Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
neštartuje
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ricky123 je teď offline  ricky123
PříspěvekZaslal: 14.11.2016 , 17:41   Citovat  

zdravim :) nestretol sa niekto s mojim problemom. teraz v poslednych dnoch čo sa ochladilo tak mi auto nechce naštartovat :( tuto noc som mal auto v garaži a rano všetko OK naštartovalo na šupu ale horšie to bolo ked som sa vracal z prace sadnem di auta naštartuje ale hned po pridani plynu auto zdochlo skusal som štartovat viac krat ale bezvysledne auto uz nenaskočilo . Naštartoval az na roztlačenie . Neviete čim by to mohlo byt ? honda civic 1.4 66kw 1997
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Benni je teď offline  Benni
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.11.2016 , 17:55   Citovat  

Ahoj, napíšu první věc, která mě napadla -> stav baterie, není už za zenitem, malá kapacita?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 14.11.2016 , 17:57   Citovat  

no ale zase keby bola zla baterka tak by ani štarter netočil a ten praveže toči ale motor nenaskoči
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.11.2016 , 17:59   Citovat  

V tom případě svíčky? Nejsou staré nebo opálené?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.11.2016 , 18:00   Citovat  

tie som dnes menil za uplne nove a motor naskocil asi na 5 sekund a po pridani plynu hned zdochol presne ako predtym
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.11.2016 , 18:12   Citovat  

Já bych nejdřív zkusil vyloučit tu baterku, protože v zimě je to s nimi dooost špatný a jak to popisuješ, tak když je auto vymrzlý, tak nechytá, kdežto ,,v teple'' jo. Zkus nastartovat přes kabely a uvidíš, jestli se motor chytí nebo ne.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.11.2016 , 18:18   Citovat  

okej skusim a potom píšem že čo a ako
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.11.2016 , 18:45   Citovat  

tak teraz som to skušal cez tie kable napojit a urobilo to to iste naskočil na par sekund a po pridani plynu zdochol a na druhy pokus uz nenaskočil vobec
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2016 , 12:28   Citovat  

Nemohlo by to být třeba špatným rozdělovačem...? Úsměv jakože třeba odešla cívka nebo palec v rozdělovači nebo tak, když píšeš, že svíčky jsou OK...
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2016 , 16:08   Citovat  

Co palivove relé? Podobne jsem to mel na crx, obcas nenastartovalo (nenatlakovalo cerpadlo) nebo nastartovalo,ale po chvili chciplo (spotrebovalo jen natlakovany palivo,ale další uz necerpalo). Pomohlo proletavat relé (main relay) - studeny spoj.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2016 , 11:57   Citovat  

nebo jak píše Monia Úsměv
palec a víčko rozdělovače zkontroluj (ikdyž tady to vypadá spíš na to palivo)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.11.2016 , 12:42   Citovat  

no uvidime co s tym bude dal som to do servisu lebo uz som nato nemal nervy ☹️
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2016 , 12:46   Citovat  

ricky123 napsal:
no uvidime co s tym bude dal som to do servisu lebo uz som nato nemal nervy ☹️

beztak to bude nějaká "geometrický obrazec" Velmi šťastný
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2016 , 12:53   Citovat  

Čo Aladin, neštartuje, neštaruje?
Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 14:54   Citovat  

Pak napiš, jak jsi dopadl a co tomu vůbec bylo... Úsměv
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 19:37   Citovat  

At nezakladam nove tema, mam problem se startem u C4g (D15B2 + ctyrbod). Najeto cca 2000km bez problemu. Auto stalo pres zimu v garazi, pred cca mesicem jsem nahodil baterku, parkrat nechal nasat benzin a auto naskocilo. Chvili jsem poslouchal motor, vypnul a sel domu. Dnes jsem potreboval vyjet z garaze, takze startuju, auto jakoby chytlo, ale po vterine chciplo. No jo, stalo dlouho, mel jsem nechat cerpadlo nasat vicekrat. Klasika. Takze 2x jsem pustil cerpadlo na prazdno, pak startuju, starter toci a nic. Motor ani neskytne.
Zacal jsem kontrolou svicek. Vsechny smocene, takze benzin jde. Pak na radu kamarada jsem prehodil civku ze stareho rozdelovace, ktery predtim fungoval, taky nic. Budu pokracovat dalsima vecma co jsem se docet, jen mam jeden dotaz, mozna je to blbost. V nadrzi mi zustalo asi milimetr nad posledni carkou. Muze byt benzin po 4 mesicich stani nejak zvetraly a treba tak ze nechytne? Nejsem si jisty 100% tesnosti soustavy, kdyz otevru garaz, nekdy je citit lehky zavan benzinu. Diky za kazdou odpoved.
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 22:22   Citovat  

Zkondenzovana voda v prazdny nadrzi po zime? Vcelku pravdepodobne. Navic je takhlenc prazdna nadrz pres zimu neprijemna vec na korozi Smutný
Vypustit zbytek a novy filtr by mohlo stacit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2017 , 5:09   Citovat  

sumy napsal:
Zkondenzovana voda v prazdny nadrzi po zime? Vcelku pravdepodobne. Navic je takhlenc prazdna nadrz pres zimu neprijemna vec na korozi Smutný
Vypustit zbytek a novy filtr by mohlo stacit.

Tohle jsem resil pred zimou, jestli nalit plnou, nebo nechat skoro prazdnou. Zdalo se ze je to jedno. Takze na nejake dolivani benzinu se mam rovnou vyprdnout, jo?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2017 , 7:51   Citovat  

tomyks napsal:
Tohle jsem resil pred zimou, jestli nalit plnou, nebo nechat skoro prazdnou. Zdalo se ze je to jedno. Takze na nejake dolivani benzinu se mam rovnou vyprdnout, jo?

Tak vseobecny doporuceni je pred odstavenim nalejt plnou, protoze pak na stenach nadrze nevznika tolik kondenzatu.
Muzes jeste zkusit vycuknout cerpadlo a dat mu cucnout z kanistriku cerstveho benzinu. Nevim, nakolik je tva C4g mazlikem, ale ouplne nej by bylo opravdu se do te nadrze juknout, at tam nemas neprijemne prekvapeni v podobe lisky po cely nadrzi. A jestli jo, sundat, vyklepat at uz podomacku sroubama, nebo profi nekde kde maj vibracni odhrotovani.
Taky na zimu davame do letadel plny nadrze a pred prvnim spustenim odkalujeme, a to ty era stoji max 1-2mesice. Kolik se udela kondenzatu na plechu ti muze vypravet asi kazdej kdo kdy mel plechovou strechu bez pojistny folie.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2017 , 19:57   Citovat  

Loni jsem nechal nadrz skoro plnou a na jare chytlo na poprve. Nicmene, dneska jsme zkouseli zda teda svicky vubec davaji jiskru a kamarad ze to jeste zkusi protocit naposled a auto chytlo. Skakal jsem jak blecha Je to tam. Chvili trochu kuckala a nakonec se rozbehla do normalu. Nejspis se fakt neco nasalo z nadrze. A ten prevni start pred mesicem byl nejspis uspesny diky palivu co zustalo v trubkach. Takze priste zase radeji plnou. Premyslim, jetsli mam ted znova menit palivak, kdyz jsem ho menil loni to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2017 , 8:42   Citovat  

tomyks napsal:
Loni jsem nechal nadrz skoro plnou a na jare chytlo na poprve. Nicmene, dneska jsme zkouseli zda teda svicky vubec davaji jiskru a kamarad ze to jeste zkusi protocit naposled a auto chytlo. Skakal jsem jak blecha Je to tam. Chvili trochu kuckala a nakonec se rozbehla do normalu. Nejspis se fakt neco nasalo z nadrze. A ten prevni start pred mesicem byl nejspis uspesny diky palivu co zustalo v trubkach. Takze priste zase radeji plnou. Premyslim, jetsli mam ted znova menit palivak, kdyz jsem ho menil loni to mi hlava nebere

Tak stoji kolem 100,-Kc a vymena je na 5minut. Nebo to ma 4 nejak komplikovany?
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 5:35   Citovat  

tomyks napsal:

Kemo,
jakmile kára jde na odstavení na zimu, je to vždy trochu složitější, než jen ji zavřít do garáže ve stylu "jen tak" ... mělo by se: dolít fakt do hrdla nejlépe, právě kvůli tomuto problému a korozi, lehce přehustit pneu, gumy konzervovat atd. atd. atd., ale to vše víš určitě.

Takže vřele doporučuji minimálně pro dobrý pocit palivový filtr!!! A možná nějaký ten proplach" TEC 2000, než ho vyměníš, aby s sebou na onen svět všechny srajdy.

je to dobrý přátele

přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 11:34   Citovat  

M@jk napsal:
Kemo,
jakmile kára jde na odstavení na zimu, je to vždy trochu složitější, než jen ji zavřít do garáže ve stylu "jen tak" ... mělo by se: dolít fakt do hrdla nejlépe, právě kvůli tomuto problému a korozi, lehce přehustit pneu, gumy konzervovat atd. atd. atd., ale to vše víš určitě.

Takže vřele doporučuji minimálně pro dobrý pocit palivový filtr!!! A možná nějaký ten proplach" TEC 2000, než ho vyměníš, aby s sebou na onen svět všechny srajdy.

je to dobrý přátele

Kamo když si vzpomenu jak to probíhalo posledně pořádnej výtlem
Málem jsem urval držák filtru když jsem povoloval ty hadičky, pak jsem ho málem urval znovu když jsem je dotahoval a jelikož jsem si dovolil použít těsnící podložky dodané s filtrem, byl jsme za tento pokus odměněn gejzírem benzínu při startu. Takže při další snaze neurvat držák jsem tam hodil původní a fungují. Nicméně, hned si zajedu do Hondy pro nové, kopím filtr a TEC jak radíš. Auto si to zaslouží. je to dobrý
Kontorlní otázka. Dají se ty hadice odpojit někde jinde, v nějakém méně kritickém místě a vytáhnout ten filtr i s nimi? Možná až mrknu pod kapotu, odpovím si sám to mi hlava nebere
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2017 , 11:39   Citovat  

Těmhle problémům se nejlépe předejde, když se před odstavením do nádrže naleje stabilizátor benzínu.
Třeba tudy odkaz a samozřejmě plná nádrž, aby nerezla.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
neštartuje
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina