Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zástavba el. startéru k PPG krosně - výběr baterie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
NoDicz je teď offline  NoDicz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 7:38   Citovat  

Ahojte, potřeboval bych poradit. Dodělávám si k PPG krosně Walkerjet Spider (motor Solo210) elektrické startování- abych si mohl v luftu vypnout motor - a pak jej znovu nahodit, za splachovadlo to nějak ve vzduchu nejde... Mrk nyní jsem ve fázi že už mám startér ( tudy odkaz ), k řemenici od motoru se mi vypaluje rozeta se zubem ke startéru, a potřeboval bych poradit s výběrem baterky. Krosna nemá dobíjení a to vymýšlet ani nebudu takže externí nabíječka. Baterka by stačila tak na 10-20 startů- čím lehčí tím lepší. Krosna sama váží 26kg suchá, teď k tomu přidám startér a rozetu -2kg + 10kg benzín - tak aspoň na baterce bych chtěl pošetřit váhu a mít komplet do 40kg Velmi šťastný už i tak se blížím k horní hranici vzletové hmotnosti 134kg pro moje křídlo když já 85kg, křídlo 6kg a krosna teď bohatší o startér 38kg... pak by bylo řešení zhubnout nebo koupit jiné křídlo Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
NoDicz je teď offline  NoDicz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 13:00   Citovat  

Možná se zeptám špatně ale třeba se někdo v motorkách pohybuje... představoval jsem si baterii něco jako např. z aku vrtačky - např. tudy odkaz - je možné ke startéru připojit takovou baterku? nebo má startér moc velký odběr na takovou baterku? Když si zadám motobaterie tak najdu samé takové - tudy odkaz ale představa že si sebou beru do vzduchu kyselinu kterou můžu vylít se mi fakt nelíbí...
   Návrat  
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 13:54   Citovat  

Na ten startér asi toto tudy odkaz protože pokles napětí tam bude , ale nejsem elektrikář takže jen představa a musí se brát na zřetel startovací proud a max. vybíjecí proud akku snad to píšu dobře , dej tento dotaz zde tudy odkaz určo ti někdo poradí..., ale asi skončíš u něčeho takového tudy odkaz tady se ti kyselina nevylije protože AGM ...a AGMplus se snad může i převrátit "vzhůru nohama" a nevyteče ...
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 19:11   Citovat  

Malou gelovku? Vim ze si ted zacinaj chlapi davat du uliku nejaky novy maly lehky mechy, co nadrazdi rotaxe i v zime. Drahy sou, to jo, ale vsichni spokojeni. Zkusim zjistit co jsou zac, jak se dostanu na letiste.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zástavba el. startéru k PPG krosně - výběr baterie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina