Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 69 z 137
C9G je teď offline  C9G
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 15:52   Citovat  

Diky borci
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 15:53   Citovat  

Moje zkušenost je taková. Letní jsem přesně dofoukl, přezul, nic neresetoval. Až mě překvapilo, že se nic nedělo. Jenže uběhlo pár dní, či týden a ujhle, kontrola se rozsvítila. Tak jsem překontroloval tlaky, vše OK a dal reset. No ale bohužel jsem zatím neměl možnost "delší souvislé" jízdy mimo město, takže to na mě zase začalo svítit. Takže pro jistotu znova kontrola tlaku a o víkendu mám delší cestu, tak to znovu resetnu a uvidím.

Jinak v jednotce jsem si nechal nastavenou velikost 17". Používám i na zimní 16" a problém nebyl.

P.S. Jo a ventilky mám černý HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Turin je teď offline  Turin
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 22:51   Citovat  

Zaznamenal jsem nějakou novinku na zádi. Elegance 2017.

tudy odkaz

Hledám pomalu náhradníka z A7Gtourer 2.4At. Byl jsem se svézt nedávno crv a moc mne to nepřesvědčilo. Spíš naopak.
Tak to pomalu vypadá na civic (dokud je). Akorát teda fakt nevím, co za motor. Nemá někdo 1.8at?? Jestli to aspon trochu jede?
J.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 22:58   Citovat  

Jo, má zatmavený lampy... Vědět to, tak ještě měsíc počkám... to mi hlava nebere

Já měnil A7g 2.4 za C9g Tourer 1.8... Je to Civic (to je znát na podvozku, ale mám Lifestyle s nastavitelnými zadními tlumiči, tak na Comfort to jde...), méně koní i méně váhy, ale jako Accord to nepojede... Teď mám najeto asi 1600km...

Shrnutí: Accord 7g 2.4 Tourer nejde jinou novější Hondou plnohodnotně nahradit... A8g nemá kufr, C9g zas koně a podvozek... Nahradit by to šlo Subaru Outbackem 3.6, ale tam je větší spotřeba a pro mě zbytečná 4x4...
   Návrat  
Turin je teď offline  Turin
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 23:55   Citovat  

Dochazim bohužel k podobným zjištěním. Ale holt acco ma 13 roků. Jednou to přijít musí.
Uvažuji mezi eleg a lifestyle. Každopádně uskromnit se člověk musí z elektrického kufru, stresniho okna, subwooferu... Tak aspoň ty Ledky místo halogenů...
Půjdu se svézt, uvidim.
Díky.
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 1:14   Citovat  

Kluci, budte radi aspon za to, ze jste tu 2.4 vubec meli. Celej svet se v kiss me obraci, tak aspon muzete na neco vzpominat. Ja takhle vzpominam napr. na A6 C4 2.5 TDI s radovym petivalcem a Torsenem. Taky se to neda nahradit.

Jinak k Hondam: vcera jsem prezul na Dunlop BlueResponse 205/55/16 a musim rict, ze je to hodne komfortni guma. Jsem spokojen, akorat kdyby ten Civic nebyl tak silene citlivej na vyvazeni, budu to muset malinko nechat sednout a pak nekde prevazit. Nekde, kdo to fakt umej. Asi v prazskym IKEMu.

Zatmaveny lampy sice vypadaji skvele, ale asi bych se pres to dokazal prenest. Horsi je ten podvozek, hlavne u Elegance. Pokud muzes mit full LED, tak bych do toho sel. Mame to na Mazde a je to bomba. Verim, ze i u Hondy to bude OK. Halogeny jsou k nicemu, sam je mam.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 8:25   Citovat  

Co je na podvozku Civica (Tourara?) u Elegance horšího oproti jiným výbavám?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 9:08  Naposledy upravil Hellborn dne 24.3.2017 , 9:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Já jsem rád za to, že jsem měl VTi, motokáru C4g (bez ABS a posilovače řízení) i Accorda 2.4. Velmi šťastný Ale to nemění nic na tom, že A7g 2.4 Tourer prostě plnohodnotně (novější Hondou) nenahradíš... A8g menší kufr (ano, kvůli kufru si kupodivu kombi kupuju), C9g motor a podvozek...

Já měl Acco v Executivu s xenonem, takže jsem chtěl led potkávací (halogeny u A7g i C8g nic moc - u C8g je mám), což je od Lifestylu.

Piskot: Od Lifestylu jsou stavitelné zadní tlumiče - módy Dynamic, Normal a Comfort - přečti si Kingovo test C9g Tourer Executive, tam se jim (bohužel krátce) věnuje.
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 9:08   Citovat  

Nema nastavitelnou tuhost zadnich tlumicu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 11:26   Citovat  

Aha, já to pochopil jakože generálně má Elegance horší podvozek vůči ostatním výbavám. I oproti Comfortu třeba...
Jakému režimu tlumení u Elegance odpovídá nastavení pro adaptivní tlumiče?
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 12:07   Citovat  

Co mi říkal dealer, tak tlumení u Elegance odpovídá zhruba nastavení Normal u Executive. Nastavení Comfort je ještě měkčí. Občas bych na těch našich špatných cestách nastavení Comfort bral.

piskot napsal:
Aha, já to pochopil jakože generálně má Elegance horší podvozek vůči ostatním výbavám. I oproti Comfortu třeba...
Jakému režimu tlumení u Elegance odpovídá nastavení pro adaptivní tlumiče?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 12:16   Citovat  

Já jezdím hlavně na Comfort... Občas na nějaké zatáčky dám dynamic... svatoušek

Jo, ještě mě u C9g překvapila malá hlavice řadičky (oproti A7g a C8g).
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 12:20   Citovat  

A cítil jsi rozdíl mezi Comfortem a Normalem na výmolech nebo kostkách?

Hellborn napsal:
Já jezdím hlavně na Comfort... Občas na nějaké zatáčky dám dynamic... svatoušek

Jo, ještě mě u C9g překvapila malá hlavice řadičky (oproti A7g a C8g).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 12:23   Citovat  

anunaki napsal:
A cítil jsi rozdíl mezi Comfortem a Normalem na výmolech nebo kostkách?

Na zimních ani ne... Uvidím letní 17´´... Na těch nemám ani 100km... Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 12:25   Citovat  

jasně. Já přezouvám dneska, taky 17". Tak dej pak vědět, jo?

Hellborn napsal:
Na zimních ani ne... Uvidím letní 17´´... Na těch nemám ani 100km... Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2017 , 10:13   Citovat  

Našel jsem zajímavé video s postupem výměny žárovek na C9G, tak by to třeba někoho mohlo zajímat.
tudy odkaz

Jen nechápu, jak demontuje tu nádobku ostřikovače, tak ta přece musí být prázdná nebo ne Cooo??? Dělal jste to takhle někdo?
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2017 , 10:44   Citovat  

Nedemontuje jen vrchní trubku té nádoby, celé jsem to neviděl, ale počítám, že nádoba samotná je mnohem níž a tudíž se neplete. Pak stačí, když nebudeš mít plno až po hrdlo Úsměv.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2017 , 12:43   Citovat  

Díky, máš pravdu, je to jen ta trubka. Mrk

JardaBar napsal:
Nedemontuje jen vrchní trubku té nádoby, celé jsem to neviděl, ale počítám, že nádoba samotná je mnohem níž a tudíž se neplete. Pak stačí, když nebudeš mít plno až po hrdlo Úsměv.
   Návrat  
unitak je teď offline  unitak
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 10:10   Citovat  

Ahoj,
mám takový asi trochu blbý dotaz, ale už toho mám plné zuby s mým C9G. První problém - odlepily se boční lišty na dveřích (výměna za nové), pak neustálé lupání a praskání úplně všude...středový tunel, pod displejem, u zpětného zrcátka, na straně u řidiče ve středovém sloupku...další problém s přehráváním USB, seká se nebo po znovu nastartování začne přehrávat úplně od první písničky a ne od místa kde přehrávání skončilo (nepomohlo ani přehrátí SW ani jiná flashka)...další problém z auta mi neustále něco teče (parkuju v garáži v baráku, kde mám na zemi kachličky a vypozoroval jsem, že se náhodně na zemi objeví malá kapka oleje, ne úplně pravidelně, ale jednou za dva týdny tam něco odněkud ukápne....další problém pískající brzdy (řešeno nanesením nějaké vrsty - nepomohlo, takže výměna brzdových destiček).
Auto mám rok a má to více závad než naše 15 let stará fabie. Neexistuje aspoň nějaká teoretická naděje na výměnu kusu za nový, protože jsem z toho extrémně rozčarovaný a neskutečně zklamaný, protože aby toto auto dělalo po roce provozu (nemám najeto ani 10tis...), tak se bojím co bude po skončení záruky...

KO KO KO Honda KO KO KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 10:27   Citovat  

JardaBar napsal:

Každopádně ruka šikovného gynekologa se hodí...Úsměv
Nechtěl bych ty žárovky někdy měnit, natož žárovky v blinkrech...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 10:41   Citovat  

unitak napsal:
Ahoj,
mám takový asi trochu blbý dotaz, ale už toho mám plné zuby s mým C9G. První problém - odlepily se boční lišty na dveřích (výměna za nové), pak neustálé lupání a praskání úplně všude...středový tunel, pod displejem, u zpětného zrcátka, na straně u řidiče ve středovém sloupku...další problém s přehráváním USB, seká se nebo po znovu nastartování začne přehrávat úplně od první písničky a ne od místa kde přehrávání skončilo (nepomohlo ani přehrátí SW ani jiná flashka)...další problém z auta mi neustále něco teče (parkuju v garáži v baráku, kde mám na zemi kachličky a vypozoroval jsem, že se náhodně na zemi objeví malá kapka oleje, ne úplně pravidelně, ale jednou za dva týdny tam něco odněkud ukápne....další problém pískající brzdy (řešeno nanesením nějaké vrsty - nepomohlo, takže výměna brzdových destiček).
Auto mám rok a má to více závad než naše 15 let stará fabie. Neexistuje aspoň nějaká teoretická naděje na výměnu kusu za nový, protože jsem z toho extrémně rozčarovaný a neskutečně zklamaný, protože aby toto auto dělalo po roce provozu (nemám najeto ani 10tis...), tak se bojím co bude po skončení záruky...

KO KO KO Honda KO KO KO

No, tedy, tady asi není na místě něco o tom, že je to špatný kus vyrobený v pátek odpoledne...
Navíc to nejsou závady, které by ti po třetím opakován (nebo jak to je) umožnily od koupě odstoupit.
Z toho, co píšeš, se tu probíralo lupání krytu u středového zpětného zrcátka, Zkus dohledat, jak se to řešilo...
S ukapávajícím olej bych zajel na rampu, sundal kryt a uvidíš, co je tam mokré.
Je blbý, že u auta za půl milionu musíš takhle suplovat práci autorizáku, to by mě na tom štvalo asi nejvíc.
S USB je to divný, psát, že u našeho auto nejsou sebemenší problémy, je k ničemu. I s různými flash disky.
Napadá mě :
- formátování flashky (FAT32, NTFS)
- jak je rychlá na čtení
- zkusit připojení přes prodlužovací kabel
- zkusit připojit přes USB mobil

Přeju pevné nervy...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 10:43   Citovat  

piskot napsal:
Každopádně ruka šikovného gynekologa se hodí...Úsměv
Nechtěl bych ty žárovky někdy měnit, natož žárovky v blinkrech...

Tam to půjde zas přes podběh... Ale taky práce pro gynekologa amatéra jako u A7g a parkovaček...

P.S. S výměnou levé potkávačky u UFA si radši dojedu do servisu... Neměl bych na to nervy...
   Návrat  
michal.t je teď offline  michal.t
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 12:15   Citovat  

unitak napsal:
Ahoj,

KO KO KO Honda KO KO KO

Praskání/lupání u středového zrcátka jsem taky zažil – ten kryt okolo kolizních senzorů byl trochu uvolněný. V rámci záruky mi to bez námitek opravili/přilepili… ale povedlo se jim to až na druhý pokus, první oprava nevydržela ani 20 km.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 12:39   Citovat  

Koukám, že bude asi lepší najezdit co nejvíc... to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 12:57   Citovat  

Já se zeptám na jinou věc co mě štve - ostřikovač předního skla. Když ostříknu sklo jen krátce (podle mě tak nějak normálně, jak jsem zvyklý u služební Okty), tak se neaktivují stěrače. Sklo je mokré a já nic nevidím. Musím tedy rychle přepnout na manuální stírání. Stěrače se mi automaticky aktivují jen když dlouze podržím ostřikovač. To mi přijde jako fail. Přece jakmile aktivuji ostřik, tak řídící jednotka by měla vydat pokyn (po prodlevě) na setření skla bez ohledu na množství vody na skle. Funguje vám to taky tak nebo něco dělám blbě Cooo??? Mám Tourera předfacelift.

Jinak mi připadá, že mám něco s těmi zadními plastovými dveřmi kufru. Někdy na nerovnostech slyším drnčení.

Mám jet na garančku, tak jsem zvědav.

michal.t napsal:
Praskání/lupání u středového zrcátka jsem taky zažil – ten kryt okolo kolizních senzorů byl trochu uvolněný. V rámci záruky mi to bez námitek opravili/přilepili… ale povedlo se jim to až na druhý pokus, první oprava nevydržela ani 20 km.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 13:41   Citovat  

anunaki napsal:
Já se zeptám na jinou věc co mě štve - ostřikovač předního skla. Když ostříknu sklo jen krátce (podle mě tak nějak normálně, jak jsem zvyklý u služební Okty), tak se neaktivují stěrače. Sklo je mokré a já nic nevidím. Musím tedy rychle přepnout na manuální stírání. Stěrače se mi automaticky aktivují jen když dlouze podržím ostřikovač. To mi přijde jako fail. Přece jakmile aktivuji ostřik, tak řídící jednotka by měla vydat pokyn (po prodlevě) na setření skla bez ohledu na množství vody na skle. Funguje vám to taky tak nebo něco dělám blbě Cooo??? Mám Tourera předfacelift.

Jinak mi připadá, že mám něco s těmi zadními plastovými dveřmi kufru. Někdy na nerovnostech slyším drnčení.

Mám jet na garančku, tak jsem zvědav.

Já tohohle využívám pro více než dostatečné omočení skla, dvakrát třikrát krátce stříknu (Úsměv) a pak už jen chvíli podržím, aby automatika udělala své.
Byly doby, a jsou auta ještě dnes, kdy šly stěrače s minimální prodlevou s ostřikovači, a to pak se dřely gumičky a přes šmouhy nebylo nic vidět...
   Návrat  
michal.t je teď offline  michal.t
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 13:49   Citovat  

anunaki: Hmm to by mě vůbec nenapadlo, nazírat na to tohle nezapnutí stěračů negativně… krátké zmáčknutí ostřikovače jsem v Tourerovi snad ani nikdy nezkoušel, kropím vždy několik vteřin v kuse, aby to už za něco stálo. U mě je to právě zvyk z firemní oktávky, kdy krátké brnknutí do ostřikovače sice spustilo i stěrače, ale efektem bylo spíš jen rozmazání špíny po skle.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 14:01   Citovat  

Stírání normálka - ještě se mi nestalo, aby se stěrače nespustily...

Ad zadní vrata - kontroloval sis rámeček RZ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 14:05   Citovat  

Díky. Takže ti to funguje asi stejně jako mně. Když stříkneš krátce Velmi šťastný, tak se ti taky stěrače automaticky nespustí. Na reklamaci tohle asi nebude, ty máš pofacelift, viď?

piskot napsal:
Já tohohle využívám pro více než dostatečné omočení skla, dvakrát třikrát krátce stříknu (Úsměv) a pak už jen chvíli podržím, aby automatika udělala své.
Byly doby, a jsou auta ještě dnes, kdy šly stěrače s minimální prodlevou s ostřikovači, a to pak se dřely gumičky a přes šmouhy nebylo nic vidět...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 14:07   Citovat  

michal.t: Prostě mně i ten krátký střik, podle množství vody na skle, připadal dostatečný na to, aby se mohlo bez obav setřít automaticky. Suchý to sklo rozhodně nebylo. No nic, teď už vím, že musím stříkat víc. pořádnej výtlem

Hellborn: Jo, to bylo první, co jsem udělal. Odhlučnil jsem rámeček. Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina