Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Čelní sklo - neúplné krytí
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Dr.no je teď offline  Dr.no
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 16:09   Citovat  

Zdravím,
učinil jsme negativní zkušenost s pojišťovnou Slavia - tímto před nimi varuju.
Měl jsem u nich havarijku na Alfu Romeo 156, když pominu to, že při vykrádačce při který jsme měl škodu asi za 40 litrů jsem dostal 11 tisíc - to bych ještě se zatnutejma zubama pochopil (amortizace, spoluúčast atd..), ale když jsem teď na pojistku měnil sklo - tím stylem, že jsem zaplatil v servisu 4500,- (mimochodem asi o 2500,- nižší cena než kdekoliv jinde! - můžu doporučit, když tak dám kontakt) a dostal pak od pojišťovny plnění 1800,- to už mě trošku fest (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se). (pro info - nešlo řešit fakturou od servisu rovnou na pojišťovnu, jak to normálně bývá u velkých pojišťoven.)
Máte někdo podobnou zkušenost? Měl jsem za to, že pojišťovna hradí komplet výměnu mínus spoluúčast (u mě 5%, minimum 500,-).
Stejně mě asi pošlou do hajzlíčka, ale aspoň by mě zajímalo jak to je jinde.
Každopádně až teď budu pojiš´tovat novou Honda tak si sakra rozmyslim u koho Smutný
Díky za info.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 16:13   Citovat  

Nadruhou stranu jsi urcite usetril za to havarijni, nez kdekoliv jinde Hihi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 16:42   Citovat  

bordel napsal:
Nadruhou stranu jsi urcite usetril za to havarijni, nez kdekoliv jinde Hihi

Mno měl jsme to asi za 7čku, to by bylo ideální, kdyby se nic nepodělalo ...jenže ono se podělalo Smutný
   Návrat  
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 16:43   Citovat  

Otec měnil na toyotě sklo přední, a pojištovna platila vše v origo servise bez problémů..
Pokud bys potřeboval poradit tak ČSOB má pěkný ceny a dá se s nima domluvit
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 17:02   Citovat  

václavka napsal:
Otec měnil ...it

JJ díky budu teď řešit povinný asi i havarijku, ale eště nevim esi na Acco 6g bo civica 6g.
   Návrat  
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 17:32   Citovat  

za 7čku?! Tak to koukám! A takovej bordel? Tak to koukám! Tak to je na mě dost síla teda HaHaaa
No ale nechápu jak jsi na takovou pojišťovnu přišel? Určitě jsi četl jejich podmínky, kolik vyplácí, co hradí atd atd nebo ne? Takže nemužeš být překvapenej, pokud jo tak porušily smlouvu ne? Hihi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 17:42   Citovat  

Mno 7čka byla to 1,9 JTD 2001, podepisoval sem to přes kámošova tátu, takže cena byla dobrá + řikal že všechno pohoda, ale on u nich dělá něco jinýho ne auta, to krytí teda na :mravenec: no..halt další draze zaplacená zkušenost...
   Návrat  
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 17:50   Citovat  

Dr.no napsal:
Mno 7čka byla to 1,9 JTD 2001, podepisoval sem to přes kámošova tátu, takže cena byla dobrá + řikal že všechno pohoda, ale on u nich dělá něco jinýho ne auta, to krytí teda na :mravenec: no..halt další draze zaplacená zkušenost...

no to bych teda neřekl že cena byla dobrá když ti na čelní sklo dali 18 stovek Mrk jakmile jde o takovýhle záležitosti tak se vyplatí si hodně dobře zjistit co a jak Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 18:32   Citovat  

Mno jo zmetci mizerný, nedá se nic dělat, btw máte někdo typ na povinný + havarijní ideálně od jedné společnosti, která by se mnou takhle nevyjebala?
budu mít buď Acco 6g 1,8 vtec nebo Civica 1,4. rok výroby tak 1999.
Trochu průšvih je, že ač jezdím přes 10 let tak na mě nikdy žádné auto nebylo napsané čili na bonusy můžu zapomenout Smutný
   Návrat  
Manas je teď offline  Manas
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 18:38   Citovat  

Můžu doporučit Generali..Fakt velmi dobré, vstřícné jednání..Nekašlou na klijenta..A jsou nejlevnější pro normálního uživatele...
   Návrat  
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 20:29   Citovat  

Dr.no napsal:
Mno jo zmetci mizerný, nedá se nic dělat, btw máte někdo typ na povinný + havarijní ideálně od jedné společnosti, která by se mnou takhle nevyjebala?
budu mít buď Acco 6g 1,8 vtec nebo Civica 1,4. rok výroby tak 1999.
Trochu průšvih je, že ač jezdím přes 10 let tak na mě nikdy žádné auto nebylo napsané čili na bonusy můžu zapomenout Smutný

Jsem z vysočiny a přítel dělá ZFP finanční poradenství, mají smlouvy s více pojištovnama a když mi napíšeš kde bydlíš tak pošlu návrh a odepíšu ti ten nejvýhjodnější.
Místo bydliště je potřeba kvůli ceně...a napiš co všechno chceš nechat vypočítat
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 20:55   Citovat  

Čtu dobře, že jsi to sklo platil z havarijka? Pokud ano, tak co se divíš? Chtěl jsi ušetřit pětikilo za připojištění čelního skla a máš to. Za těch 500Kč máš výměnu skla hrazenou vždy v plné výši bez vlivu na bonus na HAV / POV. Cena +/- 500Kč za připojištění čelního skla je snad u každé pojišťovny.
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 21:10   Citovat  

Přesně tak, uplatnovat čelní sklo z havarijka se nevyplatí. Smutný Pokus si ho připojistíš, dostaneš vždy vše, až do výše pojistné částky mínus spoluučast, tj. většinou 500,-. A stojí to taky kolem pětistovky ročně, záleží na limitu.
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 22:46   Citovat  

Ondras napsal:
Čtu dobře, že jsi to sklo platil z havarijka? Pokud ano, tak co se divíš? Chtěl jsi ušetřit pětikilo za připojištění čelního skla a máš to. Za těch 500Kč máš výměnu skla hrazenou vždy v plné výši bez vlivu na bonus na HAV / POV. Cena +/- 500Kč za připojištění čelního skla je snad u každé pojišťovny.

Vždy?? Já myslel že u doplňku to je dle obvyklé ceny...nemůžou ti přeci zaplatit 15 000,- za čelní sklo třeba za Octávku (příklad)....
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 22:50   Citovat  

Nevím jak u tvého auta, ale např. já mám čelní sklo ve standardu Velmi šťastný, takže poznámka o doplňku je trošku mimo mísu, ne?
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 23:00   Citovat  

Ondras napsal:
Nevím jak u tvého auta, ale např. já mám čelní sklo ve standardu Velmi šťastný, takže poznámka o doplňku je trošku mimo mísu, ne?

No a co máš za pojišťovnu? Já mám allrisk..ale sklo mám v doplncích a nejsem sám...protože jsem zaplatil už xx škod z doplňků Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 0:59   Citovat  

Ondras napsal:

Ale já jsem připojištěné čelní sklo měl, takže bych očekával že by to mělo být ok,ale asi ne no.. eště to nějak prověřím.každopádně díky za info
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Čelní sklo - neúplné krytí
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina