Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co s targou
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 18:51   Citovat  

Musim se priznat, ze me jizda targou nebavi zdaleka tak, jako jsem si ji uzival driv. Mam ji ve verzi ESi a auto je vazne prilis slaby. Zkouseli ste nekdo s targou neco delat? Investovat do turba se mi nechce, to je trosku moc riskantni a odkadit to tady nikdo stejne poradne neumi. Upravovat SOHC je asi celken vyhazovani penez a moc neverim, ze by to nekam vedlo. Nevite nekdo treba o nekom, kdo by mel zkusenosti s vestavbou B18? Pripadne nejaky dalsi zajimavy napady co s targou provest... Problem je, ze "druhy auto" bych chtel mit se sundavaci strechou a krome S2000 (kde co znam lidi tak meli celkem casto problemy a osobne bych do ni asi nesel) jaksi nic dalsiho Honda nevyrabi (o NSX se nebavim, to je jaksi mimo).

Pripadne treba jestli by byl nejakej zajimavej odkaz na projekt prestavby targy, tak sem s tim Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 18:52   Citovat  

Pripadne kdyby treba nekdo vedel o necem starsim ve stylu catrhamu, co by pouzivalo techniku z hondy, tak by to bylo taky super. Ariel nepiste - to je cenove uplne jinde a stejne u nas nejde prihlasit Úsměv
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 20:54   Citovat  

a právě proto sem teď odešel od hondy . .. ale časem jako druhý zase koupím nějakou hezkou hondičku Úsměv
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 21:03   Citovat  

norsi napsal:
Pripadne kdyby treba nekdo vedel o necem starsim ve stylu catrhamu, co by pouzivalo techniku z hondy, tak by to bylo taky super. Ariel nepiste - to je cenove uplne jinde a stejne u nas nejde prihlasit Úsměv

sorry za off topic ale jakto že u nás nejde atom přihlásit?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 21:25   Citovat  

PreludeZ napsal:
sorry za off topic ale jakto že u nás nejde atom přihlásit?

Vim o par lidech co se o to vazne zajimaly a v ty dobe to neslo prihlasit kvuli homologaci - vyrobce vubec nenechal udelat homologaci pro EU. Pouze pro US a GB... Takze by sis musel nechat udelat homologaci individualni stavyb a to se nedoplatis
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 21:26   Citovat  

Only_one napsal:
a právě proto sem teď odešel od hondy . .. ale časem jako druhý zase koupím nějakou hezkou hondičku Úsměv

To se mi prave nechce. S Hondou sem spokojenej a staci, ze jsem uz s velkym autem byl nucenej prejit k jiny znacce, protoze Legend ma naprosto nesmyslnou spotrebu (i v ramci svoji kategorie)...
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 21:53   Citovat  

norsi napsal:
vyrobce vubec nenechal udelat homologaci pro EU. Pouze pro US a GB...

Výrobce možná ne, ale belgický i německý dealer EU homologaci má...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 22:10   Citovat  

Ondras napsal:
Výrobce možná ne, ale belgický i německý dealer EU homologaci má...

Tak to je nejaka novinka. Co tenkrat pasali primo vyrobci, tak jim vyslovene odepsal, ze do EU bohuzel. Tak to je super - predam info...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 22:12   Citovat  

Nemate nekdo fotku targy se snizenym podvozkem (standartni 3 cm) na 16" kolech. Chci davat jiny kola a ty 17tky co tam mam jenom kazej jizdni vlastnosti...
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 7:24   Citovat  

d16z6 je nejlepší oturbit pradil bych se z whelmanem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 9:34   Citovat  

Marfi napsal:
d16z6 je nejlepší oturbit pradil bych se z whelmanem

Turbo ma nekolik dost zasadnich nevyhod - nikdo to tady neumi spolehlive udelat, nikdy nevis kolik motoru pri stavbe oddelas. A taky je trosku problem v tom, ze kdyz chces aby mel motor nejakou slusnou zivotnost, tak ho musis komplet predelat vcetne vnitrnosti... Dalsi vec je, ze nejakej brutalni narust vykonu asi stejne nema smysl kvuli nahonu "spatny" (nebo lepe receno nevhodny) napravy...

To uz se mi ten motor z ITR zda lepsi. Zivotnost jako standartni ITR, narust vykonu oproti SOHC vpohode, kdyz upravim tyo motoru na Z6, tak bych rek, ze projdu vpohode i na STK, protoze na prvni pohled mezi motorama velkej rozdil neni. Ale je otazka co vsechno je k tomu potreba, jestli by to nekdo umel, jestli je vubec vestavba realna a na kolik by to vyslo... Zas na druhou stranu motory z ITR na prodej moc nebejvaj.
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 11:18   Citovat  

Jen jsem se chtěl zeptat, co máš proti S2000. V čem je poruchová nebo v čem Ti nevyhovuje?
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 11:24   Citovat  

tobe to nejede? to jsou mi novinky :) s jidlem roste chut co? :) kdyz jsem jel s tebou na HRW II tak sem mel pocit, ze ti to jede hezky (ne ze bych ti nestacil)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 12:49   Citovat  

Cruiser napsal:
Jen jsem se chtěl zeptat, co máš proti S2000. V čem je poruchová nebo v čem Ti nevyhovuje?

Znam par lidi co ji mely, at uz v CR nebo v nemecku a celkem se jim to sralo. Diferaky, motor apod. Nekolik diferaku jsem i pomahal shanet. Nekdo zase tvrdim ze se S2000 nesere vubec. Osobne se mi to riskovat nechce - na "novou" by penize nebyly a co se nejakyho starsiho kousku tyce, tak bych se bal, ze se to pak podela...

Zas abych byl objektivni, tak krome tohohle je to auto spolehlivy - zadny problemy s elektrikou apod. Vsechno jede jak ma... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 12:55   Citovat  

Bitkar napsal:
tobe to nejede? to jsou mi novinky Úsměv s jidlem roste chut co? Úsměv kdyz jsem jel s tebou na HRW II tak sem mel pocit, ze ti to jede hezky (ne ze bych ti nestacil)

No jasny - s jidlem roste chut a ted jsem celkem namlsanej. Popravde - targa je ted to nejslabsi cim jezdim. Nerikam, ze nejpomalejsi, ale tech 130 koni je tam znat Smutný Myslim, ze tech cca 200k (ITR) by bylo tak optimalnich i vzhledem k nahonu na predek. Koukal jsem, ze v US se prodavaj SWAPkity (udajne vsechno - ale myslim, ze tam chybi min ECU) a chtej za nej 5200 USD, s dopravou tak tipuju 6000 USD. Dalsi otazka je, jak se to resi s prevodovkou...
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 19:46   Citovat  

norsi napsal:
Nemate nekdo fotku targy se snizenym podvozkem (standartni 3 cm) na 16" kolech. Chci davat jiny kola a ty 17tky co tam mam jenom kazej jizdni vlastnosti...

...stačí takhle:
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co s targou
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina