Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
pokuta zákaz vjezdu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 21:39   Citovat  

Ahojte, měl bych dotaz na někoho kdo v tomhle umí chodit.

Můj problem je, že jsem byl vjetý v lese za zakazovou značkou s dodatkovou tabulkou na povolení OU. No nicméně tam jezdím několik let a ještě tam mám známeho.
Ovsem nějakemu pánovi co tam bydlí taky se to nelibí a tak mě jednoho dne zastavil. Rekl mi ze tu nemam co jezdit a že si udelal moji fotku a předa ji policii.
Tak jsem mu řekl at to klidně udela a myslel jsem, že je všechno OK.
No nic méně prisla přítelkyni pokuta, jelikoz jsem tam byl jejím autem, nebo že má udat kdo tam byl. Perlicka na tom je, že se v dopise pise, že mě tam viděla hlidka policie CR.
Coz je absolutní nesmysl. Je možné, aby někdo dosel s fotkou na policii a stalo se tohle??? Vzdyt si může kdekdo udělat fotomontáz a pak se léčit na druhých. Nerozumim tomu a jde mi tedy o princip.
Jak je slušne poslat do kiss me
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 21:50   Citovat  

U nás jsou v lese se zákazem vjezdu na některých místech fotopasti. Co vím, tak z nich jde výstup na MÚ a majitelům aut pak chodí složenky. Možná je i tohle tento připad, ne ten "jedovatý" chlap Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 21:56   Citovat  

Nene zadna fotopast, navíc jasně píšou zjištěno hlídkou policie CR.
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 22:03   Citovat  

Hm, to je zvláštní. U nás chodí složenka s kratkým průvoďákem a fotkou. Nemohla Tě tam nafotit přímo hlídka, nebyl jsi třeba chvíli mimo auto? Tak to třeba dělá dopravka u nás na vyhrazeném stání (rezidenti). Jako podezřelý ze spáchání přestupku (spíše Tvá kočka) máš právo vidět důkazní materiál, tedy co je Ti kladeno za vinu a jak (co) je to zadokumentováno.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 22:10   Citovat  

Policie to byt nemohla, je to slepá ulice. Ja byl porad u cesty, jediny kdo tam byl byl ten manik co si to auto vyfotil a pak mi tu fotku hrdě ukazoval.
Kdyz dojdu na policii natuty uvidím maximálně tu jeho fotku z mobilu. Ja tam dojdu, ale nechci tam jít s holýma rukama.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 22:29   Citovat  

Je to možný. Takových magorů je... Jeden dokonce tvrdil, že kolegyně tím, že nekoná podle jeho představ, tak může za hurikán Irma...
   Návrat  
Stilg je teď offline  Stilg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2017 , 1:22   Citovat  

Moznosti jak je poslat do patricnych mezi je nekolik.

V prvni rade je ale treba si ujasnit, co provozovateli vozidla (i.e. Tvoji pritelkyni) prislo a od koho?

Rikas ze ji prisla pokuta... to se mi nezda moc pravdepodobne, protoze pokud ano, patrne urad neco doprasil a bude to vcelku snadne se jim vysmat.

Samozrejme to, ze zadna hlidna PCR nic nezdokumentovala a trosku si to prikraslili je dost mozne. Nebylo by to poprve co PCR lze jak kdyz tiskne.

To na cem ty muzes stavet je primarne to, ze patrne neeistuje moc dukazu o tom, kdo vozidlo ridil. Tidic nebyl hlidnou PCR na miste ztotoznen... muzou sice vyzvat provozovatele aby ridice nabonzoval, ale ten je muze slusne poslat do zadele (ie. odmitnout podat vysvetleni. Cim mene rikat, tim lepe... urcite nerikat, ze nevi kdo ridil, tim se sam vystavi sankci).
Pokud kladou za vinu projeti zakazu, tohle by melo stacit, protoze projeti zakazu neni prestupek, na ktery plati objektivni odpovednost provozovatele vozidla (drive spravni delikt provozovatele) pokud tam tedy Obec / PCR opravdu nema ofiko kameru na prujezd).

Takze zjisti co presne doslo, zda nejaky sanc od PCR, vyhrozovani od urednika, nebo treba vyzva k uhrade urcene castky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Karola je teď offline  Karola
PříspěvekZaslal: 26.10.2017 , 11:48   Citovat  

Doporucim web 30kmh.cz Tam se takové věci resi. Minimálně je tam dost munice jak postupovat. Pro motoristy i zajímavé čtení pokud nic nespachali. Pohledej,podobných případů se tam určitě řešilo nekolik.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2017 , 12:46   Citovat  

normálně bych jim napsal že řídil Hans Gruber z Berlina..... bydlí na berlinstrasse Velmi šťastný a máš pokoj
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2017 , 12:48   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
normálně bych jim napsal že řídil Hans Gruber z Berlina..... bydlí na berlinstrasse Velmi šťastný a máš pokoj

To jsem jsem četl taky, ale asi by to měl byt existující clovek s existující adresou ne?
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2017 , 13:03   Citovat  

Aqwertzz napsal:
To jsem jsem četl taky, ale asi by to měl byt existující clovek s existující adresou ne?

nemusí, pro jistotu to napiš na někoho z Afghanistánu Úsměv věř mi, že to zametou pod stůl. Českej úředník to fakt řešit nebude... kámoš takhle vyřešil pokutu za rychlost.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
pokuta zákaz vjezdu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina