Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 365, 366, 367 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 366 z 486
edy je teď offline  edy
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.7.2017 , 22:55   Citovat  

DworiBak napsal:
Co použít poloosu z C8G 2.2cdti má poloosi stejne jen o nějaký CM kratší Cooo???

Diesel má větší průměr, nenacpeš to tam ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2017 , 22:59   Citovat  

edy napsal:
Diesel má větší průměr, nenacpeš to tam ...
vůtši benzínu jo, ale disel je ma snad stejný
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2017 , 23:03   Citovat  

To jo,ale většinou se tu v této kombinaci řeší K24 o dieselu moc nevím,ale asi jo možná by to mohlo fachat ....
Každopádně u mě ne.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2017 , 8:09   Citovat  

Jehla23 napsal:
Zdravím, řeším teď co dám za olej do nafťáka. Zatím jsem něják nenarazil na jasnou odpověď. Mám najeto skoro 270 000, předchozí majitel nevím co tam dával..štítek tam je, ale není tam co to bylo za olej..Četl jsem tu o 0W30 5W30 a dokonce i 5w40. Mě napadlo, vzhledem k nájezdu tam hodit klasiku 10W40? A hlavně kolik litrů oleje potřebuju, četl jsem správně, že 6 litrů?

Ak máš rád svoje rozvody, tak 0W30 ak sa nemýlim

Díky za odpovědi Úsměv
   Návrat  
Gulash je teď offline  Gulash
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2017 , 12:13   Citovat  

Cau, mozna uz to nekdo resil mozna ne, mam takovej problem a to ze mi sviti neustale tri zluty kontrolky (/!\,ABS,VSA), rozsviti se ihned pri rozjezdu. Tzn. nastartuju, nic nesviti, zaradim, poustim spojku, kola se otoci ani ne o pul otacky a ihned se rozsviti vsechny tri najednou. Kdyz pripojim na Delphi diagnostiku pise mi, ze se nemuze spojit s modulem ABS. Setkal se s tim nekdo, odesel onen ABS modul nebo jen nejaky cidlo a musim na origo diagnopstiku? Dik moc za kazdy napady rady.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2017 , 12:18   Citovat  

Gulash napsal:
Cau, mozna uz to nekdo resil mozna ne, mam takovej problem a to ze mi sviti neustale tri zluty kontrolky (/!\,ABS,VSA), rozsviti se ihned pri rozjezdu. Tzn. nastartuju, nic nesviti, zaradim, poustim spojku, kola se otoci ani ne o pul otacky a ihned se rozsviti vsechny tri najednou. Kdyz pripojim na Delphi diagnostiku pise mi, ze se nemuze spojit s modulem ABS. Setkal se s tim nekdo, odesel onen ABS modul nebo jen nejaky cidlo a musim na origo diagnopstiku? Dik moc za kazdy napady rady.

Zde máš popis, je to tu na fóru mnohokrát probírané.
tudy odkaz
V tvém případě bych to viděl na špatný spínač brzdového světla, výměna na 2 minuty za cca 500CZK.
K té diagnostice jsi si měl koupit nějaké jiné auto Mr. Green
   Návrat  
LinkinPark je teď offline  LinkinPark
PříspěvekZaslal: 4.7.2017 , 14:49   Citovat  

zdravím, odišla my cievka na kompresore od klímy... Bueee dajaké rady kde by som ju zohnal ? nechceme sa my kupovať celý kompresor
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2017 , 17:45   Citovat  

LinkinPark napsal:
zdravím, odišla my cievka na kompresore od klímy... Bueee dajaké rady kde by som ju zohnal ? nechceme sa my kupovať celý kompresor
Vrakoviste?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2017 , 8:53   Citovat  

LinkinPark napsal:

Cívka lze koupit samostatně třeba v Honda , většinou je dobré to vyměnit i s řemenicí a spojkou. Prokluzující spojka spálí cívku ,vadné ložiska na řemenici též spálí cívku. Při montáži nezapomenout nastavit vůli na spojce.
Vrakoviště ti asi neprodá jen cívku,spíše někdo kdo má zadřený kompresor.
Hlavně na jaký motorizaci.
Popřípadě nějaké cívky mám.
   Návrat  
LinkinPark je teď offline  LinkinPark
PříspěvekZaslal: 5.7.2017 , 10:22   Citovat  

Motorizácia K24

Ved to práve že to nikto nechce osobitne predať ... Skús sa prosím ťa pozrieť či nemáš
   Návrat  
peterrrpn je teď offline  peterrrpn
PříspěvekZaslal: 6.7.2017 , 16:54   Citovat  

Porucha p1009 obdII mali ste niekto takyto problem?
Menil som olej povodne castrol 5w30 teraz mobil 5w40 nabehal na nom asi 250km. Potom som dal nastavit v honde volu ventilov vymenit vsetky tesnenia co sa maju menit pri nastavovani ventilov. Spravim 40 km a zacalo mi to tam svietit.Je zle ked je olej zarovno hornej rysky? Vyresetoval som to uvidim ci to spravy zase.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2017 , 9:45   Citovat  

peterrrpn napsal:
Porucha p1009 obdII mali ste niekto takyto problem?
Menil som olej povodne castrol 5w30 teraz mobil 5w40 nabehal na nom asi 250km. Potom som dal nastavit v honde volu ventilov vymenit vsetky tesnenia co sa maju menit pri nastavovani ventilov. Spravim 40 km a zacalo mi to tam svietit.Je zle ked je olej zarovno hornej rysky? Vyresetoval som to uvidim ci to spravy zase.

závada na VTC
   Návrat  
peterrrpn je teď offline  peterrrpn
PříspěvekZaslal: 7.7.2017 , 11:57   Citovat  

To som zistil aj ja Úsměv ci máte nejaké skúsenosti. Pod tou chybou je kopu iných vecí.
Tam ide o to, že môže byť špinavé sitko oleja od vtc cez solenoid vtc v najhorsom pripade pohon vtc. Čo som čítal na amerických fórach málo kto to poriesil všetci to hádžu na to ozubené kolečko no a menili to a nepomohlo im to.
Pri štartovaní mi nič nehučí ani nechrčí. Vyresetoval som chyby a uvidím ako sa to bude chovať. Najlepšie je, že mne tú závadu ukázalo keď som ani nemal naštartované auto. Mal som dlhodobo otvorené dvere na aute (asi 2-3h) cistil som celý interiér. Zapal som klúčik aby som pustil rádio iba na 2 min a už mi to tam svietilo.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2017 , 12:40   Citovat  

Potřeboval bych popis nastavení rozvodu motoru na model K20A6.
Můžete prosím někdo poradit.
dík
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2017 , 15:18   Citovat  

Prosím neznáte někdo utahovací momenty na zavěšení na přední nápravě??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2017 , 20:02   Citovat  

Vsetko je v servisnej príručke k acure tsx ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2017 , 20:24   Citovat  

Díky,to jsem našel,ale i když to nějak přeložím,moc se v tom nevyznám pořádnej výtlem
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.7.2017 , 9:07  Naposledy upravil scorpion dne 28.9.2017 , 20:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2017 , 22:07   Citovat  

Ahoj přátele, potřeboval bych radu.

První je, že mám vůli chladiče na pravé straně v místě uchycení (fotka). Když v tom místě mírně začnu s chladičem kývat, tak cítím poměrně velkou vůli. Na levé straně chladič drží pevně, na pravé ne. Jak mám tohle řešit? Kde co zkontrolovat, případně utáhnout?

Druhá moje otázka je na typ šroubů (příchytek) uchycení plastu (označeno na fotce). Věděl by prosím někdo, kde je sehnat? V Autokelly toho mají hrozně moc a ani tomu moc nevěřím. V Hondě jsem se ještě neptal, ale zkusím to nejdříve tady. Případně je klidně i od někoho z vás odkoupím, třeba z nějakého vraku (nepoškozené). Původně jsem tam měl dané stahovací pásky, což nechci. Ble

A poslední třetí otázka je na kryt motorového prostoru vespod auta. Ztratil jsem pravý šroubek (u spolujezdce), kde drží ten plastový kryt. Měl by tam být šroub s integrovanou hlavou. V železářství a ani v autodílech jsem nesehnal. Taktéž jsem zatím v Hondě nebyl, ale zkusím to nejdříve tady. OK

Kdo by měl doma nějakou bouračku, díly. Tak se určitě nějak domluvíme. H+

2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2.jpg, 259.26 kB

2323.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2323.jpg, 174.98 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2017 , 22:39   Citovat  

Chladič sa trasie aj mne, on je tak uchytený, aby bol na voľno .
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2017 , 5:37   Citovat  

Vule v uchyceni chladice je normalne, jestli se Ti zda velka, tak kup novy silent/gumove futro a vymen to.

Co se prichytek a sroubku tyka, tak bud Honda, nebo vrakac. Pokzd vis jak maji vypadat, tak v AK urcite sezenes, kdyz se tim kataligem prohrabes. Jake tam maji byt zjistis treba tady: tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2017 , 10:12   Citovat  

Stepa napsal:
Vule v uchyceni chladice je normalne, jestli se Ti zda velka, tak kup novy silent/gumove futro a vymen to.

Co se prichytek a sroubku tyka, tak bud Honda, nebo vrakac. Pokzd vis jak maji vypadat, tak v AK urcite sezenes, kdyz se tim kataligem prohrabes. Jake tam maji byt zjistis treba tady: tudy odkaz

Díval jsem se ještě do servisního manuálu u Acura-TSX, který je tady ke stažení. Tam jsem dohledal typ šroubu (označují ho písmenem G pro kryt motoru), ale bližší údaje o názvu dílu jsem se tam nenašel (jen utahovací moment). V železářství a autodílech něměli vůbec tento typ šroubu s integrovanou podložkou. V katalogu Autokelly ta příchytka, co by měla být k uchycení vypadá jinak. Jinak jsem domluvený s jedním členem z Honda-clubu, že se mi podívá. Případně si zajdu do Hondy v Plzni nebo Jihlavě. Tam snad mít budou.

Jinak díky za informaci o vůli v uchycení chladiče. Už mi to potvrdilo více lidí. Takže to řešit nebudu a beru to jako normální věc. Ono to ničemu nevadí, ale chtěl jsem mít jistotu, abych potom neřešil případné problémy. Jsem detailista Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2017 , 13:15   Citovat  

[quote="R4YNE8"]Ahoj přátele, potřeboval bych radu.

První je, že mám vůli chladiče na pravé straně v místě uchycení (fotka). Když v tom místě mírně začnu s chladičem kývat, tak cítím poměrně velkou vůli. Na levé straně chladič drží pevně, na pravé ne. Jak mám tohle řešit? Kde co zkontrolovat, případně utáhnout?

Druhá moje otázka je na typ šroubů (příchytek) uchycení plastu (označeno na fotce). Věděl by prosím někdo, kde je sehnat? V Autokelly toho mají hrozně moc a ani tomu moc nevěřím. V Hondě jsem se ještě neptal, ale zkusím to nejdříve tady. Případně je klidně i od někoho z vás odkoupím, třeba z nějakého vraku (nepoškozené). Původně jsem tam měl dané stahovací pásky, což nechci. Ble

Ta vůle je v naprostém pořádku, chladič musí být uložený volně. Pokud by však moc hrkal v pryžových silentblocích, vyměň silentbloky. Hlavně jej ničím nefixuj v pevné poloze, pokud teda rád nekupuješ nové chladiče.
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2017 , 19:53   Citovat  

von-pivoj napsal:

První je, že mám vůli chladiče na pravé straně v místě uchycení (fotka). Když v tom místě mírně začnu s chladičem kývat, tak cítím poměrně velkou vůli. Na levé straně chladič drží pevně, na pravé ne. Jak mám tohle řešit? Kde co zkontrolovat, případně utáhnout?......

Mě se také zdála vúle velká přímo v tom silentu.Takže jsem koupil nové silenty org. Honda a vůle byla úplně stejná HaHaaa ale vadilo mi to. Takže jsem silenty vyndal a omotal vnější stranu silentu izolačkou aby se trošku zmenšil průměr,vrátil a už je to mnohem lepší HaHaaa
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2017 , 20:03  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 18.7.2017 , 9:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mourl napsal:
Mě se také zdála vúle velká přímo v tom silentu.Takže jsem koupil nové silenty org. Honda a vůle byla úplně stejná HaHaaa ale vadilo mi to. Takže jsem silenty vyndal a omotal vnější stranu silentu izolačkou aby se trošku zmenšil průměr,vrátil a už je to mnohem lepší HaHaaa

dle mne tam ta vule ma byt kvuli vibracim ,aby se to neprenaselo na kastli ,ale jo i tak to jde HaHaaa
ja to volam skodovackej syndrom HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2017 , 21:27   Citovat  

Mě by spíš zajímalo,komu to může vadit. Jako co vadí? To dělá nějaké pazvuky nebo co? Nebo koupě nových silentů? Jako že ty staré ten lehounký chladič vymačkal?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 6:46   Citovat  

Obecně jakákoliv vůle na autě znamená většinou problém...tak se na to dívají i tady, mi přijde. Ale, že ta vůle je nutná jaksi nedomysleli Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 11:46   Citovat  

Stepa napsal:
Obecně jakákoliv vůle na autě znamená většinou problém...tak se na to dívají i tady, mi přijde. Ale, že ta vůle je nutná jaksi nedomysleli Úsměv

OK OK OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 12:22   Citovat  

Stepa napsal:

pořádnej výtlem jj muhehe
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 16:10   Citovat  

No, jen jsem se ptal Velmi šťastný .. Ničemu to nevadí, jen jsem chtěl mít jistotu, jestli je to tak správně. Lepší řešit, než neřešit a pak mít potencionální problém/y. Mrk

Jinak originál příchytka k tomu nasávaní (krytu) bude stát jedna 95 Kč (kus plastu) a dohromady jsou tam 3 Honda HaHaaa a jeden šroub k uchycení plastového krytu bude stát 120 Kč. Co bych ale pro svoje auto neudělal. VTEC

Ještě se zeptám, jestli máte někdo zkušenosti se škrábanci v interiéru. Chtěl bych odstranit jeden škrábanec (malý, ale štve mě) na nástupní hraně a dočetl jsem se, že lze použít zapalovač případně horkovzdušná pistole. Řešil jste to někdo? to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 365, 366, 367 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina