Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 298, 299, 300 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 299 z 333
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 21:59   Citovat  

Trochu inspirace Velmi šťastný 6G zase tak spatne nejede.
Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 9:05   Citovat  

Kendik napsal:
Odkaz

na to že to je 2,0L to jede perfektně Úsměv
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 10:35   Citovat  

Kendik napsal:
Odkaz

no nevim jak kdyz jsem to srovnal z fotrovym 360 break a 1.6 8v ma najeto 60000km tak mistami ta 1.6 jede dokonce lepe ,jasny pomer vaha vykon accord ma nalitano mnohem vice ,ale ten motor me neoslovil ,meli jsme treba daewoo leganza 2.0 a ta jela pocitove lepe km cca stejny ..
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 13:10   Citovat  

Nepleť si Hrušky s Jablkama. Ty máš nějakej psychickej problém na ty naše Accordy? Nebo jen hledáš záminku pro slovní fotbal? Proč se tady pořád vyjadřuješ negativně o tomhle dost dobrém autě. Nikdo ti ho nenutí a jestli tvůj brácha udělal chybu ať si postěžuje sám. Napsat "brácha říkal" a "táta má nebo měl" o tobě dost vypovídá. Proč? sopťa sopťa.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 20:45   Citovat  

isulsten napsal:
Nepleť si Hrušky s Jablkama. Ty máš nějakej psychickej problém na ty naše Accordy? Nebo jen hledáš záminku pro slovní fotbal? Proč se tady pořád vyjadřuješ negativně o tomhle dost dobrém autě. Nikdo ti ho nenutí a jestli tvůj brácha udělal chybu ať si postěžuje sám. Napsat "brácha říkal" a "táta má nebo měl" o tobě dost vypovídá. Proč? sopťa sopťa.

hele sklidni se laskave , jen pisu svuj nazor a budu ho psat jak chci a kde chci, nerikam bracha rikal tata rikal , jen popisuji dojmi z brachova auta ,neco jsem nanem najezdil a najezdil jsem i na tatovem nebo jinem pezotu nebo jinem aute a muzu srovnavat ,nemusim mit od toho rechnicak na svy jmeno tak nevim ocem zase meles .. ,skaces zde jako certik s krabicky ,ale kdyz zde v tematu chce nekdo pomoct tak je zde jak po valce ,
mam to tema prosli a je to tak ,obcas se i nekdo najde kto poradi ,nerikam ,ze je to spatny auto jako celek to vubec ne a honda ma vsechny motory dobry oproti konkurenci otom zadna ,ale ten motor proste je jeden z nejhorsich co honda udelala ,ukaz mi prosim te jiny temna nakyho motoru na klubu kde je na kazdy desaty strance ,ze to bere 3-4l oleje na vymenu .. ja vim na HC je tezky uznat ,ze je neco spatne ,zase nemusis skakat 2metry pokazdy kdyz se rekne neco spatnyho na neco co mas v garazi ,sklidni hormon a jed se projet sopťa sopťa

abych jenom nespamoval,..

cistil uz nekdo stresni tapacir ? Bylo mi receno ,ze se to nedoporucuje ,pac se hnedka odlepuje latka z papundeklu ,ma nekdo nato nakej grif nebo zkusenost z tepovani accordu ? jestli se to odlepuje ,jde to nejak dolepit jako latky na dverich nebo ne ? dik za kazdou reakci přátele
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 21:24   Citovat  

Co máte pořád s tím olejem? Motor z principu prostě olej žrát musí, jinak není něco v pořádku.
Jasně, pokud je motor na olej jak průtokový ohřívač, je to špatně taky.

Co se týče pomoci a rad tady ve vlákně, řekl bych, že vesměs tu každý dostane odpovědi na "svoje" problémy. Jak s těmi odpovědmi kdo naloží, to už je jeho věc.

Já např. využiju radu na huštění gum a dám sem, jak to dopadlo.
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 21:53   Citovat  

Já jsem naprosto v klidu a narozdíl od tebe mám to auto doma už od výroby. A do teď bych neměnil. A že si někdo koupí utahaný auto co si veme trochu oleje už není problém Honda ale jen údržbou a rukama. Co se týče spolehlivosti mě nejvíc právě zklamal D15B2 kterej si ten olej opravdu bral. A to jsem měl ty motory tři. A nemysli si že jezdím jenom Honda. Ve svých skoro 40-ti už mi těch aut prošlo rukama pifko nespočet proto jsem zůstal věrnej právě A6G. Je to spolehlivé, pohodlné, dobře čitelné a na svojí váhu rychlé auto i s 1.8 motorem. Já tady píšu postřehy aspoň z vlastní zkušenosti. pifko
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 22:05   Citovat  

isulsten napsal:
Já jsem naprosto v klidu a narozdíl od tebe mám to auto doma už od výroby. A do teď bych neměnil. A že si někdo koupí utahaný auto co si veme trochu oleje už není problém Honda ale jen údržbou a rukama. Co se týče spolehlivosti mě nejvíc právě zklamal D15B2 kterej si ten olej opravdu bral. A to jsem měl ty motory tři. A nemysli si že jezdím jenom Honda. Ve svých skoro 40-ti už mi těch aut prošlo rukama pifko nespočet proto jsem zůstal věrnej právě A6G. Je to spolehlivé, pohodlné, dobře čitelné a na svojí váhu rychlé auto i s 1.8 motorem. Já tady píšu postřehy aspoň z vlastní zkušenosti. pifko

Taky jsem měl na C4G z D15B2 olejničku. Ale myslím že jsem si za to mohl sám. Jednou jsem neodolal a dal sprint s ještě studeným motorem...Smutný Pak jsem doléval litr oleje na 1000 km, svíčka na třetím válci byla permanentně mokrá.
Matně si vybavuju, že F18B2(?) byl vyhlášen motorem roku, což zrovna nesvědčí o tom, že by F18/20 byly nějaké shity...
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 6:48   Citovat  

K teme motory:
Na firme sme mali A6G pred facelift s F20 a kolega co na nom jazdil vravi, ze Peugeot 307 s 1.6 80kW ide lepsie. No a potom vypol na Accorde klimu. S klimou to proste nejde.
Tu mam otazku ci pomoze vycistit, alebo vynenit napln v klime. Lebo ja som to tiez na mojom nerobil a klima pekne dusi ten motor.
Jedine co som si vsimol medzi predface a poface, ze poface ma lepsie odstupnovany 2 a 3 prev stupen.
Moja F18 bere olej cca 1-3dcl/1000km, predpokladam, ze za to moze LPG.

K teme hustenie pneu:
Tiez davam do pneu 2.4-2.6 predok a zadok 2.3-2.5 Jak na letnych 16" tak na zimnych 15". Pri 2.2 sa zimne spravaju cudne Mam Matador Nordica 2. Na leto som kupil Fulda Ecocontrol HP v 15" (eco je v mode idem s dobou pořádnej výtlem ) A uvidim ako sa tie budu spravat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 9:03   Citovat  

isulsten napsal:

jako bych ja psal neco jineho co jsem sam neozkousel za 17 let ,jsou i jiny motory olejnicky ,ale ne v takovem pomeru proste ,to jsi muzes statysticky overit kdyz jsi projdes vsechna temata a oto mi jde , protoze accordu je statysticky mene nez jinych modelu takze by to melo byt obracene a to neni ... takze aspon podle zkusenosti zde na klubu nebo na zahranicnych forech neni F20 jeden z nejlepsich motoru spis obracene ,F18 nevim tech zas tolik neni, nevim jestli ma lepsi vlastnosti bloku motoru kvuli ovalíte nebo odolnejsi krouzky a pod.. to nebudu rikat pac tohle nevim .. osobne kdyz jsem si chctel tu F18 koupit uz tehdy se vsude psalo ,ze je lepsi ve vice ohledech jako F20 a to jsou uz je peknych cca 10 let .. prave tehdy jsem zvolil radeji MB6 a nelitoval jsem ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 15:53   Citovat  

tukkan napsal:
K teme motory:
Na firme sme mali A6G pred facelift s F20 a kolega co na nom jazdil vravi, ze Peugeot 307 s 1.6 80kW ide lepsie. No a potom vypol na Accorde klimu. S klimou to proste nejde.
Tu mam otazku ci pomoze vycistit, alebo vynenit napln v klime. Lebo ja som to tiez na mojom nerobil a klima pekne dusi ten motor.
Jedine co som si vsimol medzi predface a poface, ze poface ma lepsie odstupnovany 2 a 3 prev stupen.
Moja F18 bere olej cca 1-3dcl/1000km, predpokladam, ze za to moze LPG.

K teme hustenie pneu:
Tiez davam do pneu 2.4-2.6 predok a zadok 2.3-2.5 Jak na letnych 16" tak na zimnych 15". Pri 2.2 sa zimne spravaju cudne Mam Matador Nordica 2. Na leto som kupil Fulda Ecocontrol HP v 15" (eco je v mode idem s dobou pořádnej výtlem ) A uvidim ako sa tie budu spravat.

Kdybych mohl, poskládám převodovku tak, že 2. a 3. bude z poface a 4. a 5. (oboje delší) z motoru F23Z.

Co na to přefukování říkají díly náprav? A jaký je komfort jízdy?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 16:14   Citovat  

Podvozok asi trpi, ale to bude cestami. Podvozkove diely som mal menene pred 2r cca 25tis km a zatial nebucha nic.
Teraz som previedol kontrolu tlaku pneu a v predu mam 2.5 a vzadu 2.4
Komfort jazdy nieje horsi, celkovo vnimam Acoorda ako tvrde auto a -0.2bar v pneu ho nezmakci.
Viac trpia tie Accordy ktore maju 17" kolesa. Ja toto leto menim na 15" seriu zo 16".

Vsimol som si rozdiel medzi pred a po face a ta poface je ozaj pekne vyladena.
Skor ako dlhsiu 4 a 5 by som prijal 6 a tej by stacilo + 250ot naviac ako ma 5 stupen.
Ako moc je rozdielna prevodovka v 2,3 ?
Neviem ci si jazdil niekedy v Civicu 6G 1,5 VTEC 84kW D15Z6. Ten mal dlheeeee prevody az k susedom za Ural. Ale tiez pekne pri sebe naskladane. Po vymene za prevodovku z 1,4-ky ozilo auto v nizsich a strednych otackach.
Ja jazdim 99% mesto a medzimesto, prevodovka mi vyhovuje a na dialnici toci motor pri 130kmh 3800ot a viac pocujem aerodynamicky hluk ako motor.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2017 , 11:33   Citovat  

Já jezdím sérii 15" kola. Malý tuning je v ET38 disků, takže auto jaksi líp sedí. I vypadá...Úsměv
V C6G ekonomu jsem nikdy nejel, u A6G změna 2. a 3. kvaltu u poface svědčí o tom, že se někdo u Hondy chytil za nos.
Úroveň vnitřního hluku je při +/- 140 km/h tacho taková, že ani "jen" ta pětka nevadí. Plusem je, že je auto schopné z té rychlosti v pohodě zrychlovat dál. S trochou nadsázky je to na pětku jako s automatem, od cca. 60 km/h do 200 km/h nemusím na šaltpáku sahat...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2017 , 14:01   Citovat  

Mě A6G ve 2.0 také žral cca 1l na 1000 km. Nakonec jsem ho popravil natankováním E85 v poměru 50:50 s benzínem, bez úpravy ECU a rychlou, dlouhou jízdou na německé dálnici. Od té doby žral 4x tolik a ani už tolik nejel. Nakonec jsem ho za hudlana prodal kámošovi, ten nechal udělat generálku, ale motor po krátké době padl zase. Poslal ho tedy také do světa, shodou okolností to prodal do města, odkud jsem a tam ho někdo v křižovatce odstavil, takže jsem na něj byl nucený každý den koukat, vždy, když jsem jel okolo... Smutný

Jinak vzpomínám v dobrém. Podvozek byl proti současnému 7g měkký, takže dobře žehlil nerovnosti, nehoupal, mimo příčné nerovnosti neodskakoval a díky strmému řízení a nepřilíš vysoké hmotnosti to byla stále zábává řídit OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2017 , 22:05   Citovat  

Ved prave, to sa mi paci, ze poriesili prevodovku po facelifte a je nastavena tak, ze aj na 5 stupni dialnicneho tempa vie zrychlit bez podradenia.
Ja mam 15" s ET 35 a je to tiez ok.
Musim poriesit volnobeh na LPG lebo mi to skapina. Napisem do spravnej sekcie o radu.

Este mam otazku, menil niekto repro v accorde? Aky rozmer tam pasuje.
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 10:18   Citovat  

ahoj, mohl by někod pomoct radou, jak ootevřít kufr na liftbacku pokud nejde otevřít? Mám otvírání pouze na víku kufru, páčka dole u sedadle není.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 13:38   Citovat  

Nejde ti klucka na veku? Skus sklopit sedadla a dostat sa do kufra a na veku zvnutra je svetlo, otvor a pozri sa, ci tam nieje mechanizmus zamku.
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 14:29   Citovat  

tukkan napsal:
Nejde ti klucka na veku? Skus sklopit sedadla a dostat sa do kufra a na veku zvnutra je svetlo, otvor a pozri sa, ci tam nieje mechanizmus zamku.

Přesně tak. Páčka na otevírání je jakoby zatuhlá v jedné pozici. Tak že z vnitřku by to mělo jít otevřít jo? A nebo se na to vykašlat, a nechat to udělat v sevisu - rád bych pak aby kufr šel taky zavřít.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2017 , 14:56   Citovat  

Ja som to nikdy nerobil, iba by som to takto skusil. A ked das dolu spz pod nou je plast ktovie co skryva. Pozriet to mozes, mozno je to lahka oprava.
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2017 , 14:05   Citovat  

nevim zda ti to pomůže

klika.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
klika.JPG, 38.7 kB

zámek.JPG

zámek.JPG, 48.69 kB
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 7:22   Citovat  

sunnx napsal:
nevim zda ti to pomůže

mockrát Ti děkuji Úsměv
   Návrat  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 11:48   Citovat  

Zdravím vás, prosím vás mám takový problém, chystám se na STK ( sice za rok, ale radši už ted)
a řeším lambda sondy, první na svodech mám novou origo Honda a řeším ted tu za katem.

druhá lambda v katu běží v rozmezí 0.5V-1.35V je K.O. kat nebo lambda?

Chybu motoru to nehlasí, ale co koukám za jizdy na diagnostiky tak ta lambda při záteži jede skoro furt na 1.35V což je asi špatně že( bohatá směs)?

Děkuju za ujasnění.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 20:35   Citovat  

DJRICO napsal:
Zdravím vás, prosím vás mám takový problém, chystám se na STK ( sice za rok, ale radši už ted)
a řeším lambda sondy, první na svodech mám novou origo Honda a řeším ted tu za katem.

druhá lambda v katu běží v rozmezí 0.5V-1.35V je K.O. kat nebo lambda?

Chybu motoru to nehlasí, ale co koukám za jizdy na diagnostiky tak ta lambda při záteži jede skoro furt na 1.35V což je asi špatně že( bohatá směs)?

Děkuju za ujasnění.

Čéče, druhou lamdu tu snad nikdo ještě neřešil...
Podle obrázku ji máš KO.

Lambda2.jpg

Lambda2.jpg, 58.23 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 9:30   Citovat  

piskot napsal:
Čéče, druhou lamdu tu snad nikdo ještě neřešil...
Podle obrázku ji máš KO.

Asinjo, když jedu konstantně tak se drží pod 1V, ale jakmile šlápnu první lambda max 0.9V a druhá litá 1.35V a občas padne i pod v zátěži ale většinou ne, takže je to asi jasný. Na emisích tenkrát vysoké CO.
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 14:08   Citovat  

No to bych chtěl dodat že řešil ja třeba pul roku. Furt sem myslel ze je to prvni lambdou, ale pak sem přišel ze za kontrolku muže ta druha a udelal sem tu chybu s boschkou ta vydrzela tak 5 mesicu a konec pak sem sehnal jetou z bazaru a ta tam je do dnes ale to sem pod tim autem tenkrat lezel co týden.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 14:49   Citovat  

sunnx napsal:
No to bych chtěl dodat že řešil ja třeba pul roku. Furt sem myslel ze je to prvni lambdou, ale pak sem přišel ze za kontrolku muže ta druha a udelal sem tu chybu s boschkou ta vydrzela tak 5 mesicu a konec pak sem sehnal jetou z bazaru a ta tam je do dnes ale to sem pod tim autem tenkrat lezel co týden.

Mě právě kontrolka nesvítí, hodnoty mi ukazuje diagnostika tu první mám rok starou origo Honda, právě nevím jestli je to katalyzátor a tím pádem to jen nedokáže regulovat jak má a nebo je to jen lambda. Kamarád teď kupoval na type R nový od NGK a prý fungují.
   Návrat  
milaaanek je teď offline  milaaanek
PříspěvekZaslal: 12.3.2017 , 16:53   Citovat  

Lidičky netušíte kde by se dali sehnat pěkný nárazníky? Myslím něco ve stylu ATR / lipy. Klidne primo ATR. Klidně i celý set s prahy. Nemyslím ale takové ty rádoby "tunning" ve stylu Rychle a zběsile. Velmi šťastný
   Návrat  
DanielCVC je teď offline  DanielCVC
PříspěvekZaslal: 13.3.2017 , 21:27   Citovat  

Zdravím, zajímalo by mě jestli tu někdo nemá na prodej přední a zadní předface lip. Díky
   Návrat  
milaaanek je teď offline  milaaanek
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 12:22   Citovat  

Kolega tady se skoro stejný dotazem mi vnukl myšlenku. Jaky je rozdíl mezi před a po facelift? Zkoušel jsem google i tady fórum ale nenašel jsem žádne kloudné srovnání sopťa sopťa
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 19:16   Citovat  

Doporucili by jste mi nějaké osvědcene loziska na ATR, přední? Mění se naboj nebo jenom ložisko? Díky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 298, 299, 300 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina