Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 332, 333, 334 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 333 z 486
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.2.2017 , 16:17   Citovat  

Ty stity jsou drahy jak prase...za origo jsem daval 1300,-, ale je to 2 roky zpatky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2017 , 19:29   Citovat  

Sidesync napsal:
Nezatuhla nebo nepraskla tyčka na nápravě pro naklápění xenonu? Mě praskla ještě na c8g a světla taky svítilo nahoru ale mě to vyhovovalo Velmi šťastný i když druhým moc ne . Zkontroloval bych asi tu tyčku mela by byt jedna vepředu a druhá vzadu

musím shodit kola a lehnout pod to, ale až o víkendu. Doufal jsem, že to má třeba svou pojistku a že je jen vadná, ale nemůžu ji najít.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2017 , 20:28   Citovat  

Sidesync napsal:
Ahoj chci se zeptat aktuálně byl dělán na mem accu k24 komplet těsnění motoru atd atd a měřily tlaky kde naměřili 11,5 11,5 11 11,5 je to OK či je lepší udělat go jinak vše OK

Dnes jsem nechal taky měřit tlaky, najeto 177tis.km.. Akorát ten třetí... Se stydím

IMG_20170227_191843.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170227_191843.jpg, 780.11 kB
   Návrat  
Sidesync je teď offline  Sidesync
PříspěvekZaslal: 27.2.2017 , 23:31   Citovat  

Hellborn napsal:
Dnes jsem nechal taky měřit tlaky, najeto 177tis.km.. Akorát ten třetí... Se stydím

Tak to je fajn já už mám na dědovi něco najeto Úsměv

IMG_0307.JPG

IMG_0307.JPG, 1.53 MB
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 9:23   Citovat  

Stepa napsal:
Ty stity jsou drahy jak prase...za origo jsem daval 1300,-, ale je to 2 roky zpatky.

Kde si je kupoval? Také je mám urezlé. Řeší to nějak na STK? Za 4 měsíce mě čeká.

Sidesync napsal:
Tak to je fajn já už mám na dědovi něco najeto Úsměv

Tak to je tak v půlce životnosti OK VTEC Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 9:28   Citovat  

Střelec napsal:
Tak to je tak v půlce životnosti OK VTEC Velmi šťastný

Proč myslíš? tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 9:37   Citovat  

to Střelec: Bral jsem to tenkrát přes Aldu a spíš než z důvodu STK jsem to řešil z důvodu bubnovky, aby se tam nedostával bordel zvenku. Měnil jsem to týden před STK, abych jim nedal záminku mě vyhodit a když jsme pak kecali, tak říkal, že si všimnul, že jsou nové. Ale jestli to je závada na vyhození, nevím ...spíš si myslím, že to je lehká závada.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 9:37   Citovat  

Kmóďa napsal:
Proč myslíš? tudy odkaz

Ten vykon na kolesach ma prekvapil ze aj u noveho takehoto auta je nizssi tu pri tom najazde je to asi normlane ta strata ale u noveho auta by to na kolesach tak urcite nemalo byt.2x som bol na brzde s naftou a vzdy tam na kolesach bolo o cosi viac ako udaval vyrobca v serii a bolo to aj po 200tis km.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 9:51   Citovat  

rudy5 napsal:
Ten vykon na kolesach ma prekvapil ze aj u noveho takehoto auta je nizssi tu pri tom najazde je to asi normlane ta strata ale u noveho auta by to na kolesach tak urcite nemalo byt.2x som bol na brzde s naftou a vzdy tam na kolesach bolo o cosi viac ako udaval vyrobca v serii a bolo to aj po 200tis km.

V článku je zmíněn výkon nového motoru a výkon na kolech po ujetých 800 tisících km. Není tam výkon na kolech u nového motoru. Ztráta na převodech musí být vždy ne? Když si byl na brzdě,jak víš žes měl na kolech víc než udává výrobce? Copak výrobce udává výkon na kolech?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 11:06   Citovat  

Kmóďa napsal:
V článku je zmíněn výkon nového motoru a výkon na kolech po ujetých 800 tisících km. Není tam výkon na kolech u nového motoru. Ztráta na převodech musí být vždy ne? Když si byl na brzdě,jak víš žes měl na kolech víc než udává výrobce? Copak výrobce udává výkon na kolech?

Mal som auto co malo vykon 100kw v technicaku na brzde po 200tis km namerany 104kw 6rocne auto ci to je vykon ko kolese alebo iba motor je jwdno bolo to vyssie a co cit tak aj chalani co maju mazdu namerali vzdy viac
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 11:51   Citovat  

rudy5 napsal:
Mal som auto co malo vykon 100kw v technicaku na brzde po 200tis km namerany 104kw 6rocne auto ci to je vykon ko kolese alebo iba motor je jwdno bolo to vyssie a co cit tak aj chalani co maju mazdu namerali vzdy viac

To jsou ale hodnoty motoru co ti naměřili. Jestli to je výkon motoru nebo na kolech je jedno??? To není. Koukni na tenhle graf třeba,výrobce udává 140 KW,naměřeno na motoru 145,1 KW a na kolech je 107 KW po ztrátě na převodech atd.,i když to je nějak hodně málo,méně než u té Acury. A myslím že díky dlouhým převodům u dieslu budou ztráty ještě větší...

tudy odkaz
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 12:29   Citovat  

Kmóďa napsal:
To jsou ale hodnoty motoru co ti naměřili. Jestli to je výkon motoru nebo na kolech je jedno??? To není. Koukni na tenhle graf třeba,výrobce udává 140 KW,naměřeno na motoru 145,1 KW a na kolech je 107 KW po ztrátě na převodech atd.,i když to je nějak hodně málo,méně než u té Acury. A myslím že díky dlouhým převodům u dieslu budou ztráty ještě větší...

tudy odkaz

nehraje taky roli v rozdilu vykonu na kolech a na motoru i to ,ze je to turbomotor a atmosfera ?

k tem tlakum ,uz jsem videl excelentni tlaky na motorech a byly zraly na GO kvuli spotrebe oleje ..
   Návrat  
Untouchable je teď offline  Untouchable
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 12:48   Citovat  

Ahoj lidi, resim mlhovky do myho naftaka, sedan, 2004. Mam vybavu sport a mam tam jen mrizky bez mlhovek. Resil jste uz nekdo treba z ebaye? Pac Major si rekl za jednu pouzitou 1250, coz mi prijde dost. A jinak, mate tam nekdo ty zlute mlhovky? Celkem se mi libi, tak premyslim zda čiré nebo ne. Dik za info

IMG_20170228_101913.jpg

IMG_20170228_101913.jpg, 3.48 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 13:29   Citovat  

Untouchable napsal:
Ahoj lidi, resim mlhovky do myho naftaka, sedan, 2004. Mam vybavu sport a mam tam jen mrizky bez mlhovek. Resil jste uz nekdo treba z ebaye? Pac Major si rekl za jednu pouzitou 1250, coz mi prijde dost. A jinak, mate tam nekdo ty zlute mlhovky? Celkem se mi libi, tak premyslim zda čiré nebo ne. Dik za info

tudy odkaz
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 13:30   Citovat  

Loni kolega bral z polska, pár vyšel na 1000 + pošta.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 14:18   Citovat  

Hmlovky so žiarovkami ti v hmle a pod nic nepomôžu- mal som HID 3000K hmlovky a to uz malo trocha zmysel...

IMG_1361.JPG

IMG_1361.JPG, 2.25 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 20:03   Citovat  

Kmóďa napsal:

tudy odkaz

hej máš pravdu ale pozerám nejaké grafy a nemá diesel ešte väčšie straty skôr menšie o niečo ale je to skoro to isté
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 11:14   Citovat  

Kmóďa napsal:
...A myslím že díky dlouhým převodům u dieslu budou ztráty ještě větší...

Kazdy z tech motoru ma uzpusobenou delku prevodu k tomu, aby se pokud mozno optimalne vyuzilo prubehu vykonu a krouticiho momentu. Kdyby mel 2,4i prevodovku z 2,2i-CTDi, pojede jak lemra, protoze se nesebere a kdyby opacne, turbodiesel sveho optima dosahne jenom v kratkem useku otacek a po zbytek pojede taky jako lemra. Nevim, proc by mel nekdo zprevodovat motor schvalne tak, aby mel vysoke ztraty vykonu na kolech Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 12:19   Citovat  

Bully napsal:
Kazdy z tech motoru ma uzpusobenou delku prevodu k tomu, aby se pokud mozno optimalne vyuzilo prubehu vykonu a krouticiho momentu. Kdyby mel 2,4i prevodovku z 2,2i-CTDi, pojede jak lemra, protoze se nesebere a kdyby opacne, turbodiesel sveho optima dosahne jenom v kratkem useku otacek a po zbytek pojede taky jako lemra. Nevim, proc by mel nekdo zprevodovat motor schvalne tak, aby mel vysoke ztraty vykonu na kolech Velmi šťastný

To si napsal naprosto správně. Proč by to někdo zpřevodoval tak aby byli vysoké ztráty na kolech? Protože mu nic jiného nezbývá,pokud chce dosáhnout nějaké maximální rychlosti. Když dáš 2.4ce a 2.2i-CTDI stejnou převodovku,bude nafťák o dost živější,ale taky pomalejší,když má benzin o více jak 2 tisíce otáček víc. Aby to kompenzovali,má diesel delší převody,které ale zase zabijí více sílu a výkon na kolech než u toho benzínu?
Takže delší převody,kompenzace krátkého otáčkoměru...
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 13:12   Citovat  

Kmóďa napsal:
To si napsal naprosto správně. Proč by to někdo zpřevodoval tak aby byli vysoké ztráty na kolech? Protože mu nic jiného nezbývá,pokud chce dosáhnout nějaké maximální rychlosti. Když dáš 2.4ce a 2.2i-CTDI stejnou převodovku,bude nafťák o dost živější,ale taky pomalejší,když má benzin o více jak 2 tisíce otáček víc. Aby to kompenzovali,má diesel delší převody,které ale zase zabijí více sílu a výkon na kolech než u toho benzínu?

Přesně tak pánové. Trefili jste hřebíček na hlavičky.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 13:26   Citovat  

Tak už mám konečně nové kosti na Tourera. Vše Meyle, už se těším na montáž. Ještě gumy uložení stabilizátorů (FEBI) u těch se netěším na výměnu. Při letmém prohlédnutí, musím konstatovat, že je to opravdu kus železa, jen miska uložení čepu je z pořádné oceli, která byla obráběna. Žádné lisované plíšky to nejsou, zde opět začínám věřit na kvalitu.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 13:53   Citovat  

von-pivoj napsal:
Tak už mám konečně nové kosti na Tourera. Vše Meyle, už se těším na montáž. Ještě gumy uložení stabilizátorů (FEBI) u těch se netěším na výměnu. Při letmém prohlédnutí, musím konstatovat, že je to opravdu kus železa, jen miska uložení čepu je z pořádné oceli, která byla obráběna. Žádné lisované plíšky to nejsou, zde opět začínám věřit na kvalitu.

Tak ono pozri, Honda OEM kusy nevyzerajú nijak zvlášť odolna a vydržia 150 - 200 tisíc Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 13:58   Citovat  

Kmóďa napsal:

jinak takovahle skladana by se mi taky libila ,jen tak jsem nato narazil ,by mne zajimalo co tam ma poskladany vypada to na kratkou 3 a 4 a dlouhou 6 nevim nebo to jen tak pusobi ,mne to udela 240km/h na petku cca stejne ale tu 3 a 4 vypada ze ma kratsi ,by me zajimalo kolik mu to toci pri 130km/h na 6ku .. tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 14:45   Citovat  

Blbě se to odhaduje, ale tipuju cca 2500 po přepočtu. Kdyby to na tu 6ku nechal od 4t, bylo by to lepší na odhad.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 14:51   Citovat  

Kmóďa napsal:

proboha nerozjizdej tady zase tyhle zvasty nemajici s realnou fyzikou vubec nic spolecnyho,pokud nevis nic o pojmech jako je kroutici moment, otacky, vykon a pod. zejmena.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 15:06   Citovat  

Stepa napsal:
Blbě se to odhaduje, ale tipuju cca 2500 po přepočtu. Kdyby to na tu 6ku nechal od 4t, bylo by to lepší na odhad.

to prave pochybuji ,kdyby tam mel 3,4 z CTR tak se mu to cely skrati nebo se pletu ?
tudy odkaz tady to ma cely z CTR a pri 260km/h toci o 1000ot vice nez tamten a CTR toci pri 130km/h pres 4000ot/min kdyz jsi to dobre pamatuji .. a serie 2.4 toci neco pres 3000ot/min
o ty prevodovce z CTR jsem premyslel i kvuly LSD ,ale myslim ze bych tocil na dalnici o 1000ot vice ,proto mi hlava nebere co to tam v tom prvnim videu ma za skladacku kdyz to ma pokraceny a kdyz tam hodi 6ku tak toci cca stejne co serie to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 18:01   Citovat  

kandik napsal:
proboha nerozjizdej tady zase tyhle zvasty nemajici s realnou fyzikou vubec nic spolecnyho,pokud nevis nic o pojmech jako je kroutici moment, otacky, vykon a pod. zejmena.

Aha pan fyzik zase vylezl,co konkrétně z toho co jsem napsal se ti nezdá,pane moderátore???
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 19:05   Citovat  

Kmóďa napsal:

No mne sa vidi ked porovn svoju naftu vs benzin tak nafta ma kratsie prevody akurat sestka je dlhsia
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 19:52   Citovat  

rudy5 napsal:
No mne sa vidi ked porovn svoju naftu vs benzin tak nafta ma kratsie prevody akurat sestka je dlhsia

Tak to valím bulvy si pleteš kratší a delší ...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 20:02   Citovat  

máš pravdu
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: