Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 62 z 109
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 9:35   Citovat  

louza napsal:
Ti z Vás, kteří mají navigaci v mobilu, jaký používáte držák? Rozpadl se mi můj stávající, který byl na čelním skle, tak přemýšlím o něčem novým. Na sklo už spíš nechci, prý kvůli tomu občas prudí policajti v Rakousku. Podmínkou je, aby šel vzít občas i do jinýho auta (služebáku), takže ne něco, co se natvrdo nalepí na přístrojovku. Máte někdo zkušenost třeba s držákem do CD slotu, něco jako je tento odkaz ? Nebude mu překážet čudlík vypínání/hlasitosti rádia?

Přesně tenhle ottie jsem koupilm akorát ne do té CD mechaniky. Což je možná škoda, protože to vypadá dobře. Já mám ten magnetický v mřížce na topení a drží to dost dobře, akorát s občas stane, že se z té mřížky někdy vytáhne i z mobilem. Protože ten magnet drží fakt dobře a tím jak ten mobil na to dáváš a vytahuješ ho, tak ten držák se trošku povytahuje. Ale vubec mi to nevadí a nepříkládám to jako problém. Jinak se mi líbí, že to moc nepřkáží v interieru, drží to a vypadá to i hezky. Mobil z otho nespadne.

Ještě když to máš v té mřížce, tak pak nemůžeš hýbat sklonem topení, kam má foukat ale to taky nevidím nijak černě. Za mě je to fajn věcička Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
iNtEgRaCZ je teď offline  iNtEgRaCZ
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 9:54   Citovat  

Já mám na palubovce před displejem rádia nalepený plastový "puk" od nějaké navigace a na nem klasicky na přísavku "CELLY FLEX 9
". Dá se parádně sklopit do roviny, takže je vidět na displej telefonu i rádia. Už ho vozím druhý rok a zatím si drží slušnou kondici Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Blackbeardaccord je teď offline  Blackbeardaccord
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 18:41   Citovat  

Čus,
zkoušel sem hledat tady ve vláknu již tento problém a nenašel jsem. Tak snad mě neukamenujete, jesli už to tu někdo řešil.

Dneska podruhé se mi při rozdejzdu do kopce stalo, že byl ihned po uvedení auta do pohybu slyšet takový nepříjemný kovový vrzavý zvuk od předního kola/nápravy?. Udělalo to jak v rejdu, tak při kolech rovně. Vždy spíše při línějším rozjedu, než když to šlápnu.

Měl jste někdo podobnou zkušenost na svém accu 7/8g ?
Accord 2.0 vtec 2013 sedan.

Za jakoukoliv reakci díky Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2017 , 18:45   Citovat  

Blackbeardaccord napsal:
Čus,
zkoušel sem hledat tady ve vláknu již tento problém a nenašel jsem. Tak snad mě neukamenujete, jesli už to tu někdo řešil.

Dneska podruhé se mi při rozdejzdu do kopce stalo, že byl ihned po uvedení auta do pohybu slyšet takový nepříjemný kovový vrzavý zvuk od předního kola/nápravy?. Udělalo to jak v rejdu, tak při kolech rovně. Vždy spíše při línějším rozjedu, než když to šlápnu.

Dela to i pri zabrzdeni?
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2017 , 0:49   Citovat  

Blackbeardaccord napsal:
Čus,

vrže to jak stará postel? dělal mi to tourer 7g a pak mi upadlo kolo.. spodní čep
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.11.2017 , 11:04   Citovat  

Kendik napsal:
Dela to i pri zabrzdeni?

Ne, dela to ihned po pripojeni spojky, kdyz na kola zacne jit nejakej kroutak. Jakmile se to trochu rozjede tak uz nic. Je to vzdy sekunda a jen pri linejch rozjezdech hlavne do kopce se to stane.

Podarilo se mi to dnes nahrat. Po hodine jizdy se zapnutym videem Velmi šťastný
tudy odkaz
   Návrat  
floris je teď offline  floris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2017 , 13:03   Citovat  

Tohle se mi děje i na 7g, přisuzoval bych to spojce, já budu měnit(dělá mi to od koupě od 144tis a teď mám 202tis najetých)
   Návrat  
Adlok je teď offline  Adlok
PříspěvekZaslal: 11.11.2017 , 13:30   Citovat  

louza napsal:
Ti z Vás, kteří mají navigaci v mobilu, jaký používáte držák? Rozpadl se mi můj stávající, který byl na čelním skle, tak přemýšlím o něčem novým. Na sklo už spíš nechci, prý kvůli tomu občas prudí policajti v Rakousku. Podmínkou je, aby šel vzít občas i do jinýho auta (služebáku), takže ne něco, co se natvrdo nalepí na přístrojovku. Máte někdo zkušenost třeba s držákem do CD slotu, něco jako je tento odkaz ? Nebude mu překážet čudlík vypínání/hlasitosti rádia?

Ahoj, já používám něco takového: odkaz stál asi 400 Kč, tuším z Euronics, nevím už, mám ho asi tok, a slouží dobře. Dá se samozřejmě použít i v jiných autech.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.11.2017 , 23:44   Citovat  

floris napsal:
Tohle se mi děje i na 7g, přisuzoval bych to spojce, já budu měnit(dělá mi to od koupě od 144tis a teď mám 202tis najetých)

Ale zvláštní je že to vychází od předního levého kola spíše ten zvuk. Mám na tom autě prodlouženou 8letou zaruku, ale ta se nevztahuje na vše na tom autě, takže sem chtěl nejdřív zjitit co by to mohlo být Smutný
   Návrat  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 12.11.2017 , 13:31   Citovat  

Děkuji, zkusím se podívat v papírech.
Jinak jak to info o servisu mám brát vážně? Třeba olej a filtr jsem měnil v dubnu, když jsem auto kupoval, jen se asi nevymazal ten servisní protokol.

DworiBak napsal:
vše máš v servisní knížce. A je olej a filtr. B je kompletní kontrola vozu,brzd atd. a 5 je chladící kapalina
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 12.11.2017 , 15:09   Citovat  

Blackbeardaccord napsal:
Čus,

Jo, já tohle taky občas pozoruju, Tvůj popis i zvuk přesně odpovídá. Mám 2.0/2011, najeto 130000. Zatím jsem to neřešil. Když se Ti podaří zjistit co to je, budu vděčný za info.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2017 , 15:28   Citovat  

Blackbeardaccord napsal:
Čus,

To mi dělalo i na A7g,jen když jsem při rozjezdu měl více plynu a pomalu pouštěl spojku,výjezdy do kopečků atd. Po výměně spojky jsem to ještě nezaslechl,je to asi 2,5 měsíce a 6 tisíc km...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.11.2017 , 20:14   Citovat  

louza napsal:
Jo, já tohle taky občas pozoruju, Tvůj popis i zvuk přesně odpovídá. Mám 2.0/2011, najeto 130000. Zatím jsem to neřešil. Když se Ti podaří zjistit co to je, budu vděčný za info.

Pojedu nejspíš v týdnu mrknout do hondy, jestli je to od převodovky tak ta by měla být v záruce. Až budu vedět info, dám hned vedět Úsměv
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2017 , 21:26   Citovat  

Většinou to dělá výmačkaná nebo prasklá pružina na lamele
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 11:38   Citovat  

lukyn1982 napsal:
JakubM: dostaneš, sám je tam mám.

All : AutoJarov mi pri výměně čelního skla polamal uchyty list celniho skla- vsechny. Tak listy dali na silikon :-o. Pritom me o tom ani neinformovali. Po roce jsem to zjistil. Budu to reklamovat. Chci nove. Resil uz to nekdy nekdo? Jak jste dopadli?

Dnes jsem dostal na Jarově nové lišty. Jen pozor všichni další budou při výměně čelního skla na Jarově informováni, že při výměně dojde ke zničení úchytů těchto lišt, ty se pak nalepí na silikon. Nebo nové lišty si platí zákazník sám. Pozor - pojišťovny tyto lišty v rámci pojistky neproplácí.
   Návrat  
Roman9SK je teď offline  Roman9SK
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 16:44   Citovat  

Pani kde zoženiem potvrdenie aby som mohol dať zapísať nový rozmer kolies konkrétne 205/60 R16.. Jednoducho som si až teraz všimol pri prechádzaní kolies že zimné sú tento model ktorý nemám v technicaku.. Dá sa to potvrdenie získať aj elektronicky alebo len nejako osobne?
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2017 , 11:59   Citovat  

Pánové, nemá někdo pinout z Navi pro roky 03-08. Zajímá mě, jestli tam půjde napojit couvací kamera, nebo je třeba externí monitor.

Díky
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2017 , 14:33   Citovat  

řešil jste někdo drnčení v interiéru? Zaznamenal jsem, že mi drnčí dvířka držáku na nápoje a něco ve spolujezdcových dveřích..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2017 , 15:29   Citovat  

jakubM napsal:
řešil jste někdo drnčení v interiéru? Zaznamenal jsem, že mi drnčí dvířka držáku na nápoje a něco ve spolujezdcových dveřích..

Občas mi taky něco drncne... především jsem zaznamenal kožené sedačky že jdou slyšet na okrskách. Takové třepání a lupání té kůže. Jiné zvuky se občas taky objeví ale zatím jsem nevypozorval kde co je... za jízdy se věnuju řízení Velmi šťastný
   Návrat  
Forev77 je teď offline  Forev77
PříspěvekZaslal: 17.11.2017 , 23:05   Citovat  

Blackbeardaccord napsal:
Čus,

Ahoj, mám nejspíš úplně ten samý problém. Už jsem to řešil v Hondě Roudnice n/L, ale na nic nepřišli. Mám Accord combi 2014 2.0 vtec. Docela dost mi to vadí.... kazí to jinak dobrý dojem z auta. Od samého začátku mám podezření na spojku, ale v Hondě mi řekli, že to spojka není.... no jsou to jenom lidi a pochopitelně se můžou mýlit. Hodně by mě zajímalo jak dopadneš!
Odkud jsi? Díky za odpověď.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2017 , 14:47   Citovat  

zkoušel jste někdo v accu tyhle repro? Gladen Alpha 165 mi doporučili z ahifi.cz, ale popravdě mi ta značka nic moc neříká... chci to napojit na origo rádio, origo kabeláž... prostě vyměnit a nic víc neřešit..
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2017 , 15:50   Citovat  

Sice nemám acco, ale HR-V. Gladen mohu vřele doporučit. Rozdíl oproti sérii opravdu citelný. Vpředu mám Gladen M165 V2 a vzadu Gladen RC 165. Ničím to neženu, pouze sériové Pioneer multicentrum. Pro představu viz videa

Vloni vyměněny jen zadní

tudy odkaz

Letos jsem vyměnil i přední

tudy odkaz
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 19.11.2017 , 11:02   Citovat  

jakubM napsal:

Mně drnčela/skřípala schránka na brýle ve stropě nad čelním sklem. Pomáhá, když ji mám otevřenou, pak se v autě nic neozývá Úsměv.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2017 , 15:02   Citovat  

louza napsal:
Mně drnčela/skřípala schránka na brýle ve stropě nad čelním sklem. Pomáhá, když ji mám otevřenou, pak se v autě nic neozývá Úsměv.

Ta mi taky drnčela ale vlastně to nebylo nějak moc slyšet. Vymontoval jsem ji, pak jsem ji znovu nasadil a už nedrnčí. Přisuzji to tomu, že ta pružinka co tam je byla v nějaké "asi" špatné poloze narážela někde možná bokem o plast. Nic jinýho tam podle mě drnčet nemůže.
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 19.11.2017 , 16:20   Citovat  

Zdar chlapi,

příští rok budu pořizovat druhý auto a jsem rozhodnutý se vrátit k Accordu. Chci jít do sedana poface v naftě, konkrétní výbava Type S (2.2 iDTEC, 132kW). Takže žádný chip normální verze, jak jsem třeba viděl na Sauto a prodává to jako silnější poface... Něco si najdu v Německu, ale chci se zeptat, má to tady někdo vůbec? Já měl předtím jen 2.4 a silnějšího nafťáka nikdy. Chtěl bych se s tím projet a majitele se zeptat na zkušenosti, pokud by byla ochota a možnost za nějakou lahvinku. OK Honda
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 11:38   Citovat  

jakubM napsal:
zkoušel jste někdo v accu tyhle repro? Gladen Alpha 165 mi doporučili z ahifi.cz, ale popravdě mi ta značka nic moc neříká... chci to napojit na origo rádio, origo kabeláž... prostě vyměnit a nic víc neřešit..

Koukám že řešíme stejný "problém", ale zatím jsem se tomu moc nevěnoval, jediný co vím, že to potřebuje upgrade Velmi šťastný každopádně bych neměnil ty výškáče, ty bych nechal orig.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 14:44   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Koukám že řešíme stejný "problém", ale zatím jsem se tomu moc nevěnoval, jediný co vím, že to potřebuje upgrade Velmi šťastný každopádně bych neměnil ty výškáče, ty bych nechal orig.

a za ahifi.cz mi naopak psali, že by vyměnili hlavně výškáče, že to je to první, co u OEM audia mění...
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 15:01   Citovat  

Mě vadí že je to auto dost bez basů, (což se není co divit - ty papírový repro s mini magnetem co jsou tam z výroby ve dveřích toho moc neuhrajou), sice je tam subwoofer, ale ten je na ten prostor a vzdálenost slabý (a pokud jede na plno tak lidi vzadu obtěžuje a když ho ztlumíš tak jsi vepředu úplně bez basů). Já jsem co se týče výšek a prostorového efektu spokojený, možná že jsou výškáče ve předu trochu ukřičený, bude potřeba před ně dát kondenzatory či je trochu ztlumit. Dle mého je největší slabina repro ve dveřích. Ale máš sedan takže se to může dost lišit.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 15:09   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Mě vadí že je to auto dost bez basů, (což se není co divit - ty papírový repro s mini magnetem co jsou tam z výroby ve dveřích toho moc neuhrajou), sice je tam subwoofer, ale ten je na ten prostor a vzdálenost slabý (a pokud jede na plno tak lidi vzadu obtěžuje a když ho ztlumíš tak jsi vepředu úplně bez basů). Já jsem co se týče výšek a prostorového efektu spokojený, možná že jsou výškáče ve předu trochu ukřičený, bude potřeba před ně dát kondenzatory či je trochu ztlumit. Dle mého je největší slabina repro ve dveřích. Ale máš sedan takže se to může dost lišit.

basy mi vyhovují, celkově mi stačí sériový zvuk, ale prostě mi přední repráček chrčí... ještě by mě zajímalo, jako podložky pod repro volit:

tyto nebo tyhle ? cena výrazně rozdílná, ale u obou je acco 2008+
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 15:52   Citovat  

jakubM napsal:
basy mi vyhovují, celkově mi stačí sériový zvuk, ale prostě mi přední repráček chrčí... ještě by mě zajímalo, jako podložky pod repro volit:

tyto nebo tyhle ? cena výrazně rozdílná, ale u obou je acco 2008+

vyměnu repro v předních dveřích jsem už popisoval viz. stránka 56 tohoto vlákna, jinak ta mdf podlozka sedet nebude (mne aspon s autohifi nesedela a vypada na foto stejne), ta plastová možná jo, je tam dost děr a ty dolní dvě by mohli sedet, ale budes potrebovat nejake plastove podlozky, protoze u origo je pouze horni sroubek s plastovou podlozkou a matkou uvnitr, dolni dvě diry jsou ve dveřích obdelníkové a pouze origo reproduktor do nich zastrčený.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina