Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 41 z 109
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 11:40   Citovat  

krtekm napsal:
Presne vim co ted resis... Jeste me teda desi další věc.. Bude proste sem tam potřeba něco dovest na barak. No rozhodne nebudu davat pytle se sterkem třeba do auta! sopťa sopťa

já už vozím max televizi a mikrovlnku Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 7:44   Citovat  

Probos napsal:
Tak jen info pro ostatní - můj mechanik (který ale nedělá výměny skla) mi psal, že original sklo vč. všeho příslušenství stojí 14500 Kč. Takže i kdyby práce stála nevím co, rozhodně bych se vešel do těch 25k.

Závěr je takový, že Hondě v Brně dávat 32k za sklo rozhodně nebudu. Teď je jen otázka, kde jinde to mám v okolí udělat.

včetně příslušenství je myšleno i včetně těch postraních lišt v barvě vozu ?
mě v Hondě řekli že né každý je mění a to taky dělá rozdíl v ceně, když se dají staré zpátky tak se pak časem začnou hýbat a za jízdy to při vysoké rychlosti dělá hluk....
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 8:01   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
včetně příslušenství je myšleno i včetně těch postraních lišt v barvě vozu ?
mě v Hondě řekli že né každý je mění a to taky dělá rozdíl v ceně, když se dají staré zpátky tak se pak časem začnou hýbat a za jízdy to při vysoké rychlosti dělá hluk....

Ano, jedná se o cenu vč. postranních lišt v barvě vozu, originální díly, komplet všechno stojí 14500 Kč. Takhle mi to psal mechanik.

V Hondě chtějí za výměnu 32 tisíc s tím, že jen sklo, vč. lišt a příslušenství podle cenové nabídky vychází na 26 tisíc vč. DPH. Práce je pak 4550 Kč a Lepidlo nějakých 1500 kč. Takže obecně přiřážka jako pras e . V každém případě ještě dva roky zpět to stálo komplet vč. lišt a práce 25 150 Kč, tak nevím, kde se vzala najednou cena 32.

Druhá Honda v Brně mi vypočítala cenu na 27 tisíc vč. práce. Což už je mnohem lepší a prý pokud nebudeme dávat ty lišty, tak by byla cena kolem 20 tisíc. Já mám měněné sklo vč. lišt dva roky zpět, takže asi půjdu do té druhé hondy a objednám to bez těch lišt - ještě o tom přemýšlím, zda ty 2 tisíce doplatit a vzít i ty lišty nebo ne. Záleží jak to po tom prvním sundání a bude držet.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 8:47   Citovat  

prý to bude držet dobře...když se nebude šetřit lepidlem....já je potřebuju znova přilepit a v Hondě mi řekli že mi je za 500 znova přilepí Úsměv

ptal jsem se u Bartyzala v ČB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 9:05   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
prý to bude držet dobře...když se nebude šetřit lepidlem....já je potřebuju znova přilepit a v Hondě mi řekli že mi je za 500 znova přilepí Úsměv

ptal jsem se u Bartyzala v ČB

JJ já myslím, že když jsou ty lišty jen dva roky starý, není důvod je kupovat znova. Teď drží hodně pevně.

Co se týče přilepení za 500 Kč / není to zas taková rána, do toho bych asi šel pokud je máš už uvolněný Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 11:07   Citovat  

no já se asi špatně vyjádřil, dle mého názoru je to jako kdyby to dělali zadarmo Velmi šťastný

půjdu tam, akorát to znamená být bez auta jeden den a to se mi teď nehodí Úsměv
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 11:14   Citovat  

Probos napsal:
Ano, jedná se o cenu vč. postranních lišt v barvě vozu, originální díly, komplet všechno stojí 14500 Kč. Takhle mi to psal mechanik.

V Hondě chtějí za výměnu 32 tisíc s tím, že jen sklo, vč. lišt a příslušenství podle cenové nabídky vychází na 26 tisíc vč. DPH. Práce je pak 4550 Kč a Lepidlo nějakých 1500 kč. Takže obecně přiřážka jako pras e . V každém případě ještě dva roky zpět to stálo komplet vč. lišt a práce 25 150 Kč, tak nevím, kde se vzala najednou cena 32.

Druhá Honda v Brně mi vypočítala cenu na 27 tisíc vč. práce. Což už je mnohem lepší a prý pokud nebudeme dávat ty lišty, tak by byla cena kolem 20 tisíc. Já mám měněné sklo vč. lišt dva roky zpět, takže asi půjdu do té druhé hondy a objednám to bez těch lišt - ještě o tom přemýšlím, zda ty 2 tisíce doplatit a vzít i ty lišty nebo ne. Záleží jak to po tom prvním sundání a bude držet.

Rozdíl 7000,- za rozdíl s lištama nebo bez? To tedy zavání dost velkou drahotou Ble .

Měl jsem problém s pravou lištou, jednou se mi ve vyšší rychlosti nahoře odchlípla, což nebylo nic příjemnýho... byl jsem rád, že neulítla. Nicméně, mechanik v ČB (pro Radka), ke kterýmu jezdím, mi ji přilepil asi za 150,-. Akorát tam auto bylo celý den, bylo potřeba to nechat v klidu. Od tý doby bez problémů.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 11:25   Citovat  

louza napsal:
Rozdíl 7000,- za rozdíl s lištama nebo bez? To tedy zavání dost velkou drahotou Ble .

Měl jsem problém s pravou lištou, jednou se mi ve vyšší rychlosti nahoře odchlípla, což nebylo nic příjemnýho... byl jsem rád, že neulítla. Nicméně, mechanik v ČB (pro Radka), ke kterýmu jezdím, mi ji přilepil asi za 150,-. Akorát tam auto bylo celý den, bylo potřeba to nechat v klidu. Od tý doby bez problémů.

M l jsem rozpis jednotlivých dílů a ano, jedna lišta v barvě stojí 3500 Kč včetně. DPH Smutný

Mě spíš zaráží ten cenový rozdíl 27k a 32k Velmi šťastný
   Návrat  
MišelKa je teď offline  MišelKa
PříspěvekZaslal: 12.3.2017 , 20:29   Citovat  

Ahoj.
Našel by se tu prosím někdo,kdo by poradil s pár věcma a pokecal ve zprávách nebo přes mejl?
Mam novýho accorda 8G a ráda bych se na pár věcí zeptala nějakýho profíka,který je v tom zběhlejší než ja Mrk
Díky moc
Míša
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.3.2017 , 22:43   Citovat  

MišelKa napsal:
Ahoj.
Našel by se tu prosím někdo,kdo by poradil s pár věcma a pokecal ve zprávách nebo přes mejl?
Mam novýho accorda 8G a ráda bych se na pár věcí zeptala nějakýho profíka,který je v tom zběhlejší než ja Mrk
Díky moc
Míša

Od toho je tu forum, ať se info šíří ne?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2017 , 16:34   Citovat  

MišelKa napsal:
Ahoj.
Díky moc
Míša

Asi bude nejlepší se ptát sem Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2017 , 16:44   Citovat  

Nevíte, jestli když vytáhnu na tomto místě šroub dole a pak ty 3 šrouby z podběhu, tak půjde tento díl - kousek spodního prahu celý vyndat ? Docela a tento kousek padá nepořádek, je to tam pořád vlhké a začalo mi to z toho místa reznout. Potřeboval bych to ještě ošetřit.

Rád byhc poprosil také o radu:

1) Ty šrouby z podběhu jsou jen nějak vycvakávací?
2) Když už lištu vydělám, zřejmě očistím lehce od rzi, následně vezmu odrezovačem a pak je potřeba to zase něčím ošetřit aby to hned nerezlo. Bude na to stačit nějaký ten vosk ve spreji nebo mám udělat raději ještě něco?
3) Vím, že tam bude zase padat bláto, špína, nepořádek - nevěděl by někdo, jak tomuhle předejít? Speciálně se jedná o díru nad lištou a taky ten spoj s druhou částí lišty vpravo... Chtělo by to něčím vyplnit nebo tak něco... Třeba by někdo dokázal poradit. Obecně se mi zdá, že ten malý kousek lišty moc dobře nedrží a z horní strany úplně nedolehá na 100%.

Díky Úsměv

IMG_20170312_164832.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170312_164832.jpg, 712.71 kB

IMG_20170312_164842.jpg

IMG_20170312_164842.jpg, 1.06 MB
   Návrat  
Forev77 je teď offline  Forev77
PříspěvekZaslal: 13.3.2017 , 18:57   Citovat  

Zdravím. Při rozjezdu je slyšet z pravé přední strany takový divný kovový zvuk, který přestane po 2-3 metrech. Vypozoroval jsem, že to dělá při vytočení volantu do levé strany. Nenapadá vás někoho co to může být, případně neřešil jste to někdo? Je to 2,0 VTEC r.v 2014. Díky moc za všechny postřehy názory!!!
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 12:26   Citovat  

Forev77 : poloosy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 15:22   Citovat  

lukyn1982 napsal:
Forev77 : poloosy

Mám najeto 36tis! To mi přijde dost málo na poloosy.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 15:35   Citovat  

Forev77 napsal:
Zdravím. Při rozjezdu je slyšet z pravé přední strany takový divný kovový zvuk, který přestane po 2-3 metrech. Vypozoroval jsem, že to dělá při vytočení volantu do levé strany. Nenapadá vás někoho co to může být, případně neřešil jste to někdo? Je to 2,0 VTEC r.v 2014. Díky moc za všechny postřehy názory!!!

Ah. Mrkni na krycí plech brzdového kotúča, na jednom aute mi po jeho ohnuti drhol pri rozjazde a pootočení volantu
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 15:41   Citovat  

Destičky? Šutr někde u plechu...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 16:49   Citovat  

turkpet napsal:
Ah. Mrkni na krycí plech brzdového kotúča, na jednom aute mi po jeho ohnuti drhol pri rozjazde a pootočení volantu

Ještě je tam specifikum, že je to slyšet jenom když při rozjezdu přidám více plynu. Pokud se rozjedu pomalu, tak to neudělá....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 19:18   Citovat  

Forev77 napsal:
Ještě je tam specifikum, že je to slyšet jenom když při rozjezdu přidám více plynu. Pokud se rozjedu pomalu, tak to neudělá....

Asi nevím, co přesně myslíš - ale já při rozjezdu (vždy jen když poprvé nastartuji), slyším při překočení cca 17km/h taky kovový zvuk, ale je to prostě jednorázové klepnutí či bouchnutí (ne zase tak moc hlasité), vyjimečně to lehce pocítím na plynu. Napřed jsem nevěděl o co jde a trochu se bál, ale pak jsem začal hledat info na netu a mělo by to být abs - prý při určié rychlosti proběhne druhý "test" abs... Našel jsem o tom více informací na různých fórech. Nová auta to možná nedělají ale prý je to jinak normální, tak nevím. Auto jinak funguje normálně a při dalších rozjzedech (pokud nevypnu motor) se to už neděje Úsměv

Podle toho natočení volantu ale soudím, že mluvíš o něčem jiném.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 12:00   Citovat  

Probos napsal:
Asi nevím, co přesně myslíš - ale já při rozjezdu (vždy jen když poprvé nastartuji), slyším při překočení cca 17km/h taky kovový zvuk, ale je to prostě jednorázové klepnutí či bouchnutí (ne zase tak moc hlasité), vyjimečně to lehce pocítím na plynu. Napřed jsem nevěděl o co jde a trochu se bál, ale pak jsem začal hledat info na netu a mělo by to být abs - prý při určié rychlosti proběhne druhý "test" abs... Našel jsem o tom více informací na různých fórech. Nová auta to možná nedělají ale prý je to jinak normální, tak nevím. Auto jinak funguje normálně a při dalších rozjzedech (pokud nevypnu motor) se to už neděje Úsměv

Podle toho natočení volantu ale soudím, že mluvíš o něčem jiném.

Díky za reakci, ale to co popisuješ je něco jiného a ani jsem to u mého Accorda nezaznamenal. U mě je jedno jestli je to po nastartování, nebo po delší jízdě. Udělá to, když se chci rozjet svižněji. Pokud se rozjedu klidně, tak to neudělá. A zjistil jsem, že ani nemusím mít natočená kola, udělá to i když jsou kola v přímém směru. Taky to dělá častěji, když se rozjíždím do kopce a musím tedy dát více plynu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 15:40   Citovat  

Vůle v nějakém podvozkovém dílu.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2017 , 14:07   Citovat  

...já při rozjezdu (vždy jen když poprvé nastartuji), slyším při překročení cca 17km/h taky kovový zvuk, ale je to prostě jednorázové klepnutí či bouchnutí (ne zase tak moc hlasité)...

Jo jo, přesně tohle slyším taky (A7g, 2,2 rakoviňák, 2007). Původně jsem si myslel, že je to nějaký mechanismus, kterej zabraňuje nechtěnému zařazení zpátečky místo šestky. Ale ověřené to nemám. Je pravda, že je to slyšet jen při prvním rozjezdu, takže asi bude pravda na tvé straně.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2017 , 15:07   Citovat  

Crash86 napsal:
...já při rozjezdu (vždy jen když poprvé nastartuji), slyším při překročení cca 17km/h taky kovový zvuk, ale je to prostě jednorázové klepnutí či bouchnutí (ne zase tak moc hlasité)...

Jo jo, přesně tohle slyším taky (A7g, 2,2 rakoviňák, 2007). Původně jsem si myslel, že je to nějaký mechanismus, kterej zabraňuje nechtěnému zařazení zpátečky místo šestky. Ale ověřené to nemám. Je pravda, že je to slyšet jen při prvním rozjezdu, takže asi bude pravda na tvé straně.

Jistý si tím 100% nejsem ale podle všech indicii co jsem zjištoval na netu to je test ABS. Jinak je to presne v 17km/h a udela to pouze vzdy po prvnim nastartovani, dokud nevypnu motor, tak už ne.
   Návrat  
Carlos66 je teď offline  Carlos66
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2017 , 15:19   Citovat  

Tak a je to tady !!!
DPF musí ven a vyčistit !!!
Držte palce, ať to dobře dopadne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2017 , 17:37   Citovat  

Drzim. Kolik mas najeto? Jake rezimy jezdivas?
   Návrat  
Carlos66 je teď offline  Carlos66
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2017 , 10:12   Citovat  

Necelých 190K, režim je různý, ale asi tak 50:50 město/mimo. V poslední době ale jen mimo město. Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2017 , 11:30   Citovat  

Cekal jsem, ze to bude kolem 200. Videl jsem par inzeratu, kde kolem 200 mely novy filtr.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2017 , 16:59   Citovat  

krtekm napsal:
Najdi si na netu presny postup. Mas to i s videem. V praci bohužel nemuzu na youtube. Je jedno jaky filtr, jde o komplexni porovnani jakéhokoliv papipraku vs odpoba bavlny ala K&N.

Reset:

2 poloha klice v zapalovani
všechny palubni sytemy vypnute tedy vetrak, svetla radio atp.
seslapnuti plynového pedalu na podlahu po minimalne 35s. Delam to na minutu?
klicek na vychozi pozici

Podle me by se to mělo delat s ohratym motorem na provozni teploty. Reset a pak nekam jet. Klidnym normalnim tempem a nechat auto přeladit mapy. Postara se to o sebe samo. Nevim presny postup, mozna by neuskodilo delat to jako dřív, a nechat auto chvilku bublat na miste kvůli volnobehu atp.

EDIT: tudy odkaz

Tak jsem to zkoušel a nejspíše to funguje jen u 8g. U 7g se nic neděje. Nebo něco dělám spatně. Filtr jsem vyměnil, místo KN mám origo. Vliv nejspíš bez resetu ECU neposoudim, takhle vypadalo KN po vic jak roce od posledního čištění (40.000 km):

IMG_20170319_152213.jpg

IMG_20170319_152213.jpg, 3.72 MB
   Návrat  
MišelKa je teď offline  MišelKa
PříspěvekZaslal: 21.3.2017 , 6:48   Citovat  

Ahoj.
Chci se zeptat jako amater,tak me tu neukrizujte.
Mam od byvalyho majitele na Accordu o hodne snizeny podvozek s 18 kolama.Slo by to neco zvysit? Mam problem s obrubnikama pri parkovani u baraku.
Nebo se musi kupovat novy (tlumice atd)
Diky za normalni odpovedi.

130770743x640_7.jpg

130770743x640_7.jpg, 52.72 kB
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.3.2017 , 7:13   Citovat  

Podle toho čím to máš snížený.
Sundej kolo a udělej fotku horního uložení tlumiče a pružiny, pak ti někdo poradí.
Ještě by si asi mohl mít variantu nastavování z vrchu, pod kapotou...nebo ne? čert se v tom vyzná už sem starej.
Prostě sem nasázej fotky a von se někdo chytřejší asi vyjádří.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina