Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 432 z 464
_Marty_ je teď offline  _Marty_
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 23:14   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja ti psal ,ze to neni uz muj problem ,kdyz to bylo opravdu na ... mel jsi to resit hnedka a ne po letech co otom neco vypovida a motor mel prasklou hlavu ktera se svarovala a delala sa GO motoru u Dimitra v Motorartu ,ale co ti to vysvetluju vubec .. asi taky obvolam lidi od kterych jsem neco koupil pred lety ,ze je to podelany Tak to valím bulvy

Ja Ti to psal jak pisu 23.10.2013 hned jak auto bylo naladeny a mohlo foukat... a ty si na moji SZ NIKDY neodpovedel a to jsem Ti psal druhou hned co jsem videl ze sis ji precet a stejne nic a ted tu pises jak si mi psal, mam Ti to snad screenovat v SZ? Az ted si napsal co si napsal, tak tu nedelej jakej jsi borec kdyz jsi az ted sebral odvahu na to neco napsat... Ja to taky neresim pac co taky cekat od nekoho kdo dela mrtvolu, proto jsem psal prvni prispevek tady v tematu tak jak jsem ho psal...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2017 , 23:38   Citovat  

martas napsal:
tak tohle auto tu zname uz,akorat driv ta bila byla folie a nikdo ji moc nechtel..

No na to, co všechno bylo na tom autě dělané jako celolak, plyn a další věci, plus dvě sady kol apod... Tak je ta cena fakt nějaká divná .... Ale třeba je v cajku, neznám Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 7:32   Citovat  

mě by zajímalo kolik má ta "víkendovka" najeto Úsměv a jak vypadá ten novej lak...
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 7:58   Citovat  

David.306 napsal:
https://auto.bazos.cz/inzerat/70912162/Honda-Accord-24-i-VTEC.php

Znama Honda Úsměv za dva roky uz vystridala majitelu. Puvodne seda metaliza, polepena bilou folii, takze podle me to neni celolak jak pise, ale porad jen ta folie, ktera jde poznat na vicku nadrze.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 11:39   Citovat  

Tomik napsal:
Znama Honda Úsměv za dva roky uz vystridala majitelu. Puvodne seda metaliza, polepena bilou folii, takze podle me to neni celolak jak pise, ale porad jen ta folie, ktera jde poznat na vicku nadrze.

jo ,novy je jen kridlo Velmi šťastný ,akorat nechapu co stim muze byt ,ze to tak strida majitele to mi hlava nebere mozna kazdej ceka vykony tajparu ,ale asi nevedi ze tohle ma o parset kilo vice Velmi šťastný
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2017 , 11:56   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jo ,novy je jen kridlo Velmi šťastný ,akorat nechapu co stim muze byt ,ze to tak strida majitele to mi hlava nebere mozna kazdej ceka vykony tajparu ,ale asi nevedi ze tohle ma o parset kilo vice Velmi šťastný

spíš si myslím, že už to bude olejnička
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 0:07   Citovat  

tak preci jen malej zkusebni HaHaaa tudy odkaz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 7:33   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak preci jen malej zkusebni HaHaaa tudy odkaz

Napřed (str. 429) remcáš, že 2.0 s 250tis.km za 95tis. kazí těm autům cenu a pak sám dáš 111tis.Kč... KO
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 8:43   Citovat  

Mne príde smiešne keď niekto predáva auto a napíše tam nemám čas zvedat telefón Mr. Green ale ten motor teda na 139tis nevyzerá takto vyzerá motor na 300tis , podla stavu alternátora , nádržiek náplní servo čerpadla atd pri tých KM je motor skoro ako nový .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 8:46   Citovat  

rudy5 napsal:
Mne príde smiešne keď niekto predáva auto a napíše tam nemám čas zvedat telefón Mr. Green ale ten motor teda na 139tis nevyzerá takto vyzerá motor na 300tis , podla stavu alternátora , nádržiek náplní servo čerpadla atd pri tých KM je motor skoro ako nový .

Můj motor vypadá podobně (pokud si jeho vzhled pamatuju) a má 176tis.km... Holt nejen km se podílí na vzhledu, ale i léta.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 9:00   Citovat  

tými KM by som veril iba riadne doloženou serviskou do poslednej chvíle v autorizáku inak nie dolu motor s 223tis ročník 2003 myslím že rozdiel je viditeľný na viacerých miestach

69772567.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
69772567.jpg, 58.22 kB

69772567.jpg

69772567.jpg, 58.22 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 9:30   Citovat  

rudy5 napsal:
tými KM by som veril iba riadne doloženou serviskou do poslednej chvíle v autorizáku inak nie dolu motor s 223tis ročník 2003 myslím že rozdiel je viditeľný na viacerých miestach

Tvoje fotky i DOHC jsou v tak špatné kvalitě resp. malém rozlišení, že těžko soudit. Já tam skoro rozdíly nepozoruju. U tvého například ani alternátor skoro nejde vidět a to se mi zdá, že vypadají fakt podobně. DOHC má trošku víc "zašvihaný" svody ale tak to není zas takový problém...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 9:55   Citovat  

ulož a zväčši hovoríš že sú skoro rovnaké a to je medzi nimi podla tacho rozdiel skoro 100tis Velmi šťastný a to ten nemec je možno aj 100tis už dolu Velmi šťastný DOCHC ak si dobre všimneš ma veľa vecí na motore v stave ktorý degraduje mení farbu používaním od tepla môže mať silikonom hadice a plasty prejduté proste je to vidno na iných veciach ja keby prídem k autu a vidím ten motor a povie mi že má 139tis tak ak to neni riadne doložitelné a overitelné v aut. servise tak sa otočím a idem preč ešte by som chcel vidieť volant a pedále v akom sú stave.
Možno má servisku do konca presne servisovanú a mu krivdím Úsměv ale možno tiež len verí tomu čo je /bolo/ na tacho.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 10:03  Naposledy upravil Kendik dne 8.2.2017 , 10:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

A kolik by jste rekli podle fotky, ze ma najeto toto? Milion, kdyz je to jak liska? Velmi šťastný Podle vzhledu mot. prostoru se to moc soudit neda. Je to stare auto a zalezi take na podminkach, kde auto jezdilo, stalo, atd..

motor.jpg

motor.jpg, 2.49 MB
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 10:15   Citovat  

minimalne milion! Ale je to drzak, urcite to jeste neco najede HaHaaa
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 10:21   Citovat  

Kendik napsal:
A kolik by jste rekli podle fotky, ze ma najeto toto? Milion, kdyz je to jak liska? Velmi šťastný Podle vzhledu mot. prostoru se to moc soudit neda. Je to stare auto a zalezi take na podminkach, kde auto jezdilo, stalo, atd..

tak tohle bych odhadoval na 178179,3km plus minus deset let Úsměv
Jinak pri koupi me vypíglovanej motor spis znervoznuje, ze se tim neco taji. A relativne orezlej motor na fotce - neni to nahodou castym mytim?
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 10:23   Citovat  

Kendik napsal:

Klidně 50tkm. Tak nějak vypadal motor na firemní Fobii právě v 50tkm a na Caddy v 70tkm. Je to jen o majiteli...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 11:59  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 8.2.2017 , 12:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Napřed (str. 429) remcáš, že 2.0 s 250tis.km za 95tis. kazí těm autům cenu a pak sám dáš 111tis.Kč... KO

no jo tu cenu jsem musel nakou dat aby byl inzerat videt samozrejme ho nedam za kilo ,tuplem kdyz nemusim prodavat , dopisu tam cena je smyslena pro ty co nepochopili Velmi šťastný

co se tyce Km necekal jsem jine komentáre ,na to jsem uz zde naviknul na zdejsi mistri odhaleni HaHaaa

ale jak pises auto ma skoro 15 let a psat ,ze altik nevypada jak novej Velmi šťastný

najlepsi je vyfotit auto z blatem vsude at neni nic videt je to dobrý

a cistej motor je kamuflaz pořádnej výtlem fakt pobavilo Velmi šťastný

Co se tyce kontaktu tak mam vice cisel ruznych krajin a fakt je nemam vsechny zaply ,proto lepsi napsat e-mail .

jo ty svody jsou zadelany omlouvam se ze jsem to nevzal bruskou Velmi šťastný
zas tak ten motor nedrhnu to je tak jednou 2x rocne aby tam nezrezavelo co jen jde nejsem pitomej Úsměv

co se tyce servisu servisku mam ,myslim ,ze je do 90000km ,nestudoval jsem to nejak urputne ,ja kupoval stav ne km a kdyz jsem videl auto pri koupy tak jsem to neresil , pak auto dostalo velkej servis ,Honzik z Plzne byl semnou ,uz tehdy na miste mi zan nabizel myslim 180000kc a to by jeste natom vydelal ,ale nesel tam sam az semnou ,prej ,pac na fotkách v inzeratu byl potunenj Velmi šťastný ... do dneska jso pamatuji co rekl majitely " co jsi nevyfotil klice a interier do inzeratu to bych ti dal za nej vice " Velmi šťastný zde na tematu byl samozrejme pomluvenej pac mel vsude nalepky a vyfocenej v bazaru HaHaaa takze repete pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 12:05   Citovat  

rudy5 napsal:

Já mám servisku do 96tis.km, pak jsem to koupil a jezdil jen na kampaně..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 12:08   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no jo tu cenu jsem musel nakou dat aby byl inzerat videt samozrejme ho nedam za kilo ,tuplem kdyz nemusim prodavat , dopisu tam cena je smyslena prot y co nepochopili Velmi šťastný

:

Cenu tam jde dát "v textu",ne?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 12:40   Citovat  

Hellborn napsal:
Cenu tam jde dát "v textu",ne?

nebudu psat neco co sam nevim presne, proto pisu nabidnete ,popravde radeji bych menil nez prodaval a cenova adekvatni predstava ? treba za civic 2006 , 1.8 minimalne ve stejnem stavu a km ,klidne v komfortu, na vybave nelpim .. tak at jsi kazdej udela predstavu o cene , taky nemam rad takovy inzertaty , ale jednou jsi to taky konecne zkusim napsat nabidnete a tobe to neulehcim Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 12:44   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nebudu psat neco co sam nevim presne, proto pisu nabidnete ,popravde radeji bych menil nez prodaval a cenova adekvatni predstava ? treba za civic 2006 , 1.8 minimalne ve stejnem stavu a km ,klidne v komfortu, na vybave nelpim .. tak at jsi kazdej udela predstavu o cene , taky nemam rad takovy inzertaty , ale jednou jsi to taky konecne zkusim napsat nabidnete a tobe to neulehcim Velmi šťastný

Proč chceš vlastně vyměnit accord za civic nebo jazz ?
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 12:45   Citovat  

DOHCVTEC: tě tak delší dobu pozoruji, nemáš ten život lehkej co ? Velmi šťastný
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 13:08   Citovat  

rudy5 napsal:

Honda motory je težký udržovat, obecně rychle opticky zestárnou - reznou jim šroubky a dost oxiduje hliník ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 14:00   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Honda motory je težký udržovat, obecně rychle opticky zestárnou - reznou jim šroubky a dost oxiduje hliník ...

ale prosim te ,ukaz mi 15 let starou mazdu nebo skodovku ze bude mit vsechy sroubky krasny jak novy a altik nebude zaoxydovanej Velmi šťastný
ja tam mam zrezly akorat matky k baterce Velmi šťastný
ale kdyz to nekoho potesi muzu vydrhnout i tu oxidaci na altiku a sani HaHaaa

z accordem jsem spokojenej jako z autem ,ale uz jsem zde zminoval , priority se meni kazdym dnem
jo nemam to lehky Velmi šťastný a zase se presouvam do mesta a uz nebudu jezdit dalky a jenom ja , ale i draha Velmi šťastný
a jako fakt 200koni a 5m neni pro 150cm zenskou moc dobry do mesta ,
co se tyce prostoru toureru kteryho jsem koupil nahodou a to hlavne kvuli motoru a ne ,
ze bych potreboval kufr jsem za tech par let vyuzil fakt tak na 30% a v tom je par krat prespani v aute nebo odvezl kola , na co je tourer asi nejlepsi , jinak jizda v max ve dvou obcas jsem svezl deti segry Úsměv
auto kazdej druhej mesic stoji na koberci pod strechou a kazdej druhej jezdi ,proto ten najezd ..
snad to jako duvod stacilo Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 14:13   Citovat  

edy napsal:
DOHCVTEC: tě tak delší dobu pozoruji, nemáš ten život lehkej co ? Velmi šťastný

A co teprve ti kolem... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 14:20   Citovat  

Hellborn napsal:
A co teprve ti kolem... Velmi šťastný

nezavid jim Velmi šťastný
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 14:39   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ale prosim te ,ukaz mi 15 let starou mazdu nebo skodovku ze bude mit vsechy sroubky krasny jak novy a altik nebude zaoxydovanej Velmi šťastný
ja tam mam zrezly akorat matky k baterce Velmi šťastný
ale kdyz to nekoho potesi muzu vydrhnout i tu oxidaci na altiku a sani HaHaaa

To snad není možný, tady jak se řekne něco proti Hondě tak je oheň na střeše Tak to valím bulvy přitom to není myšleno zle, pouze konstatování faktu - každý znalý a nezaujatý ti řekne, že ty jejich šrouby a držáčky a věci kolem stojí za prd co se týče optickýho efektu (hlavně tedy u UK aut), ale kupodivu závity u šroubů jsou vždycky OK a krásně jde všechno povolit, tím třeba Honda naopak vyniká. U pár let starýho VW to rozhodně nebývá takhle shnilý, ale bývá problém se závity a co se týče Mazdy tak to je stejný případ jako Honda Velmi šťastný
NEhodnotím to jestli je to špatně či dobře, důležité jsou jiné věci - pouze to zmiňuji jako určitou vlastnost.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 15:09   Citovat  

Trochu to bude tím,že Honda motory vypadají jako motory,nejsou zadeklované a nejsou všude plastové kryty,které umyješ a nablýskáš. Prostě ty korodující díly jsou více vidět...
Kolik má najeto tenhle? Velmi šťastný

DSCF0405.jpg

DSCF0405.jpg, 75.34 kB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 15:16   Citovat  

Kmóďa napsal:
Trochu to bude tím,že Honda motory vypadají jako motory,nejsou zadeklované a nejsou všude plastové kryty,které umyješ a nablýskáš. Prostě ty korodující díly jsou více vidět...
A to se mi na Honde libi je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina