plynařem mluvil a chtěl zvětšit obsah nádrže, přiznal že to ví, že to spousta kutilů dělá, ale dal mi školení proč ne, a že pokud to chci tak ať k němu nejezdím, že se mi pod nic nepodepíše, čemuž rozumím a chápu Úsměv tak každých cca 350 - 400 km jezdím tankovat (někdy i 3x týdně) Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2017 , 22:02   Citovat  

Střelec napsal:

ja v klidu natankoval kdyz bylo jednou chladno 49l do padesatky Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2017 , 22:36   Citovat  

Já do nádrže na 46 litrů tankuju přes 45 litrů. Už přes dva roky každý týden až dva...

Pincek je teď offline  Pincek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2017 , 7:47  Naposledy upravil Pincek dne 25.1.2017 , 8:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Já teda úplně přesně nevím o čem je řeč,ale nic s bezpečnostním ventilem se při úpravě nádrže pro zvětšení obejmu určitě nedělá! Jediné co se upravuje je plovák, který je pak téměř nefunkční ( není přesné měření obsahu LPG nádrže) ale zase se dá do nádrže dostat více LPG. Pro nehodu a podobně toto nemá žádný vliv, jelikož je tam právě ten bezpečnostní ventil, který při zvýšení tlaku přes určitou hodnotu LPG plynule odpustí. Já mám už 3 auto s vyblokovaným plovákem od myslím renomované firmy ( na radu Jiříka nebudu tedy uvádět Úsměv) a nikdy žádnej problém a veškeré záruky mě drží i tak. Nevím tedy o čem se přesně bavíte,ale žádný bezpečnostní ventil se určitě neobchází....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2017 , 8:10   Citovat  

Multiventil má nějaké předepsané funkce. Pokud někdo natankuje víc, není to nijak nebezpečné, je tam hlavní bezpečnostní ventil, který v případě potřeby (nehoda, požár...) "ufoukne" přetlak.
Pokud natankujete víc, buďte rádi a nezveřejňujte konkrétní firmy, existují totiž závistivci s příslušnými
pravomocemi, kteří po tom jdou jak "slepice po flusu".
Tlak na každé čerpačce je jiný a leckdy se stane, že ventil prostě nevypne i když je v originál stavu.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2017 , 9:24   Citovat  

Čistě teoreticky , když vymontuji MV a sundám plovák tak v ŘJ se nemusí nic nastavovat vůči kontrolce stavu nádrže ? Jinak třeba tlaky na čerpačkách v Chorvatsku jsou na prd. to pozná ten co nemá plovák.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2017 , 9:40   Citovat  

Pincek napsal:
Já teda úplně přesně nevím o čem je řeč,ale nic s bezpečnostním ventilem se při úpravě nádrže pro zvětšení obejmu určitě nedělá! Jediné co se upravuje je plovák, který je pak téměř nefunkční ( není přesné měření obsahu LPG nádrže) ale zase se dá do nádrže dostat více LPG. Pro nehodu a podobně toto nemá žádný vliv, jelikož je tam právě ten bezpečnostní ventil, který při zvýšení tlaku přes určitou hodnotu LPG plynule odpustí. Já mám už 3 auto s vyblokovaným plovákem od myslím renomované firmy ( na radu Jiříka nebudu tedy uvádět Úsměv) a nikdy žádnej problém a veškeré záruky mě drží i tak. Nevím tedy o čem se přesně bavíte,ale žádný bezpečnostní ventil se určitě neobchází....

OK plovák je to, špatně jsem se vyjádřil Úsměv Ukazatel paliva opravdu přesný není, ale nijak mě to netrápí, protože se řídím kilometrovníkem.

John1657 je teď offline  John1657
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2017 , 14:11   Citovat  

Ahoj kluci,
chtěl bych se zeptat, jak máte upevněnou dojezdovku v kufru u C7g 1.6 3dv.? Stačí vozit opravnou sadu a kompresor? Ale radši bych vyřešil upevnění dojezdovky, vymýšlel jsem že bych jí přidělal na záda zadní sedačky, ale nevim jestli to tak může být.
Budu rád za každé řešení. Velmi šťastný
Díky

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2017 , 16:21   Citovat  

Řešil jsem to na STK , tak sedačka ne , rezerva musí být pevně spojena s karosérii a opravnou sadu mít nemůžeš , ale já mám rezervu ve sklepě a sadu v kufru kouř

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2017 , 19:01   Citovat  

renda4 napsal:
Řešil jsem to na STK , tak sedačka ne , rezerva musí být pevně spojena s karosérii a opravnou sadu mít nemůžeš , ale já mám rezervu ve sklepě a sadu v kufru kouř

Taky vozim opravnou sadu a rezervu jen kdyz jedu nekam dal.Nevim jak ji upevnit,zasah do karoserie nemam v planu.
Nechapu proc by opravna sada nemohla byt,kdyz nova auta ji maji standartne.

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2017 , 20:24   Citovat  

renda4 napsal:
...a opravnou sadu mít nemůžeš...

Nelze takhle generalizovat. Vše se odvíjí od toho, jak bylo auto homologované. Tzn. s rezervou, nebo bez. Někde je rezerva součástí deformační zóny. Takže dotaz na importéra a ten Ti řekne, zda ji mít musíš a nebo ne.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2017 , 21:31   Citovat  

renda4 napsal:
....opravnou sadu mít nemůžeš....

Řekl kdo??

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2017 , 23:02   Citovat  

John1657 napsal:
Ahoj kluci,
chtěl bych se zeptat, jak máte upevněnou dojezdovku v kufru u C7g 1.6 3dv.? Stačí vozit opravnou sadu a kompresor? Ale radši bych vyřešil upevnění dojezdovky, vymýšlel jsem že bych jí přidělal na záda zadní sedačky, ale nevim jestli to tak může být.
Budu rád za každé řešení. Velmi šťastný
Díky

ja ji mam pod sitkou v kufru a na STk jsi stejne priplacim kvuli sportovnimu podvozku Se stydím tak to mam tak OK HaHaaa

Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2017 , 23:48   Citovat  

Kolega z práce má Octu 1.6MPI II. generace překopanou na LPG. Nádrž na plyn má toroidní místo rezervy. Přijel na STK a vyrazili ho, protože vozil rezervu jen položenou v kufru. Doporučili mu buď rezervu pevně uchytit k podlaze auta, nebo koupit homologovanou lepící sadu. Koupil sadu a prošel.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 17:44   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Kolega z práce má Octu 1.6MPI II. generace překopanou na LPG. Nádrž na plyn má toroidní místo rezervy. Přijel na STK a vyrazili ho, protože vozil rezervu jen položenou v kufru. Doporučili mu buď rezervu pevně uchytit k podlaze auta, nebo koupit homologovanou lepící sadu. Koupil sadu a prošel.

V rámci přestavby dávám někdy od loňska potah na rezervní kolo, který má zespodu suché zipy.
To už potom k tapecíru na dně připevněné snad je? Velmi šťastný

Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 17:54   Citovat  

Myslím, že to musí být uchycené šroubem, jak z výroby. Taková rezerva při pecce na předek dokáže možná vylomit mechanismus záchytu sedaček a letí dál - v extrému Velmi šťastný
Ale olačka se sucháčem určitě při bežném ježdění lepší než nic OK Necestuje to kufrem sem, tam.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina