Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 339 z 486
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 13:12   Citovat  

Jarek napsal:
Jo, s tím se nedá než souhlasit. 2.4 napadenejch tunerama je bohužel hodně.

offtopic Tak to máte v kraji asi hodně nízký věkový průměr řidičů. Já jsem doposud tuzerovanýho tourera neviděl. Nic mi to neříká a mnohdy se tomu výsledku co potkám na silnici opravdu musím smát a přemýšlet nad soudností a zdravým rozumem majitele. Povětšinou vidím civiky, golfy, pasaty a octávky. Proti naleštěnejm a placatejm kárám nemám nic, ale když z toho trčí okapové rýny místo výfuku, kvůli nárazníkům a spojlerům je to auto o 1m delší a vzadu mají aerodynamickou radlici na sníh ale namontovanou jako křídlo, tak se opravdu musím smát Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 14:17   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nechci se tě dotknout, ale přijde mi, že tam máš závad jako bychom byli na nějakém fóre s francouzskými vozy. V tomto bych se vrakáči vyhnul, jsou to povětšinou šmalináři, a nemáš jistotu, kolik toho má komponent za sebou. I ceny bývají poměrně dost vysoký. Škoda, že jsi na to nepřišel v době jarní kampaně (únor), mohl jsi si to nechat nacenit v Honda kdy by jsi dostal slevu cca 15%. Ale kolik to stojí opravdu nevím. Zks se tedy optat v několika Honda , porovnej nabídnuté slevy a pak koukni na čínu.

Nedotknes se mě, kroužek jsem věděl, tak ho dávám do kupy. Ale mě se drží auta, který stále opravuji. Po tolika letech u škodovky jsem si zvykl, že je stále co dělat. Jen mě nenapadlo, že toho bude tolik, holt honda asi je poloviční koncern. Svarovi se tolik Renault nesype, asi má štěstí na kus a nemůže si je vynachválit Velmi šťastný
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 14:49   Citovat  

mi5 napsal:
Nedotknes se mě, kroužek jsem věděl, tak ho dávám do kupy. Ale mě se drží auta, který stále opravuji. Po tolika letech u škodovky jsem si zvykl, že je stále co dělat. Jen mě nenapadlo, že toho bude tolik, holt honda asi je poloviční koncern. Svarovi se tolik Renault nesype, asi má štěstí na kus a nemůže si je vynachválit Velmi šťastný

No, záleží od toho, po kom to auto maš. Ja som sedana predal, dnes má 230 000 km (disel) a okrem hadice serva a zadného náboja, to auto ide ako hodinky. Pred časom som písla s novým majiteľom a ten je veľmi spokojný Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 14:57   Citovat  

Další závady jsou tam taky, ale tak snad to dám do hromady. Ono pan podle mě jen měnil olej a autům moc nerozuměl co tak říkal. Ale jak říká kámoš, honda je držák Velmi šťastný
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 15:08   Citovat  

DOTAZ:

Accord tourer 2003 2.4

našel jsem podle coxmotorparts číslo palivového filtru i jsem to otestoval podle VIN vše OK. Objednal jsem v Hondě Ústí n.L. přesně ten pal. filtr podle kódu 16010-SDC-E01. Když došlo na výměnu vyndal jsem stávající a při porovnání kusů se jedná o jiný následně jsem si všiml jiného kódu v autě mám Denso 17708-SED-023. Na první pohled jsou stejné jen se liší v pár detailech a nepasoval by mi tam.
Uznal jsem, že jsem to podělal a objednal špatný díl podle kódu. Čili napsal jsem dotaz do Hondy, že jsem mou chybou objednal ten první, ale nepasuje zda by mi mohl zjistit či ten díl co mám v autě je opravdu ten co tam patří. Přišla mi odpověď, že i když jsem jim zadal kód dílu tak to bylo objednáno podle VIN a díl co jsem zakoupil je určený pro mé auto a nejspíše došlo jen k přečíslování dílů.

Nevíte náhodou jaké paliváky jste dávali vy? Nesetkal se s tím někdo? Denso filtr je ještě původní OEM?

Děkuji

20170312_133805.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20170312_133805.jpg, 1.51 MB

20170312_133811.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20170312_133811.jpg, 1.34 MB
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 16:25   Citovat  

Sidesync napsal:
Ahoj, chtěl bych se zeptat jelikož originál sport paket na 7g acco nejde skoro sehnat, koukal jsem že se dá sehnat i laminátový paket prahy + lipy, má s tím někdo zkušenosti? jak je to s upevněním? Zda se vyplatí jelikož teď vůz pujde komplet do celolaku zda k tomu přihodit i toto. Díky za info přátele

laminat je na prd, koulpil jsem přední lip a nakonec jsem ho ani nenasazoval, protože to jednoduše nepasuje.

Místo celolaku, není lepsí celopolep? ..mrkni ke mě do profilu. A myslím,že i 2x levnější a má to i své výhody..
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 16:48   Citovat  

benza napsal:
laminat je na prd, koulpil jsem přední lip a nakonec jsem ho ani nenasazoval, protože to jednoduše nepasuje.

Místo celolaku, není lepsí celopolep? ..mrkni ke mě do profilu. A myslím,že i 2x levnější a má to i své výhody..

ikdyby to stalo pulku z toho co lak co nestoji ,nemelo by to dlohodobe asi smysl ,kolik jsi dal za polepeni ?
co nato mrazy ,palavy, myti ,premeyslel jsem otom ,ale kdyz uz budu treba resit vyvareni zadnich blatniku tak se to musi stejne nastrikat a osetrit tak proc uz ne novej lak ,spodky dveri to samy ,zadni vrata to samy atd ,az prijde cas dle mne folie moc nepomuze ,je to spis na zmenu barvy kdyz mas dobrej lak ..

jinak ,vykaslat se na lipy a koupit poface naraznik dneska je jich uz vice Úsměv
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 18:58   Citovat  

mi5 napsal:

offtopic Kamarád je zase zařeknutej koncerňák, jak to nesjelo z linky v Mladé Boleslavi nebo to nemá ve znaku "W" a hlavně to je nafta, tak neexistuje nic lepšího. Auta se dělí na hračky a auta říkává, prý nikdy nic pořádně nemusel opravovat, tak to jsou skvělá auta. Ale s odstupem času z něj vypadnou nějaké ty perličky. Třeba každý 2 roky čištění sání a vstřiků, hnijící prahy, oprava elektroinstalce centrálního zamykání a zámků na oktávcen a jiné. Teď je nadšený zase z pašíka, 100% auto. Světla zažloutlý tak, že v noci nejde skoro vidět na cestu, lak je v horším stavu jak na mém Acco, který je o pár let starší, ale škoda mluvit. Některý pravdy člověk nevysvětlí kouř No a kdo na pravidelnou údržbu kašle, pak se to na jakémkoliv autě projeví, ale většinou až u dalšího majitele. sopťa sopťa
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 19:06  Naposledy upravil Kendik dne 15.3.2017 , 20:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

von-pivoj napsal:
offtopic Kamarád je zase zařeknutej koncerňák, jak to nesjelo z linky v Mladé Boleslavi nebo to nemá ve znaku "W" a hlavně to je nafta, tak neexistuje nic lepšího. Auta se dělí na hračky a auta říkává, prý nikdy nic pořádně nemusel opravovat, tak to jsou skvělá auta. Ale s odstupem času z něj vypadnou nějaké ty perličky. Třeba každý 2 roky čištění sání a vstřiků, hnijící prahy, oprava elektroinstalce centrálního zamykání a zámků na oktávcen a jiné. Teď je nadšený zase z pašíka, 100% auto. Světla zažloutlý tak, že v noci nejde skoro vidět na cestu, lak je v horším stavu jak na mém Acco, který je o pár let starší, ale škoda mluvit. Některý pravdy člověk nevysvětlí kouř No a kdo na pravidelnou údržbu kašle, pak se to na jakémkoliv autě projeví, ale většinou až u dalšího majitele. sopťa sopťa
Presne jsi to vystihl.Takovych znam Velmi šťastný da se rict temer kazdy druhy Cech Velmi šťastný Porad se jim to dokola jenom wc ale porad si budou kupovat to same, protoze za jinou znacku by dostali od mechanika vynadano a taky by je kolegove v praci moc nepochvalili. A hlavne by nebyli IN. I kdyz v dnesni dobe uz to neni tak extremni jako driv. Nastesti
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 19:42   Citovat  

Job!k napsal:
DOTAZ:

Accord tourer 2003 2.4

našel jsem podle coxmotorparts číslo palivového filtru i jsem to otestoval podle VIN vše OK. Objednal jsem v Hondě Ústí n.L. přesně ten pal. filtr podle kódu 16010-SDC-E01. Když došlo na výměnu vyndal jsem stávající a při porovnání kusů se jedná o

Nevíte náhodou jaké paliváky jste dávali vy? Nesetkal se s tím někdo? Denso filtr je ještě původní OEM?

Děkuji
Denso je původní filtr,vždy jsem montoval originál a seděl,jen už neměl tu nálepku Denso
   Návrat  
Sidesync je teď offline  Sidesync
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 20:12   Citovat  

benza napsal:

Celolak změna barvy zvažují bílou vyjde na 25 tisíc kdybych nechal původní stříbrnou bylo by to 20 jelikož mám skoro na každém díle dulek nebo skrabanec hold už za ty roky je potřeba celolak . Nevím na kolik vyjde poface předek ale co se tyče laminát paketu nevím od koho si bral ale asi záleží na výrobci i už máme odzkoušeno od jednoho polaka tak od nej beru i já . Před lakem se dopasuje na auto a všem sedí
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 20:49   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ikdyby to stalo pulku z toho co lak co nestoji ,nemelo by to dlohodobe asi smysl ,kolik jsi dal za polepeni ?
co nato mrazy ,palavy, myti ,premeyslel jsem otom ,ale kdyz uz budu treba resit vyvareni zadnich blatniku tak se to musi stejne nastrikat a osetrit tak proc uz ne novej lak ,spodky dveri to samy ,zadni vrata to samy atd ,az prijde cas dle mne folie moc nepomuze ,je to spis na zmenu barvy kdyz mas dobrej lak ..

jinak ,vykaslat se na lipy a koupit poface naraznik dneska je jich uz vice Úsměv

chlopi, když si někdo dá polepit auto za xx mega, nevím proč na těch našich Hondach by s tím měl být nějaký problem. Osobně mám taky opravované zadní blatníky a věřím tomu, že ta folie je lepší než lak, obzvláště v takovém namáhaném místě. Jasně že se to musí dobře ošetřit. Ten polep tam je jen jako dekorace, ne jako antikorozní uprava. Dva roky tomu a noproblem.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 21:45   Citovat  

DworiBak napsal:
Denso je původní filtr,vždy jsem montoval originál a seděl,jen už neměl tu nálepku Denso

Však taky jsem pořídil origo v Hondě jen mi tam prostě nepasuje Je to tam. i když mi bylo sděleno, že právě tento je určený pro moje a7g
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 22:11   Citovat  

benza napsal:
chlopi, když si někdo dá polepit auto za xx mega, nevím proč na těch našich Hondach by s tím měl být nějaký problem. Osobně mám taky opravované zadní blatníky a věřím tomu, že ta folie je lepší než lak, obzvláště v takovém namáhaném místě. Jasně že se to musí dobře ošetřit. Ten polep tam je jen jako dekorace, ne jako antikorozní uprava. Dva roky tomu a noproblem.

no je rozdil polepit top lak a plnic po oprave od koroze ,jestli to vubec jde pac povrch musi byt kurna hladky aby folie drzela a pak co se stane az to po 5 letech budes chtit sundat z toho plnice ,nebo nechapu smysl ,kdyz tu rez opravim a dam striknout do laku aby to nehnilo zase ,dam zato 2500kc za dil a pak jeste to polepim folii za 1700kc ?
a smysl ? rikam folie je cool kdyz mas lak peknej ,ale kdyz mas doskrabany auto a dulky vsude to se pred folii musi vyspravit tak nebo tak pac folie vse skopiruje kazdej dlobanec a vysledek je jen prasarna ..
za mne na ty nase plecky jedine novej lak bud dil po dilu nebo komplet odstrojit a celolak kazdyho dilu zvlast co dle mne stoji tak 25000kc a vic .. pac stikani auta ala na parkovisti tak jak stoji je taky prasarna pac se tito oloupe do roku ..
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 0:57   Citovat  

Job!k napsal:
DOTAZ:

Accord tourer 2003 2.4

našel jsem podle coxmotorparts číslo palivového filtru i jsem to otestoval podle VIN vše OK. Objednal jsem v Hondě Ústí n.L. přesně ten pal. filtr podle kódu 16010-SDC-E01. Když došlo na výměnu vyndal jsem stávající a při porovnání kusů se jedná o jiný následně jsem si všiml jiného kódu v autě mám Denso 17708-SED-023. Na první pohled jsou stejné jen se liší v pár detailech a nepasoval by mi tam.
Uznal jsem, že jsem to podělal a objednal špatný díl podle kódu. Čili napsal jsem dotaz do Hondy, že jsem mou chybou objednal ten první, ale nepasuje zda by mi mohl zjistit či ten díl co mám v autě je opravdu ten co tam patří. Přišla mi odpověď, že i když jsem jim zadal kód dílu tak to bylo objednáno podle VIN a díl co jsem zakoupil je určený pro mé auto a nejspíše došlo jen k přečíslování dílů.

Děkuji

Jako Parts J1334039 OEM kód je 16010-SDC-E01
Platí pro 2.4 2003 sedan
   Návrat  
mildo je teď offline  mildo
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 5:01   Citovat  

nevite cislo filtru na At prevodovku na 2.4 sedan?dekuji
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 9:41   Citovat  

mad_zed napsal:
Jako Parts J1334039 OEM kód je 16010-SDC-E01
Platí pro 2.4 2003 sedan

To jsem mu přesně říkal v Hondě a on mi furt říká, že to musí pasovat i do mého auta. Děkuji
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 9:54   Citovat  

Když nepasuje, tak tam zajeď a reklamuj. Ať zkusí ukázat, jak ho tam nacpe Mrk
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 11:12   Citovat  

Zdar, potřebuji poradit jestli má smysl někde shánět senzor náklonu světel nebo ho reději koupit rovnou v Hondě? dík
   Návrat  
Sidesync je teď offline  Sidesync
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 11:13   Citovat  

Gavly napsal:
Zdar, potřebuji poradit jestli má smysl někde shánět senzor náklonu světel nebo ho reději koupit rovnou v Hondě? dík

Mimochodem krásnej acco slintám v Brně je to dobrý
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 15:34  Naposledy upravil scream dne 16.3.2017 , 19:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Job!k napsal:
DOTAZ:

Accord tourer 2003 2.4

Děkuji

Ja mam doma na policke palivak objednany z coxmotor. Pridam vecer foto do tohto prispevku.

EDIT: tak mam presne 16010-SDC-E01 tudy odkaz
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 15:50   Citovat  

Job!k napsal:
Sice Únor už končí jen pro představu nacenění dílů Honda Ústí n/L

nacenění náhradních dílů pro Honda Accord 2003 2,4 tourer, VIN: JHMCM2.....

1) levý díl výfuku - 18035SEDE00 - 8747Kč bez DPH
2) pravý díl výfuku - 18030SEDE01 - 18325Kč bez DPH
3) těsnění mezi díly - 18303SE1S01 - 216Kč bez DPH
4) těsnění mezi výfuk a kat - 18393SS0J30 - 446Kč bez DPH
3) palivový filtr - 16010SDCE01 - 1056Kč bez DPH
4) pravý zadní plechový štít brzdového kotouče - 43110S3N003 - 2266Kč bez DPH
5) levý zadní plechový štít brzdového kotouče - 43120S3N003 - 2266Kč bez DPH

Na Hondu FR-V rok 2005
6) pravý zadní plechový štít brzdového kotouče - 43110SJF003 - 2021Kč bez DPH
7) levý zadní plechový štít brzdového kotouče - 43120SJF003 - 2021Kč bez DPH

k cenám je nutnost odečíst slevu 30% na brzdové díly a 20% na výfukové díly.

Cena za palivák je normální?

Ja som si nechal nacenit pravy diel vyfuku na sedan 2.4 18030SEAJ01 - SILENCER SET, R. EX. (PFKL380434) - 900E prosim pekne, dodanie do 24h. papa
   Návrat  
Milhauz je teď offline  Milhauz
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 21:02   Citovat  

zdravím, mam acco 2.2 rok 2006 najeto 196000 km a rano přijedu z práce a vše v poho a odpol sednu do auta a rozjedu se a hned zacala svitit kontrolka motoru a motor jde vytočit max na 2000otácek víc ani tuk. Motor má zvuk dobrej. Otácky nekolísaj, proste jako by to bylo v nouzaku. čím by to mohlo byt? EGR? váha? ŘJ? kde začít? moc díky za odpovedi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 21:06   Citovat  

...začni tým, že to napichneš na diagnostiku. Prepáč, ale tieto nápady od klávesnice, bude jeden sprostejší ako druhý.
   Návrat  
Milhauz je teď offline  Milhauz
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 21:16   Citovat  

je mi to jasny Úsměv zítra snad jedu na dignostiku, tak budu vedet víc, myslel jsem jestli tento samy problem už nekdo neresil...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 21:45   Citovat  

Kdyby sis koupil diagnostiku za pár stovek, tak nemusíš být tak napnutý, co máš za problém Úsměv. Do tohohle stavu se to dostane z celkem dost důvodů a křišťálovou kouli nemáme.
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 8:44   Citovat  

Já tipuji na naklápění lopatek turba, třeba visí. Aspoň to se stávalo u koncernu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 8:54   Citovat  

mi5 napsal:
Já tipuji na naklápění lopatek turba, třeba visí. Aspoň to se stávalo u koncernu.

Neviem či je vhodné to spájať s koncernom Velmi šťastný . Ale je to stále diesel, takže všetko je možné...
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 9:15   Citovat  

Turbo co jsem četl by mělo být naklápěcí i u Hondy, takže princip by měl být stejný. Ono moc dehet nejde udělat jinak konstrukčně. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 13:01   Citovat  

pro ty co mysli ,ze tim usetri tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: