Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 57 z 246
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 12:01   Citovat  

xenon04 napsal:
já bych snesl i tenhle rámeček, ale kde ho kua sehnat? Velmi šťastný (reklamu nikomu vozit nebudu)

Ak by si mal zaujem, viem Ti poslat taketo ramceky...

DSC_6872.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_6872.JPG, 2.96 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 12:12   Citovat  

DOHCVTEC: ty od dealera letěly hned dolů, už jich mám v garáži asi 8, ústí nemá moc hezký Velmi šťastný
teď tam mám dočasně čistě černý, ale moc se mi to nelíbí Ble
zkusil jsem si napsat do hondy o ty The Power of Dreams Honda (tak přišla odpověď, že se mám obrátit na na nejbližšího dealera a zeptat se tam Velmi šťastný )
zatmavení bočních ploch zadních světel jsem viděl i u sedanu a asi do toho půjdu OK

varuj: díky za nabídku, ty vypadají pěkně OK
nejdřív zkusím ty německý bezrámečkový, který jsem dostal darem

20171101_113638.jpg

20171101_113638.jpg, 251.15 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 12:52   Citovat  

xenon04 ja jsem zastancem kvalitni oboustranky. Na 9g to mam na tom plastu a drzi uz pres dva roky. je to dobrý Ovsem je potom zabava to sundavat. Z plastu je to ok, ale z laku to uz takova sranda neni. Ble
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 12:58   Citovat  

DusanUsan napsal:
offtopic na jarove je Sport uz za 549k. s metalizou a bez protiuctu teda 574. Som zvedavy co bude na novy rok je to dobrý

co by bylo ,plny sklady a nasledne slevy ,doplnkove vybavy v cene a vyprodeje Velmi šťastný uz ted prodavaj auta s kozenym potahem dodelanym v cene, je to jen otazka casu ,coz je klasickej honda prodej Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 14:42   Citovat  

tady jsem našel přehled aktuálních Honda kol (názvy, rozměry, obj. čísla)
třeba se to bude někomu hodit Mrk
nejen pneu má sedan užší, ale koukám i ráfek 17x7 vs. 17x8
cz_hcr_katalog_kompletnich_zimnich_kol_2017_2018
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 15:18   Citovat  

ja bych mel hnedka jasno Velmi šťastný tak natahovat 215 na 8palcu by byla rasovina ..

Snímka1.PNG

Snímka1.PNG, 18.05 kB

Snímka2.PNG

Snímka2.PNG, 16.3 kB

Snímka3.PNG

Snímka3.PNG, 15.95 kB

Snímka4.PNG

Snímka4.PNG, 18.12 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 18:39   Citovat  

mě se líbí ty 18” APOLLON Úsměv

stihnul jsem vyměnit oranžový žárovky v pozičkách, vypadá to líp kouř
rámeček z říše se konat nebude... moc to odstává, navíc to tam ani pořádně nedrží zacvaknutý... oboustrankou to můžu chytit i bez něj Tak to valím bulvy

WY5W.jpg

WY5W.jpg, 431.25 kB

20171101_160107.jpg

20171101_160107.jpg, 346.53 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 18:50   Citovat  

Tak uz je prakticky rozhodnuto. Úsměv

IMG_20171101_180407.jpg

IMG_20171101_180407.jpg, 2.72 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 18:58   Citovat  

je to dobrý super barva pořádnej výtlem
CVT?
   Návrat  
panva je teď offline  panva
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 19:04   Citovat  

Aviaczek napsal:
Tak uz je prakticky rozhodnuto. :)

vidim vzadu dobre ten priplatkovej spoiler?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 19:34  Naposledy upravil Aviaczek dne 1.11.2017 , 19:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

xenon04: Ja vim tvoje oblibena. HaHaaa Na sedanu se mi taky nelibi, ale na tom hatchbacku docela jo, premyslel jsem nad cernou, ale tahle me zaujala vic. Jinak uhodl jsi, CVT Hihi

panva: jojo ma to ten spoiler + cervene ambientni podsviceni nohou. Oboje mi daji v cene. Nekdo si to objednal a nakonec vzal prestige. Úsměv Jsem pomerne rad, ze tam na me takhle zbylo Velmi šťastný
   Návrat  
japu je teď offline  japu
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 19:37   Citovat  

xenon04 : jak svítí ty full led přední světla oproti tomu co jsi měl na toureru lifestyle?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 19:52   Citovat  

Aviaczek napsal:
Tak uz je prakticky rozhodnuto. Úsměv

krasnej i volba dobra ,necekal bych a vzal ho Úsměv pak na leto pekny gunmetal ,nebo cernej chrom kola Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 19:58   Citovat  

DOHCVTEC Je ustne rezervovano, do patku skladam rezervacni poplatek a pak musim jeste par tydnu pockat na prodej meho 9g. Zajemce uz mam, jen se doresuji finance. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 20:21   Citovat  

koukám, už tu chybí jen ten litr a jsme kompletní Velmi šťastný panva za eRko velikej palec je to dobrý

japu: za tmy jsem s tím ještě nejel, ale po ránu to vypadá nastejno OK
dálky byly u 9g žárovkou, tady LED, řekl bych, že 10g dosvítí dál
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 20:59   Citovat  

xenon04 napsal:
koukám, už tu chybí jen ten litr a jsme kompletní Velmi šťastný panva za eRko velikej palec je to dobrý

Neprej nikomu nic zleho.. pořádnej výtlem
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2017 , 22:05   Citovat  

Zajímavá krabička Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 0:32   Citovat  

kdo chce videl trochu rozebraty CTR Velmi šťastný tudy odkaz a euroNcap testy tudy odkaz
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 5:55   Citovat  

Mladík si koupil Civica, a toto je 5 věcí, které se mu na CXG 5D nelíbí... Asi jinej oddíl Úsměv)

tudy odkaz
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 8:46   Citovat  

Smutný naopak je, že např. issue 1 nezmíní nikdo kdo auto testoval (novináři), pro mě je to jedna z věcí proč mě to auto nebaví řídit a proto si ho nikdy nekoupím, je to neskutečně otravné chování. Proč tak učinili ( H ) je jasné, ale pro řidiče je to prostě mínus - řízení motoru ala vysavač. Ale chápu, že lidem co nemají cit pro řízení a auto berou jen jako přibližovadlo to nevadí.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 10:00   Citovat  

xenon04 napsal:

Diky, R prozatim nic nez spokojenost, vymenil sem za osmicku - tady obe ve Slanym. Nechal sem udelat strechu v leskle cerne folii (Avery Supreme Gloss Black), dnes delam TÜV na 19" orig. kola z devitky se zimni gumou, to by bylo aby i v zime nebyl styl Velmi šťastný

22894039_324061028062314_2686767143409320454_n.jpg

22894039_324061028062314_2686767143409320454_n.jpg, 89.86 kB

22815455_324061024728981_2454034022419993527_n.jpg

22815455_324061024728981_2454034022419993527_n.jpg, 64.59 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 11:07   Citovat  

panva: mas to paradni je to dobrý , nebyt mi lito tech penez a popojizdet s tim po meste, tak to snad taky beru.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 11:25  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 2.11.2017 , 11:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jopeeeno napsal:
Mladík si koupil Civica, a toto je 5 věcí, které se mu na CXG 5D nelíbí... Asi jinej oddíl Úsměv)

tudy odkaz

jo uz vim proc jsem to prvne ani nekoukal Velmi šťastný clovek co mele takovy .. by jsi mel koupit asi opla aby mel lepsi charakteristiku motoru a cit v rizeni pořádnej výtlem ja se vezl ve vsech modelech nového civiku a jedine co my vyslovene vadilo ,bylo trhani motorem u start/stop a ne jen u litru ,1.5 to nema o nic prijemnejsi ,ale to je bezna vec i u konkurence ,proto ten start/stop nema sposta lidi rado, dale mi vadil ten hladouckej volant na kterym klouzou spoceny ruce ve vsech modelech vcetne CTR . Razeni ma sice pekny drahy, ale je to na mne uz moc hladky ,jsem zvyklej na to klasicky mechanicky cvakani ,tohle spolu z faktem ,ze CTR ma mozna az prilis kratky drahy paky uz bylo trochu neprijemny aspon zpocatku ,to jsem si fakt nebyl jistej ,ze tam rychlost je ,ale nato se da zvyknout ,tam i trochu chapu jak Rasto Chvala rekl ,ze se netrefil do ctyrky oproti N30 ktera ma tohlre malinko lepsi ,v eNku jsem nesedel jeste tak nevim ,ale to razeni mohlo byt trochu vic mechanicky .Dalsiho mi trochu vadil material sedacek ,sice zpocatku se na nem nejevi ni spatneho krome levneho vzhledu ,ale mozna casem se ukaze jeho kvalita ,zase narovinu C8G mel neco podobného a zvykli jsme si a krome mist na dverich a na loketce kde ten matros odchazi jako prvni ,ale potahy na sedackach zato drzely celkem dlouho .. Lidi co si stezujou na bocni vedeni sedacek by si mely uvedomit ,ze tohle neni CTR ani jeho nastupce .. celkove mi sedacky vyhovujou ,jsou komfortni a pri lidskem neni jim co vytknout.. na okruh je CTR a ten ma nej sedacky ve kterych jsem sedel ..
Dale mi vadilo ovladani topeni displejem,sice je to moderni a cool ,ale no koment. Pak uz mozna by se hodila dvojita podlaha kufru jako ma koncern ,ale to je myslim v doplnkovem programu jako taky u koncernu aspon u nekterych modelu..
Misto vzadu nad hlavou je diskutabilni ,pac lidi co pernamentne vozi vzadu dopsely sahnou po mnohem vetsim autea na tuhle tridu ani nekoukaj jak mlady pary z maylma detma .. co je cilova skupina civiku ..

vetsina tech kecu jsou jen takovy zensky americky mrmlani ,kdyz nema turbo je slaby nema kroutak ,kdyz ma turbo ,turbo nema kopance a nema chrakter pac netaha za volant , motor ma vykonovy propady pro zvyrazneni vtecu , spatne ,kdyz ma krivku vykonu vyhlazenou pro linearnejsi prubeh vykonu, spatne ,bla ,bla ,bla .. kdo chce si neco furt najde ,je to proste novy auto a C4G ani vti z nej nikdy nebude ,kdo chce tahani za volant muze si koupit premotorovaneho opla kde je motor rychlejsi nez podvozek ,kdo chce motor s mdlym charakterem a vykonem tesne pred omezovacem necht jsi koupy mazdu a kdo chce motoakru u novych aut jsi moc neni z ceho vybrat ,pac civic je jedno z nejtuzsich a nejlepe lazenych aut ve tride jak preciznosti rizeni tak univerzalnosti podvozku ,tecka.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 11:34   Citovat  

panva napsal:
Diky, R prozatim nic nez spokojenost, vymenil sem za osmicku - tady obe ve Slanym. Nechal sem udelat strechu v leskle cerne folii (Avery Supreme Gloss Black), dnes delam TÜV na 19" orig. kola z devitky se zimni gumou, to by bylo aby i v zime nebyl styl Velmi šťastný

Ake ma TypeR alternativne pneu a disky v technickom, ked musis robit TUV? 19" tam nie su zapisane?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 12:21   Citovat  

varuj napsal:
Ake ma TypeR alternativne pneu a disky v technickom, ked musis robit TUV? 19" tam nie su zapisane?

takto:

245/30ZR20 90Y na 20x8.5 ET60
(alt) 235/40R18 90Y na 18x8 ET55
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 12:26   Citovat  

JardaBar:

já Ti nevím. Možná je to tím, že doby, kdy jsem řídil Civic 7G, 8G a 9G je už dávno pryč, o 6G VTI ani nemluvě, protože toho jsem měl před skoro 20 lety, takže nemám CXG s čím aktuálně porovnávat. Mě desítka ničím neuráží, jelo se mi s ní fajn i na limitu. Majitelé CTR předchozích generací to asi mohou vidět jinak, tohle je můj subjektivní názor, mě se zdál chlapec trošku upjatý Smutný

DOHCVTEC:

já to nerozporuju, prostě jsem ten hate filmík sem musel dát, ať se posmějeme. Jako nikdy se Honda nemůže zavděčit všem, protože ideální auto za rozumné peníze zatím ještě nikdo nevyrobil. Pacnáctistovku jsem řídil jen s CVT, litra s šestikvaltem a ta spojení mi nepřišla špatná. Je pravda, že úplně stoprocentní ten šestikvalt nebyl, úplně spokojený nejsem ani s řazením u HR-V, kde se mi u studené skříně s neprohřátým olejem při podřazování pořád lehce zadrhává dvojka. Vše má své mouchy. No, tak nebo tak, Civic je u mě auto, které je svém segmentu zatím to nejzajímavější svezení, uvidíme, co nová M3.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 13:28   Citovat  

Jopeeeno napsal:
JardaBar:

já Ti nevím. Možná je to tím, že doby, kdy jsem řídil Civic 7G, 8G a 9G je už dávno pryč, o 6G VTI ani nemluvě, protože toho jsem měl před skoro 20 lety, takže nemám CXG s čím aktuálně porovnávat. Mě desítka ničím neuráží, jelo se mi s ní fajn i na limitu. Majitelé CTR předchozích generací to asi mohou vidět jinak, tohle je můj subjektivní názor, mě se zdál chlapec trošku upjatý Smutný

DOHCVTEC:

já to nerozporuju, prostě jsem ten hate filmík sem musel dát, ať se posmějeme. Jako nikdy se Honda nemůže zavděčit všem, protože ideální auto za rozumné peníze zatím ještě nikdo nevyrobil. Pacnáctistovku jsem řídil jen s CVT, litra s šestikvaltem a ta spojení mi nepřišla špatná. Je pravda, že úplně stoprocentní ten šestikvalt nebyl, úplně spokojený nejsem ani s řazením u HR-V, kde se mi u studené skříně s neprohřátým olejem při podřazování pořád lehce zadrhává dvojka. Vše má své mouchy. No, tak nebo tak, Civic je u mě auto, které je svém segmentu zatím to nejzajímavější svezení, uvidíme, co nová M3.

ja vim ja taky nenarazel na tebe Úsměv idelane spojeni je dle mne litr s CVT jako auto do mesta a obcasny okresky,ideal tecka.
Na delsi trasy a vyssi rychlosti je lepsi 1.5 ale taky s CVT,ale kdyz nekoho porad bavi kvedlôat pakou a mit s toho pocit radosti proc ne.Osobne dnesni manualy v cemkoliv uz nejsou co byvaly , EP3 a S2K razeni jsou pryc a ani novy CTR uz neni moc o zazitku z jizdy ,ale spis zazitku z te rychlosti a pretizeni ,od doby kdy se zacalo kritizovat EVO X ,ze to je oproti EVO IX spis jako audina ,ty auta uz nejsou to pravy orechovy a u takoveho auta mi smysl manualu lehce unika , pac uz zadny dnesni auto nanabidne ten opravdovy FUN faktor a je zbytecny ty auta v tomhle smeru kritizovat ... Nova mazda ma dobrej podvozek ,ale uz to taky neni zadna motokara a ta atmosfera co tam je neni zadny vti a ani nic podobného ,je to ekonomicky nalazenej motor a tim padem taky nuda oproti starym autum na ktery jsme zvykly.. reci jako ,ze je to atmosfera ,ze je to lepsi jsou proste mimo ,sice je tam atmosferickej charakter ,ale je to jako z hondim R18 v civiku ,papirove to vypada na zabavny auto ,ale proste neni pac uz to nema tunu a tocivej motor ,je to proste ekonomicka atmosfera ktera ma od starych hond uz daleko .. ano mazda ma lepsi podvozek jako ufo a papirove vyssi kroutak ,ale to je tak vse .. a to znej opravdu zabavny auto nedela ,je to oropti novému civiku proste jen trochu jiny auto nic vic nic min.Tam se da nalakat spis výbavou a jinym dizajnem ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 15:01   Citovat  

panva: veliká paráda šuk
toho žraloka na střeše udělali z jednoho kusu fólie bez demontáže?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 16:00   Citovat  

xenon04 napsal:
panva: veliká paráda šuk
toho žraloka na střeše udělali z jednoho kusu fólie bez demontáže?

nene, vsechno ze strechy slo dolu, zavolali si na to mechanika z Honda . viz foto

image1.JPEG

image1.JPEG, 98.61 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2017 , 20:03   Citovat  

panva: takhle se to dělá pořádně OK

já jsem dneska chtěl vyměnit zadní oranžový žárovky za chromový, ale bohužel mi nešly zacvaknout (ani silou) do objímky Smutný tudíž nesvítily
ale vypadaly tam pěkně Úsměv

20171102_140226.jpg

20171102_140226.jpg, 700.57 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 244, 245, 246  Další