Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Strana 85 z 92
HUdasp je teď offline  HUdasp
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 15:36   Citovat  

Obi Vti napsal:
Já jsem to vzdal. Co sem se dočetl stejně anglán má absolutně bídnej dosah + teďka se dočíst že musim držet tlačítko 2 sekundy, naučil sem se otevírat klíčkem. Doteďka sem v každym autě měl dalkáč a stejně mi to nechybí. Pokud to nemá automatické stahování a dovírání okýnek tak je to pro mě bezvýznamné. Úsměv

Dosah je v pořádku. Nějak sem to na metry netestoval, ale pro každodenní použití a odemykání auta ze všech stran vyhovující. A ano, musíš tlačítko držet krapet dýl, je to ale o zvyku a už mi to ani nepřijde. Příští týden bude festival a Honďák se změní na pojízdnej stan, tak i při týhle věci se to dost hodí Úsměv. Hmatej si po pár deci alhokolu malej čudlik na zamykání na zamykání u řidiče. A okýnka moc neřeším, v tomhle hicu se jen a pouze klimatizuje Úsměv.
Suma sumárum se prej zámek u řidiče častým používáním rozpadá, tak tahle investice mi přijde jako pohodlný předcházení problému. Za sebe doporučuju.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Sumec66 je teď offline  Sumec66
PříspěvekZaslal: 30.8.2017 , 13:46   Citovat  

Zdravím prosím vás nevíte někdo jaký je průměr zadních reproduktorů?
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.9.2017 , 8:05   Citovat  

FastCivic napsal:
Kdyby někoho zajímalo jestli se do anglána vleze gauč Velmi šťastný

Pecka super.
je to dobrý
přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
keis09 je teď offline  keis09
PříspěvekZaslal: 8.9.2017 , 18:36   Citovat  

Rád si veci opravujem sám, no nemal som veľa času a odvahy a dal som si Honda do servisu, kvôli tomu, že som ju trošku prehnal VTEC a začali od rozvodov čudné zvuky.. ako povolený remeň, alebo šramotajúce ložisko.. Dnes som bol s chalanom čo to opravuje a vraj bol rozvodový remeň úplne povolený a šponovacia kladka sa rozsypala a čudoval sa že remeň nepreskočil. Nuž len majú problém a stalo sa že strhli závit a musia tam narezať väčší, tak asi spustia motor nižšie a spravia to tak, keď tam nieje na to priestor.
Rozvody boli údajne menené a od výmeny to vychádza 17tis. km... tak neviem či vymenili vtedy iba remeň alebo sa toto občas stáva.
Do servisu som šiel ihneď a snažil som sa ísť na čo najnižších otáčkach, tak sa to vyplatilo, bola by škoda tak dobrého motora keby sa mu niečo stalo
   Návrat  
Obi Vti je teď offline  Obi Vti
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.9.2017 , 16:44   Citovat  

Čau Honda
chci se s Váma podělit o dnešní příhodu. Dneska sem vzal svoje Aero Vti zase na okruh (Sosnová), stojím si tak na parkovišti zahřejvám motor, olej a najednou ke mě přijede Jaguar F-type s cizincem za volantem, stáhne okýnko a uplně celej rozzářenej spustí anglicky: To je naprosto parádní auto, to sem taky měl,moc moc pěkný,zajedu si okruh a pak se za tebou stavim na řeč,čelist mi spadla až na zem a nezmohl sem se na nic jinýho než se zeptat jestli vážně mluví o mém autě Velmi šťastný za necelý rok co to auto mám se nenašel snad nikdo kdo by věděl o co jde, pro každýho je to jen starej stříbrnej kombík od Hondy s rezavym kufrem Velmi šťastný Nicméně zablbnuli jsme si spolu na okruhu (jen tak mimochodem na Sosnový se Vti Jagoše uplně bez problému udrží, krom rovinky samozřejmě) zaparkovali jsme a majitel Jagoše s úsměvem od ucha k uchu běží ke mě. Auto mi prolezl snad ze všech stran a přitom vyprávěl. Vlastnil Aero 1.5 kupoval ho jako nové a najel sním čtvrt milionu po céle Evropě bez jediný závady!! Následně pán vlastnil jiný značky a i luxusní, ale Honda byla prej jediná která neměla jedinou závadu a ze všech těch aut na ní vzpomíná nejradši. No měl sem neskutečnou radost, že někdo s autem za miliony je unešenej z tý mojí babičky za pár šušňů. Je vidět že Honda zanechá vzpomínky i po tom co člověk přesedlá na jinou značku HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 12:10   Citovat  

Obi Vti napsal:
Čau Honda
chci se s Váma podělit o dnešní příhodu. Dneska sem vzal svoje Aero Vti zase na okruh (Sosnová), stojím si tak na parkovišti zahřejvám motor, olej a najednou ke mě přijede Jaguar F-type s cizincem za volantem, stáhne okýnko a uplně celej rozzářenej spustí anglicky: To je naprosto parádní auto, to sem taky měl,moc moc pěkný,zajedu si okruh a pak se za tebou stavim na řeč,čelist mi spadla až na zem a nezmohl sem se na nic jinýho než se zeptat jestli vážně mluví o mém autě Velmi šťastný za necelý rok co to auto mám se nenašel snad nikdo kdo by věděl o co jde, pro každýho je to jen starej stříbrnej kombík od Hondy s rezavym kufrem Velmi šťastný Nicméně zablbnuli jsme si spolu na okruhu (jen tak mimochodem na Sosnový se Vti Jagoše uplně bez problému udrží, krom rovinky samozřejmě) zaparkovali jsme a majitel Jagoše s úsměvem od ucha k uchu běží ke mě. Auto mi prolezl snad ze všech stran a přitom vyprávěl. Vlastnil Aero 1.5 kupoval ho jako nové a najel sním čtvrt milionu po céle Evropě bez jediný závady!! Následně pán vlastnil jiný značky a i luxusní, ale Honda byla prej jediná která neměla jedinou závadu a ze všech těch aut na ní vzpomíná nejradši. No měl sem neskutečnou radost, že někdo s autem za miliony je unešenej z tý mojí babičky za pár šušňů. Je vidět že Honda zanechá vzpomínky i po tom co člověk přesedlá na jinou značku HaHaaa

Twle,
pěkně pěkně pěkně.

A vo tom to je.

Parádní historka. Potěší a zahřeje. Je to milé.

přátele
   Návrat  
Shimmi je teď offline  Shimmi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2017 , 21:03   Citovat  

Ahoj,je prosim vice variant zadnich trmenu na aerodecka v prumeru 240mm. Myslel jsem,ze je rozdil pouze u Vti.Koupil jsem zadni trmeni z 1.5 r.v.2000 na 1.6 r.v.1999 a jake bylo prekvapeni,ze trmeny jsou jine. Z 1.5 maji mensi osovou vzdalenost der pro sroub na drzak trmenu,drzaky jsou vice ,,do hloubky'' a trmen ma vetsi telo a prumer pistu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2017 , 10:48   Citovat  

Shimmi napsal:
Ahoj,je prosim vice variant zadnich trmenu na aerodecka v prumeru 240mm. Myslel jsem,ze je rozdil pouze u Vti.Koupil jsem zadni trmeni z 1.5 r.v.2000 na 1.6 r.v.1999 a jake bylo prekvapeni,ze trmeny jsou jine. Z 1.5 maji mensi osovou vzdalenost der pro sroub na drzak trmenu,drzaky jsou vice ,,do hloubky'' a trmen ma vetsi telo a prumer pistu.

Ahoj,
už to tak je. Je to takový hybrid.

Dnes objednány na Aerodecka konečně mlhová světla, od firmy CAPQX, sada P a L: plug and play. Pouze mne čeká příprava OEM rámečků, moření a zinkování.

tudy odkaz - snad budou použitelné a funkční.

1-2017-Fog Light.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1-2017-Fog Light.jpg, 333.05 kB

2-2017-Fog Light.jpg

2-2017-Fog Light.jpg, 56.91 kB

3-2017-Fog Light.jpg

3-2017-Fog Light.jpg, 56.39 kB

4-2017-Fog Light.jpg

4-2017-Fog Light.jpg, 67.21 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 10:01   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
už to tak je. Je to takový hybrid.

Dnes objednány na Aerodecka konečně mlhová světla, od firmy CAPQX, sada P a L: plug and play. Pouze mne čeká příprava OEM rámečků, moření a zinkování.

tudy odkaz - snad budou použitelné a funkční.

Překvapilo mě to,pořád jsem žil v tom,že 260 má pouze VTI. A sehnat funčkní 240 je problém,nikdo nemá.

Přesně takové bych potřeboval. Včera jsem je vyndal z auta,protože nesvítilo ani jedno a po rozbrání je to ještě větší hrůza,než jsem čekal. Chom uvnitř světla se loupe a hliník se drolí.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 10:11   Citovat  

Shimmi napsal:
Překvapilo mě to,pořád jsem žil v tom,že 260 má pouze VTI. A sehnat funčkní 240 je problém,nikdo nemá.

Přesně takové bych potřeboval. Včera jsem je vyndal z auta,protože nesvítilo ani jedno a po rozbrání je to ještě větší hrůza,než jsem čekal. Chom uvnitř světla se loupe a hliník se drolí.

Ahoj,
1 - tak mi zkus poslat VIN do SZ a zkusím se podívat přes EPC, zda-li by někdo uměl, ty máš tedy 240mm zadní brzdy, ju? Já na C5G 1.6ESi 92kW/125PS non ABS mám přední/zadní 240mm a C6G 1.5i LS 84kW/114PS ABS mám přední/zadní 260/240mm.

2 - tak je objednej. Já to risknul. Bo po těch letech je to tragédie. Osobně je rozdělám, zjistím jak na tom jsou a bude se silikonovat a izoloval Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 13:27   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
1 - tak mi zkus poslat VIN do SZ a zkusím se podívat přes EPC, zda-li by někdo uměl, ty máš tedy 240mm zadní brzdy, ju? Já na C5G 1.6ESi 92kW/125PS non ABS mám přední/zadní 240mm a C6G 1.5i LS 84kW/114PS ABS mám přední/zadní 260/240mm.

2 - tak je objednej. Já to risknul. Bo po těch letech je to tragédie. Osobně je rozdělám, zjistím jak na tom jsou a bude se silikonovat a izoloval Velmi šťastný

1.Tak to mám to samé jako ty na C6G 1.5i.Z tohohle auta jsem je i kupoval,ale nevěděl jsem,že 1.5 má do roku 2000 vzadu 240 a od roku 2000 260mm.A tohle byla zrovna 1.5 2000. Já mám C6G 1.6 SR 1999. Nové se sehnat dají,já spíš myslel jeté,ale fukční. Na jednom třmenu bude asi v háji mechanismus ručky. Při zatáhnutí brzdí,ale málo, bez ohledu na napnutí lanovodu.

2.Já zatím zkouším obnovu původních mlhovek a uvidíme jak se zadaří. Už to mám rozebrané a teď se brousím. Ten hliník ale dostal zabrat za ty roky. A když se nepovede,tak se podívám po nějaké náhradě. Kluci tu i vyměňovali mlhovky za denní svícení.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 17:03   Citovat  

Shimmi napsal:
1.Tak to mám to samé jako ty na C6G 1.5i.Z tohohle auta jsem je i kupoval,ale nevěděl jsem,že 1.5 má do roku 2000 vzadu 240 a od roku 2000 260mm.A tohle byla zrovna 1.5 2000. Já mám C6G 1.6 SR 1999. Nové se sehnat dají,já spíš myslel jeté,ale fukční. Na jednom třmenu bude asi v háji mechanismus ručky. Při zatáhnutí brzdí,ale málo, bez ohledu na napnutí lanovodu.

2.Já zatím zkouším obnovu původních mlhovek a uvidíme jak se zadaří. Už to mám rozebrané a teď se brousím. Ten hliník ale dostal zabrat za ty roky. A když se nepovede,tak se podívám po nějaké náhradě. Kluci tu i vyměňovali mlhovky za denní svícení.

Ahoj chlapi, tak jestli to dobře chápu. 1.5 měla zadní kotouče 240mm do roku 2000 a od roku 2000 měla 260mm. A Vti mělo zadní kotouče jenom 260mm?? Pokukuju po zadních třmenech na svoje Vti a narazil jsem, že na VTi prodávaj třmeny jak na kotouče 240mm tak na 260mm tak sem z toho trošku zmatenej (vim že já mám zadní kotouče 260mm). Kdybych náhodou sehnal použitý třmeny z 1.5 co měla 260mm kotouče, tak třmeny budou stejné nebo se to ještě v něčem liší?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 18:17   Citovat  

Obi Vti napsal:
Ahoj chlapi, tak jestli to dobře chápu. 1.5 měla zadní kotouče 240mm do roku 2000 a od roku 2000 měla 260mm. A Vti mělo zadní kotouče jenom 260mm?? Pokukuju po zadních třmenech na svoje Vti a narazil jsem, že na VTi prodávaj třmeny jak na kotouče 240mm tak na 260mm tak sem z toho trošku zmatenej (vim že já mám zadní kotouče 260mm). Kdybych náhodou sehnal použitý třmeny z 1.5 co měla 260mm kotouče, tak třmeny budou stejné nebo se to ještě v něčem liší?

Blbě jsem to napsal 1999 bude mít 240 a 2000 už 260. Přesně na den,kdy se to lámalo,Ti ale nepovím. Teď jsem jedny 260 prodával,protože to byl špatný kup. Potřeboval jsem 240 a místo nich mi přišli 260 z 1.5 2000. Třmeny z 1.5 260 by měli být stejné jako na VTI. Co jsem hledal na eshopech, tak prodávají obě verze třmenů a kotoučů na všechny modely anglánu. Je na zákazníkovi,že si zkontroluje,jestli má 240 nebo 260.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 18:46   Citovat  

Shimmi napsal:
Blbě jsem to napsal 1999 bude mít 240 a 2000 už 260. Přesně na den,kdy se to lámalo,Ti ale nepovím. Teď jsem jedny 260 prodával,protože to byl špatný kup. Potřeboval jsem 240 a místo nich mi přišli 260 z 1.5 2000. Třmeny z 1.5 260 by měli být stejné jako na VTI. Co jsem hledal na eshopech, tak prodávají obě verze třmenů a kotoučů na všechny modely anglánu. Je na zákazníkovi,že si zkontroluje,jestli má 240 nebo 260.

Přesná,
nooo a pak ještě taková drobnost, jako je značka/typ brzdového systému, ta to pak zabije úplně. Velmi šťastný

Je libo: Akebono, Nissin anebo Lucas?

To jako já: koukneš přes VINko MB9tky na čísla odvzdušňovacích šroubů a helemese, mám číslo dílu, super, valím na Auotkelly.cz, intercars.cz a hledám. Nacházím potřebný díl. Leč raději ověřuji u kovaného, který měl snad nejvíce Aerodecků v republice, kamaráda a letitého přítele Luby alias Dopis, hledá poznámky z let minulých, kde na na ekonoma taktéž (rok nevím, ale jak vidno je to velmi důležité) kupoval tytéž šrouby, dává mi kódy, já objednávám, přijdou a při dělání brzd zjistíme, že to je úplně jinak? Předek je jako C5G EG5 240mm a zadek snad jinak? Takže jakoby předek na C6G MB9 260mm systém Nissin a lá C5G a zadek Lucas?

Twle, nepokáleli by jste se z toho?

Velmi šťastný kiss me pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 19:00   Citovat  

M@jk napsal:
Přesná,
nooo a pak ještě taková drobnost, jako je značka/typ brzdového systému, ta to pak zabije úplně. Velmi šťastný

Je libo: Akebono, Nissin anebo Lucas.

To jako já: kouknes přes VINko MB9tky na čísla odvzdušňovacích šroubů a helemese, mám číslo dílu, super, valím na Auotkelly.cz, intercars.cz a hledám. Nacházím potřebný díl. Leč raději ověřuji u kovaného, který měl snad nejvíce Aerodecků v republice, kamaráda a letitého přítele Luby alias Dopis, hledá poznámky z let minulých, kde na na ekonoma taktéž (rok nevím, ale jak vidno je to velmi důležité) kupoval tytéž šrouby, dává mi kódy, já objednávám, přijdou a při dělání brzd zjistíme, že to je úplně jinak? Předek je jako C5G EG5 240mm a zadek snad jinak? Takže jakoby předek na C6G MB9 260mm systém Nissin a lá C5G a zadek Lucas?

Twle, nepokáleli by jste se z toho?

Velmi šťastný kiss me pořádnej výtlem

To by mě šlehlo,takovýho hledání a vyptávání a pak stejně nic.

Před měsícem, když jsem si na vrakáči kupoval 5. dveře tak sem je sundaval z aerodecka 1.5 1999 a ten měl vzádu bubny,to sem taky netušil že muže mít HaHaaa To je super tak to mám ještě hledat značku jo? Třeba v kelly chtěj za třmen úplnej nesmysl a ještě mi cpali třmen na 240mm. V Elitu chtěj taky raketu. Takže sem našel na hondaparts OEM číslo dílu a pak webovku myslim automobilovedily24 a tam prodávaj třmeny různejch značek a píšou tam i OEM čísla a ty seděj, tak se pak budu modlit aby přišlo to správný. Jsem z toho shánění nekterých dílů fakt nešťastnej.
Já jsem mlhovky objednal asi před pul rokem na tom odkazu, který jste sem házeli. Byly to ty mlhovky na Daewoo Matiz co by měly pasovat, ale furt nic nepřišlo a nikdo se neozval.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 19:04   Citovat  

Obi Vti napsal:
To by mě šlehlo,takovýho hledání a vyptávání a pak stejně nic.

Před měsícem, když jsem si na vrakáči kupoval 5. dveře tak sem je sundaval z aerodecka 1.5 1999 a ten měl vzádu bubny,to sem taky netušil že muže mít HaHaaa To je super tak to mám ještě hledat značku jo? Třeba v kelly chtěj za třmen úplnej nesmysl a ještě mi cpali třmen na 240mm. V Elitu chtěj taky raketu. Takže sem našel na hondaparts OEM číslo dílu a pak webovku myslim automobilovedily24 a tam prodávaj třmeny různejch značek a píšou tam i OEM čísla a ty seděj, tak se pak budu modlit aby přišlo to správný. Jsem z toho shánění nekterých dílů fakt nešťastnej.
Já jsem mlhovky objednal asi před pul rokem na tom odkazu, který jste sem házeli. Byly to ty mlhovky na Daewoo Matiz co by měly pasovat, ale furt nic nepřišlo a nikdo se neozval.

Ahoj,
nooo twle, ty Matiz mlhovky také nic. Volali po objednávce, že to bude vyrobené v létě a já: no problemo. Tak tam píši snad nějak během prázdnin a pak na podzim a nic. Říkám, takovýto přístup? Kálím na Vás a objednávám na AliExpressu ...

Ty třmeny jsou jednoduché:
1 - zjistit a změřit, co máš na autě!!!
2 - VINko a přes On-line EPC HONDA katalog zjistit přesně číslo dílu/ů neboli Part Number
3 - s údaji, které si změřil a OEM HONDA Part Numberem objednávat a při předávání opět kontrolovat a měřit a vracet, vracet a vracet

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 19:13   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
nooo twle, ty Matiz mlhovky také nic. Volali po objednávce, že to bude vyrobené v létě a já: no problemo. Tak tam píši snad nějak během prázdnin a pak na podzim a nic. Říkám, takovýto přístup? Kálím na Vás a objednávám na AliExpressu ...

Ty třmeny jsou jednoduché:
1 - zjistit a změřit, co máš na autě!!!
2 - VINko a přes On-line EPC HONDA katalog zjistit přesně číslo dílu/ů neboli Part Number
3 - s údaji, které si změřil a OEM HONDA Part Numberem objednávat a při předávání opět kontrolovat a měřit a vracet, vracet a vracet

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Jo to mě pán taky volal, že mlhovky budou až na podzim a taky sem řekl že mi to vubec nevadí, od tý doby nic. Mně to uplně vypadlo až teďka jsem si vzpomněl. To sem řešil dveře,stahovačku,klimatizaci, teďka sem měsíc hledal nějaký kloudný zimáky (195/55 to je fakt rozměr k nezaplacení), zimáky minulý tejden obutý po tejdnu 2 gumy skoro prázdný, takže znova do servisu HaHaaa HaHaaa člověk se fakt nenudí
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2017 , 21:07   Citovat  

Ahoj kluci, chystám se koupit do pracovního Aera nějaké asi lepší žárovky do předních světel. Vlákno o žárovkách jsem tu pročet,ale zajímají mě zkušenosti a postřehy po letech/měsících používání...
Osram, phillips, GE, Tungsram........?????

Díky za postřehy. Mrk
   Návrat  
Majkl_MB je teď offline  Majkl_MB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2017 , 0:36   Citovat  

Osram Nightbreaker Unlimited v anglánu svítí hodně dobře, pro někoho je (-) že nejsou bílí ale preferuju to, že něco vidím Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2017 , 15:01   Citovat  

David vti napsal:
Ahoj kluci, chystám se koupit do pracovního Aera nějaké asi lepší žárovky do předních světel. Vlákno o žárovkách jsem tu pročet,ale zajímají mě zkušenosti a postřehy po letech/měsících používání...

Díky za postřehy. Mrk

Zdar panie,
jak se vede???

No já už roky používám OSRAM NightBreaker 1G, 2G a nyní 3G, jak v C5G tak nyní od února/března 2017 i v C6G Aero. A super. Je to dáno i tím, že elektrika a lampy jsou cajk!!! To je totiž základ! V C5G se mi nestalo, aby prasklo. Mám keramické patice a ok elektriku. Kdybych se netukl při kontrole žárovkou o čelo vozu, mám je dodnes.

V Aeru luxusní svit na potkávací světla a na dálové též. Zatím tam jsou celý rok do teď!!!

Prostě nám drží!!!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2017 , 15:01  Naposledy upravil M@jk dne 14.11.2017 , 7:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

David vti napsal:

Díky za postřehy. Mrk

Zdar panie,
jak se vede???

No já už roky používám OSRAM NightBreaker 1G, 2G a nyní 3G, jak v C5G tak nyní od února/března 2017 i v C6G Aero. A super. Je to dáno i tím, že elektrika a lampy jsou cajk!!! To je totiž základ! V C5G se mi nestalo, aby praskla žárovka. Mám keramické patice a ok elektriku. Kdybych se netukl při kontrole žárovkou o čelo vozu, mám je dodnes.

V Aeru luxusní svit na potkávací světla a na dálové též. Zatím tam jsou celý rok do teď!!!

Prostě nám drží!!!

Žárovky se řešily v tomto vláknu: tudy odkaz
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2017 , 19:29   Citovat  

David vti napsal:

Díky za postřehy. Mrk

Měl jsem v A7g, výdrž byla:

Osram Silverstar 2.0 - 4měsíce
Phillips Vision - 5 měs.
Vision+ - 8 měs.
Vision+ - 5 měs.
Valeo - 3 měs.
GE Megalight Plus 50 - ?
Osram Silverstar 2.0 - 2měs.

Jezdím denně skoro 3h, o víkendu o něco méně.

Rozdíl ve světelném toku nějak zásadní nebyl, větší efekt měla výměna čoček za Morimoto a vyleštění světlometů.

Teď jsem nakoupil Osram Ultralife, Super a Coolblue po 2ks a budu zkoušet dál...

V C6g anglánovi a Aerodecku jsem měl většinou Osram Nightbraker, ale nějak zvlášť jsem to nesledoval.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.11.2017 , 21:30   Citovat  

David vti napsal:

Díky za postřehy. Mrk

Ahoj měl jsem na autě Osram Nightbreaker, svítěj pěkně, asi po roce a pul na autě začaly bejt žárovky celkem "unavený" až jedna žárovka praskla (jezdím hodně poskoky po městě), před měsícem jsem pořídil Nightbreaker Laser. Svítěj o malinko líp než obyč. nightbreaker a i přesto že mám vnitřní sklo už celkem vypálený tak si na svítivost nestěžuju. Jak to bude se životností uvidíme. Ale jak píše Majk, určitě je dobrý mít světla v pořádku ( nezažloutlý atd. )
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 13:05   Citovat  

Ahoj,neni tu nekdo ochotny z Jicina co by mi mrknul na jednoho anglana?
Je to sice predface,ale kdyby byl ve slusnym stavu,tak by mi asi nevadil.Potrebujem neco 5ti dveroveho misto 3dv corolly a anglan se mi zda jako dobry adept Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 17:51   Citovat  

Ahoj chlapi mám dotaz. Odešlo mi zadní ložisko na VTi. Jelikož se mi nechce vyndavat staré ložisko a nalisovávat nové, koupil jsem rovnou celý náboj. Mám otázku k výměně. Na internetu sem našel videonávod přímo na anglána ovšem vzádu má bubnový brzdy, mechanik jen sundal kolo, buben, povolil matku na náboji a náboj sundal, dal nový a hotovo. Bude to takhle stejně fungovat i na kotoučovce? Tzn. sundat třmen, kotouč a jen povolit matici a sundat náboj nebo tam to takhle jednoduchý nebude?
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 18:42   Citovat  

Obi Vti napsal:
Ahoj chlapi mám dotaz. Odešlo mi zadní ložisko na VTi. Jelikož se mi nechce vyndavat staré ložisko a nalisovávat nové, koupil jsem rovnou celý náboj. Mám otázku k výměně. Na internetu sem našel videonávod přímo na anglána ovšem vzádu má bubnový brzdy, mechanik jen sundal kolo, buben, povolil matku na náboji a náboj sundal, dal nový a hotovo. Bude to takhle stejně fungovat i na kotoučovce? Tzn. sundat třmen, kotouč a jen povolit matici a sundat náboj nebo tam to takhle jednoduchý nebude?

Bude je to dobrý nic na tom není, za půl hodiny je hotovo.
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 22:56   Citovat  

Nejhorsi bylo sundat poklicku matky naboje, abych tu poklicku nezrusil. Jinak je to sranda. Kolo dolu, trmen dolu, kotouc dolu a pak se jen povoli matka a nasadi novy naboj...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.11.2017 , 13:03   Citovat  

Tak to je super to mám radost Úsměv Já se bojim jak bude vypadat ta matka hlavně. To bude všechno přirezlý. Dá se matka a ta krytka koupit nekde jinde než v Hondě? Po zkušenosti s prodejcem v Hondě bych tam už nerad šel znova.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2017 , 13:57   Citovat  

Obi Vti napsal:
Tak to je super to mám radost Úsměv Já se bojim jak bude vypadat ta matka hlavně. To bude všechno přirezlý. Dá se matka a ta krytka koupit nekde jinde než v Hondě? Po zkušenosti s prodejcem v Hondě bych tam už nerad šel znova.

Pokud se pamatuji dobře, ta matka dosedá přímo na ložisko náboje, tzn. je tam tuková náplň, která nedovolí reznout. A, i když to tak nevypadá, ta poklička těsní dobře.
Na pokličku vem gumovou paličku, a poklepáváním o hranu pokličky ji postupně vyklepeš ven, tu pokličku...
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2017 , 17:23   Citovat  

Pokud poklicka neni prorezla, matka nebude problem. Delal jsem zadni naboj pred rokem kde musel být jeste origo z 1998. Poklicka ok, matka sla uplne hladce dolu.

Poklicky jsem jednou kupoval v honde, prave proto ze prorezli a nechtel jsem pak resit katastrofu. Asi by se dala koupit na neco jineho se stejnym prumerem, ale hledejte to...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina