Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Strana 12 z 36
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2017 , 21:29   Citovat  

Kdyby to byla kůže tak by to vydrželo,ale toto je super, jak to opravit. Možná mám naky loketky,které jsem měnil tak si to může vyzkoušet na nečisto.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2017 , 17:57   Citovat  

taky mam loketku ve volantechu, uz 2 tydny
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 15:42   Citovat  

řešil jste někdo loketky co jsou na sedačkách? ty se začínají taky rozdrbávat to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 20:11   Citovat  

ten povlak sem zahledl na ebay a jinak opet volantech, ted mi delali do dveri a na sedacku
   Návrat  
adamjaro je teď offline  adamjaro
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 8:27   Citovat  

Ahoj ve spolek, mám na Vás, zkušené uživatelé vozu Honda prosbu. Vždy jsem měl škodovku, ale v současné době jsme se s manželkou dohodli na koupi ojeté Hondy CR-V r.v. 2010-.... Podmínka je aby to byl automat a benzín, případně již předělána na plyn. Poraďte prosím, na co si dát při vybíráni vozu pozor a kde nabídku hledat. Díky za rady a tipy. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 9:47   Citovat  

adamjaro napsal:
Ahoj ve spolek, mám na Vás, zkušené uživatelé vozu Honda prosbu. Vždy jsem měl škodovku, ale v současné době jsme se s manželkou dohodli na koupi ojeté Hondy CR-V r.v. 2010-.... Podmínka je aby to byl automat a benzín, případně již předělána na plyn. Poraďte prosím, na co si dát při vybíráni vozu pozor a kde nabídku hledat. Díky za rady a tipy. Honda

Procti si cele tohle tema, urcite uz tady par problematickych veci najdes. Co se automatu tyka, tak bych se zameril hlavne na to, zda byl pravidelne menen olej v prevodovce, jinak je pri spravne udrzbe pomerne bezproblemovy.
   Návrat  
Conty je teď offline  Conty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 15:43   Citovat  

Budu řešit koupi čistě letních pneu 18", dosud ježděny v létě DUNLOP GRANDTREK ST30, ale asi bych se chtěl podívat po něčem čistě letním. Ježdění jen po silnicích, občas nějaká ta polňačka. Určitě mrknu na srovnání (což je i tak problém pro náš rozměr 18"), ale rád bych nějaké doporučení ze zkušenosti.

Díky
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 18:37   Citovat  

Conty napsal:
Budu řešit koupi čistě letních pneu 18", dosud ježděny v létě DUNLOP GRANDTREK ST30, ale asi bych se chtěl podívat po něčem čistě letním. Ježdění jen po silnicích, občas nějaká ta polňačka. Určitě mrknu na srovnání (což je i tak problém pro náš rozměr 18"), ale rád bych nějaké doporučení ze zkušenosti.
Díky

Sice budou asi nejdražší, nicméně já si nemůžu vynachválit Michelin Latitude. Nějakou dobu už na autě byly před tím, než jsme ho koupili a jsou tam doteď a vždy, když přezouvám, tak mám pocit, že snad neubyly. Hlukově je to oproti zimákům taky někde jinde, i když nynější Toyo Snowprox S953 jsou oproti předešlým GoodYearům taky o dost tišší...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 19:54   Citovat  

Conty napsal:

Díky

Ja mám na x-traili tieto používam ich len na leto- asfalt a sem tam nejaký výbeh po poľných cestách a sú celkom v pohode

tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 21:10   Citovat  

SaKaL napsal:
Sice budou asi nejdražší, nicméně já si nemůžu vynachválit Michelin Latitude. Nějakou dobu už na autě byly před tím, než jsme ho koupili a jsou tam doteď a vždy, když přezouvám, tak mám pocit, že snad neubyly. Hlukově je to oproti zimákům taky někde jinde, i když nynější Toyo Snowprox S953 jsou oproti předešlým GoodYearům taky o dost tišší...

Kdysi jsem je jezdil v 16" a byly super, určitě jsou kandidát...Díky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 21:13   Citovat  

rudy5 napsal:
Ja mám na x-traili tieto používam ich len na leto- asfalt a sem tam nejaký výbeh po poľných cestách a sú celkom v pohode

tudy odkaz

Díky, ale asi bych chtěl opravdu čistě letni, i když ty moje Grandtreky fungovaly taky v pohodě...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2017 , 16:48   Citovat  

vyhni se vredesteinum , jsou na crv moc mekke , dal sem nove alu + vredesteiny a pri urcite rychlosti kopou, prevazovane asi 4x nakonec i na hunteru a je to stejne, jine kola bez problemu
   Návrat  
rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2017 , 17:45   Citovat  

marek.82 napsal:
vyhni se vredesteinum , jsou na crv moc mekke , dal sem nove alu + vredesteiny a pri urcite rychlosti kopou, prevazovane asi 4x nakonec i na hunteru a je to stejne, jine kola bez problemu

Mohu vědět jaké ? Vredestein Wintrac Xtreme | 225/60 R18 104 V mám na zimu a jsou super , hrozně tiché a na jiných autech v rozměru 16 jsem kupoval zásadně Vredestein Ultrac Cento , jsou taky hrozně tiché a perfektně držej auto nehledě že jsou do rychlosti 300km což už něco i o pneu vypovídá. Kdyby neměl na léto už gumy určitě bych zas do nich šel.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2017 , 16:09   Citovat  

na civicu mam taky 15ctky vredesteiny letni a super , proto sem je koupil i na crv a nikdy vic, Vredestein Ultrac Cento 225/60 R 18 XL ZR 104 Y, jsou tiche ale proste pri urcite rychlosti mirne rozvibruji auto, je jedno jestli se prehodi predek za zadek je to porad stejne, disky nove kontrolovane na vyvazovacce a jedine co zbyva jsou ty pneu
   Návrat  
Georgeegg1 je teď offline  Georgeegg1
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 23:14   Citovat  

zdar Honďáci,mám CRV 2011 a chtěl bych se zeptat jaké můžu použít pneu na ALU R20 aby to nedělalo neplechu.kola jsou 9J R20 s ET 40.děkuji za rady
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 5:35   Citovat  

podivej se na kofigurator kol na elektrony.cz tam mas k rozmerum kol vypsane i doporucene pneu, akorat u tech tvych rozmeru uz je psane Použití tohoto kola může vyžadovat úpravy na auta
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 6:11   Citovat  

šílenost , pak je radost koupit takové auto.Velmi šťastný
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 9:19   Citovat  

Georgeegg1 napsal:
zdar Honďáci,mám CRV 2011 a chtěl bych se zeptat jaké můžu použít pneu na ALU R20 aby to nedělalo neplechu.kola jsou 9J R20 s ET 40.děkuji za rady

245/40 R20
   Návrat  
Georgeegg1 je teď offline  Georgeegg1
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 12:43   Citovat  

Děkuji všem za rady,
1.na konfiguratoru to ukazuje u 9J úprava vozu a u 8,5J to nic neukazuje.
2.myslim ze je jedno jestli tam mít 19" nebo 20",zase takový rozdíl to není.
3.ty pneu 245 mě taky napadli a podle kalkulačky by tam i seděli,ale aby to na tom 9J nedělalo střechu.
   Návrat  
michalb je teď offline  michalb
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 20:57   Citovat  

Tak přidám zase nějaký příspěvek a dotaz. Posledně jsem tu řešil stropní osvětlení. Musím poděkovat za radu. Opravdu to bylo oxidací stropního spínače. Stačilo spínač opatrně odvrtat (zatavený nýt), vyčistit kontakty a spínač slepit. Řešíte tu i pneumatiky. Pokud mohu doporučit za sebe, nemohu si vynachválit korejce NEXEN N FERA RU1, rychl. index 270 km/h. Jsou i tiché a co se týče vyvažování, tak na kolo se užilo minimum závaží. I v testech 2017 jsou na úrovni třeba s Barum. Cena 2.190,- je také přijatelná. Nejsou nejlepší, ale jsou lepší střed. Moc jsem na nich nenajezdil, cca 5000-6000 km a dle digitálního měření tloušťky jsem sjel cca 0,25 - 0,5 mm za sezónu.
A Teď k dotazu. Mám originál rádio s navigací. Koupil jsem si CF kartu a adaptér PCMCIA zn. Pretec. Když kartu i s adaptérem zasunu do rádia, vůbec nic se neděje a na přepnutí na CARD rádio nereaguje a ani nic rádionehlásí. Pouze jsem zaregistroval, že přepínání rádiových stanic je po vložení karty s delší odezvou. Když ale kartu s adaptérem zasunu do staršího notebooku, vše funguje. V Manuálu jsem se ale teď dočetl, že rádio podporuje CF karty a adapter PCMCIA SanDisk 6 v 1. Máte někdo s tímto zkušenosti? Dříve také třeba některé mechaniky nepřečetli určité typy CD disků. Může to být i s adaptéry? Pozn.: oxidace spojů v rádiu jsou v pohodě.
   Návrat  
michalb je teď offline  michalb
PříspěvekZaslal: 24.2.2017 , 12:35   Citovat  

Ještě jedna věc pro informaci. Dnes jsem obdržel dopis OD dealera HONDA, že u mého vozidla existuje možnost vady vyvíječe plynu u airbagů, kdy při aktivaci by mohlo dojít vlivem zvýšeného vnitřního tlaku k roztrhnutí vyvíječe plynu a jeho kovové úlomky by mohly proniknout do prostoru pro cestující a způsobit cestujícím ve vozidle zraněním v krajním případě smrt.
Už dávno jsem na to volal, jelikož to bylo i v TV o problémech s airbagy Takata a vše bylo v pořádku. Dnes jsem volal do Hondy a budu muset jít na svolávací akci. Doporučuji Vám si také zavolat, nebo na stránkách tudy odkaz zadat svůj VIN.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2017 , 12:41   Citovat  

Jo jo, vcera taky prisel dopis. Myslim, ze to nakonec ceka kazdeho...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2017 , 15:14   Citovat  

Je to binec , dělaj z lidí akorát pitomce. Minulý rok jsem volal do Hondy a prý né pane vy nemusíte , vás se to netýká a ted po zadaní vin zjistím že jo .
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2017 , 16:16   Citovat  

Moc nevím, čemu se divíš...obvolávají/obepisují to postupně, aby to stíhali v servisech odbavovat a jednou podle roku výroby. Kdyby Ti loni řekli, že se Tě to týká, tak Ti to stejně neudělají. Alespoň si to myslím Úsměv . Místo abys byl rád, že na to ne wc, tak nadáváš.

Accord, Civic, CR-V do 2011 včetně...takže to ještě pár let bude trvat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2017 , 16:31   Citovat  

Tak to měli říct hned že to potrvá déle a né že airbagy tohoto výrobce v autě nemám , podle vin je prý vše v pořádku a týká se to jenom některých aut . Chápu asi kvůli panice , aspon budou nové.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2017 , 16:38   Citovat  

Přesně tak, myslím si, že to centrála uvolňuje postupně a v servisech mají jenom info, co jim pustí.

PS: Co jsem taky četl, tak Takata uvolňovala postupně informace o vadných šaržích, tak je možné, že Honda nevěděla, že se to toho Tvého auta týká také, když si jim tam volal.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2017 , 16:42   Citovat  

Asi tak, timto bych to tady u nas v tematu uzavrel, neni potreba tady mit dalsi stranku o vymene airbagu...
Pokud si prectes par clanku, tak treba zjistis, ze to taky nevedeli hned, ale jak se ta kauza rozkryva dal a dal, tak se zjistuji dalsi nove informace, ze kterych pak vyplyvaji dalsi roky vyroby atd... Budme radi za to, ze nam to udelaji, ze to vime a ze za to jeste nemusime nic platit. (A taky doufejme, ze to do vymeny nebude potreba - nechci jezdit v ochranne prilbe a s neprustrelnou vestou Úsměv ).
   Návrat  
vinco je teď offline  vinco
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 18:41   Citovat  

Zdravím páni,
Chcel by som Vás poprosiť o radu, možno odporúčanie, na nejaký CZ/SK e-shop, kde by som zohnal ochranné kryty nárazníkov (pripájam obrázok pre prípad, že som diel zle pomenoval Úsměv ). Hľadal som na mnohých e-shopoch s autodielmi pod rôznymi názvami a žiaľ nič - iba ebay a aliexpress ale plateniu mastného poštovného a dlhej čakacej dobe by som sa rád vyhol ak sa dá Se stydím Podľa toho čo som čítal, by to malo sedieť na ročníky 2007-09.
Ďakujem vopred.

s-l1600.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
s-l1600.jpg, 36.05 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 18:50   Citovat  

vinco napsal:
Zdravím páni,
Chcel by som Vás poprosiť o radu, možno odporúčanie, na nejaký CZ/SK e-shop, kde by som zohnal ochranné kryty nárazníkov (pripájam obrázok pre prípad, že som diel zle pomenoval Úsměv ). Hľadal som na mnohých e-shopoch s autodielmi pod rôznymi názvami a žiaľ nič - iba ebay a aliexpress ale plateniu mastného poštovného a dlhej čakacej dobe by som sa rád vyhol ak sa dá Se stydím Podľa toho čo som čítal, by to malo sedieť na ročníky 2007-09.
Ďakujem vopred.

Jeste pozor - pokud mas vzadu parkovaci senzory origo (myslim ty dva stredove na hrane narazniku), tak Ti ten zadni asi sedet nebude a budes ho muset upravit...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 6:27   Citovat  

Už jsem to kdysi hledal tady a nenašel , jedině asi ten aliexpress ale je to raketa za kousek plíšku z hliníku . Jinak Sakal bude mít asi pravdu ten zadek by se musel upravit kvůli těm senzorům když koukám na obrázek.Kdyby si něco našel dej vědět.
tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina