Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rovné kšilty
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:09   Citovat  

Trošku OT téma, ale už mi asi táhne na moc let a nějak se neorientuju v dnešních trendech asi a všímám si jak je v modě u náctiletých kšiltovka s rovným kšiltem. To je zas co za módu? Vypadá to hrozně blbě takovej talíř Velmi šťastný a to mají být jako nějací hustí repeři nebo k čemu to mám přiřadit? Úsměv (na nikoho nenarážím HaHaaa )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:14   Citovat  

Ha, tak googl vyčaroval fajn článek Velmi šťastný
tudy odkaz
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:24   Citovat  

No to jsou přece ti HOPEŘI...rozkrok kalhot mezi koleny, o 3 čísla větší oblečení. a hlavně kšiltovku s rovn kšiltem do strany meetallll
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:24   Citovat  

..jo jo, rovné kšilty a XXL trika s metrovým řetězem na krku..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:26   Citovat  

gangsta niggas brada, šátek :mravenec: šiltka a eeenbíííej drikot pyčo jedu jsem king of ghetto hip hap hop :mravenec: shit bitch niggas yeahhhh muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:27   Citovat  

Dave1984 napsal:
gangsta niggas brada, šátek :mravenec: šiltka a eeenbíííej drikot pyčo jedu jsem king of ghetto hip hap hop :mravenec: shit bitch niggas yeahhhh muhehe

pořádnej výtlem dobře pi** dobře Velmi šťastný
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:27   Citovat  

proste moda,co na to rict... jo ..btw,musej mit ze spoda takovou nalepku na ksiltu..aby bylo videt,ze je ksiltovka "kvalitni" kdyz tam neni..tak nejses hustej ani s rovnym ksiltem papa
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:29  Naposledy upravil kamol dne 2.7.2008 , 8:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

nevim proc narazite hned na hip hop?ja hip hop posloucham snad uz od detsvi.a tim ze nekdo si nosi ksilt rovny do boku nebo nejak tak neznamena ze to patri k hip hopu

jinak obcas taky nosim ksiltovku mam i fotku v profilu Úsměv
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:30   Citovat  

Dave1984 napsal:

Kua, pyčo, se vyznáš, černej... pořádnej výtlem

(Pouze vtip, nenarážím na ničí národnost či barvu pleti, nejsem rasista a ani hoper, peace meetallll )
   Návrat  
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:31   Citovat  

to jsem si ted vsiml, ze uz neleti ty emerické dolary na krku pořádnej výtlem , ale EURA pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem ....tzv EURO hopeři pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:35   Citovat  

Co to tady píšete? Hip hop není jen o velkém oblečení a o bejskách, ale ano, patří to k tomu taky. Je to životní styl, je to cesta, kterou si dotyčný vybere stejně jako je někdo punker, tak je někdo hip hoper a má rád tuto hudbu, tento styl. Co je na tom k nepochopení? Tady jde o to jak moc to kdo respektuje. Kdo o tom hov*o ví, tak ať to nehaní. Taky bych mohl hanit techno a gelové panáčky, ale proč to dělat. Jeden je takový, druhý makový. Když už jsme u toho hip hopu - dělám v hip hop shopu v Hradci Králové a zde si udělám malou reklamu. tudy odkaz je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:37   Citovat  

T_omaseq napsal:
Co to tady píšete? Hip hop není jen o velkém oblečení a o bejskách, ale ano, patří to k tomu taky. Je to životní styl, je to cesta, kterou si dotyčný vybere stejně jako je někdo punker, tak je někdo hip hoper a má rád tuto hudbu, tento styl. Co je na tom k nepochopení? Tady jde o to jak moc to kdo respektuje. Kdo o tom hov*o ví, tak ať to nehaní. Taky bych mohl hanit techno a gelové panáčky, ale proč to dělat. Jeden je takový, druhý makový. Když už jsme u toho hip hopu - dělám v hip hop shopu v Hradci Králové a zde si udělám malou reklamu. tudy odkaz je to dobrý

co nejake slevy Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:40   Citovat  

kamol napsal:
co nejake slevy Se stydím

Mohl jsem čekat něco jiného? Velmi šťastný Sleva jen u mě v kamenném shopu. OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:41   Citovat  

Jako ale pořád nechápů význam kšiltu do strany. Odjakživa jsme myslel, že kšiltovka je na ochranu hlavy popřípadě obličeje. Podle mě to s kšiltem do strany, dost dobře nejde zmatenej
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:44   Citovat  

vojt4s napsal:
Jako ale pořád nechápů význam kšiltu do strany. Odjakživa jsme myslel, že kšiltovka je na ochranu hlavy popřípadě obličeje. Podle mě to s kšiltem do strany, dost dobře nejde zmatenej

DO strany to nosí Ti, co si myslí, že jsou fakt cool a myslí si, že vystupují z řady a jsou něco víc. Repsektive chtějí dát okolí najevo, že právě oni jsou hiphopeři pořádnej výtlem . To je omyl a mně osobně to příjde trapné. Buď kšiltem dopředu, nebo při nejhorším kšiltem dozadu. Ono je dost skupin lidí, kteří nosí jak čepice, tak oblečení různě. Někdo čepice nenosí vůbec, je proti a může poslouchat hip hop ( jeden můj kamarád ). Někdo má radši XXXL věci, někdo zase naopak nosí něco co mu fakt sedí akorát. To už je potom o vkusu toho člověka.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:46   Citovat  

T_omaseq napsal:
Mohl jsem čekat něco jiného? Velmi šťastný Sleva jen u mě v kamenném shopu. OK

njn skoda no.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:47   Citovat  

T_omaseq napsal:
DO strany to nosí Ti, co si myslí, že jsou fakt cool a myslí si, že vystupují z řady a jsou něco víc. Repsektive chtějí dát okolí najevo, že právě oni jsou hiphopeři pořádnej výtlem . To je omyl a mně osobně to příjde trapné. Buď kšiltem dopředu, nebo při nejhorším kšiltem dozadu. Ono je dost skupin lidí, kteří nosí jak čepice, tak oblečení různě. Někdo čepice nenosí vůbec, je proti a může poslouchat hip hop ( jeden můj kamarád ). Někdo má radši XXXL věci, někdo zase naopak nosí něco co mu fakt sedí akorát. To už je potom o vkusu toho člověka.

Jo dobré no...

A úplně nej, je kšilt dozadu a do strany pořádnej výtlem To jsem včera viděl a :mravenec: jsem u toho, to byl maras Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:48   Citovat  

vojt4s napsal:
Jo dobré no...

A úplně nej, je kšilt dozadu a do strany pořádnej výtlem To jsem včera viděl a :mravenec: jsem u toho, to byl maras Velmi šťastný

To už jsou blázni a né hip hopeři. Je to tam.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:51   Citovat  

50 centi jak cip pyco, u nas na dubine (moudri uz vedi) to uz je celkem extrem...holt si dneska kazdy hraje bud na 50 centa (rovne ksilty) nebo na pipinky (ruzove tricka, pedikura, 10 meliru atd...)
a celkem me :mravenec:, ze jsem minuly vikend chtel koupit normalni baseballovou cepku u nas v shopping parku a nebyl jsem uspesny...same rovne ksilty, nebo sitkovane pořádnej výtlem takze asi budu muset koupit nejakou adidasku za 7 kil pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:55   Citovat  

infinity napsal:
50 centi jak cip pyco, u nas na dubine (moudri uz vedi) to uz je celkem extrem...holt si dneska kazdy hraje bud na 50 centa (rovne ksilty) nebo na pipinky (ruzove tricka, pedikura, 10 meliru atd...)
a celkem me xxxx, ze jsem minuly vikend chtel koupit normalni baseballovou cepku u nas v shopping parku a nebyl jsem uspesny...same rovne ksilty, nebo sitkovane pořádnej výtlem takze asi budu muset koupit nejakou adidasku za 7 kil pořádnej výtlem

Zajeď do Hornbachu, tak jsme si koupil svoji krásnou zelenou s panáčkem. (fakt coolová Lucy pořádnej výtlem )
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:55   Citovat  

infinity napsal:
a celkem me xxxx, ze jsem minuly vikend chtel koupit normalni baseballovou cepku u nas v shopping parku a nebyl jsem uspesny...same rovne ksilty, nebo sitkovane pořádnej výtlem takze asi budu muset koupit nejakou adidasku za 7 kil pořádnej výtlem

jj dubina pořádnej výtlem pořádnej výtlem ale ot neni jenom dubina ale staci se projit treba po centru Velmi šťastný jeden strapate vlasy kazda barva jina,borec 12-cti kilovy a uple ruzove tricko,pak nejaci ti emari atd.no ja sem kupoval ksiltku v centru v tornadu tam maji dobry vyber ale celkem ty ceny dost no:-) me stala 690 hehe.ale vzal sem ji prootze mi asi jedina padla na hlavu Velmi šťastný
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:57   Citovat  

At si kdo chce nosi co chce ale at se chovaji jak lidi a ne jako prasata nekteri a namyslene opice KO KO
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:57   Citovat  

infinity napsal:

jj 50ti halíř aby se zněj všichny nepos...

a ktěm rovnejm kšiltum mlaďasové sou asi líny aby si je trošku upravily do správnýho tvaru HaHaaa pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 8:58   Citovat  

Corgan napsal:
At si kdo chce nosi co chce ale at se chovaji jak lidi a ne jako prasata nekteri a namyslene opice KO KO

Přikláním se tady k tomu názoru, trochu normálnímu názoru, než jsem zatím stihl přečíst tady.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 9:02   Citovat  

kamol napsal:
jj dubina pořádnej výtlem pořádnej výtlem ale ot neni jenom dubina ale staci se projit treba po centru Velmi šťastný jeden strapate vlasy kazda barva jina,borec 12-cti kilovy a uple ruzove tricko,pak nejaci ti emari atd.no ja sem kupoval ksiltku v centru v tornadu tam maji dobry vyber ale celkem ty ceny dost no:-) me stala 690 hehe.ale vzal sem ji prootze mi asi jedina padla na hlavu Velmi šťastný

nj kdyz jsem ja byl v puberte, coz nebylo tak davno Úsměv 5let, tak to byla jina doba Úsměv letel sk8 a trochu i in-line, na prkne jsem jezdil tak od 12 a byla celkem sranda sledovat jak se meni doba, pak na tom jako-by jezdil temer kazdy...proste wannabe.
Co se tyce cepky, tak jsem pred 2 lety kupoval DC za 950 a vydrzela mi par mesicu...pak ji nekdo ukradl nebo jsem ji ztratil :X mam radsi ty vietnamske za kilo aspon to pak nemrzi, ale uz to vietnamci neprodavaj Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 9:03   Citovat  

hele ale berte to z lepsi stranky, aspon uz na ulici nepipaji tamagochi a kazdy si nehraje s jo-jem Velmi šťastný Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 9:04   Citovat  

infinity napsal:
nj kdyz jsem ja byl v puberte, coz nebylo tak davno Úsměv 5let, tak to byla jina doba Úsměv letel sk8 a trochu i in-line, na prkne jsem jezdil tak od 12 a byla celkem sranda sledovat jak se meni doba, pak na tom jako-by jezdil temer kazdy...proste wannabe.
Co se tyce cepky, tak jsem pred 2 lety kupoval DC za 950 a vydrzela mi par mesicu...pak ji nekdo ukradl nebo jsem ji ztratil :X mam radsi ty vietnamske za kilo aspon to pak nemrzi, ale uz to vietnamci neprodavaj Smutný

no vidis taky sem jezdil na prkne pořádnej výtlem ale jako jak sem jezdil ja tak moc lidi jako tak nejezdilo.ted kdyz se kouknu tak asi ti mladi na to bali baby Velmi šťastný no tak to by me (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) kdybych ztratil cepku za litr nemalo bych nadaval Velmi šťastný
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 9:05   Citovat  

infinity napsal:
hele ale berte to z lepsi stranky, aspon uz na ulici nepipaji tamagochi a kazdy si nehraje s jo-jem Velmi šťastný Mr. Green
hej tak to by ses divil pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 9:07  Naposledy upravil posero dne 2.7.2008 , 9:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

nevim co se tak divite tem cenam cepic HaHaaa za kolik si kupujete treba boty?
jinak doby se meni no driv sem jezdil na kole (takovy to maly myslim)jezdilo par lidi a ted je toho vsude jako sracek Tak to valím bulvy

jinak rovny ksilty to se nosi protoze haranti nevi co by jinyho to zas prejde Mrk
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 9:08  Naposledy upravil CJMonty dne 2.7.2008 , 9:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ja bych vam doporucoval prostudovat si nejaky opravdu vedecky podlozeny material. Treba tohle pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rovné kšilty
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina