Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 63 z 109
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 16:44   Citovat  

Neviem ako to má A8G ale do A7G pomerne dobre sadol rámik pre Civic, stačilo ho trošku obrúsiť po stranách, práca asi na 10 min. . O rozdiele zvuku nemá cenu hovoriť, ale pravda je že to kŕmim zosíkom

f82c1417a2fbb0130cbe11d82da44f2b.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
f82c1417a2fbb0130cbe11d82da44f2b.jpg, 424.79 kB

8b3c5472dc2be9b059d1b989d485c041.jpg

8b3c5472dc2be9b059d1b989d485c041.jpg, 493.05 kB

56cc7f42266a9f36933d3e1f92785a14.jpg

56cc7f42266a9f36933d3e1f92785a14.jpg, 373.97 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 17:22   Citovat  

A tyhle nikdo nezkoušel?
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 18:39   Citovat  

Výměna repro už se tady řešila. Jak píše soblus, vícekrát... Já osobně se na to taky chystám ale nestíhám se ani vyčůrat, natož tak ještě měnit repro v autě. Je mi to docela líto. Ještě teď nemám funkční naklápění xenonů po výměně výbojek. Chjo... prostě nemám vubec čas něco řešit. Z práce do práce. Dnes jsem byl na STK a tam seřízení nefungovalo. Na vlastní oči jsem viděl, jak na obou stranách točí s tím seřízením ale nijak se to nezvedalo. Obě strany se jakoby protáčeli. Takže teď znovu rozdělám předek a budu doufat, že je jen někde vypadený kabel, nebo tak něco. Protože ty kabely tam jsou dva a jeden je tak titěrný a špatně se tam strká, že jsem si hned říkal jestli to bude ok ...

Nicméně k reprákům: Prý je nejlepší vydlabat to origo a do toho zasadit nový. Sám to tak asi chci udělat.

Jinak mě osobně naprosto basy vyhovují. Výškáče jsou NESKUTEČNĚ ostré a kolíkrát mě úplně řežou do uší, takže ty bych určitě vyměnil a samozřejmě to chrčící repro ve dveřích je nutnost...

Tolik za mě...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 18:54  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 20.11.2017 , 18:58, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Probos napsal:
Výměna repro už se tady řešila. Jak píše soblus, vícekrát... Já osobně se na to taky chystám ale nestíhám se ani vyčůrat, natož tak ještě měnit repro v autě. Je mi to docela líto. Ještě teď nemám funkční naklápění xenonů po výměně výbojek. Chjo... prostě nemám vubec čas něco řešit. Z práce do práce. Dnes jsem byl na STK a tam seřízení nefungovalo. Na vlastní oči jsem viděl, jak na obou stranách točí s tím seřízením ale nijak se to nezvedalo. Obě strany se jakoby protáčeli. Takže teď znovu rozdělám předek a budu doufat, že je jen někde vypadený kabel, nebo tak něco. Protože ty kabely tam jsou dva a jeden je tak titěrný a špatně se tam strká, že jsem si hned říkal jestli to bude ok ...

Nicméně k reprákům: Prý je nejlepší vydlabat to origo a do toho zasadit nový. Sám to tak asi chci udělat.

Jinak mě osobně naprosto basy vyhovují. Výškáče jsou NESKUTEČNĚ ostré a kolíkrát mě úplně řežou do uší, takže ty bych určitě vyměnil a samozřejmě to chrčící repro ve dveřích je nutnost...

Tolik za mě...

Jen na rychlo k těm výškám - zkus si na Faderu pustit víc zadek a tím pádem ubrat předek a vyzkoušet si sednout dopředu/dozadu a najít optimální vyvážení, mě se osvědčilo R3 až R4, takhle jsem to vychytal i u Legenda Ka9 = začne to víc Basovat, roztahne se to do prostoru, pac zacnes slyset i zadek a přední výšky přestanou křičet, ale i tak chtějí ubrat - fakt nechápu kdo to v ty Hondě ladí, vždycky když si přečtu nápis PREMIUM SOUND SYSTÉM tak se musím smát Úsměv

Jinak z původních repro jsem si udělal podložky i u C7g kde je stejný systém zachycení akorát menší repro Úsměv
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 18:54   Citovat  

Probos:
Přesně tak, jako podložky se dají použít staré repráky (psal jsem to v nějakém vlákně - odzkoušeno a spokojenost). K zabránění rezonancí je pak dobré styčné plochy podlepit, přece jen, nové repra budou mít hutnější basy.

Tenhle týpek to dělá na koleně, já to víc "začistil"

tudy odkaz
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 21:20   Citovat  

jakubM napsal:
basy mi vyhovují, celkově mi stačí sériový zvuk, ale prostě mi přední repráček chrčí... ještě by mě zajímalo, jako podložky pod repro volit:

tyto nebo tyhle ? cena výrazně rozdílná, ale u obou je acco 2008+

Je to tu super neprehľadné všetky problémy nasekať do jednej témy, ale tie repráky sa tu už viac krát riešili.
Niekedy začiatkom leta som tu dával aj fotky mojich reprákov. Občas mi to strašne chrčalo. Mal som už aj vyrobené podložky, v e-shope v košíku repráky aj adaptéry, len som ich neobjednal a skúsil som vybrať repro z dverí. Stačilo zase zalepiť membrány a hrá to v pohode dostatočne.
Ak ti tiež stačí séria, skúsil by som vybrať tie, ktoré chrčia. A ak bude membrána len odlepená a neroztrhnutá, skús ju naspäť zalepiť za pár korún a ak to nebude potom hrať podľa tvojich očakávaní, až potom by som investoval do reprákov. Lebo je otázka, ktoré všetky potom meniť aby to hralo rovnomerne a potom to už ide viac do peňazí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 21:32   Citovat  

Probos napsal:
Výměna repro už se tady řešila. ... Ještě teď nemám funkční naklápění xenonů po výměně výbojek. Chjo... prostě nemám vubec čas něco řešit. Z práce do práce. Dnes jsem byl na STK a tam seřízení nefungovalo. Na vlastní oči jsem viděl, jak na obou stranách točí s tím seřízením ale nijak se to nezvedalo. Obě strany se jakoby protáčeli. Takže teď znovu rozdělám předek a budu doufat, že je jen někde vypadený kabel, nebo tak něco. Protože ty kabely tam jsou dva a jeden je tak titěrný a špatně se tam strká, že jsem si hned říkal jestli to bude ok ...

Tolik za mě...

Chlape to čo popisuješ, je divné. Pošli mi prosím Ťa fotku tých motorčekov, to je 10 sekúnd práce. PRETOŽE, nezávisle na tom či funguje elektrika v aute, manuálne nastavenie výšky sa robí naplno mechanicky, takže z toho elektriku môžeš rovno vynechať.

NO a jediné čo sa ti mohlo stať, je že by ti nejakým MEGAZÁZRAKOM vypadli tie osky čo trčia z motorčeka, tie sú zacvaknuté v protikuse čo je umiestnený na svetle. Lenže obe? Je to tam dosť napevno, osvedčený systém, a vyrvať to je fakt problém.

Nechcem z teba robiť laika a pod, ale zažil som už to, že jeden známi dostal radu ako nastaviť svetlá, že má otáčať tie záslepky čo sú na tej plastovej lište hore. Mna skoro posadilo keď som to počul.

Ak by ti náhodou tie osky vypadli, tak oprava nie je nič zložité, stačí dať von motorček, nastaviť osky aby boli čo najviac vysunuté skrutkovačom, potom to tam nacvakneš späť a pekne to dáš do požadovanej výšky Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 21:52   Citovat  

markos napsal:
Chlape to čo popisuješ, je divné. Pošli mi prosím Ťa fotku tých motorčekov, to je 10 sekúnd práce. PRETOŽE, nezávisle na tom či funguje elektrika v aute, manuálne nastavenie výšky sa robí naplno mechanicky, takže z toho elektriku môžeš rovno vynechať.

NO a jediné čo sa ti mohlo stať, je že by ti nejakým MEGAZÁZRAKOM vypadli tie osky čo trčia z motorčeka, tie sú zacvaknuté v protikuse čo je umiestnený na svetle. Lenže obe? Je to tam dosť napevno, osvedčený systém, a vyrvať to je fakt problém.

Nechcem z teba robiť laika a pod, ale zažil som už to, že jeden známi dostal radu ako nastaviť svetlá, že má otáčať tie záslepky čo sú na tej plastovej lište hore. Mna skoro posadilo keď som to počul.

Ak by ti náhodou tie osky vypadli, tak oprava nie je nič zložité, stačí dať von motorček, nastaviť osky aby boli čo najviac vysunuté skrutkovačom, potom to tam nacvakneš späť a pekne to dáš do požadovanej výšky Úsměv

Divný to je ale otázkou je jestli před výměnou výbojek vůbec ty sklony byly funkční. Hádám, že asi ano když to cca rok zpět prošlo technickou. Já do těch motorečků vzadu vůbec nijak nezasahoval. Ani nevím, kde přesně se to nastavuje. Proto jsem jel na STK, jak mi bylo porazeno, že to tam jen nastaví. Ale borec to zkoušel nějak šroubovákem a prostě se to na obou stranách protáčelo. Tak mi řekl, že buď je utržený nějaký závit anebo ze se to tak nenastavuje. A odjel sem Velmi šťastný Nechce se mi v zadnem pripade věřit, že by byly střžené závity na obou stranách... to je blbost. A já do toho nijak vůbec nezasahoval . jedině že bych fakt špatně nasadil ten tenký drátek ve světle a protože se mi tam hrozně blbě dával a třeba to jen vypadalo že je dobře nacvaknutý a nebyl... tak vypadl. možná to mají udělané tak, že pokud na jedné straně nefunguje něco správně, hodí se to do nouzového sklonu i když třeba druhá strana funguje v pohodě. V každém případě pravá strana je docela níž než levá, podle toho co mi ukazoval na STK...

V kažýdm případě mě to štve. Foto se pokusím poslat zítra.

PS: Jo tohle vlákno už je totálně nepřehledné Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 21:59   Citovat  

Je jedno že máš svetlá v núdzovom režime, pretože s mechanickým nastavením to nič nemá.

Toto by mal byť ten motorček. Do diery je nutné zasunúť krížový skrutkovač, ale pozor, mne tam pasoval z 5 asi jeden, je t o nejaká špecifická veľkosť. Takže keď tam ten borec pchal niečo menšie, tak sa nečudujem že to nešlo.

sorry-out-of-stock-..................-a-genuine-honda-accord-mk7-headlight-headlamp-height-level-adjustment-motor-hella-007-878-41-7259-p.jpg

sorry-out-of-stock-..................-a-genuine-honda-accord-mk7-headlight-headlamp-height-level-adjustment-motor-hella-007-878-41-7259-p.jpg, 185.27 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2017 , 7:42   Citovat  

markos napsal:
Je jedno že máš svetlá v núdzovom režime, pretože s mechanickým nastavením to nič nemá.

Toto by mal byť ten motorček. Do diery je nutné zasunúť krížový skrutkovač, ale pozor, mne tam pasoval z 5 asi jeden, je t o nejaká špecifická veľkosť. Takže keď tam ten borec pchal niečo menšie, tak sa nečudujem že to nešlo.

Tak to co mám já, vypadá takhle. Ale ona je jedna v podstatě stejná díra nahoře i na boku. Já jsem s tím nic nezkoušel dělat ale ten chlap zkoušel více druhů šroubováků. Nedíval jsem se, do které díry to strkal ale asi nahoře...

IMG_20171121_073552.jpg

IMG_20171121_073552.jpg, 1.08 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2017 , 7:48   Citovat  

AK budeš mať chvíľku času, skús to sám.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2017 , 7:55   Citovat  

markos napsal:
AK budeš mať chvíľku času, skús to sám.

No ale já nevím stejně jak Úsměv nemám ten přístroj na měření, takže i když to půjde, netrefím se do správné výšky. Aby to bylo v rovině atd... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2017 , 8:12   Citovat  

Minimálne zistíš či to máš OK alebo nie Úsměv A potom behni niekam kde majú regloskop za pár Kč ti to nastavia.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2017 , 8:20   Citovat  

markos napsal:
Minimálne zistíš či to máš OK alebo nie Úsměv A potom behni niekam kde majú regloskop za pár Kč ti to nastavia.

No určitě to zkusím ae stejně se mi nechce věřit, že by to bylo KO na obou stranách současně. A před necelým rokem jsem dělal STK a určitě to muselo být funkční...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2017 , 9:41   Citovat  

Veď práve Úsměv daj potom vedieť či pomohlo
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 12:23   Citovat  

markos napsal:
Veď práve Úsměv daj potom vedieť či pomohlo

Zkousel jsem několik ruznych sroubovaku a bez vysledku. Vypada to, že to je fakt asi nějake spatne nebo ty packy co maji drzet sroubovak v páce jsou KO. Zrejme se v tom hrabal uz nekdo v minulosti a podělal to. Co s tím ? Mám teda sundat masku, vyklopit svetla a zkusit to nějak jinak? Nebo dají se samostaně nějak ty motorky na štelování vyměnit ? Asi s tím stejne budu muset do servisu...

díval jsem se baterkou a vypadá to, že ty packy jsou fakt "ohoblovane" a není za co by ten sroubovak dokazal tahnout. Nevím, jestli na to neexistuje nějaky figl jak to i tak posunout... Smutný
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 12:53   Citovat  

Můžeš demontovat motorek a na tahle holka prodloužit. Nebo použít malí oříšek z gólu a stěžovat to za ten bílí bazmekt.
Od kus jsi, dokázal bych ti pomoct?
Repro mam taky výměně a super.

IMG_20171021_094056.jpg

IMG_20171021_094056.jpg, 136.38 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 13:01   Citovat  

DworiBak napsal:
Můžeš demontovat motorek a na tahle holka prodloužit. Nebo použít malí oříšek z gólu a stěžovat to za ten bílí bazmekt.
Od kus jsi, dokázal bych ti pomoct?
Repro mam taky výměně a super.

Jsme z Brna a za každou moct bych byl rád Úsměv Zatím moc nevím, jak to myslíš, jak to udělat Velmi šťastný Nemám tehcnicky asi takovou fantazii

Jak jsi nakonec vyřešil ty repráky ? dal jsi to do těch půovoních bose ? A koupil jsi ty gladeny ? I do zadních bočních dveří nebo jen přední dveře ?
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 13:38   Citovat  

Ja jsem zatim jen vytlumil predni dvere a chystam se na zadek. Zmena rozhodne probehla vcetne zhutneni basu. Je to sice 7g ale na jaro budu otcovo 8g tlumit taky. Mam vnejsi plech na nej akustickou pěnu a uzavření dveří.

20170910_120257.jpg

20170910_120257.jpg, 3.65 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 13:42   Citovat  

Tak jsem se naštval a zkusil to znovu. Kdyz za to pořádně zapřu, povedlo se mi jedno svetlo po malych kruckach docela dost zvednout, druhe - řidičovo, zatím moc ne, ale přece jen trochu ano, mám na zdi čáru a vidím, že předtím to bylo pod ní, teď je to nad ní pravé světlo docela o velký kus. Takže to budu muset zřejmě ještě zase stáhnout trošku dolu. Ale jde to fakt blbě.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 14:05   Citovat  

Motorceky sa dajú vymeniť samostatne, z vrakoviska určite nejaké zoženieš . Vymeniť by sa to malo dat aj bez demontáže nárazníku
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 14:07   Citovat  

markos napsal:
Motorceky sa dajú vymeniť samostatne, z vrakoviska určite nejaké zoženieš . Vymeniť by sa to malo dat aj bez demontáže nárazníku

Díky, v kažém případě když vím, že to jde, tak to zkusím ještě vyřešit, trošku zvednout a snad to dobře dopadne Úsměv Otačí se to ale po miniaturních číslech a myslím, že to tím víc a víc hobluju...Potom až za rok a pul na STK mi řeknou, že to nejde seřídit Velmi šťastný
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 20:42   Citovat  

Probos napsal:
Díky, v kažém případě když vím, že to jde, tak to zkusím ještě vyřešit, trošku zvednout a snad to dobře dopadne Úsměv Otačí se to ale po miniaturních číslech a myslím, že to tím víc a víc hobluju...Potom až za rok a pul na STK mi řeknou, že to nejde seřídit Velmi šťastný

No neviem ako u tvojich xenonov ale na mojich sa to nastavovalo( Acc8g som pred týždňom predal) zo zadnej strany svetlometov veľmi nenápadnou drobnou 5mm žltou( plastového vzhľadu) nazvime to hlavičkou šroubu...blbo sa hľadá: vpravo je vidieť ak sa na svetlomet dívam okolo hrdla nádoby vody do ostrekovačov. Je třeba ale uhlovy 90st. Kľúč . Tiež som nevedel až na zahraničnom fóre som to našiel...

49A73D92-2C7C-441C-A38E-37290F89EF5B.jpeg

49A73D92-2C7C-441C-A38E-37290F89EF5B.jpeg, 65.71 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 21:24   Citovat  

turkpet napsal:
No neviem ako u tvojich xenonov ale na mojich sa to nastavovalo( Acc8g som pred týždňom predal) zo zadnej strany svetlometov veľmi nenápadnou drobnou 5mm žltou( plastového vzhľadu) nazvime to hlavičkou šroubu...blbo sa hľadá: vpravo je vidieť ak sa na svetlomet dívam okolo hrdla nádoby vody do ostrekovačov. Je třeba ale uhlovy 90st. Kľúč . Tiež som nevedel až na zahraničnom fóre som to našiel...
to mi ani neříkej Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2017 , 21:29   Citovat  

Tak to je trošku z ruky já jsem že severu.
Zde jsem ti zakroužkoval kde můžeš seřídit pokud někdo poškodil to ozubení na šroubovák. A kdyby nešlo lze po demontáži seřídit na té hlavičce co je zahálka za parabolu.

pixlr_20171122212426563.jpg

pixlr_20171122212426563.jpg, 1.5 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 11:56   Citovat  

DworiBak napsal:
Tak to je trošku z ruky já jsem že severu.
Zde jsem ti zakroužkoval kde můžeš seřídit pokud někdo poškodil to ozubení na šroubovák. A kdyby nešlo lze po demontáži seřídit na té hlavičce co je zahálka za parabolu.

Tak pánové, moc děkuji za tipy. Koupil jsem 5mm bit a vyzkoušel. Sice jsem to dělal jen rukou protože malá racka co mám mi tam nepasovala kvůli prostoru, takže to šlo hůř prsty otáčet ale nakonec v pohodě. Možná jsem to musel víc protočit kvůli těm špatným zubům co tam jsou původně rozbité od šroubováku (ale to nevím)... Pak to musím ještě zajet seřídit na STK.

jediný co jsem si všiml po vyklopení pravého světla, že dole mi to háže takový dívný stín - jakoby byl proužek světla vynechaný. Což moc nechápu. Řidičova strana svítí hezky přes celou plochu. Pravá tam má takový "kaz". ale možná je to normální a nebo mám jen zaprasené světlo. Zkusím případně vyfotit.

Ještě teda musím otestovat, že funguje správné naklápení xenonů při záteži, tak se modlím, aby to bylo ok.

Ještě jednou díky. Příště už vím, že šroubovák je blbost. Taky je fajn, že nejsou zničené ty motorky a nemusím kupovat nové.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2017 , 20:31   Citovat  

ten kaz může způsobit i špatně nasazená výbojka.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2017 , 9:54   Citovat  

Mám 2. otázky

I.
Základní seřízení xenonu - jde to přes servisní konektor jako u starších H nebo už se to u 8g neřeší (což se mi nezdá) a stačí to doladit jen na regloskopu? Pač zakladní nastavení není v žádné diag a neumí ho ani HDS (pouze akční členy a data, ale možná špatně koukám - dělal jsem to v rychlosti) a nenašel jsem to ani v seriových diag (Texa, Delphi ...)

II.
Když u Tourera stisknu venkovní tlačítko na otevření kufru na zadních dveří, otevře se vám to elektricky (jako při otevření na klíči či tlačítkem na dveřích) nebo to musíte otevřít klasicky ručně?

Děkuji
   Návrat  
hubby je teď offline  hubby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2017 , 10:20   Citovat  

Potřeboval bych poradit.Měnil jsem baterku a rádio po mě chce CODE(ten samožejmě mám)ale místo origo rádia tam mám čínsky DVD a ta dokud se tam nezadá ten CODE,tak ukazuje jen rozsypanou rejži. Dřív jsem věděl co mám přesně pomačkat ale už si to nepamatuju.Takže pokud někdo ví co mám přesně zmáčknout a pořadí byl bych vděčnej.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2017 , 12:45   Citovat  

hubby napsal:
Potřeboval bych poradit.Měnil jsem baterku a rádio po mě chce CODE(ten samožejmě mám)ale místo origo rádia tam mám čínsky DVD a ta dokud se tam nezadá ten CODE,tak ukazuje jen rozsypanou rejži. Dřív jsem věděl co mám přesně pomačkat ale už si to nepamatuju.Takže pokud někdo ví co mám přesně zmáčknout a pořadí byl bych vděčnej.

Tak to by chtělo nejspíš říct co přesně tak máš za "čínský DVD", značku, typ.... těžko ti takhle někdo poradí Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina