Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 352, 353, 354 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 353 z 486
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.5.2017 , 18:47   Citovat  

K24A3 studený cuká
Čau,poprosím o radu..
Při plným plynu třeba na 2k otáčkách začne v rozmezí 200 otáček auto cukat,neakceleruje(neposkakuje,nekucká,jen se zachvěje),pak dobrý.S ohřátym motorem nebo při plynulý akceleraci to nepozoruju.
Nové svíčky,olej,filtry,kontrola ventilů,problém přetrvává..
Nemá někdo nějakej nápad? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DaveMax je teď offline  DaveMax
PříspěvekZaslal: 9.5.2017 , 18:51   Citovat  

Zdravim, potreboval bych poradit ohledne radia v A7G s K20A6 v plynu.
Zacalo to spatnou funkci ovladani hlasitosti na volantu (bud zmeni FM/AM nebo nekontrolovane zacne zesilovat).
Obcas se samo prepina FM/LW/AM, chrci, kdyz se pripoji 2A autonabijecka do zapalovace (plati pro oba)...
Jedna se o nejakou beznou vadu? Nevim, kde hledat chybu, radio nebo nejaka spatna kostra?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2017 , 20:35   Citovat  

hoJDa napsal:
Čau, ještě se vrátím ke kolům a teď konkrétně:
Bude pasovat tato kombinace?
7Jx17 - ET 40 - 5x114,3
pneu 215/50R17

(Bojím se, aby to s tou 50 neškrtalo) Nezkoušel jste někdo?

Ak to nemáš znížené, nemyslím...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.5.2017 , 20:51   Citovat  

Crash86 napsal:
Taky to na mém autě dělalo, když jsem ho koupil. Mechanik, se kterým jsem byl na místě koupě, mě rovnou upozonil, že v řízení je vůle. Po servisu přední nápravy, konkrétně po:
- výměně všech silentbloků obou ramen,
- výměně horních i spodních čepů ramen,
- výměně tyček stabilizátoru a
- kontrole geometrie
to úplně přestalo. Auto jede od té doby i při plné akceleraci i brzdění rovně - nikam to netahá. Snad ti tato informace pomůže Mrk

Tak mi to mimo toho tahání do strany při ubrání / přidání plynu ještě lehce vibruje do volantu, nezávisle na akceleraci. Kdyby se to dělo jenom při akceleraci, tak je mi jasné, že je to poloosa. Ale jelikož už jsem klouby měnil a byl klid a děje se to i při ustálené rychlosti, tak tou to nebude.

Horní ramena jsem měnil celá, tzn. vč. čepů a silentbloků?
Silentbloky spodních ramen jsem měnil jen ty hlavní a pak ty spodní, do vidlice tlumiče. Tady mám trochu podezření, jestli to nemůže být tím, že tam zůstaly celkem 4 nevyměnené, jelikož prý vypadaly OK? Po výměně těch hlavních a 2 menších totiž tahání do strany přestalo, i když v řízení byla stále vůle. Jenže utekl týden a auto začalo tahat zase.
Spodní čep ramen jsem neměnil.

S tímhle autem se člověk nenudí Úsměv Je to takové mé druhé dítě, bohužel výrazně dražší... Tak to valím bulvy Všichni kolem mě si klepou na čelo, že to radši nevzdám, furt něco řešit... Ale já se nedám, musí to jet!! VTEC je to dobrý pořádnej výtlem
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2017 , 21:11   Citovat  

Střelec napsal:
Tak mi to mimo toho tahání do strany při ubrání / přidání plynu ještě lehce vibruje do volantu, nezávisle na akceleraci. Kdyby se to dělo jenom při akceleraci, tak je mi jasné, že je to poloosa. Ale jelikož už jsem klouby měnil a byl klid a děje se to i při ustálené rychlosti, tak tou to nebude.

Horní ramena jsem měnil celá, tzn. vč. čepů a silentbloků?
Silentbloky spodních ramen jsem měnil jen ty hlavní a pak ty spodní, do vidlice tlumiče. Tady mám trochu podezření, jestli to nemůže být tím, že tam zůstaly celkem 4 nevyměnené, jelikož prý vypadaly OK? Po výměně těch hlavních a 2 menších totiž tahání do strany přestalo, i když v řízení byla stále vůle. Jenže utekl týden a auto začalo tahat zase.
Spodní čep ramen jsem neměnil.

S tímhle autem se člověk nenudí Úsměv Je to takové mé druhé dítě, bohužel výrazně dražší... Tak to valím bulvy Všichni kolem mě si klepou na čelo, že to radši nevzdám, furt něco řešit... Ale já se nedám, musí to jet!! VTEC je to dobrý pořádnej výtlem

Vieš ono nakoniec to môže byť nejaká blbosť, ale dojsť na to čo...

Okrem toho, sa čudujem že si ten repas podvozku nezobral komplet, .t.j nevymenil silenty komplet. už ked to je rozobraté. Čapy sú drahé, ale silenty v Honde sú po 500 kč /kus
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2017 , 21:15   Citovat  

spoon napsal:
K24A3 studený cuká
Čau,poprosím o radu..
Při plným plynu třeba na 2k otáčkách začne v rozmezí 200 otáček auto cukat,neakceleruje(neposkakuje,nekucká,jen se zachvěje),pak dobrý.S ohřátym motorem nebo při plynulý akceleraci to nepozoruju.

co starej dobrej EGR a klapka Velmi šťastný poprípade cidla vacky a pod..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.5.2017 , 21:24  Naposledy upravil spoon dne 9.5.2017 , 22:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:
co starej dobrej EGR a klapka Velmi šťastný poprípade cidla vacky a pod..

Čidla jsou OK,rozvodak i napínák taky....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2017 , 21:31   Citovat  

markos napsal:
Vieš ono nakoniec to môže byť nejaká blbosť, ale dojsť na to čo...

Okrem toho, sa čudujem že si ten repas podvozku nezobral komplet, .t.j nevymenil silenty komplet. už ked to je rozobraté. Čapy sú drahé, ale silenty v Honde sú po 500 kč /kus

asi tak ,taky kdyz uz tak cely ramena ,ja to mohl menit ,ale kvuli jednomu silentu jsem to neresil ..

ono vis v hondy audina nikdy nebude Velmi šťastný a muzes udelat GO auta Velmi šťastný

uz taky starnu a kdysi mi nevadilo ubouchany C6G dneska mi taky vadi kde jakej pazvuk ,ale co nadelam ,kvuli tomu uz nebudu delat GO auta jen kvuli zvukum a vibracim .. to bych se nedoplatil zase .. menim co je nutny menit ..
apropo skla ve dverich ti jeste nedrncaj a nefuci Velmi šťastný poslednio dobou jsem prestal poslochat radio v aute a asi zase zacnu HaHaaa pac neco tam piska od 130km/h a nevim jestli sterace nebo uz jsou tak tvrdy tesneni skel Velmi šťastný
nemluve o drnceni skel a plastu v interieru ,nevim jestli to jen tim ze tourer ma akustiku kina Velmi šťastný nebo jen tim ,ze mam vytreseny auto z toho podvozku ,jinak nevi nekdo jestli tesneni dveri/oken jde sehnat v druhovyrobe ,myslim ,ze nanic jsem nenarazil a pocitam ze OEM bude zase palka Ble
   Návrat  
nudissima je teď offline  nudissima
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 7:33   Citovat  

Ahoj, dovolím si ještě jednou upnout video Youtube cvakajícího serva na mém A7G iCTDI. Jde vidět, že v nádobce na kapalinu serva se objevují bubliny. Tak řeším jestli to dělá ten vzduch nebo ne. Vyměnil jsem oba okroužky jak na tlakové tak přepadové hadici za nové OEM a problém přetrvává. Proto by mě zajímalo jestli i vám se objevují bubliny v nádobce když motor běží.
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 9:06   Citovat  

spoon napsal:
K24A3 studený cuká
Čau,poprosím o radu..

Ahoj, jestli ti jde o jemné pocukávání, tak jsem to měl u CTR a teď i u Accorda K24. Stejně jako ty vše vyměněno. Buď to bude ten EGR ventil, nebo ještě můj divoký tip je na zanesené vstřiky (čištění dělají v Neptun Harfa)
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 10:17   Citovat  

spoon napsal:
K24A3 studený cuká
Čau,poprosím o radu..
Treba Ti to auto dava najevo, aby jsi ho nenicil, kdyz davas plny plyn pri studenem motoru Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 10:33   Citovat  

Kendik napsal:
Treba Ti to auto dava najevo, aby jsi ho nenicil, kdyz davas plny plyn pri studenem motoru Velmi šťastný

Dělá to při mírném i vysokém zatížení motoru (alespoň u mě). Každopádně je to cca po dobu třeba 0,5-1km pak už ok.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 12:05   Citovat  

LK7R napsal:
Ahoj, jestli ti jde o jemné pocukávání, tak jsem to měl u CTR a teď i u Accorda K24. Stejně jako ty vše vyměněno. Buď to bude ten EGR ventil, nebo ještě můj divoký tip je na zanesené vstřiky (čištění dělají v Neptun Harfa)

Díky,snad to nebude tvůj divokej tip a poradím si v místě bydliste Velmi šťastný
Je to jen takový zavrneni bez výkonu..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 12:09   Citovat  

Kendik napsal:

Mně ne,ženě.Moje K24Z3 předeí jako kotě Hihi
A nevím co je špatného na 2K prislapnout,na 2500 pustit.. Mrk
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 12:33  Naposledy upravil Kendik dne 10.5.2017 , 12:36, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

spoon napsal:
Mně ne,ženě.Moje K24Z3 předeí jako kotě Hihi
A nevím co je špatného na 2K prislapnout,na 2500 pustit.. Mrk
je to dobrý Tak to pak ok Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 12:35   Citovat  

Žena kecá! To je standardní jev! pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 13:53   Citovat  

LK7R napsal:

taky myslim HaHaaa nevim jako vy ale mne pred refleshem pod 2500ot moc auto nejelo a rozjizdelo se tak po 3000ot ,nevim co bys taky chtel
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 14:41   Citovat  

hoJDa napsal:
Čau, já jsem bluetooth v Hondě neměl a řešil jsem to instalací tohodle: (Cena u odkazu je už samozřejmě jiná, já to sehnal za 1600,-)
tudy odkaz
Kvalita zvuku naprosto supr, ovládání na volantu funkční. Jediný problém jsem zaznamenal, když se u mě chtěla připojit kámoška s Windows Mobile a neviděla na telefonu to BT zařízení. Jinak s iOS/iPhonem pohoda. Nemám vyzkoušeno s Androidem.

Díky, vypadá to dobře, asi lepší než kupovat parrot.
ještě jsem se chtěl zeptat jestli když máš puštěné radio, tak jestli se samo přepne ne ten telefon při příchozím hovoru?
Jinak já jsem ještě uvažoval o brutálnější náhradě, sice už to má všechno co by si člověk přál, ale ta cena je už jinde.
Display
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 14:50  Naposledy upravil spoon dne 10.5.2017 , 15:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

LK7R napsal:

Kéž by Velmi šťastný Má ho rok a půl a hned to zničí Velmi šťastný
Svítila ji kontrolka motoru,auto cukalo-závada snímače vacky.Vymeneny oba snímače,závada přetrvává.
Vyhozeno sportovní sani,návrat továrního,novej vzduchovej filtr,svíčky-závada přetrvává.
Vyměněný rozvodak,napinak,blbosti kolem,novej olej,filtr-závada přetrvává.
Velmi šťastný
Jestli to vyřeší vyčištění egr ventilu,udělal jsem kuwa kvalitní údržbu Velmi šťastný

Edit:přetrvává "cukání",auto už žádný chyby nehlásí..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 14:52   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
taky myslim HaHaaa nevim jako vy ale mne pred refleshem pod 2500ot moc auto nejelo a rozjizdelo se tak po 3000ot ,nevim co bys taky chtel

Aby se neklepalo,když to není standardní projev Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 15:07   Citovat  

spoon napsal:

Svítila ji kontrolka motoru,auto cukalo-závada snímače vacky.Vymeneny oba snímače,závada přetrvává.

Můj Jazz měl chybu snímače kliky - auto kolem 2000ot. cukalo, občas přestalo reagovat na plyn, otáčky padly až na nulu... Aldu jednou nechal 5km od dílny, když závadu hledal... Byl nepatrný zkrat mezi čidlem a kabelem (opálený kontakt). Oprava pak vyšla na pár Kč..

Ne že by K24 pod 3000ot. nějak jela, ale necuká ani při 1500ot...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 15:29   Citovat  

Chybu už žádnou nehlásí,tak asi nezbývá než hledat pokus/omyl. Úsměv .
Si piš,sametovej chod musí být proste zpet svatoušek
   Návrat  
MAIKY 35 je teď offline  MAIKY 35
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 16:21   Citovat  

nudissima napsal:
Ahoj, dovolím si ještě jednou upnout video Youtube cvakajícího serva na mém A7G iCTDI. Jde vidět, že v nádobce na kapalinu serva se objevují bubliny. Tak řeším jestli to dělá ten vzduch nebo ne. Vyměnil jsem oba okroužky jak na tlakové tak přepadové hadici za nové OEM a problém přetrvává. Proto by mě zajímalo jestli i vám se objevují bubliny v nádobce když motor běží.

Ahoj,

skús pozrieť, či nemáš prehrdzavený tzv. chladič serva - je to taká zelená trúbka v tvare "U", ktorá ide približne popod celý chladič a vracia sa späť. Ak je hrdzavá a má malé úniky, resp. dierky, tak prisáva vzduch odtiaľ Úsměv
   Návrat  
nudissima je teď offline  nudissima
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 18:47   Citovat  

MAIKY 35 napsal:
Ahoj,

skús pozrieť, či nemáš prehrdzavený tzv. chladič serva - je to taká zelená trúbka v tvare "U", ktorá ide približne popod celý chladič a vracia sa späť. Ak je hrdzavá a má malé úniky, resp. dierky, tak prisáva vzduch odtiaľ Úsměv

Dik za tip, urcite mrknu, uz jsem myslel ze zase tema zapadne a nenajde se aspon nekdo, kdo by se podival zda to je normalni, ze se v nadobce objevuji bublinky nebo ne. Ja v tom cvakani vidim prave souvislost s bublinkami, ale vzhledem k tomu, ze nemam jistotu, ze to nebubla bezne, tak nevim jestli je to stopa spravna Úsměv
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 19:43   Citovat  

Ahoj, tak jsem napsal do hondy o cenu kloubu poloosy + vymenu ulozeni předních stabilizatoru. Z hondy mi odepsal technik, ze e třeba menit i čepy. Chci se jen zeptat proc? Tam prece neni nic spolecneho s čepy...

PP vnitřní HK kloub stojí 7.848,- kč + DPH 21%, silenblok uložení předního stabilizátoru 409,- kč + DPH za 1 ks ( je třeba 2 ks ) a čep předního stabilizátoru stojí 1.300,- kč + DPH za 1 ks ( je třeba 2 ks ). Čepy P stabilizátoru by se asi daly objednat i neoriginální - cena dle výrobce a kvality cca 600,- kč za 1 ks.
Výměna vnitřního HK kloubu a výměna uložení P stabilizátoru - práce cca 3,5 hodiny á 560,- kč + DPH.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 20:18   Citovat  

spoon napsal:
Chybu už žádnou nehlásí,tak asi nezbývá než hledat pokus/omyl. Úsměv .
Si piš,sametovej chod musí být proste zpet svatoušek

Mně občas chybu hodil, pak zas kontrolka sama zhasla...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 22:07   Citovat  

MAREKB napsal:
Ahoj, tak jsem napsal do hondy o cenu kloubu poloosy + vymenu ulozeni předních stabilizatoru. Z hondy mi odepsal technik, ze e třeba menit i čepy. Chci se jen zeptat proc? Tam prece neni nic spolecneho s čepy...

PP vnitřní HK kloub stojí 7.848,- kč + DPH 21%, silenblok uložení předního stabilizátoru 409,- kč + DPH za 1 ks ( je třeba 2 ks ) a čep předního stabilizátoru stojí 1.300,- kč + DPH za 1 ks ( je třeba 2 ks ). Čepy P stabilizátoru by se asi daly objednat i neoriginální - cena dle výrobce a kvality cca 600,- kč za 1 ks.
Výměna vnitřního HK kloubu a výměna uložení P stabilizátoru - práce cca 3,5 hodiny á 560,- kč + DPH.

Čo je podľa nich čap predného stabilizátora ? (myslia tyčky stabilizátora ?) diesel alebo benzín ? tyčky stabilizátora /z neoriginálov odporúčam iba zn. Lemforder/ výmena v pohode, ale uloženie - musí sa povoliť celá nápravnica. Ako sa prejavuje závada ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2017 , 22:10   Citovat  

nudissima napsal:
Dik za tip, urcite mrknu, uz jsem myslel ze zase tema zapadne a nenajde se aspon nekdo, kdo by se podival zda to je normalni, ze se v nadobce objevuji bublinky nebo ne. Ja v tom cvakani vidim prave souvislost s bublinkami, ale vzhledem k tomu, ze nemam jistotu, ze to nebubla bezne, tak nevim jestli je to stopa spravna Úsměv

Ten vzduch sa tam dostáva len cez nejakú netesnosť. tá trubka dole bude na 99% "zhnitá" - starú odrezať a vymeniť napr. za medenú podobného priemeru a vytvarovať tak ako bola pôvodná. Vymeniť podľa možností aj celý servo olej. Bublinky tam nemajú vznikať nie je to OK, preto to aj "cvaká".
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 5:22   Citovat  

MAIKY 35 napsal:
Čo je podľa nich čap predného stabilizátora ? (myslia tyčky stabilizátora ?) diesel alebo benzín ? tyčky stabilizátora /z neoriginálov odporúčam iba zn. Lemforder/ výmena v pohode, ale uloženie - musí sa povoliť celá nápravnica. Ako sa prejavuje závada ?

Mam benzin, projevuje se to tak, ze klepe pri nizsi rychlosti na nerovnostech. Přední stabilizatory jsou menene za meyle Hd. Delalo to stejne i vzadu a tam jsem vyměnil uložení pricneho stabilizatoru a je klid. Nikde jinde nic volneho neni. Takže podle me to bude zase to uložení. Na zvedaku, pri zvednutych kolech to clovek nepozna.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2017 , 5:46   Citovat  

nudissima napsal:

Měla by tam protékat čirá kapalina bez bublinek, takže to někde přisává. Pění to takhle stále? Mě to teda pěnilo podstatně víc a vyřešil jsem to výměnou o-kroužků a novou PSF. Kdy byla měněna servokapalina?

MAREKB napsal:

Čepy myslí kosti a nevím proč to chce měnit najednou, pokud jsou OK...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 352, 353, 354 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina