Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 429, 430, 431 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 430 z 464
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 10:45   Citovat  

odkaz Prodejce si ho ceni vysoko a to je to diesel, kterych je vsude plno Úsměv Tak to by jsi toho Tveho DOHCVTEC mohl nabidnout tak za 200 ne? Úsměv No ale je o 5 let mladsi a ta vybava je uz skoro jako u 8G. To dela dost. MYslim, ze za ty penize to jen tak neproda.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 12:08   Citovat  

Kendik napsal:
odkaz Prodejce si ho ceni vysoko a to je to diesel, kterych je vsude plno Úsměv Tak to by jsi toho Tveho DOHCVTEC mohl nabidnout tak za 200 ne? Úsměv No ale je o 5 let mladsi a ta vybava je uz skoro jako u 8G. To dela dost. MYslim, ze za ty penize to jen tak neproda.

realita toho dieselu je podle me tak na 160 az 170t, neni to ani exe (ne ze by to melo vyraznej vliv, ale ma).
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 12:29   Citovat  

Kendik napsal:
Jojo, ty jejich odhady a ceny jsou samozrejme odlisne od realu a obcas dost nesmyslne. Oni neresi jestli je auto rarita nebo ne. Bohuzel se ale podle nich ridi a pak dle toho potom vypada plneni pri udalosti.

To je prece nesmysl,musej plnit v novejch dilech..
Treba za tohle jsem dostal v 2015 86tkc-2003,mel 250 najeto.Do cenovky jsem se vlezl i s celolakem a jeste zbylo na kafe..
I tu blbou masku museli nacenit jako typeS origo od Hondy za 8500 bez dph..Xenonovy lampy,naraznik..na to taky druhovyroba neni a ani nepipli OK

IMG_1044.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1044.JPG, 2.29 MB

IMG_1042.JPG

IMG_1042.JPG, 2.55 MB
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 13:13   Citovat  

Kendik napsal:

jakou ma vybavu ? oproti memu ma palubak navic co vim ,tam je rozhodujici ten rok a poface se fakt ceni na mnohem vice nez predface ikdyz bys srovnaval 2005 a 2006 ,cena by byla realna ,pac je to posledni rocnik a kdyby mel motor a jeho soucasti v moc dobrem stavu , pac toho se kazdej boji nejvice jako prvotni investice ,proto se ted nafty dost na cene propadly pac je jich tolik na prodej .. stema vybavama u hondy je to fakt smesny ,ale takovy jsou lidi ,vidi EXE a jsou hotovy ,pritom veskera skala vybav accordu je fakt nepatrna oproti konkurenci kde mezi basic a full je rozdil oproti honde velkej a u toho accordu je to spis otom co kdo hleda nez kolik toho mas ve vybave,.. jak uz jsme to resili ,kde se prodava accord se 260000km za nakych 130-150000kc tak auto s polovicnim najzdem prodavcat za 150-160000kc je nesmysl .. proto taky bych ho za tolik ani neprodal a ani to nezkousim ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 13:51  Naposledy upravil Kendik dne 1.2.2017 , 14:50, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

spoon napsal:
To je prece nesmysl,musej plnit v novejch dilech..
Treba za tohle jsem dostal v 2015 86tkc-2003,mel 250 najeto.Do cenovky jsem se vlezl i s celolakem a jeste zbylo na kafe..
I tu blbou masku museli nacenit jako typeS origo od Hondy za 8500 bez dph..Xenonovy lampy,naraznik..na to taky druhovyroba neni a ani nepipli OK
Nejspis nemas pojistovaka smejda. Tolik penez za toto to je good Velmi šťastný
Je pravda, ze dnes je to jine, ale driv pocitali pri plneni amortizaci a o to clovek dostal min penez. Dnes uz se tenhle podvod delat nesmi, le co jse slysel, tak to zkouseji i dnes. Delaji ale i ted spousty ruznych vykrucovacek, aby nemuseli plnit a kdyz clovek nezna sva prava, tak ma smulu.
Ja kdybych mel skodu 86000,-kc, tak je to totalka Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 13:57   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jakou ma vybavu ? oproti memu ma palubak navic co vim ,tam je rozhodujici ten rok a poface se fakt ceni na mnohem vice nez predface ikdyz bys srovnaval 2005 a 2006 ,cena by byla realna ,pac je to posledni rocnik a kdyby mel motor a jeho soucasti v moc dobrem stavu , pac toho se kazdej boji nejvice jako prvotni investice ,proto se ted nafty dost na cene propadly pac je jich tolik na prodej .. stema vybavama u hondy je to fakt smesny ,ale takovy jsou lidi ,vidi EXE a jsou hotovy ,pritom veskera skala vybav accordu je fakt nepatrna oproti konkurenci kde mezi basic a full je rozdil oproti honde velkej a u toho accordu je to spis otom co kdo hleda nez kolik toho mas ve vybave,.. jak uz jsme to resili ,kde se prodava accord se 260000km za nakych 130-150000kc tak auto s polovicnim najzdem prodavcat za 150-160000kc je nesmysl .. proto taky bych ho za tolik ani neprodal a ani to nezkousim ..
Bohuzel je to tak. Ty rozdily nejsou tak velke a to je chyba. Myslel jsem to tak, ze on tam ma snad vsechno co se delalo.
Me osobne bohate staci Sport Úsměv Neresil jsem pri koupi Exe nebo Comfort atd, ale spis technicky stav a jeho historii.. Nemam PSS, PP, mlhovky.
Ja jsem byl prinucen koupit A7G Tourer automat ze zdr. duvodu, jinak bych si nechal A6G, s kterym jsem byl naprosto spokojeny. Jeste jsem premyslel nad Civicem aero, ale A7G je vetsi, komfortnejsi a bytelnejsi auto, takze volba padla na nej. Nelituju toho, zatim... A7G je o radu vyssi a jde to citelne poznat. Ale to uz je v tomto tematu trosku offtopic
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 17:13   Citovat  

Kendik napsal:
Nejspis nemas pojistovaka smejda. Tolik penez za toto to je good Velmi šťastný
Je pravda, ze dnes je to jine, ale driv pocitali pri plneni amortizaci a o to clovek dostal min penez. Dnes uz se tenhle podvod delat nesmi, le co jse slysel, tak to zkouseji i dnes. Delaji ale i ted spousty ruznych vykrucovacek, aby nemuseli plnit a kdyz clovek nezna sva prava, tak ma smulu.
Ja kdybych mel skodu 86000,-kc, tak je to totalka Velmi šťastný

To s "mým" pojistovakem nesouvisí,šlo to z vinikova povinného.Je fakt,ze se likvidátor kácel,když hledal ceny origo dílů,ale bylo mu to prd platný.
Na druhou stranu jsem využil služby "moji" pojišťovny,kdy mi to nacenili i oni,tak jsem věděl,co zhruba očekávat.
Zkoušet to můžou,ale ty s výší plnění nemusíš souhlasit a v tom případě si to většinou rozmyslem a zaplatej co maj.Dneska proste poskozenej nemůže být bitej za to,ze mu někdo způsobil škodu.. OK
Za tohle jsem loni dostal 30,tuším..1500 chtěl klempir,čtyřku lakyrnik za nárazník a víko kufru..

IMG_0036.JPG

IMG_0036.JPG, 774.1 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 17:30   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
stema vybavama u hondy je to fakt smesny ,ale takovy jsou lidi ,vidi EXE a jsou hotovy ,

jasne, lidi co povazujou/nepovazujou vybavu co ty za dulezitou, jsou smesny. U Exe dve, pro me, a nejen me naprosto zasadni veci, ktery dost ulehcej zivot s autem: Vyhrivany zidle ( a jiste, mozna byly u polokuze dostupny - nevim) ale hlavne sibr.
Uz predem ctu tvoji argumentaci ze vyhrivani zidli si preci muzu dokoupit. Jen nevim jak s tim sibrem - flexa?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 18:04   Citovat  

kandik napsal:
jasne, lidi co povazujou/nepovazujou vybavu co ty za dulezitou, jsou smesny. U Exe dve, pro me, a nejen me naprosto zasadni veci, ktery dost ulehcej zivot s autem: Vyhrivany zidle ( a jiste, mozna byly u polokuze dostupny - nevim) ale hlavne sibr.
Uz predem ctu tvoji argumentaci ze vyhrivani zidli si preci muzu dokoupit. Jen nevim jak s tim sibrem - flexa?

kazda exe mela vyhrivany sedacky a kuzi ?.. sposta lidi tvrdi ,ze ma exe a vidim akorat xenony a sibr a latkovy potahy ..ja rikal ,ze je to dle toho komu co vyhovuje ne ,ze ti co nemaj co ja jsou smesny ,zase nektere veci na vybave jsou jako dvousecny mec ,ja ti nevim v zivote jsem sibr nepotreboval v aute s funkci klimatizaci ani jezdit z otevrenymi okny ,snad kromne prvotniho vyvetrani .. mozna ve spojeni z rozpalennou kuzi pod zatkem v lete to ma smysl Velmi šťastný sorry ale musel jsem.. HaHaaa
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 18:28   Citovat  

by me zajimalo , v cem je prinos vyhrivanych zidli kdyz
jsem investoval do Webasta .

V zime vyhreje , v lete vychladi .

Celkove je montaz Webasta nepopiratelne vyssim prinosem
(hlavne v zime pro motor)
nez vyssi cena verze exe nebo ne-exe .

A nejsem prodejcem ani dealer .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 18:43   Citovat  

alvi napsal:
by me zajimalo , v cem je prinos vyhrivanych zidli kdyz
jsem investoval do Webasta .

V zime vyhreje , v lete vychladi .

Celkove je montaz Webasta nepopiratelne vyssim prinosem
(hlavne v zime pro motor)
nez vyssi cena verze exe nebo ne-exe .

A nejsem prodejcem ani dealer .
Mam ho take, ale dpojene, protoze zralo moc baterku. Ty to mas bez problemu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 18:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
kazda exe mela vyhrivany sedacky a kuzi ?.. sposta lidi tvrdi ,ze ma exe a vidim akorat xenony a sibr a latkovy potahy ..ja rikal ,ze je to dle toho komu co vyhovuje ne ,ze ti co nemaj co ja jsou smesny ,zase nektere veci na vybave jsou jako dvousecny mec ,ja ti nevim v zivote jsem sibr nepotreboval v aute s funkci klimatizaci ani jezdit z otevrenymi okny ,snad kromne prvotniho vyvetrani .. mozna ve spojeni z rozpalennou kuzi pod zatkem v lete to ma smysl Velmi šťastný sorry ale musel jsem.. HaHaaa
Me chybi sibr. Mel jsem ho na A6G Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 18:46   Citovat  

spoon napsal:
To s "mým" pojistovakem nesouvisí,šlo to z vinikova povinného.Je fakt,ze se likvidátor kácel,když hledal ceny origo dílů,ale bylo mu to prd platný.
Na druhou stranu jsem využil služby "moji" pojišťovny,kdy mi to nacenili i oni,tak jsem věděl,co zhruba očekávat.
Zkoušet to můžou,ale ty s výší plnění nemusíš souhlasit a v tom případě si to většinou rozmyslem a zaplatej co maj.Dneska proste poskozenej nemůže být bitej za to,ze mu někdo způsobil škodu.. OK
Za tohle jsem loni dostal 30,tuším..1500 chtěl klempir,čtyřku lakyrnik za nárazník a víko kufru..
Koukam, ze mas stesti v nestesti Úsměv Takove skrabance to se i celkem vyplati, kdyz tak koukam na ty vyse odskodneni Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 18:52   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

- opet tvoje argumentace"ja ti nevim v zivote jsem sibr nepotreboval" - takze sibr je k nicemu?
- souvislost se sedackama, at uz jakejmakoliv je naprosto mimo. Proste pro nektery lidi je sibr fajn, protoze to je jedinej zpusob, jak mit relativne tichou jizdu s otevrenym oknem = cerstvym vzduchem, klimoska neklimoska. Je to proste nejaka vybava, kterou nekdo povazuje za zasadni, z nejakych duvodu. A ty naprosto ocasovite tvrdis, ze je to k smichu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 18:56   Citovat  

[quote="Kendik"]Mam ho take, ale dpojene, protoze zralo moc baterku. Ty to mas bez problemu?[/quote]

Ano , bez problemu .
Take na minulem A5G bez chybicky (tam bylo Webasto) , ted mam
Eberspacher (Webasto do A7G nejak nepasovalo - nebylo pripravene pro montaz a kominikaci) .
A nemuzu si vynachvalit
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 19:00  Naposledy upravil Kendik dne 1.2.2017 , 19:02, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

alvi napsal:
Ano , bez problemu .
Take na minulem A5G bez chybicky (tam bylo Webasto) , ted mam
Eberspacher (Webasto do A7G nejak nepasovalo - nebylo pripravene pro montaz a kominikaci) .
A nemuzu si vynachvalit
Tak to by me zajimalo v cem je u me problem. Ze by to spatne namontovali? Ja uz to tak koupil, takze asi zajedu ke semu elektrikarovi at se na to mrkne. No funguje to tak, ze dalkou si zapnes vyhrivani a co na to baterka? kdyz mrzne? to mi hlava nebere Myslim, ze uz tak dostava zabrat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 19:01   Citovat  

dodatek :

Eberspacher , ovladac ten zakladni (bez ficurek) od Webasta , nastaven na 30min .
Z predniho skla se snih sam sesouva .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 19:06   Citovat  

do vymeny original baterie (mela oznaceni Honda) caa.6 let bez
problemu .
Potom odesla , dal jsem Vartu a mila Varta se "nejak" po trech
letech odporoucela .
Letos jsem nasadil Exide a jsem zvedavy .
Jezdivam obcas delsi trasy , takze asi dobijim v poradku .

A k tomnu Webastu - original "webastaci" nechteli montovat , naseljsem ale
jejich zastupce a ten to zvladl "levou zadni" .
Ale jsem z Moravy ...............
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 19:15   Citovat  

alvi napsal:
do vymeny original baterie (mela oznaceni Honda) caa.6 let bez
problemu .
Potom odesla , dal jsem Vartu a mila Varta se "nejak" po trech
letech odporoucela .
Letos jsem nasadil Exide a jsem zvedavy .
Jezdivam obcas delsi trasy , takze asi dobijim v poradku .

A k tomnu Webastu - original "webastaci" nechteli montovat , naseljsem ale
jejich zastupce a ten to zvladl "levou zadni" .
Ale jsem z Moravy ...............
Mam takovy ovladac

ovladacneztopeni.jpg

ovladacneztopeni.jpg, 49.69 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 19:19   Citovat  

foceno narychlo founem.........

IMG_20170201_191712_.jpg

IMG_20170201_191712_.jpg, 21.11 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 19:21   Citovat  

alvi napsal:
foceno narychlo founem.........
Koukam, ze mas neco jineho.To moje je co? Neznas?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 19:30   Citovat  

seriozne - neznam .
Ale nabidce dalkoych ovladacu jsou podobne kusy , take
s displejem a moznosti ruznych nastaveni (sposteni oken atd.atd) .
Ja chtel ovladac jednoduchy (bez "*urvitek") , protoze jsem mel uz drive vysledovane ,
do jakeho mrazu mi to roztaje jeste snih-namrazu .
Nepotrebuji teplotu sledovat .
Do -3C jsem mival nastaveno 20min - se snih sesouva (velka vrstva se steracem snadno setre) ,
do vetsich mrazu jsem nastavil 30min a mam to tak uz asi nafurt .

:edit: - mam na obalu ovladece vylisovany napis Webasto , ten Tvuj se zda "no-name"
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 19:40   Citovat  

to Kendik -
nechal jsem si soucasne namontoat i jakysi modul ktery umi identifikovat
pripadne chyby (mam ho v kastliku spolujezdce ),takove "logovadlo" .
Original dodavka a jeste jsem to nepouzil - uz ani nevim jak se ovlada .....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 19:42   Citovat  

alvi napsal:
seriozne - neznam .
Ale nabidce dalkoych ovladacu jsou podobne kusy , take
s displejem a moznosti ruznych nastaveni (sposteni oken atd.atd) .
Ja chtel ovladac jednoduchy (bez "*urvitek") , protoze jsem mel uz drive vysledovane ,
do jakeho mrazu mi to roztaje jeste snih-namrazu .
Nepotrebuji teplotu sledovat .
Do -3C jsem mival nastaveno 20min - se snih sesouva (velka vrstva se steracem snadno setre) ,
do vetsich mrazu jsem nastavil 30min a mam to tak uz asi nafurt .

:edit: - mam na obalu ovladece vylisovany napis Webasto , ten Tvuj se zda "no-name"
Tak jsem hledal a nsel manual k tomu topeni. Je tam napsano Eberspacher GMBH.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 19:48   Citovat  

me prave "znasilnil" ten monter na oladac od Webasta ,
uz si ale nepamatuju proc .
Kvuli cene to asi nebylo , zrejme zkusenosti .
Podlehnul jsem a jsem spokojeny
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:39   Citovat  

kandik napsal:
- opet tvoje argumentace"ja ti nevim v zivote jsem sibr nepotreboval" - takze sibr je k nicemu?
- souvislost se sedackama, at uz jakejmakoliv je naprosto mimo. Proste pro nektery lidi je sibr fajn, protoze to je jedinej zpusob, jak mit relativne tichou jizdu s otevrenym oknem = cerstvym vzduchem, klimoska neklimoska. Je to proste nejaka vybava, kterou nekdo povazuje za zasadni, z nejakych duvodu. A ty naprosto ocasovite tvrdis, ze je to k smichu.

je to jen vec zvyku ,ze starych aut bez klimy to ti neberu ,ale jinak prakticnost vtom osobne nevidim abych kvuli tomu priplacel nakych 30000kc ,ja treba type s taky nehledal ,koupil jsem to fakt nahodou a samotnyho paketu jsem se zbavil ,kuzi jsem mel v jinem aute a uz nikdy to nechci a kdyby mi vylozene chybely teply sedadla tak si je dodelam ,ale ja na sibiri neziuju a v zime jezdim minimalne abych to chtel to je cely ,xenony jsem jsi nedavno dokoupil pac me stve ,ze vsichni mi to perou do ksichtu svyma led rentgenama a ja svitim bludickama abych nikoho neoslnil HaHaaa
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:46   Citovat  

kandik napsal:

Když jsem já se rozhodl pro Acco 7g, tak pro mě byla jedna jediná věc zásadní, a to K24A3. Ostatní mi bylo tak nějak uplně fuk. Až když jsem se dosyta povozil, že mám vlastně k tomu jako bonus výbavu Exe. Šíbr, vyhřívaná kožená křesla, tempomat, atd. Ale stejně, šíbr mi nejak k srdci nepřirostl, moc tudy svítí dovnitř auta, tempomat využívám. A Nikdy jsem nepotřeboval výhřev stoliček, dvakrát jsem si prdnul a na hlavní už bylo teplo HaHaaa Teda pokud jde o hadrový stoličky, ta kůže je dost dlou studená, takže i výhřev občas použiju, ale jen na chvíli (30 s), nesnášim když mi něco pálí do zadku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:55   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
je to jen vec zvyku ,ze starych aut bez klimy to ti neberu ,ale jinak prakticnost vtom osobne nevidim abych kvuli tomu priplacel nakych 30000kc ,ja treba type s taky nehledal ,koupil jsem to fakt nahodou a samotnyho paketu jsem se zbavil ,kuzi jsem mel v jinem aute a uz nikdy to nechci a kdyby mi vylozene chybely teply sedadla tak si je dodelam ,ale ja na sibiri neziuju a v zime jezdim minimalne abych to chtel to je cely ,xenony jsem jsi nedavno dokoupil pac me stve ,ze vsichni mi to perou do ksichtu svyma led rentgenama a ja svitim bludickama abych nikoho neoslnil HaHaaa

Ono vieš ty čo jazdíš 5tis za rok a zime nejazdíš tak nepotrebuješ žiadnu výbavu možno aj kľuky na okna by ti stačili ale človek čo presedí v aute celý deň alebo pol dňa jazdí v noci v jete v zime tak ocení ten xenón , šíber , el sedačky a iné veci ja osobne by som dal tiež radšej 30tis za výbavu ktorú viem že použijem a cítim sa v tom aute lepšie sto ľudí sto chutí ale ver mi že pri staršom aute sa veľmi veľa ľudí pozerá akú výbavu to auto má .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 20:56   Citovat  

Já šíbr používám, proto jsem nechtěl Sporta, proto jsem chtěl executive a vyhřívaný sedadla nemám...

Stačí znát pár rozsudků a pojišťovna tu amortizaci nepoškozeného dílu (samozřejmě pokud máte nárazník zlomený už rok a při nehodě ho dorazí, tak amortizace bude) radši stáhne... svatoušek
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 23:31   Citovat  

rudy5 napsal:
Ono vieš ty čo jazdíš 5tis za rok a zime nejazdíš tak nepotrebuješ žiadnu výbavu možno aj kľuky na okna by ti stačili ale človek čo presedí v aute celý deň alebo pol dňa jazdí v noci v jete v zime tak ocení ten xenón , šíber , el sedačky a iné veci ja osobne by som dal tiež radšej 30tis za výbavu ktorú viem že použijem a cítim sa v tom aute lepšie sto ľudí sto chutí ale ver mi že pri staršom aute sa veľmi veľa ľudí pozerá akú výbavu to auto má .

no nikdy jsem nekupoval dle vybavy,ale dle stavu a motoru vs cena a potom
aby to melo zakladni komfort cize klimu ,se zbytkem se vyporadam a co je uz navic v cene
jsem zato rad jako tempomat ,xenony,.. malo najezdim jen poslednich par let a to na accordu
jinak jsem denne delal i 100km .. jde o zvyk a jako majitel civicu ruznych generaci a motorizaci jsem na naky extra vybavy nebyl zvyklej a ani jsem je nejak nepotreboval .. tam spis slo o podvozek a motor Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 429, 430, 431 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina