Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
OZ Ultraleggera 18"
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 12:36   Citovat  

Pokud by někdo měl v plánu prodávat oz ultralegera 18" na A8G, zřejmě bych měl dle stavu / barvy zájem.

Nabídky do SZ. Díky Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 13:39   Citovat  

Ahoj,

musim te od koupe těchto kol odradit Smutný Jsou fakt super kvalitni, premiova a designove vyvedena kola. Ale na A8G nevypadaji uplne dobře. A8G potřebuje opticky bud 19ky, nebo 18ky s paprskama az ke krajum. Vypadaji proste mensi nez jsou. Za druhé se blbe shani. Za treti stoji cca 20tisic. Nebo ja je tak prodaval, borcovi co jezdi kopce... No a za další, teda jestli se bavime opravdu o superlegerach, tak mají dost silny sredy kvůli pevnosti kol. Coz znemoznuje pouziti tovarnich steftu. A když je budes menit tak rovnou jit cestou ARP (coz je ranec) a nebo ja v tomto pripade volil EVO CORSE. Takze asi tak no... HaHaaa

Proste za 20-25 tisíc sezenes kvalitni 18ky od novoty! A ne zavodni kola, s kdo vi jakou hisotrii Bueee A uz vůbec nemluvim o rozmeru 5x114 kuky kuk

EDIT: asi jsem spatne precetl a bavil jsem se o superlegerach. Situace s ultralegerama bude dost podobna. Navíc vypadaji tak trosku vic subtilněji, myslim si. Ohledne tlousky stredu si ale nejsem jist. Tak si to radsi prover OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 13:50   Citovat  

krtekm napsal:
Ahoj,

musim te od koupe těchto kol odradit Smutný Jsou fakt super kvalitni, premiova a designove vyvedena kola. Ale na A8G nevypadaji uplne dobře. A8G potřebuje opticky bud 19ky, nebo 18ky s paprskama az ke krajum. Vypadaji proste mensi nez jsou. Za druhé se blbe shani. Za treti stoji cca 20tisic. Nebo ja je tak prodaval, borcovi co jezdi kopce... No a za další, teda jestli se bavime opravdu o superlegerach, tak mají dost silny sredy kvůli pevnosti kol. Coz znemoznuje pouziti tovarnich steftu. A když je budes menit tak rovnou jit cestou ARP (coz je ranec) a nebo ja v tomto pripade volil EVO CORSE. Takze asi tak no... HaHaaa

Proste za 20-25 tisíc sezenes kvalitni 18ky od novoty! A ne zavodni kola, s kdo vi jakou hisotrii Bueee A uz vůbec nemluvim o rozmeru 5x114 kuky kuk

EDIT: asi jsem spatne precetl a bavil jsem se o superlegerach. Situace s ultralegerama bude dost podobna. Navíc vypadaji tak trosku vic subtilněji, myslim si. Ohledne tlousky stredu si ale nejsem jist. Tak si to radsi prover OK

Ahoj,

díky za informace, to se hodí. Mě se ty ultraleggery hrozně líbí a právě, že jsem je na accu viděl a vypadají dobře. Jeden místní člen, se kterým jsem se bavil tyhle kola na A8G má a dle mě to prostě vypadá super Úsměv nic o nesedících šteftech nebo špatném rozměru neříkal, tak nevím. Já do toho tak moc nevidím. 19" kola určitě nechci, nemám je v TP a rád bych šel cestou, aby bylo vše papírově podložený. Aktuálně mám originál 17" honda kola, který se mi sice líbí, neurazí, ale 18" budou vypadat líp.

Obecně se tolik v kolech nevyznám, takže nevím, jaké kola koupit aby byly 1) kvalitní a za 2) pokud možno s nějakou rozumnou váhou a za 3) se správnýma papírovýma hodnotama s vozem...

Ale klidně si nechám poradit nějaké jiné Úsměv
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 15:43   Citovat  

TeamDynamics Pro Race 1.2 8x18 ET40 5x114 dira 64,1 barva gunmetal + Vredestein 225/40/18 zanovni 19000,-
tudy odkaz

uživatel Kandik prodává
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 15:47   Citovat  

Ultraleggera byly posledního půl roku na bazoši, týpek stále aktualizoval a nabízel mezi 18 a 22tis za sadu, už jsou asi prodaný.
Na Acco 8G se dostanou bezproblémů. Jsou to lehká, pevná, kvalitní kola.
Taky jsem po nich pokukoval, nicméně jsem neudal svoje. Tak mi tyto utekly.
Nicméně shánět se budou špatně, obzvlášť v naší rozteči.
tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 18:15  Naposledy upravil krtekm dne 16.3.2017 , 18:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Co tak enkei??? tudy odkaz

Nebo tady u nas: tudy odkaz
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 18:21   Citovat  

krtekm napsal:
Ahoj,

Muzes prosim te vysvetlit tu cast o steftech? Mam totiz Ultraleggery a nic jsem menit nemusel. (vystridal jsem asi 10sad kol a nikdy nebyl problem se stefty.)Diky.

IMGP5238.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMGP5238.jpg, 122.25 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 18:41   Citovat  

No pokusim se Velmi šťastný Ale jak rikam, referoval jsem chybne na Superleggery (ET35). Po nasazeni byly proste tovarni stefty kratke - proto ta vymena za jine. Snad to bude z fotky jasnejsi. Stefty maji pokud si dobre pamatuju na A8G klasickou delku, jak jine modely. Jinak na ludre vypadaji peckovne! Ona je takova stihlounka no, oporti te nasi nafouknute bambule. Ale tak jasne, je to vec vkusu, a ten mame nastesti kazdej jinej.

SL.png

SL.png, 1.08 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 21:11   Citovat  

Právě, že jsem myslel ultraleggery a líbí se mi tak moc, že jsem uvažoval dost o nových ale zase pokud by se někdo zbavoval v dobrým stavu, proč to nezkusit. Mám i jiný výdaje než kola na auto, přítelkyně by asi nebyla moc šťastná Velmi šťastný

Ty enkei wakasa jsou taky super, zajímala by mě váha. Někde po tom kouknu. Ale nejsem si jistý tím lesklým titanem. Na moji tmavě šedou bych volil buď stříbrnou, nebo matnou či bronzovou. Jiných barev se trošku bojím, že by to moc nesedělo.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 22:13   Citovat  

Na googlu...wakasa 7x17 ET45 mají 8,5kg a 8x18 ET35 mají 10,3kg.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 9:24   Citovat  

pozor 2,4 má větší brzdy, tak ať tam ty disky dostaneš.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 9:45  Naposledy upravil Probos dne 17.3.2017 , 9:57, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Vzhledem k tomu, že potřebuji koupit letní pneu a to tak, že čím dříve tím lépe, tak to potřebuji rozseknout. Strašně jsem se zamiloval do těch OZtek jak jsem psal Velmi šťastný Ale vč. pneu by to byla dost velká pálka. A jiný kola mě zase tak moc nezaujali - i když je jich mraky a věřím, že bych nějaký hezky našel.

A nebo nakonec nechám origo honda 17", koupít na ně pneu a dočasně se na to vykašlu Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 9:52   Citovat  

Máme stejný vkus.
Já jsem sháněl kola rok. Problém je, že v naší rozteči skutečně není takový výběr. (bavím se o kolech z druhé ruky).
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 10:09   Citovat  

Ultraleggery jsou krásný. Měl jsem je na Swiftu... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 10:37   Citovat  

Nicméně mě příjde Acco 8g jako svalovec a ve spojení s mnoha tenkýma paprskama (co mám např. teď) mi to přjde jako kulturista ve střevících Velmi šťastný Říkám si jestli by jí neslušely tlustší paprsky. Ultraleggera jsou nádherný kola, jen si říkám, jak budou vypadat ve spojení s Acco. Nicméně mě ta myšlenka neustále provokuje Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 10:47   Citovat  

Jo jo, to máš pravdu Velmi šťastný mě se docela líbí i origo 18" honda kola co se dávali na A8G, ty taky nejsou špatný. Nicméně u těch ultralegger jsem se rozhodl, že 50k asi za kola (vč. pneu samozřejmě) dávat nakonec nebudu. Jsou důležitější věci a ještě pořád na autě potřebuji doladit několik technických věcí co taky nebudou asi levný, takže ta možnost z druhé ruky je lepší ale nikdy nevíš jestli nebudou nějaký bouchlý nebo cokoli :/ Ale vím, že se tak brzo tyhle kola a v naší rozteči neobjeví, takže asi nechám tohle léto ty origo 17" - přijde mi to jako nejrozumnější volba.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 11:40   Citovat  

lukyn1982 napsal:
Nicméně mě příjde Acco 8g jako svalovec a ve spojení s mnoha tenkýma paprskama (co mám např. teď) mi to přjde jako kulturista ve střevících Velmi šťastný Říkám si jestli by jí neslušely tlustší paprsky. Ultraleggera jsou nádherný kola, jen si říkám, jak budou vypadat ve spojení s Acco. Nicméně mě ta myšlenka neustále provokuje Velmi šťastný

jakoby si mi to vzal z ust... presne s timto jsem se potykal, když jsem mel nahozeny ty superleggery - fotku bohužel nemam, moc si an to nepotrpim. tak jsem vzal pak hodne paprskovy kola s pro me zajimavym designem a byl klid. kvalitativne a vahove nesrovatelne, jezne na to moje cukani to staci.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 11:44   Citovat  

Otázka bude znít hloupě, ale rád třeba uslyším něco nového :
v čem jsou kvalitativně lepší?
jak jsou z pohledu řidiče poznat lehčí kola?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 12:03   Citovat  

Ja to na A8G v dennim provozu nepoznal... A vahovy rozdil byl nemalej, když zapocitam ještě vahu tezsi gumy. Otazka je, jestli se to da poznat když za stejnych podmínek proste prehodis sadu zpet na tu lehci. Myslim ze jo, ale meritelne to bude urcite. Navíc u me perfektne fuguje, ze male zhorseni nepoznam, protoze si to nepripoustim diky tomu ze mam radost z te nove věci. Klasika placebo. Kazdoapdne teorie bude ta, ze s mensi vahou kol proste ubíráš rotacnim hmotam, které se projevuji daleko vyrazneji nez "mrtva vaha" nekde v aute. Cim by ses mel dostat rychleji do otáček. Na druhou stranu mas s tezsim kolem zas vetsi setrvacnoust... Princip stejny jak u odlehcenych rotacnich hmot na motoru. Rychlejc do otáček, a rychleji ti i spadnou dolu... Opravte me prosim jestli se pletu. Hlavni vyhodu tech OZtek vidim v tom, ze jsou pevna! Coz na nasich silnicich často oceníš HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 12:08   Citovat  

Máš recht, nevýhoda, že když vezmeš díru nepoddá se disk, nýbrž guma, otázka je co je lepší.

Máš ji krásnou, ty vrtule, 18tky? a jak je vyleštěná OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 12:33   Citovat  

krtekm napsal:
Ja to na A8G v dennim provozu nepoznal... A vahovy rozdil byl nemalej, když zapocitam ještě vahu tezsi gumy. Otazka je, jestli se to da poznat když za stejnych podmínek proste prehodis sadu zpet na tu lehci. Myslim ze jo, ale meritelne to bude urcite. Navíc u me perfektne fuguje, ze male zhorseni nepoznam, protoze si to nepripoustim diky tomu ze mam radost z te nove věci. Klasika placebo. Kazdoapdne teorie bude ta, ze s mensi vahou kol proste ubíráš rotacnim hmotam, které se projevuji daleko vyrazneji nez "mrtva vaha" nekde v aute. Cim by ses mel dostat rychleji do otáček. Na druhou stranu mas s tezsim kolem zas vetsi setrvacnoust... Princip stejny jak u odlehcenych rotacnich hmot na motoru. Rychlejc do otáček, a rychleji ti i spadnou dolu... Opravte me prosim jestli se pletu. Hlavni vyhodu tech OZtek vidim v tom, ze jsou pevna! Coz na nasich silnicich často oceníš HaHaaa

jak se nám to tady hezky rozjelo Úsměv je to dobrý

Krtekm: Jinak kdyby jsi měl někdy cestu do Brna, rád bych se s tebou potkal a případně bych rád i vyzkoušel reflash, protože myslím, že ty ho máš, ne ? Já o něm dost uvažuji Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 12:38   Citovat  

krtekm napsal:
Hlavni vyhodu tech OZtek vidim v tom, ze jsou pevna! Coz na nasich silnicich často oceníš HaHaaa

asi takhle pevny jsou. Pevny jak svň Úsměv
(guma se spravnym tlakem, 215/45 a relativne bezna po-zimni dira cca 80kmh)

fuckit.JPG

fuckit.JPG, 90.07 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 12:53   Citovat  

Nekecej!? Tak ztracim iluze Bueee Ja mel OZta asi troje... F1, Superturisma a Superleggery. Ty superleggery me prisli peckovni. Ty před tim ne, protože byli tezky a nejak superpevny taky nebyly - zesisateli. Nicmene to byla doba kdy všichni kupovali Alessio kola a o nejakejch například kovanych kolech ani nebyla rec - 15let zpet!? Takze porad jasna volba na tu dobu. Tohle me kandiku ale prekvapilo, pac jsem sazel na to tohle presne by ty kola měli vydrzet Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 12:57   Citovat  

V těchto místech je disk nejpevnější, toto už neopraví kde kdo. To ale musela být fest rána.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 13:22   Citovat  

lukyn1982 napsal:
V těchto místech je disk nejpevnější, toto už neopraví kde kdo. To ale musela být fest rána.
Jezdim kola rovnat do Pneu Schubert Pocernice, srovnal i tohle ze to nebylo vicemene poznat. Kazdopadne si nemyslim, ze lze cekat u lehkyho kola i kdyz od slavnyho OZ, ze klasickej vytluk snese. Mozna takovy ty "rallye" firmy jako Braid to snesou, ty ale zase nejsou nijak lehky mimochodem.

Schubert mi rikal, ze obecne relativne bytelny jsou koncernovy kola, a tovarni obecne vydrzej vic. " No a s takovejhlema slupkama stejne udelate ctverce z kazdejch, pane..." (mluvil o nizkoprofil gumach obecne....)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
OZ Ultraleggera 18"
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina