Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco 5G F22Z2 a cukání při pokusu udržet konstatní rych
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2008 , 21:51   Citovat  

Tak jsem dostal debilní nápad zkusit ten ,,skvělej" Shell V-power a dopadl jsem tak, že se mi zdálo, že auto po natankování ztratilo na výkonu. Když jsem doplnil natural, tak se mi zdálo, že to je to zase dobrý, ale od tý doby mi auto cuká když se znažim udržet otáčky a stejnou rychlost, např. 50 ve mestě. Dělá mi to na všechny rychlostní stupně i ve vyšších rychlostech. Když přidám plyn, tak to neškube a neškube to ani když brzdim motorem. S jistotou můžu vyloučit svíčky, zapalovací kabely, rozvody, klíňáky, olejový, vzduchový i palivový filtr, jelikož ty jsem všechny nechal vyměnit vč. oleje a provozních kapalin. Taky jsem musel nechat přetěsnit víko ventilů, protože při výměně rozvodů prasklo těsnění. Tento problém jsem měl i před výměnou těchto věcí a doufal jsem, že to bude třeba ucpaný pal. filtr, nebo špatná svíčka, bohužel ale nic z toho to evidentně nebylo. Máte někdo nějaký nápad? Docela mi to znepříjemňuje jízdu. Začalo to právě až po dotankování V-poweru, jinak předtím 2000km v pohodě. Nebo to mohla bejt jen souhra náhod...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jinoch je teď offline  Jinoch
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2008 , 7:06   Citovat  

Tak to je divné, protože já tam tento benzín leji již delší dobu a nic z toho co popisuješ se mi neděje ani nedělo to mi hlava nebere , ale úplně objektivně soudititi nemohu páč mám LPG a na béňo jezdím, jen když si chci trochu zařádit svatoušek . tuším, že co se týče benzínů a to nejen Shell-Vpower se tu již řešilo a byl o to dost vyčerpávající článek mmt juknu jestli to nenajdu.

Snad to bude fachat - [web:ae5979a977]https://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=644[/web:ae5979a977]

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2008 , 11:07   Citovat  

Tak se mi občas stává, že když stejnou rychlost nastavím na tempomatu, tak to občas necuká. Fakt nevim co s tím může bejt. Asi dneska zajedu do Hondy, snad mi řeknou víc.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.6.2008 , 20:40   Citovat  

Tak jsem to dnes dal do Hondy a prý to chce seřídit ventily. Myslíte že to může bejt tím ? Já v to alespoň doufám, ná žádnou diagnostiku to nedali, ani zkušební jízdu se mnou neprovedli. Na kolik to normálně vychází? V Hondě chtejí 840,-.

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.6.2008 , 21:28   Citovat  

Jestli to nebude nějaká blbost, třeba špatně chodící lanko plynu.
Mě to vlastně dělá taky, ale dávám to za vinu jednotce, páč neví jestli má přidat nebo ubrat a tak cuká. Jde vlastně o ty konstantní otáčky a rychlost.Takže spíš si myslím že to bude vstřikováním paliva. je to jen můj laický názor. už jsem to s někým řešil a jen mi to potvrdil. Ale nevím no. Třeba to ty ventyily budou.

SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2008 , 14:16   Citovat  

no je pravda že mi to také cukalo, seřídil jsem ventily a dobrý... měl jse šíleně volný výfukový... takže uvidíš, jinak 840,- je šílená pálka... mě to seřizovali v autoservisu za 400,-

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2008 , 17:48   Citovat  

SpaceMan napsal:
no je pravda že mi to také cukalo, seřídil jsem ventily a dobrý... měl jse šíleně volný výfukový... takže uvidíš, jinak 840,- je šílená pálka... mě to seřizovali v autoservisu za 400,-

Ventily už mám hotový, ale problém to neodstranilo. Prý je to špatné víko rozdělovače a palec, probíjí to. Materiál za cca 1600,- bez práce, ale v Hondě mi dali tip kde to koupim levně, dokonce i seriový čísla dílu přihodili, tak na to mrknu. Teď když koukám na katalog APM, tak tam mají víko rozdělovače za 580,- a rotor rozdělovače za 265,-, to je ten palec?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 14:30   Citovat  

Vyměněno i víko rozdělovače s palcem, pořád to ale stejně cuká Smutný Nějaký další nápady?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:12   Citovat  

Tak to prý bude nejspíše rozdělovač samotný... Nový jsem koukal stojí cca 8000,- Smutný Nevíte někdo o někom, kdo prodává použitý třeba z nějaký bouračky za rozumnou cenu ?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco 5G F22Z2 a cukání při pokusu udržet konstatní rych
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina