Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9g - Honda connect, video za jízdy
Fórum: Interiér a Hi-Fi
9
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 11
romanhomer je teď offline  romanhomer
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2017 , 22:35   Citovat  

Hellborn napsal:
Napiš DaMovi. Ten má taky CR-V.

Moc děkuji...zkusím mu napsat Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
martinz66 je teď offline  martinz66
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 6:18   Citovat  

romanhomer napsal:
Zdravím všechny hondaky,
Potřeboval bych pomoci...už si nevím rady. Koupil jsem nové cr-v bez navigace. Přečetl jsem celé vlákno asi pětkrát..bohužel mě conect nepustil nainstalovat ani jednu aplikaci... Smutný vše jsem udělal dle vašich návodů....

Ani po továrním resetu nejde nic nainstalovat,jak z USB tak i rovnou stažené v conectu..
Už jsem si kvůli mirror linku koupil i Samsung S6,ale conect mi napsal,že telefon není kompatibilní...
Dokonce jsem do koupil hdmi-HML kabel,ale bohužel také nic.... Smutný
Takže si už nevím rady.

Prosím pomozte....

Co mám udělat,abych tam měl aspoň jednu navigaci...

Povolil jsi v nastavení androidu instalaci aplikací třetích stran? A odkud jsi, třeba je někdo poblíž, malý výlet a je hotovo Úsměv Úsměv Úsměv

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 7:41   Citovat  

AHojda,
já myslím, že jsem instalaci třetích stran povoloval...jsem od Hradce Králové. Rád přijedu asi kamkoliv Úsměv moc děkuji za každou radu...

keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 10:59   Citovat  

Přesně se to jmenuje povolit instalaci z neznámých zdrojů. Koukni na to. Nebo se mi případně ozvi na adam.coufal@gmail.com a pošlu ti můj aktualizovaný návod.

Apol je teď offline  Apol
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 14:50   Citovat  

Ahoj, mam taky CR-v, ted mi delali update na RC6 (nejaka nejnovejsi verze systemu), na netu lidi psali ze s touhle verzi jim zacal fungovat mirrorlink, coz nemuzu ověřit, mam mobil bez nej Smutný . Kazdopadne aplikace mi jdou stale nainstalovat. Jedine co jsem musel je udelat reset továrního nastaveni (v android nastaveni), povolit nezname zdroje (taky android nastaveni)a pak uz jen pozadovane aplikace vždy přejmenovat na HondaAppCenter_A1.apk, ulozit na USB a v aute pak instalovat přes aplikaci "instalace aplikace" (nebo tak nejak se to jmenuje). Takhle mi sly naistalovat všechny aplikace. Včera jsem zkusil nejnovejsi verzi Sygic a jede paradne, zkusil jsem i Waze ale tam je u nejnovejsi verze problem, ze když chcete nahlásit událost, tak aplikace zamrzne a je třeba ji ukoncit a spustit znovu, jinak naviguje celkem v pohode..

1
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 16:28   Citovat  

romanhomer napsal:
AHojda,
já myslím, že jsem instalaci třetích stran povoloval...jsem od Hradce Králové. Rád přijedu asi kamkoliv Úsměv moc děkuji za každou radu...

No když to nerozchodíš, klidně přijeď, ale jsem od Karlových Varů. Napiš mi na mail martin@zacek.biz , nebo pošli telefonní číslo, po telefonu to dáme dokupy H+ , pokud bys přijel mám i aktualizaci RC6 pro connect. Celý systém je pak rychlejší kouř

Ještě jedna poznámka: po továrním resetu se nesmí udělat aktualizace HondaAppStore, jedině až po instalaci HondaPermission, protože pak není pro HondaAppCenter.apk změněný parametr PREINSTAL a bez toho to prostě nejde!!!

1
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 20:17   Citovat  

Apol napsal:
Ahoj, mam taky CR-v, ted mi delali update na RC6 (nejaka nejnovejsi verze systemu), na netu lidi psali ze s touhle verzi jim zacal fungovat mirrorlink, coz nemuzu ověřit, mam mobil bez nej Smutný . Kazdopadne aplikace mi jdou stale nainstalovat. Jedine co jsem musel je udelat reset továrního nastaveni (v android nastaveni), povolit nezname zdroje (taky android nastaveni)a pak uz jen pozadovane aplikace vždy přejmenovat na HondaAppCenter_A1.apk, ulozit na USB a v aute pak instalovat přes aplikaci "instalace aplikace" (nebo tak nejak se to jmenuje). Takhle mi sly naistalovat všechny aplikace. Včera jsem zkusil nejnovejsi verzi Sygic a jede paradne, zkusil jsem i Waze ale tam je u nejnovejsi verze problem, ze když chcete nahlásit událost, tak aplikace zamrzne a je třeba ji ukoncit a spustit znovu, jinak naviguje celkem v pohode..

Ahojda Apole,
mám také aktualizované CR-V na RC6- dnes. Ale mirrorlink mi pořád nejde. Mám S6 samsung. na jakém netu si lidi tuto verzi pochvalovali???? Pořád to jen načítá a načítá ......po půl hodině jsem to vypnul
díkec

0
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 20:25   Citovat  

TAk jediné co jsem dnes nainstaloval je HondaPermission......pak už ani ES explorer, ani spotify ani sygic..... Smutný
dál už mám šedé políčko instalovat (nejde spustit)
anebo aplikace nebyla nainstalována (pokud si apku stáhnu přímo do conectu)
nechápu, když jde jedna...proč nejdou další... (vše mám řádně přejmenované) Smutný
to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere

0
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 20:32   Citovat  

Zdar ,

pro majitele telefonů s iOs je tady další perfektně fungující možnost. Je nutné se přihlásit do australského appstore a nainstalovat aplikaci SmartphoneConnection , která je originál Honda a je zdarma. Vše ostatní je popsáno přímo v popisu aplikace. Je nutné koupit lightning to hdmi kabel, iPhone propojit do hdmi a usb, zapnout aplikaci SmartphoneConnection a v Honda Connect se uvolní obrazovka, kterou najdete vpravo od základní obrazovky. Pokud si stáhnete přes SmartphoneConnection Sygic car, tak ho Velmi šťastný ovládáte přímo z obrazovky Honda.
Sygic car je placená aplikace, ale protože není možné ji zdarma vyzkoušet tak, jako pro android, je možno ji do 14 dní po zaplacení vrátit. (Aplikace a mapy Vám ale zůstanou, jen již nenahrajete nové aktualizace a mapy)
Mám vyzkoušeno a vše funguje OK i za jízdy bez jakékoliv úpravy. Když už pak máte HDMI, tak samozřejmě funguje zrcadlení všeho , po zadání VSP off samozřejmě i za jízdy. Velmi šťastný

SmartphoneConnection]odkaz

0
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 20:43   Citovat  

romanhomer napsal:
TAk jediné co jsem dnes nainstaloval je HondaPermission......pak už ani ES explorer, ani spotify ani sygic..... Smutný
dál už mám šedé políčko instalovat (nejde spustit)
anebo aplikace nebyla nainstalována (pokud si apku stáhnu přímo do conectu)
nechápu, když jde jedna...proč nejdou další... (vše mám řádně přejmenované) Smutný
to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere

spusť HondaPermission a podívej se co máš v "Allowed installation" pod "HondaAppCenter_A1" - musí tam být "PREINSTALL", pokud není, tak to změň a také je nutné uvolnit paměť (je to Android Tak to koukám! ) , a to tak, že se dají ukončit všechny aplikace a to jak aktivní tak historie. Nejjednodušší je, když pak na USB flashce je vždy jen ten jediný soubor, který se jmenuje: HondsaAppCenter_A1.apk. Pokud se apky stahují napž z cmdroid.com, tak se sice jmenují správně, ale když se po nainstalování ten soubor nesmaže, tak další stahnutý dostane nějakou příponu a je konec - už se nenainstaluje.

Apol je teď offline  Apol
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 21:03   Citovat  

romanhomer napsal:
Ahojda Apole,
mám také aktualizované CR-V na RC6- dnes. Ale mirrorlink mi pořád nejde. Mám S6 samsung. na jakém netu si lidi tuto verzi pochvalovali???? Pořád to jen načítá a načítá ......po půl hodině jsem to vypnul
díkec

Ahoj.. no ze by si to pochvalovali se rict neda Velmi šťastný jeden borec rozjel sony xperii z5 a pak Samsung galaxy s7 ( u galaxy mel problem s usb kablem, musel jich vice vyzkoušet) a druhy rozjel zase xperii z2 taky s vice usb kably. Kazdopadne funkcnost toho mirrolinku asi nic moc, protože na to stejnak potrebujes taky aplikace které ten mirrorlink podporuji a tech taky moc nene..jinak cetl jsem to na xda foru, je tam uz snad 200 stran ohledne honda connect a nekde tam se ted nedavno borci zminovali ze to rozjeli Úsměv... jinak jak pise martinz66 pokud jsi honda permision stahl z netu a nainstaloval, tak pak ji musíš z apky "downloads" smazat jinak se ti další stazene apky prepisou a pak uz nepujdou nainstalovat. A pokud se ta první povedla naistalovat z usb, tak další apky pak zase museji byt v korenu USB se spravnym nazvem "HondaAppCenter_A1.apk".. dal uz me jinak nenapada kde by mohl byt problem

0
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 23:06   Citovat  

Apol napsal:
Ahoj.. no ze by si to pochvalovali se rict neda Velmi šťastný jeden borec rozjel sony xperii z5 a pak Samsung galaxy s7 ( u galaxy mel problem s usb kablem, musel jich vice vyzkoušet) a druhy rozjel zase xperii z2 taky s vice usb kably. Kazdopadne funkcnost toho mirrolinku asi nic moc, protože na to stejnak potrebujes taky aplikace které ten mirrorlink podporuji a tech taky moc nene..jinak cetl jsem to na xda foru, je tam uz snad 200 stran ohledne honda connect a nekde tam se ted nedavno borci zminovali ze to rozjeli Úsměv... jinak jak pise martinz66 pokud jsi honda permision stahl z netu a nainstaloval, tak pak ji musíš z apky "downloads" smazat jinak se ti další stazene apky prepisou a pak uz nepujdou nainstalovat. A pokud se ta první povedla naistalovat z usb, tak další apky pak zase museji byt v korenu USB se spravnym nazvem "HondaAppCenter_A1.apk".. dal uz me jinak nenapada kde by mohl byt problem

moc děkujuuuuuu....

0
PříspěvekZaslal: 3.5.2017 , 23:08   Citovat  

rád bych poděkoval Martinuz66 .... je skvělý....navedl mě po telefonu...
už mi to jdeeeeeeee
Je to tam.

děkujuuuuuu taky všem za odpovědi Úsměv

xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2017 , 9:10   Citovat  

martinz66 napsal:
mám i aktualizaci RC6 pro connect. Celý systém je pak rychlejší kouř

šlo by se nějak domluvit, nechce se mi s tím na servis Úsměv
koupil jsem si galaxy S8 a taky pešek, nějak to nejspíš nevyužiju, ale štve mě, když něco nefunguje Velmi šťastný
kdysy jsem měl jsem soubory pro RC4 i s návodem jak na to, ale nechtělo se mi to rozvrtat (neměl jsem ani telefon s mirrorlinkem) Ble

20170424_163308.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20170424_163308.jpg, 129.36 kB

0
PříspěvekZaslal: 4.5.2017 , 17:10   Citovat  

xenon04 napsal:
koupil jsem si galaxy S8 a taky pešek, nějak to nejspíš nevyužiju, ale štve mě, když něco nefunguje Velmi šťastný
kdysy jsem měl jsem soubory pro RC4 i s návodem jak na to, ale nechtělo se mi to rozvrtat (neměl jsem ani telefon s mirrorlinkem) Ble

Přátelé vydržte, právě co nejrychleji řeším licence na Sygic a v krátké době budu schopen za mrzký příspěvek, a podotýkám na fakturu a to i pro plátce DPH, vše nainstalovat a zaučit oficiálně (vlastním koncesi na montáž technického zabezpečení a jsem schopen nabídnout i zřízení bezdrátového připojení na wifi-internet ve vozidle-pak funguje automaticky a perfektně i dopravní hlášení v Sygicu). Přijedu já nebo Vy, záleží na dohodě - není to moje podnikání, ale potřebuju pokrýt náklady a čas. Ta kompletní instalace a zaučení opravdu nějaký čas trvá a doma už mě za to nemaj rádi Ble a pokud je toho hodně tak se do žádnejch černot pouštět nebudu. Co se týká instalace RC tak k tomu je oprávněna jen Honda a je to na vlastní nebezpečí a stačí drobná chyba v instalaci a z Connectu se může stát jenom něco, jako krabice s obrazovkou, kterou vozíte jen tak v autě. U dealera Hondy v rámci servisu je to zdarma a se zárukou funkčnosti. Instalace aplikací není nic proti ničemu. CR-V mělo i slabou houkačku a tak mohu instalovat i toto.
Dotazy na: martin@zacek.biz

1
PříspěvekZaslal: 9.5.2017 , 22:40   Citovat  

martinz66 napsal:
Přátelé vydržte, právě co nejrychleji řeším licence na Sygic a v krátké době budu schopen za mrzký příspěvek, a podotýkám na fakturu ......

Ahoj,

takže se mi podařilo vše dořešit a tady je výsledek:

Kompletní instalace 1500.- +21% DPH = instalace v Ostrově nad Ohří. Dojezd do místa zákakazníka 3,50.-Kč/km + 21% DPH a počítá se cesta tam a zpět. K tomu je potřeba připlatit licenci Sygic dle aktuální ceny (nyní do 16.5.2017 v akci 16,99.-Euro bez Traffic nebo 19,99.-Euro včetně Traffic-jedná se o doživotní licence). Pro Traffic je potřeba on-line připojení Connectu k internetu. Jsme domluven i S_Mikem z xda-developers na platbě za jeho aplikaci HondaPermission (je to započteno v ceně), takže žádná IT zlodějna Úsměv Vše oficiální cestou.

V případě zájmu prosím písemnou objednávku e-mailem na martin@zacek.biz . Zašlu fakturu a po jejím zaplacení je možné vše provést. Na faktuře bude uvedeno i mé telefonní číslo a samozřejmě se na všem domluvíme před jejím zaplacením.

S pozdravem
Martin Žáček

PS: je to pro ty co mají zájem a nejsou sami tak zdatní aby si to instalovali a umějí zase jiné věci. Ostatní co si to vše dělají sami prosím o nekomentování tohoto příspěvku. Nikomu to nenutím H+

4 háčka
2
PříspěvekZaslal: 13.5.2017 , 10:16  Naposledy upravil xenon04 dne 15.5.2017 , 18:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jelikož se mě přes messengery a soukromé zprávy ptáte pořád na to samé, vytvořil jsem návod (nejsem žádný spisovatel, ale snad to bude konečně všem jasné Mrk )
Není na tom nic složitého, jde jen o to pochopit základní princip, pak je instalace čehokoli hračkou Úsměv

odkazy z obrázku:

zdroje aplikací:
http://www.cmdroid.com/
http://www.apkmirror.com/
https://apkpure.com/
https://play.google.com/store/apps odkaz aplikace vložit na https://apps.evozi.com/apk-downloader/

Honda Permisson
https://forum.xda-developers.com/general/security/honda-connect-android
http://www.cmdroid.com/

Parametry aplikací do Honda Permission
Process name = Package name
http://www.cmdroid.com/packages
http://www.cmdroid.com/documentacao/Par%E2metros/Parametros.pdf

Zlomte vaz, je to na vlastní nebezpečí pifko

Honda-Connect.jpg

Honda-Connect.jpg, 1.57 MB

0
PříspěvekZaslal: 13.5.2017 , 18:25   Citovat  

xenon04 napsal:

odkud jsi ohledně toho RC6 ?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2017 , 13:49   Citovat  

Teplice

za dva měsíce mám garančku po dvou letech, tak už to asi vydržím, ať to vezmou všechno při jednom a je o tom i záznam přátele

0
PříspěvekZaslal: 14.5.2017 , 15:57   Citovat  

xenon04 napsal:
Teplice

za dva měsíce mám garančku po dvou letech, tak už to asi vydržím, ať to vezmou všechno při jednom a je o tom i záznam přátele

já z Ostrova nad Ohří, takže to tak daleko není kouř

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2017 , 16:44   Citovat  

od včera zkouším verzi 17.1.2
všechno šlape, jak má Mrk
trošku se změnil vzhled
mapy 2017.01 OK

20170517.jpg

20170517.jpg, 151.84 kB

0
PříspěvekZaslal: 18.5.2017 , 10:28   Citovat  

xenon04 napsal:
trošku se změnil vzhled
mapy 2017.01 OK

potvrzuji také , mám 17.1.3 a je tam super změna vyhledávání, stačí zadat rovnou ulici a číslo. Není nutné zadávat zemi pak město a pak ulici H+

vladino777 je teď offline  vladino777
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2017 , 12:11   Citovat  

xenon04 napsal:
trošku se změnil vzhled
mapy 2017.01 OK

ako spravis update ?? Stiahnes novu verziu a znova naistalujes ??

0
PříspěvekZaslal: 19.5.2017 , 12:22   Citovat  

vladino777 napsal:
ako spravis update ?? Stiahnes novu verziu a znova naistalujes ??

přesně tak, stahnul jsem verzi 17.1.3 beta zde odkaz a pouze po přejmenování nainstaloval - nahradit novou verzí. Hned nabídne nové mapy. Je ale nutno poté manuelně vymyzat staré mapy 2016.09. H+
Nové mapy mají o něco větší objem dat.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2017 , 12:38   Citovat  

vladino777: jak píše martinz66
já používám sygic i v mobilu, takže novou verzi zahlásí obchod play a rovnou se aktualizuje
apk soubor pak zkopíruju/přejmenuju přes total commander rovnou na flashku a šup s tím do auta Úsměv

Screenshot_20170519-122819.jpg

Screenshot_20170519-122819.jpg, 111.84 kB

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2017 , 12:51   Citovat  

Pokud mám origo navi Tomtom nebo co to je (nevýhoda salonovky, ale zas cena..), lze odinstalovat a dát něco jiného (co pracuje offline)?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2017 , 13:49   Citovat  

origo je Garmin
nemusíš nic odinstalovávat, klidně si tam nainstaluj další a používej dle libosti, co je v danou situaci lepší Mrk
originál sygic Evropa + dopravní hlášení stojí momentálně 20€ bez hlášení (který potřebuje internet) 17€
za mě zatím nejlepší offline navigace

0
PříspěvekZaslal: 19.5.2017 , 13:57   Citovat  

xenon04 napsal:
origo je Garmin
nemusíš nic odinstalovávat, klidně si tam nainstaluj další a používej dle libosti, co je v danou situaci lepší Mrk
originál sygic Evropa + dopravní hlášení stojí momentálně 20€ bez hlášení (který potřebuje internet) 17€
za mě zatím nejlepší offline navigace

Souhlas, mám Garmina origo Honda, ale se Sygicem se nemůže rovnat, ten je super a s novým vyhledáváním ještě povýšil. Nevýhoda Connectu s origo Garminem je nedostatek paměti pro Sygic mapy (mám tam i jiné apky) H+ . Bez Garmina je 3x tak velká a Garmina se bojím odinstalovat, abych o něj nepřišel navždy, protože "jistota je kulomet" HaHaaa Syn má Connecta bez Garmina a vše mu funguje na 1. H+ Instalace na USB flashku pro mě nefunguje dostatečně komfortně; při znovunastartování ztratí spojení s USB a musí se znovu spustit.

Borland je teď offline  Borland
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2017 , 20:42   Citovat  

Hoci som si úspešne nainštaloval Sygic aj Waze, ani na jednej navigácii mi nejde hlasové navigovanie. Rádio hraje, ale hlas nič. Robím niekde chybu?

unitak je teď offline  unitak
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2017 , 7:26   Citovat  

Neví někdo, kde by mohl být problém s načítáním map u sygicu? Normálně jsem aplikaci nainstaloval, přesunul si mapy na flashku, vše fungovalo několik měsíců naprosto bez problémů a teď když spustím aplikaci, tak se dostanu pouze do úvodní obrazovky, kde mám možnost přihlásit se k účtu a nebo jít zpět na mapy (které tam ale jsou a dlouho fungovaly normálně). Celkově mám s connectem docela problémy, poslední dobou se mi několikrát stalo, že mi přestaly hrát mp3 a napsalo mi to, že je odpojen zdroj napájení)...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9g - Honda connect, video za jízdy
Fórum: Interiér a Hi-Fi
9
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina